Kryon in Patagonie: Het grote plaatje. Jullie zijn niet alleen.

Kryon in Patagonie:

Het grote plaatje. Jullie zijn niet alleen.

Le Carroll /15 Februari 2012.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Nogmaals gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Nogmaals zeggen wij jullie dat het magnetisme verandert en op niet zo’n eenvoudige manier. Het gaat niet op een manier die jullie wetenschap zal zien, maar op een diepgaande wijze die jullie eigen DNA beïnvloedt. Het is het einde van wat jullie het avontuur zouden noemen en het begin van wat wij het grote avontuur willen noemen. Deze channeling zal volgepakt zitten met informatie die sommigen van jullie al eerder hebben gehoord en anderen weer niet.

Mijn partner heeft deze boodschappen nu al 22 jaar lang gebracht zodat wij hier nu kunnen zitten en het over mogelijkheden hebben. Ik wil jullie nogmaals de geschiedenis van de Aarde geven en de geschiedenis van de mensheid op een eenvoudige en niet complexe manier. Jullie kunnen het in verpakte vorm zien, een ingekorte vorm en jullie zullen het beter begrijpen.

Dertien miljard jaar geleden begon het allemaal. Mijn partner vertelde jullie dat de Grot van Creatie bestond toen de Aarde werd geformeerd. Het is een kwantumgebeurtenis. Het (de grot) was er al. Jullie waren er. Ik (Kryon) was er. Wij zagen de Aarde zich vormen en zagen dat de potentiëlen begonnen te bestaan. En hier, geliefden, is informatie die jullie echt moeten weten: Jullie zaten niet alleen maar te kijken toen deze planeet zich ontwikkelde. Hoe moet ik jullie dit zeggen? Vinden jullie het niet vreemd dat de gehele menselijke beschaving schijnbaar pas op het laatste moment van het bestaan van de Aarde is gekomen? Al die miljarden jaren, de ontwikkeling van leven op Aarde, de vele malen dat het leven ophield en weer begon, en toch waren er geen mensen. Vinden jullie het niet vreemd dat jullie ontwikkeling pas plaatsvond op het allerlaatste moment hiervan? Grote zoogdieren waren hier miljoenen jaren geleden, maar jullie niet. Jullie wetenschap ziet dit niet als vreemd want zij hebben niets om het mee te vergelijken. In plaats daarvan kijken zij er gewoon naar als de manier waarop dingen gebeuren. Wij noemen het geplande synchroniciteit.

Om jullie deze informatie op een juiste wijze te geven moet ik jullie nogmaals het scheppingsverhaal geven. Jullie keken toentertijd niet alleen maar toe. Ieder van jullie deed er ergens anders aan mee. Dit is niet de eerste planeet waar jullie op zijn geweest, maar dat wisten jullie, nietwaar?

Toch is deze informatie over een ander bestaan niet in jullie huidige Akashahistorie opgenomen want voor het DNA is de Akasha alleen maar op de Aarde gebaseerd. Elke herinnering is vermoeden en intuïtie is komt dus niet van jullie DNA maar van het Hoger Zelf. Jullie DNA is op de Aarde gebaseerd maar met een uitzondering en dat is waar wij weer teruggaan naar het scheppingsverhaal.

Het overzicht.

Laat mij jullie nu een miljard jaar mee terug nemen. Jullie waren toen in dit melkwegstelsel en wij sporen jullie aan om niet buiten dit melkwegstelsel te kijken als het om jullie geschiedenis gaat. Elk melkwegstelsel heeft zijn eigen spirituele plan en dat beïnvloedt de natuurkunde van elk melkwegstelsel. Daarom is de wetenschap in staat om verschillende soorten natuurkunde te zien in het universum en begrijpen zij het waarom niet. Blijf in je eigen melkwegstelsel voor dit onderzoek. Als ik jullie nu vertel dat bewustzijn natuurkunde definieert zullen jullie het waarschijnlijk niet begrijpen. Dus laten wij dat maar rusten.

Laat mij jullie meenemen naar een planeet die heengaat door waar jullie heengaan. Vier miljard jaar geleden was die van jullie gewoon aan het afkoelen. Het leven zoals jullie het kennen was nog niet begonnen. Oh, de zaden waren er, maar dat was ook alles. Leven zoals jullie dat kennen was nog helemaal niet begonnen. Maar op andere plaatsen in het melkwegstelsel waren er al ontwikkelde groepen die humanisten (menselijk) waren – menselijke types. Zij lijken op jullie want dat is het plan. Dat was vier miljard jaar geleden toen het leven op hun planeet begon, heel anders dan in jullie tijdlijn.

Een miljard jaar geleden gingen zij door een verandering en door een opwaardering en hadden zij vrije keuze. Daarmee waren zij toen de enige planeet in hun tijd en uiteindelijk gingen zij door een metamorfose van bewustzijn.

Eenvoudig gezegd veranderden zij en er waren maar duizend jaar voor nodig om van een volledig lichamelijke vorm naar een verlichte vorm te gaan. Het duurde maar duizend jaar en zij werden grotendeels kwantumdenkers. Het leven was goddelijk en apart en verschillend voor hen want zij hadden de kwantumdelen van het leven binnenin hen ontdekt. Alles veranderde. Zij stierven niet en volgens het plan zouden zij op een bepaald punt in de tijd van hun toekomst een andere planeet ‘inzaaien’ met hun ontwikkelde DNA. Toen die planeet daarvoor klaar was zouden zij hun kennis van licht en donker en goddelijke intuïtie zaaien, en dat deden zij ook, op een planeet ver van die van jullie vandaan. Het was een planeet in het sterrenbeeld Zeven Zusters dat werd wat jullie nu kennen als het thuis van de Pleiadiers. Dit was toen het begin van de Pleiadische beschaving. Zo begonnen de Pleiadiers door anderen die hen inzaaiden met het bewustzijn van DNA.

Miljoenen jaren later gingen er menselijke vormen in ascensie binnen de Zeven Zusters. Ik geef jullie de geschiedenis van het melkwegstelsel, niet de geschiedenis van het leven. Het is de geschiedenis van goddelijkheid waarbij alles wordt beïnvloed door het centrum en allemaal in een verstrengelde kwantumstaat. Dit werd allemaal gedaan met vrije keuze.

Jullie verhaal.

Enkele honderdduizenden jaren geleden begon de mens zich te vormen naar de mens die jullie vandaag de dag herkennen. Dat is alleen maar gisteren. Verwar dit niet met de menselijke ontwikkeling. Dat heeft een zeer lange tijd geduurd maar het DNA in jullie lichaam is geen DNA dat op natuurlijke wijze op de planeet is ontwikkeld. Dat gebeurde met dat van jullie buiten het systeem van op Aarde gebaseerde evolutionaire processen en de wetenschappers beginnen dit nu te zien. De ‘ontbrekende schakel’ waarover zij spreken is niet menselijk.

Nogmaals vertellen wij jullie dus dat degenen die jullie ongeveer 100.000 tot 200.000 aardejaren geleden hielpen zaaien de Pleiadiers waren die naar een ‘gediplomeerde’ status waren gegaan en hun bewustzijn hadden veranderd. Zij waren uit vrije wil kwantum geworden en jullie hebben delen van hun DNA binnenin je.

Nieuwe informatie voor jullie: Het zaaiproces was geen eenmalige gebeurtenis. Daarom geven wij jullie zo’n grote tijdspanne waarin de Pleiadiers met jullie werkten. Het duurde heel lang en het gebeurde op verschillende plaatsen. Het ging niet allemaal gelijktijdig en dat was om redenen die ik jullie nu nog niet noem maar die later zullen onthullen waarom jullie andere menselijke types zullen vinden die nu uitgestorven zijn. Nu hebben jullie maar een menselijk type en dat is tegengesteld aan de ontwikkeling van alle zoogdieren op de planeet. Dit was een ontwerp en het besloeg meer dan 100.000 jaar om de mens te scheppen zoals jullie die kennen.

Het is jullie menselijk vooroordeel dat ervoor zorgt dat het scheppingsverhaal van de kennis van licht en donker wordt gegeven als dat het in een dag gebeurde in een tuin waarbij er een sprekende slang betrokken was en door andere mythologie. Spirituele logica zal jullie vertellen dat dit alleen maar metaforen zijn voor de echte waarheid dat er werkelijk een grote opwaardering was over een langere periode en niet in een oogwenk. Dezelfde mythologie liet de Aarde in zeven dagen scheppen. Toch vertegenwoordigt dit alleen maar een cijfermatige waarheid ( 7 is het cijfer van goddelijkheid) die betekent dat er een goddelijk ontwerp was bij de creatie van de planeet. Het is tijd om spirituele logica te gebruiken omtrent de leringen die jullie hebben over spirituele geschiedenis want de onthullingen zullen prachtig zijn en naar vollediger begrip leiden.

Wat zit er nu echt in jullie DNA? Het is de code van de Pleiadiers en die van degenen voor hen, en zelfs degene daarvoor. Jullie kunnen het je niet herinneren, maar dat is niet de opzet. Het systeem is dat jullie Akashakroniek alleen van de Aarde is maar jullie ‘goddelijke herinnering’ zal jullie meenemen naar het begin waar systeem na systeem na systeem dat bracht wat jullie zien als goddelijkheid binnen het melkwegstelsel en het universum.

Wie zijn zij? Het zijn jullie “goddelijke” ouders. Zij zijn het goddelijke zaad in jullie en wat zij jullie kwamen brengen. Het waren niet alleen maar Pleiadiers, wisten jullie dat? Zij kwamen vanuit het hele universum. Zie je, zij vertegenwoordigden ook het zaad van de Pleiadiers en zij zorgen voor jullie veiligheid. Jullie zouden het niet anders willen, nietwaar? “Veilig voor wat” zouden jullie kunnen vragen.

De Bel van Veiligheid.

Jullie universum wemelt van het leven. Maar relatief weinig planeten hebben het in miljoenen jaren gebracht tot een plaats waar zij “schepper DNA” in hun materiële lichamen hebben. Sommige werden ingezaaid en hebben het niet gered. Sommige zijn nu dood. Sommige zijn technisch ontwikkeld maar hebben helemaal geen goddelijke vonk. Terwijl een planeet hierover ‘beslist’ wordt zij beschermd tegen ander leven dat tussenbeide zou kunnen komen.

Jullie zijn omgeven door goddelijke wezens die ervoor zorgen dat jullie veilig zijn en doorgaan op deze ene planeet van vrije keuze – de enige op dit moment – terwijl die zijn beslissing neemt. Jullie gaat de hoek om naar bewustzijn en zij weten het allemaal want zij zijn ook daar doorheen gegaan en dat herinneren zij zich ook. Oh, geliefden, bewustzijn is beweeglijk! Jullie hebben het heel langzaam zien veranderen maar het staat op het punt om sneller te gaan veranderen. Het gaat geen generaties en generaties duren zoals in het verleden. In plaats daarvan gaan jullie directe veranderingen zien. Mensen zullen niet wachten tot hun kinderen opgroeien en op hun beurt weer kinderen krijgen.

Jullie veiligheid wordt gewaarborgd op een kwantummanier en op een afstand van 3D. Maar jullie moeten je de vraag stellen: “Met al dit leven in het melkwegstelsel en hoe oud dat is (potentieel voor geavanceerde wetenschap en reizen), waarom landen de ET’s niet gewoon en kondigen zij zichzelf aan?” Het antwoord is het bewijs van wat wij zeggen. Zij weten dat zij ‘met hun handen van jullie moeten afblijven’ en zij komen en gaan alleen met minimale verstoring voor de Aarde.

Snellere bewustzijnsverhoging.

Denken jullie dat de wetenschap de laatste 100 jaar snel is gegaan? Kijk wat er gebeurt na een bewustzijnsverhoging. De oude energie van de planeet gaat zich doodvechten. Velen zullen er weggaan. Dat wil zeggen dat velen zullen overlijden die de brug van bewustzijn niet kunnen oversteken. Als de Aarde nieuwe energie tot zich neemt zal de oude energie niet meer van toepassing lijken. De menselijke natuur is grotelijks opgewaardeerd in de laatste eeuwen. Dat zien jullie ook wel, nietwaar? Hoeveel van jullie zeggen er “Wel, na de lunch zullen wij een maagd offeren aan de vulkaan?” Jullie lachen en zeggen”Kryon, dat is iets dat zij in oude tijden deden.” Nee, dat is het niet! In termen van de tijdlijn van de beschaving is het iets wat jullie gisteren deden. Maar vandaag doen jullie dat niet meer, nietwaar? Hoe kijken jullie daartegen aan? Wat is jullie zienswijze over deze procedure? Jullie zouden zeggen: “Het is barbaars, onbewust, buiten integriteit van mensen en niet langer acceptabel.”

Hoeveel jaar geleden kwam een geciviliseerde en technisch ontwikkelde beschaving op jullie planeet bijeen om te kijken naar gevechten met dieren of gevechten tot de dood erop volgde? Kijk eens naar de tijd en jullie zullen je realiseren dat dit niet zo lang geleden was. Hun theaters zijn er nog steeds. Wat denken jullie daarvan?

Er gaat een tijd komen waarin jullie naar de planeet kijken en oorlog precies gelijk zal zijn aan deze voorbeelden. Het idee van het doden van een ander mens om welke reden dan ook zal barbaars lijken en ongepast voor welk mens dan ook om te doen. Velen zullen hierom lachen en zullen zeggen: “Dat is naïef, Kryon. Dat is de menselijke natuur en een overlevingsinstinct.” Dat is wat er gaat veranderen, geliefden. Jullie staan op het punt om een kwantum-renaissance (wedergeboorte) in het denken te gaan ervaren. Dit is moeilijk uit te leggen, maar mensen missen iets dat intrinsiek is, iets dat er zou moeten zijn en waarvan jullie je niet eens bewust zijn dat jullie het nooit hebben gehad: Nieuwe intuïtieve overerving.

Laat mij iets uitleggen. Degenen van jullie die weten over het dierenrijk zijn verbaasd over iets dat ‘diereninstinct’ heet. Een prairiezoogdier zal een jong laten vallen en dat kalf zal komen uit het bewustzijn van zijn moeder. Binnen enkele uren zal het meerennen met de kudde. Het zal instinctief weten wie zijn vijanden zijn en welke planten giftig zijn en waar het water is. Het kent zelfs de ‘taal’ van de kudde. Vinden jullie dat niet interessant. Het mensenkind heeft nul instinct, behalve waar het onmiddellijk melk kan vinden en moet alles vanaf de bodem leren. Het moet leren hoe het moet eten, dingen moet vasthouden, waar het gevaar is en het moet taal leren. Mensen komen met niets en moeten elke keer weer opnieuw beginnen – elke keer weer. Jullie weten niet dat dit vreemd is omdat jullie het alles is wat jullie ooit hebben gehad. Jullie zullen zeggen dat het komt door de complexiteit van de menselijke hersenen. Dat is niet zo! Het komt omdat jullie er niet klaar voor waren om anders te zijn en dat is wat er gaat veranderen.

Ik wil jullie vragen iets met mij te bekijken. Een baby wordt geboren en weet alles op een instinctief niveau. Het loopt en praat binnen twee jaar; het heeft wijsheid en het hoeft niet alles geleerd te worden. Het leert om te lezen en leert talen binnen maanden omdat het heeft wat wij menselijk kwantuminstinct zouden willen noemen. Deze baby heeft iets waarvan jullie niet eens weten dat jullie het zouden moeten hebben!

Zeg mij nu eens, als dit gebeurt, kunnen jullie dan zien wat er gebeurt met het mensenras? Exponentiële toename van wijsheid. Wat de ouders hebben geleerd zal bij de geboorte worden doorgegeven aan de kinderen en meer dan de overerving vanuit de Akasha of vanuit chemische overerving. Dit zal de overerving van wijsheid en instinct zijn. Wij hebben hier tot nu toe nooit over gesproken. Dat zullen wij vaker gaan doen.

Het is een kwantumgebeurtenis. Het scheppingsverhaal vertelde dat jullie meer dan 100.000 jaar geleden werden gezaaid door de Pleiadiers.
Dat is wie zij zijn want zij gingen hierdoor heen. Zij hebben dezelfde attributen in hun geschiedenis als jullie in die van jullie. Wisten jullie dat de scheppingsverhalen op jullie planeet allemaal gelijk zijn? Zelfs jullie belangrijkste religies hebben een spirituele gebeurtenis die plaatsvond in jullie geschiedenis waarbij het leek alsof jullie wijsheid van God ontvingen. Let op: het zijn geen oermensen maar zij lijken precies op jullie (moderne mensen) In jullie religies vond dit plaats in een metaforische tuin die staat voor de Aarde en werd de mensen de kennis gegeven van polariteit. (licht en donker). Dat is wat de Pleiadiers over de hele Aarde deden.

Lemuriers.

De Lemurische energie is de enige zaaigroep die helemaal geïsoleerd was. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het de eerste was waar de Pleiadiers kwamen. Dat komt omdat Lemurie een bergeiland was (Hawaï) en het overleefde op een meer pure vorm dan bij anderen. Zelfs de groepen op de grootste afstand op Aarde hadden ruimte om zich te verspreiden (land) en dat schiep verscheidenheid van gedachten. Maar Lemurie bleef jarenlang hetzelfde en dat maakte het een van de langstdurende beschavingen in de geschiedenis en bijna totaal verloren voor de wetenschap. Wij hebben jullie hun geschiedenis eerder gegeven.

Daarom hebben de Lemuriers de oudste Akasha voor een oude ziel en een deel van het spirituele zaaien in het verleden was dat het een straatweg was voor alleen maar nieuwe zielen om binnen te komen. Alleen maar een paar Lemurische priesters hadden vorige levens in Lemurie en de meesten waren vrouwen. Bijna alle Lemuriers waren nieuw op de planeet. Dit was een groots scheppingsproces van de Aardeziel dat nu pas resultaat oplevert.

Geliefden, dit was jullie vijfde keer om te werken met de ‘puzzel van verlichting.’ Jullie hadden vier andere mogelijkheden die niet voorbij dit punt kwamen. Toch heeft deze het potentieel dat hij zal overleven. Het is 2012 en de energie ervan coördineert met de Galactische Uitlijning. Dit tijdsdeel werd gezien als groots potentieel en zelfs de profetieën van de Ouden zagen jullie hierdoor heengaan. Nu beginnen jullie dat te doen. Zelfs nog vijftig jaar geleden was dit geen stevig potentieel, want de vijfde keer zou ook jullie laatste kunnen zijn want de oude energie is sterk en het idee van de menselijke vernietiging was een echte mogelijkheid. Degenen die dit lezen weten waarover ik het heb. Nu is zelfs dat veranderd, zoals jullie weten.

De toekomst.

Sommigen hebben gevraagd: “Kryon, hoe gaat de toekomst eruit zien? Wat voor wetenschap zullen wij hebben? Als dit allemaal waar is over onze ontwikkeling, wat kunnen wij dan verwachten?”

Ik wil even teruggaan naar jullie overgrootouders. Hoe zouden jullie internet aan hen uitleggen als zij geen concept van een computer hadden? Hoe verklaren jullie een snelle auto aan iemand die het wiel nog niet heeft uitgevonden? Waar is een vliegbewegingencontrolesysteem voor nodig als er nog geen mensen zijn die vliegen?

Ik kan niet uitleggen wat er gaat komen omdat jullie de concepten niet hebben van wat er zal gebeuren tussen nu en dan. Stel je informatie voor die verschijnt als er een dit weet, allen dit weten. Kunnen jullie je kwantuminstinct voorstellen? Wat er geleerd wordt door een mens wordt direct geleerd door alle anderen. Als jullie zelfs maar een begin maken met je zoiets voor te stellen, hebben jullie een flauw vermoeden van wat er gaat komen. Het verandert keuze niet. Het verandert wijsheid.

Er zal een tijd komen waarop natuurkunde en wetenschap zullen samensmelten met bewustzijn. Op dat moment zullen jullie je realiseren dat wat de Schepper jullie gaf, komt in een perfect pakket. Het zit niet in dozen waar mensen het in verdelen en bestuderen in verschillende gebouwen, maar een dat samenkomt waar alle dingen in relatie staan en makkelijk passen binnen een puzzel van energie.

Het kan duizend jaar duren zoals dat zo was bij degenen die de Pleiadiers zaaiden en bij degenen die degenen voor hen zaaiden. Wij spreken hier in vreemde termen en gebruiken aardejaren. Wij hebben niet uitgelegd hoelang het duurt om de “Brug naar verlichting” over te steken of hoelang het ‘oversteken van de Brug naar Kwantumbestaan’ zal duren. In het algemeen duurde het bij beschavingen uit het verleden 1000 aardse jaren om van een oude naar een nieuwe energie te gaan, maar het duurde vele malen zolang om te gaan naar een kwantumbestaan. Probeer het niet allemaal uit te zoeken omdat jullie proces sneller of langzamer kan gaan. Wij gaven jullie deze informatie alleen om te laten zien dat het langzamer gaat dan jullie wensen. Maar dit is het begin.

Jullie zijn je eigen zaden.

De Aarde wachtte op jullie. De Grot Van Creatie, de kristallen, waren allemaal klaar voor jullie. De potentiëlen voor elk leven waren er want jullie zielenenergie was daar. Maar vergis je niet, jullie zielenenergie werd geïnvesteerd in degenen die jullie zaaiden en in degenen die hen zaaiden. Daar zitten jullie nu. Dit is verwarrend in 3D want velen van hen kijken nog steeds naar jullie, maar sinds jullie een deel van hun kwantum DNA hebben, is een deel van jullie steeds bij hen. Probeer dit ook nog niet helemaal te begrijpen.

Jullie zaten niet stil toen de Aarde werd geschapen, geliefden. Jullie hadden het druk met op andere planeten te doen wat jullie nu hier doen. Er is geen herinnering daarvan, alleen een potentieel instinct. Degenen die in de stoel zitten en luisteren naar mijn stem of die deze woorden lezen zijn hier allemaal al eens eerder doorheen gegaan.

Dus, geliefden, tot besluit zeg ik deze dingen tegen jullie: Jullie zitten op een perfecte plaats. Jullie zitten naast anderen die hebben doorstaan wat jullie doorstaan hebben. Het is tijd om de onbeduidende problemen van de mensheid op te lossen, om van plaats naar plaats te gaan met aandoeningen en pijnen van je lichaam. Het is tijd om de onzekerheden op te lossen van de psychologie (mentale smart) want deze dingen zullen jullie niet dienen. Jullie gaan een hoek om en sommigen doen dit langzaam, waarnaar op een dag zal worden gekeken als de grote opwaardering van de mensheid voor de Aarde. Dit is het begin hiervan.

Laat mij jullie 100 tot 200 jaar mee vooruit nemen. Laten wij samen in een zaal zitten. Jullie zullen er anders uitzien. Dingen zullen heel anders zijn maar jullie zullen hier nog steeds zijn omdat dit is wat jullie doen. (dit is de beschrijving van Kryon van wat jullie in volgende levens gaan doen) Soms vraagt de mens: “Hoeveel levens heb ik nog over?”(Kryon-glimlach) In plaats daarvan zouden jullie moeten vragen: “Hoeveel Aardelevens heb ik nog over?”(grotere Kryon-glimlach) Hoe vaak kunnen jullie dit doen, geliefden?

Het doel van het systeem is het verhogen van de vibratie van het melkwegstelsel en omgeven te zijn door planeten die zijn geascendeerd en energie aan elkaar geven. Binnenkort zullen jullie hetzelfde voor anderen doen en – jullie raden het al – jullie zullen het daar opnieuw doen. Op dit moment begint er leven op een andere planeet ver van hier. Een andere Grot Van Creatie wordt er geschapen. Het wordt klaargemaakt voor jullie! (Kryon-lach) Worden jullie al moe? Lieve familie, jullie zijn oneindig en er is een systeem en het is prachtig. Als jullie niet hier zijn begrijpen jullie dit volledig en doen jullie er zonder bedenkingen aan mee.

Jullie staan op het punt van veranderen. Ga van deze planeet en begrijp de diepgang van deze tijd. Geef aandacht aan de veranderingen in de lucht want zij zijn voorspeld. (weersveranderingen). Wees niet bang voor de veranderingen die voor jullie liggen.

Jullie zijn nooit alleen.

En zo is het.

Kryon.