Kryon in New York 4: Barrières en filters. 4. Toestaan.

Live Kryon Channeling
Kryon in New York 4  

Lee Carroll / 6 juni 2020 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Barrières en filters. 4. Toestaan. 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Dit is de vierde channeling van de vier zoals jullie dit voor New York City hebben geregeld. Dit is geen lange boodschap maar misschien wel de meest diepgaande van de vier. Wij hebben het over blokkaden en filters. Ik noem dit blok een blok van niet toestaan. DE BLOKKADE VAN NIET TOESTAAN. Ik zal dit straks uitleggen.

Jullie hebben geen concept, geen van jullie, van de diepte van de liefde en compassie van Spirit, dit hebben jullie gewoon niet. Hoe vaak hebben wij hier voor jullie gezeten en de voorbeelden gegeven van de moeder en het kind. Dit is waarschijnlijk de hoogste compassie in de wereld. Als de moeder voor de eerste keer in de ogen van het kind kijkt is dit het “welkom op Aarde”-moment. (Kryon lacht) Het kind zal de ogen openen, misschien tussen het huilen door, en ziet de moeder. Wat voelt de moeder op dit moment voor het kind? Je kunt er een boek over schrijven, gedichten over schrijven. Het is groter dan wat twee geliefden ook kunnen voelen. Het is gepassioneerde compassie die onmetelijk verder gaat dan de menselijke geest. Ik geef dit voorbeeld omdat de liefde van Spirit voor jullie exponentieel veel groter is dan dat. Jullie kunnen dit niet bevatten want het is te groot(s)! Dit is de waarheid. Er is geen grotere waarheid dan deze: Er wordt van jullie gehouden door de Creatieve Bron. Het hele weekend lang hebben jullie het vertrouwen van mijn partner kunnen zien. Degenen die hier “bij toeval” zijn vragen: “Hoezo…was er een plan? Zijn er anderen in dit Universum? Is er ander leven? Is er geascendeerd ander leven? Is er een plan?” Het antwoord is Ja, Ja en nog eens Ja! Jullie zijn hier niet toevallig! Ja, jullie zijn hier met een doel. Wat jullie ook denken, Spirit kent jullie namen, ja! Jullie ziel waar onmetelijk van wordt gehouden wordt gekend door God. Wat jullie ook hebben gedaan en wat jullie ook is verteld. Het is groter dan jullie denken omdat de mensheid nog niet is opgegroeid. Alles wat jullie hadden was het kinderverhaaltje over de enormiteit van de betrokkenheid tussen de menselijke geest en de Creatieve Bron. De meesters die deze Aarde beliepen toonden jullie een compassie waarvan jullie niet konden denken dat die er was. Wie zijn jullie favoriete meesters? Wat deden zij? Ik garandeer jullie dat hun leven gevuld was met wonderen en compassie, schoonheid en liefde….dit zijn de attributen van de Schepper in jullie! De meesters die op de Aarde liepen waren allen mensen. Zij waren hier allen om jullie te laten zien wie jullie kunnen zijn, wat er mogelijk is, wat meer is en groter is dan jullie werd verteld. Sommigen van hen waren zo groot(s) dat de mensen hen kwijt wilden….zij begrepen hen niet….te gevaarlijk! Vandaag gaan jullie diezelfde attributen zien in jezelf! Hoe groot(s) denken jullie dat jullie zijn? Het antwoord is: Niet zo erg! Zie je, er is een gebrek aan toestaan…er is een blokkade! Jullie kunnen jezelf niet toestaan om zo hoog te denken, nietwaar?

Sommigen van jullie hebben veel problemen met ontvangen. Dit komt door jullie training. Jullie worden niet geacht om dingen te zeggen, te ontvangen….”Nee, nee, nee, dat verdien ik niet…. Geef het alsjeblieft niet…niet doen!” Zien jullie wat ik vertelde over het Universum? Jullie verdienen het niet! Zijn jullie je van je eigen waarde bewust als jullie deze dingen vertellen? Gracieus ontvangen van geschenken is een kunst van compassie. Compassie voor jezelf als iemand je iets geeft en zegt: “Ik hou van je. Hier heb ik iets voor je!” Zelfs als zij niet van je houden en een geschenk geven en zeggen: “Neem dit. Ik wil het aan je geven!” is dit het moment waarop jullie je kunnen afvragen hoeveel jullie van jezelf houden. “Ja, ik neem het graag van je aan. Dank je wel!” En jullie ontvangen het met alle liefde en waarschijnlijk met het idee dat jullie dit verdienen.

Maar dit is niet wat jullie is geleerd. De Grote: Hoeveel compassie kunnen jullie van de Schepper voelen? Hoeveel kan er van jullie gehouden worden? Het antwoord is: Niet veel! Nogmaals: Wat is jullie verteld? Er is gezegd dat God niet veel van mij houdt, dat ik in zonde ben geboren, en dit ging maar door!

DIT IS HET KINDERVERHAALTJE! Lieve mensen, er wordt onmetelijk van jullie gehouden….Spirit kent jullie namen en er is altijd een uitgestoken hand….letterlijk: een uitgestoken hand die zegt: Waarom vraag je het niet? Waarom onderzoek je de dingen niet een beetje om uit te zoeken of wij hier zijn of niet? Het heeft niets te maken met doctrines en regels….het heeft te maken met een prachtige relatie!

