Kryon in Ottawa, Canada. 3 / Onzichtbare Dingen. 3

Live Kryon Channeling:
Kryon in Ottawa, Canada. 3

Onzichtbare Dingen. 3

  17 augustus 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de derde boodschap over onzichtbare dingen. Ik wil even terugkijken met jullie. Het grootste onzichtbare ding: ….dat jullie hier niet toevallig zijn en dat God van jullie houdt. Jullie kunnen God de Creatieve Bron noemen, jullie kunnen God Spirit nemen als het woord God jullie niet bevalt, maar er is een Schepper. Meer dan 80% van de planeet weet dit, maakt deel uit van organisaties die dit claimen, het geloof dat er op de een of andere manier leven is na de dood….het is een intuïtief geloof op de planeet in de ene God, dat jullie hebben geschapen en zoals jullie hier in de stoel zitten hebben jullie de keuze om te beslissen over deze Schepper: is het liefde, is het toeval….en wat is de relatie? Wij zijn hier om jullie te vertellen – zoals wij dit elke keer hebben gedaan als wij channelen – dat de relatie Liefde is, dat jullie geweldig zijn geboren en van daaruit verder gaan. Vrije keuze….een onzichtbaar aspect geleidt jullie leven naar het aspect dat jullie wensen….jullie wensen….maar naast jullie staan allerlei soorten van onzichtbare attributen die hun handen uitgestoken hebben. Er zijn er zoveel! Een van de grootste hiervan heb ik jullie vanaf het begin gebracht.

Wetenschappelijk gezien is dit een van de grootste dingen, namelijk, dat het lichaam luistert naar wat jullie zeggen. Het lichaam luistert op twee manieren. Het lichaam is zich bewust van jullie houding en wat jullie van dag tot dag zeggen, geloof het of niet, dit gedrag laat jullie lichaam weten wie jullie denken te zijn. Als jullie dus een houding hebben dat jullie niets voorstellen en dat dit ook nooit zo zal zijn, werkt het lichaam daaraan mee….zo machtig zijn jullie. Maar de andere manier waarop het luistert is de manier die wij jullie eerder hebben geleerd….een onzichtbare kracht, als jullie willen, alsof elke cel een antenne heeft die luistert naar deze kracht….en dat is het bewustzijn van de mens…..informeren van het lichaam wat het wil. Wij hebben met betrekking tot dit bewustzijn ook homeopathie beschreven waar een heel klein beetje een lange weg gaat en de cellen naar jullie luisteren. Wij hebben jullie verteld dat bewustzijn energie is. Dit is nu op jullie planeet bewezen en dit heeft heel veel dingen veranderd….veel denken….als bewustzijn energie is kunnen er ook regels met betrekking tot bewustzijn zijn en als er energetische regels voor bewustzijn zijn kan het zijn dat een ervan het focussen op iets is dat in jullie lichaam is. Jullie lichaam luistert….elke cel is bewust. Dit is een onzichtbaarheid die jullie niet is geleerd op plaatsen waar jullie dit wel zouden verwachten. Maar steeds meer mensen beginnen zich te realiseren dat jullie je eigen bestaan kunnen vormen….je eigen gezondheid…dat wat het schema is van hoe snel en diepgaand  jullie lichaam ouder wordt.

Als jullie niets doen, wij hebben het jullie verteld, gaat het lichaam automatisch verder zonder richting, zonder focus, zonder intentie….het lichaam freewheelt en het luistert naar alles wat er om het heen is: hoe oud het moet worden en wat jullie ermee moeten doen en hoelang het meegaat. Dit is Kryon vanaf het begin, maar, lieve mensen, in de laatste jaren is er nog een onzichtbaarheid geweest. Deze is moeilijk uit te leggen. Deze gaat grotendeels buiten de reikwijdte van logica. Deze is controversieel en er kan zelfs om worden gelachen en het handelt samen met het veld…. het idee dat bewustzijn en de energie daarvan helemaal om jullie heen zijn en de potentiëlen daar vanuit zijn ontwikkeld!

Ik zal jullie een voorbeeld geven….een eenvoudige metafoor. Er zijn vele deuren in jullie leven en als jullie door een deur gaan staat er iemand achter die kwaad is en  zijn hand op de deurknop heeft om hem te openen. Er is ook een andere deur….er is een vrouw die Foo heet en zij wil een winkel in gaan. Zij heeft haar hand op de deurkruk en wil de deur openen. Er is nog een deur en die deur heeft feitelijk iets dat op dit moment gebeurt….er gebeurt op dit moment een ongeluk. Er is nog een deur….het is de liefde van je leven. Hij of zij heeft de hand op de deur.

Vraag: zijn zij echt? In deze metafoor, in deze puzzel zijn zij echt. Plak het eens op het echte leven….is dit een onmogelijkheid om deze dingen om je heen te hebben? Het antwoord is nee….dit is niet onmogelijk….het is zelfs zeer waarschijnlijk. Elk van deze voorbeelden is een bewustzijn dat energie heeft. Wij hebben jullie al eerder verteld dat als jullie bijvoorbeeld naar een theater gaan, alleen of met een ander, en naast een onbekende zitten, kan het zijn dat jullie iets voelen waardoor jullie weg willen gaan. Dit is een bewustzijn dat letterlijk door jullie wordt gevoeld omdat bewustzijn een energie is….zijn zij uit balans of zijn zij ziek? En zonder hen te kennen gaan jullie ergens anders zitten. Dit zijn jullie die iets bespeuren in het Veld. Jullie ervaren deze dingen al, lieve mensen. Dit is een onzichtbaar, prachtig stuk gereedschap. Mensen kunnen voelen wat er in het Veld is. Sommigen zullen dit intuïtie noemen….het is een deel daarvan, maar niet alles. Jullie hebben deze puzzel opgelost, lieve mensen, maar nu brengen jullie de lijm aan….het is iets dat samenhang wordt genoemd. Samenhang is een samenstromen van “samen-heid” of een synchronisatie van bewustzijn van gelijke soorten. Het wordt geschapen als jullie in een groep als deze bijeen komen. Bij mensen die die samen bidden, zingen of muziek maken worden deze dingen geschapen. Of hier bij deze channeling waarbij jullie merken dat de liefde druppelt van God naar jullie.

Wij hebben jullie eerder verteld over de informatie dat er een nieuwe paus zou komen en dertien maanden later was hij er en ik heb jullie verteld dat dit geen voorspelling was. Dit was geen waarzeggerij. Ik gaf jullie de potentiëlen die in het Veld waren want achter een van deze deuren was er een zieke paus en een andere die op het punt stond om hem op te volgen. Is het een profetie als ik jullie geef wat al in het Veld aanwezig is? Het zijn potentiëlen!

Nu terug naar deze deuren. Jullie zitten daar met een samenstroom, een samenhang met dingen die jullie passen, dingen die voor jullie vol zijn van een doel en jullie gaan voelen welke deuren er op het punt staan om open te gaan….niet degene met de boze persoon en niet degene met het ongeluk….jullie zullen misschien wel gemotiveerd worden door liefde of door voedsel of door overleving, maar er zullen geen enkele vragen zijn en als jullie een weg kunnen pakken die leidt naar de deur zullen jullie het weten en dit is geen waarzeggerij….het is psychisch, medium, omdat jullie voelen wat IS! Niet de toekomst….jullie nemen een beslissing op basis van wat IS! Wat er gebeurt! Het is moeilijk te beschrijven omdat er mensen zijn die zullen zeggen: “Wel, het is nog niet gebeurd….dit is de toekomst voorspellen!” Dat is niet correct….het IS gebeurd aan de andere kant van de deuren met bewustzijn, en dat bewustzijn – net zoals dat bewustzijn in het theater – is hetgeen dat jullie kunnen oppikken. Het is onzichtbaar en het zijn JULLIE die jullie realiteit scheppen. Ik gaf jullie zojuist het geheim om een realiteit te scheppen die van jullie is: de juiste mensen ontmoeten; vliegtuigen die werken, of niet, dingen weten die anderen waarschijnlijk niet weten omdat jullie kunnen voelen wat er achter het bewustzijn van een potentieel zit. En dan is er de vraag: “Goed, jij hebt mijn interesse, Kryon. Ik lijk dit niet te hebben.” En dan zal ik het je zeggen: Jij hebt het niet omdat jij het niet gelooft! Jij hebt het niet omdat iemand jou heeft verteld dat dit niet bestaat of dat dit alleen maar hoort bij mensen die vreemd of raar zijn of dat het niet kan bestaan. Wisten jullie dat biologen dit al een naam hebben gegeven….waar lichamen op de een of andere manier synchronisatie kunnen hebben met anderen in een scenario dat niet uitgelegd kan worden. HET IS AL BEKEND…. En dit is de volgende stap: Wat als er een onzichtbaarheid is die jullie laat voelen wat jullie het beste kunnen doen, wat hout snijdt voor jullie….om het ongeluk te vermijden en er zeker van te zijn dat jullie op de juiste tijd op de juiste plaats zijn of om de deur te openen en liefde te ontmoeten?

Lieve mensen, de Schepper heeft jullie dit gegeven en door de nieuwe energie wordt dit aangescherpt. Gisteravond zei ik tegen de zusters: Het is prachtig om voor de vrouwen te zitten die de energie van compassie en onderwijzen hebben en te weten dat zij sjamaan-schap hebben en zij voelen de Akasha en zij weten dit. Het is prachtig om voor mensen te zitten die leraren voor mensen zijn. Ik heb hen verteld dat een bloem zich opent….het is een prachtig voorbeeld, met name voor de vrouwen, een bloem opent zich door de essentie van realiteit die tot nu toe geen realiteit leek te zijn. De essentie van de bloem is de realisatie dat er misschien enkele dingen WAAR zijn, beschikbaar zijn, te doen zijn en misschien zelfs wel iets dat jullie kunnen onderzoeken. Deze mogelijkheid om uit je stoel op te staan en te voelen wat daar is, is steeds beschikbaar voor de hele mensheid….het is een aanscherpen van de intuïtie. Sommigen van jullie moeten ermee oefenen om te begrijpen hoe dit voelt. Maar als jullie ermee gaan beginnen realiseren jullie je dat het er is…het is echt! Er zijn zoveel mensen, ook in deze zaal, die zouden komen en luisteren en zeggen: “Ik kan jullie de verhalen vertellen waaruit blijkt dat Kryon gelijk heeft en ik voelde de energie die mij vandaag naar deze stoel bracht of naar een speciaal iemand  waar ik een prachtige healing kreeg” en jullie gaan je realiseren dat dit een levensoefening was die jullie voor lange tijd op een prachtige plaats zal houden….controle hebben over de dingen waarvan jullie dachten dat zij oncontroleerbaar waren. Het is onzichtbaar….het is het Veld….het is echt….het is bewustzijn….het is energie! Het is hier! Oude zielen, ik heb het eerder gezegd: Het is eerst voor jullie beschikbaar omdat jullie de gereedschappen hebben om het te gebruiken. Jullie Akasha is verbonden met de wijsheid en het begrip dat dit werkt….met de volwassenheid die zegt: Kryon heeft gelijk! Jullie zullen dan anderen onderwijzen, de nieuwelingen, over de mogelijkheden die er altijd zijn geweest….en er is meer.

Onzichtbare dingen komen met de liefde van God en met een doel en zij zijn de reden dat jullie zo geweldig zijn.

Nu gaan jullie misschien begrijpen waarom wij zeggen wat wij zeggen over een betere mensheid die eraan komt.

Hier laten wij het bij….maar er is meer….er is altijd meer!

Ga veranderd van deze plaats vandaan.

En zo is het.

Kryon