Kryon in Philadelphia. 3 Het uitgebreide Innerlijk Aangeborene

Live Kryon Channeling:
Kryon in Philadelphia. 3

Het uitgebreide Innerlijk Aangeborene

  15 juni 2019 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Als jullie zojuist zijn afgestemd op deze boodschap: dit is een dag van uitleg en onderzoek en een relatie en deze relatie kan jullie weleens verbazen. Het is: hoe kunnen jullie het Innerlijk Aangeborene begrijpen en uitbreiden en dit gaat over het begrijpen van dingen die met jullie meekomen als jullie geboren worden. Daar zit een les in en als jullie luisterden naar de boodschap van Adironnda spreekt zij van gewoontes en angst en al die dingen die in de weg staan van het Innerlijk Aangeborene dat wordt geacht jullie mee te nemen naar intuïtie. Ik wil daar iets aan toevoegen. Dit zal helemaal geen andere boodschap worden, het zal eenzelfde boodschap zijn omdat deze dingen waarheid zijn. Als jullie hen horen bewijzen zij zichzelf. Lieve mensen, als jullie op deze planeet komen en gaan opgroeien zijn er bepaalde dingen die innerlijk aangeboren zijn. Mijn partner heeft verteld over het onderzoek dat is gedaan door bepaalde spirituele mensen. Maar jullie hebben geen onderzoek nodig….kijk gewoon rond op de planeet. Hoeveel mensen zijn aangesloten bij een geloofssysteem dat zegt dat de ziel na de dood ergens anders heen gaat? Door gewoon het aantal leden te tellen is het antwoord: de meeste mensen! De meeste mensen op deze wereld….een overweldigende meerderheid, geloven dat er iets is als jullie zijn overleden.

Dat is de definitie van een aangeboren kennis. Het zijn dus niet alleen maar wensdromen als mensen van stammen die jullie nooit zullen ontmoeten iets dat zij hebben opgeschreven of  mondeling hebben doorverteld, veel later ontdekken dat ook zij geloofden dat er na de dood iets was. Dit is geen marketingproduct….het is innerlijk aangeboren! Daarom zou je kunnen zeggen dat de mensheid in zijn algemeenheid zich ervan bewust is dat er iets groters is dan de mensheid zelf. Dit wordt dan wat jullie ook willen zeggen: God, Spirit, de Creatieve Bron die dan zorgde voor de zaad-creatie van iets waar jullie allemaal komen als jullie overlijden, maar jullie weten niet echt dat er een vonk van bewustzijn is, van schoonheid, die doorgaat. Als er dus meer is, is deze vonk dan ook beschikbaar tijdens jullie leven? Het antwoord is JA!

Dit is geen intellectuele discussie, lieve mensen; het is zelfs geen emotionele discussie. Het gaat over het innerlijk aangeborene. Jullie zitten, kijken elkaar aan en zeggen: “Geloof jij – innerlijk aangeboren – dat er in jou een prachtige energie is die bewustzijn heet en doorgaat nadat je bent overleden? Misschien kunnen jullie die energie wel bereiken terwijl jullie hier zijn! De algemene overeenstemming zegt: “Ja!”

Wat er vervolgens gebeurt is interessant. De menselijke natuur en de systemen om jullie heen die spiritualiteit scheppen, lijken allemaal samen te zweren om te zorgen dat jullie iets binnenin je hebben dat niet bereikbaar is. Jullie moeten naar iemand anders gaan om dit te bereiken of op een bepaalde manier handelen om het goedgunstig te stemmen en dit, lieve mensen, komt allemaal van een lager bewustzijn van angst. Van systemen die gewoontes voortbrengen, zoals Adironnda al zei. Er zit gewoon geen logica in. Wat voor soort gewoonte is het als jullie rondlopen en verwachten dat de meest vreselijke dingen zullen gaan gebeuren? Waar komt dit vandaan? Dit komt van lager bewustzijn….wat jullie is verteld, wat jullie zien, en jullie begrijpen niet dat er iets naast jullie is dat de hand heeft uitgestoken. Dit is de les van vandaag….een uitgebreid Innerlijk Aangebore breidt de waarheid uit en zit echt binnenin jullie.

Sommigen van jullie hebben zojuist een oefening gedaan met intuïtie dat zegt: gebruik je hart, je pijnappelklier en het brein dat hen samenbindt en als jullie je intuïtie gebruiken kunnen jullie uitvinden hoe je dit moet doen, dat kunt weten, of dat kunt vinden. In al deze dingen is er iets dat jullie zouden moeten weten….dat er een symbiotische relatie is tussen het hart, de pijnappelklier en het brein….jullie brein en….die creatieve vonk….deze intuïtieve, creatieve vonk die toebehoort aan hoe jullie het ook willen noemen….jullie Hoger Zelf, jullie ziel….dat is de vonk die doorgaat als jullie zijn overleden. Zie je, hij is steeds bij jullie, deze Spirit, dit Veld, hoe jullie het ook willen noemen. Het is om jullie heen met een uitgestoken hand en het zegt: “Ja!”

Waar heb je het over, Kryon? Hier heb ik het over: het woord ”vrije keuze” is absoluut. Er kan een prachtige engel zijn die vlak naast jullie staat terwijl er niets werkt in je leven. De engel zal daar zitten, of staan, of zweven in al zijn pracht en schoonheid….stil!  Terwijl jullie rondlopen in de wereld waarvan jullie een slachtoffer denken te zijn en je afvragen welke slechte dingen eraan gaan komen en waarom jullie vast zitten zal deze engel een Groep oproepen en ook die zal vlak naast jullie gaan zitten. Jullie kunnen een stadion vol heilige wezens hebben die je naam kennen en zitten en huilen en betreuren het feit dat er niets in je leven gebeurt….en zij zeggen niets….niets!!! De reden hiervan, lieve mensen, is dat vrije keuze absoluut is. Maar dan kunnen jullie je hand opsteken, om je heen kijken en diep ademhalen. Dan zeggen jullie: “Ik heb het” en dan “Ik geef toestemming voor het plan dat er is wat ik niet begrijp, om mij te vullen met begrip. Ik geef mijn innerlijk aangeborene toestemming om te huwen met het veld dat om mij heen is en dit geldt ook voor die fase met die engel die sommigen het Veld noemen, of het Plan en anderen het Hoger Zelf….met synchroniciteit. Dan gaan er dingen gebeuren. Waarom? Omdat jullie weggaan van die plaats van angst en je eigen mentale deel opvijzelen. Dit is een nieuwe term die ik nog niet eerder heb gebruikt….de mantel is die vonk van God binnenin jullie en jullie ZIJN deze mantel als jullie deur openen. Zien jullie, er is een plan. De lerares Marilyn zal zeggen dat het Universum “JA” zegt….dat is het Veld. Het is er altijd en het zegt: Ontdek jullie heiligheid!

Lieve mensen, jullie innerlijk aangeborene kan zich uitbreiden, en als het dit doet ziet het deze dingen en wordt het gevoeliger en lossen jullie problemen zich op. Wat er gebeurt, lieve mensen, als jullie niet van oefeningen houden en elke morgen opstaan en zeggen: “Goed, ik zal een beetje oefenen” en jullie doen een paar oefeningen en komen thuis en zeggen: “Dit was niet leuk! Ik houd hier niet van!” Als jullie nog wat meer oefeningen doen komen jullie jullie thuis en zeggen: “Dit was afschuwelijk. Ik doe dit niet meer!” Dan zegt iemand: “Nog een keer, doe nog een beetje meer!” Jullie doen dit en komen weer thuis, en de volgende dag……voelen jullie je een stuk beter en zeggen: “Wow, ik voel mij beter” en dan zeggen jullie tegen die ander: “Waarom gaan wij niet nog een beetje joggen?”

Wat is er zojuist gebeurd? Het antwoord is: oplossing, reactie, verbetering….hoe jullie het ook willen noemen….jullie zagen iets dat geldigheid gaf aan iets dat jullie niet verwachtten. Begrijpen jullie wat ik zeg? Als jullie twijfelen of deze dingen die ik vertel waar zijn is er een deeltje van jullie dat de deur opende en het ook meende! “Lieve Spirit, toon mij dat deze dingen waar zijn. Ik open mijn hart, mijn geest en mijn pijnappelklier voor informatie die intuïtief is die mij zal helpen brengen naar de juiste plaats en de juiste persoon voor oplossingen in mijn leven en ik houd niet van oefeningen, maar u heeft mijn toestemming!” Als iemand oefeningen gaat doen is het alsof het lichaam zich daarvan bewust is. Jullie doen iets en dit kan het lichaam twee of drie keer meenemen en dan ontwikkelt het de resultaten die jullie zien. Als jullie dit zien gaat het beginnen….omdat jullie het zien! Dat is het pleidooi. Gooi alle andere dingen waarvan jullie achteraf weten dat zij niet zouden werken, weg want deze dingen werken echt niet. Wat hebben jullie zojuist gedaan? Jullie bevestigden je angst, jullie bevestigden alle dingen die jullie niet geloven terwijl jullie doen alsof jullie hen wel geloven….als jullie begrijpen wat ik bedoel! Als jullie dit doen met een twijfelende houding zal dit niet werken. Ook al zeggen jullie ik zal het proberen….dan zal het niet werken. Dan zal er niets gebeuren! Maar als jullie jezelf openen en gaan zitten en diep ademhalen en het menen….”lieve Spirit, ik geef toestemming!” Gebruik deze woorden. “Om iets in mijn leven te laten gebeuren dat ik niet ken, maar verbind mij met het Veld en licht mij in over de symbiose met mijn vonk die mijn ziel is…en de vonk die buiten mij is en die het Universum is….de Schepper is, en dat zij gaan samenwerken!” Dat is het moment waarop de magie begint.

Dit is waarheid, dit is de lering van de dag….hoeveel oefeningen jullie ook doen en ongeacht de vele manier waarop het gebracht kan worden. Dat is de waarheid. Deze dingen zijn mogelijk maar jullie moeten het herkennen en geloven. Misschien moeten er oefeningen zijn om gedachten en angst weg te gooien om naar die plaats te gaan waar jullie de deur kunnen openen en geloven. Maar, lieve mensen, ik zal jullie vertellen, dit is het moment waarop de dingen gaan veranderen en een van de eerste dingen die jullie kunnen verwachten is synchroniciteit. Op de juiste plaats zijn en de juiste mensen ontmoeten, de juiste woorden spreken….sommigen van jullie die hiernaar luisteren, nu, en in een andere tijd, beginnen dit te begrijpen. Deze woorden zullen jullie niet helpen of redden….het gaat erom wat JULLIE doen, wat de volgende diepgaande stap is….mensen die zichzelf helpen door het claimen van de vonk binnenin die echt is. Dat is prachtig! Er zijn er maar een paar van jullie nodig om een paar anderen te beïnvloeden enzovoorts,  en de mensheid te laten begrijpen dat zij de controle heeft over de eigen realiteit.

Wij komen terug.

En zo is het.

Kryon