Ik wil dat jullie het verschil leren tussen compassie en compassievolle actie. Velen van jullie geloven dat jullie compassie voor anderen om je heen hebben en op een bepaald geloofsniveau doen jullie dit ook, maar dit is geen compassievolle actie. Compassie-volle actie is goddelijk! Het komt van het zielniveau van begrip van Spirit. Compassie is voor velen van jullie menselijk…..iets wat jullie hebben omdat jullie goede personen zijn. Als jullie mensen in nood zien voelen jullie compassie en hebben empathie voor hen. Jullie zouden een actie voor hen kunnen houden of een bijeenkomst: dat is compassie!

Laat mij compassievolle actie uitleggen op een manier waardoor jullie het echt begrijpen. Jullie hebben iemand die het overdag druk heeft gehad. Misschien de baan kwijtgeraakt, misschien weten zij niet waar zij het zoeken moeten….het zit in hun hoofd en het laat hen niet los en er komt een vriend binnen en de vriend zegt: “Ik heb geweldig nieuws….ik wil iets geweldigs met jou delen!” Jullie gaan samen zitten en de ander zegt: “Er is een wonder in mijn leven gebeurd. Ik heb een hoop geld want er is dit en dat gebeurd.” Wat doen jullie en wat doet die persoon? Die persoon voelt in de ziel en het hart van de ander omdat die niet heeft wat hij heeft omdat er iets prachtigs was gebeurd en hij dit samen met hem viert….zij gaan samen dineren en feesten en toasten op het succes van de een, terwijl de ander daar zonder rooie cent zit en niet weet wat hij morgen moet doen, maar hij is wel blij voor de ander!

Dit is compassievolle actie! Zien jullie het verschil? Hier is wat jullie niet weten: Als jullie jezelf gaan her-lijnen en jullie in je bewustzijn dingen met anderen doen, een samenwerking hebben….kunnen jullie dit? Zijn jullie rijp genoeg om de zorgen en de angsten los te laten en het succes van een ander te kunnen vieren? Als jullie dit kunnen, lieve mensen, zijn jullie op weg om de hoogste compassie die er is te begrijpen….de compassie van de Schepper die geen limiet heeft en op alle manieren onvoorwaardelijk is.

Dit is wat er van mens tot mens gaat gebeuren als de wereld nu letterlijk ziet wat er verkeerd is met oude energie en de wereld samenkomt, demonstreert en de vragen stelt: “Waarom zijn wij nog steeds op dat niveau? Wij weten beter. Wij ontwikkelen ons. Waar is de compassievolle actie die er zou moeten zijn? Wij zijn beter dan dat en wij zijn gefrustreerd dat je die niet overal ziet!” Dit is wat er aan de hand is. Hoeveel kunnen jullie jezelf toestaan om te zitten en van je gehouden te laten worden, wat er ook aan de hand is? Ik zeg jullie: Hoe meer jullie toestaan dat deze liefde binnenkomt, hoe groter jullie mogelijkheid zal zijn om de realiteit te scheppen die jullie verdienen.

Laat die blokkaden los. Het filter….ha….stel jezelf een voor in een bubbel: “Lieve Spirit, laat niets dat ongepast en onwelwillend is binnen en dat ik, wat er ook met mijzelf gebeurt, in staat ben om het succes van een ander te vieren. Laat mij niet vervuld zijn met mij oude problemen tot op een niveau waarop ik niet de schoonheid en de pracht van een ander kan vieren. Laat dit filter NIETS binnen laten wat ongepast is. Lieve Spirit, laat de liefde die daar is in mij doordringen op een manier waarop het mijn lichaam vult en verandert wat er in mijn leven gaande is en ongepast is of waar ik mij zorgen over maak en laat mij vooruit gaan als de tijd rijp is. Het zal goed komen!”

Dit zijn de gereedschappen van de rijpe oude ziel die op deze planeet een veel grotere invloed heeft met kracht, macht, dan jullie ooit eerder hebben gezien. Het is de kracht van compassie en liefde. De velen die dit beluisteren en lezen weten dat ik gelijk heb. Jullie zeggen: “Ja, maar wanneer hebben de anderen dit ook?” Zij zullen het niet hebben als jullie het hen niet laten zien. Zijn jullie jullie je daarvan bewust? Je kunt niet achterover gaan zitten en vragen wanneer zij het zullen krijgen.

Ga het succes van een ander vieren. Ga onder de mensen en leer hen kennen….wat er ook in je leven gebeurt. Dan zullen jullie merken dat wat er daardoor in je leven gebeurt, een wonder is.

Dit is wat ik vandaag met jullie wilde delen. De tijden veranderen. De dingen veranderen. Paradigma’s veranderen en jullie zijn met al deze dingen op de juiste plaats en de juiste tijd. Het is een tijd van leren, een golf van leren en ik heb jullie verteld dat die zou komen.

Blijf op koers en laat je niet ontmoedigen en laat het licht in je leven dusdanig schijnen dat anderen het zien. NU!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon