Kryon in Philadelphia PA, Verenigde Staten / Onthullingen over Duisternis 1

Kryon in Philadelphia PA, Verenigde Staten

Onthullingen over Duisternis 1 

Lee Carroll / 11 oktober  2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Philadelphia, PA op 11 oktober 2014.

Gegroet geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

In een driedimensionale wereld zijn er mensen die, zoals hier, in een stoel zitten. Sommigen van jullie luisteren, maar het is alleen jullie beperkte realiteit die jullie met je oren laat luisteren. De waarheid is dat deze boodschap verder gaat dan 3D-informatie. Mijn boodschap is bestemd voor oude zielen op dit bepaalde moment in de tijd op de planeet, en de boodschap is de onthulling over duisternis. Het is geen donkere boodschap maar eerder een van felicitaties, van uitleg, en misschien meer details dan jullie wilden weten over dingen die jullie nooit wilden weten.

Maar wij kunnen het niet laten omdat jullie dit ook niet willen. Wij benaderen dit onderwerp met zachtheid, zo zacht als wij maar kunnen voor lichtwerkers, oude zielen op de planeet die niets dan hoog bewustzijn en liefde hebben gevoeld in de meeste van hun levens.

De Oude schaal van Licht en Donker

Waar moeten wij beginnen? Hebben jullie onlangs nog naar het nieuws gekeken? Zijn er enkele verrassingen omtrent de manier waarop de dingen gaan? Als jullie ja zeggen, zeg ik tegen jullie dat jullie niet goed naar de informatie hebben geluisterd die ik al vaak heb gebracht. Twee jaar geleden heb ik informatie gegeven over juist deze tijd. Ik vertelde jullie dat het oversteken van de Brug van Herijking de duister/licht-balans van de energie op de planeet in de war zou gaan brengen.

Misschien hebben jullie iets gezien dat de weegschaal van justitie wordt genoemd? Het icoon daarvoor is een geblinddoekte figuur die een weegschaal vasthoudt. De balans heeft twee schalen die balanceren. Het lijkt op de weegschaal van een chemicus die enkelen van jullie wel kennen, en jullie zijn bekend met de metafoor. Hij vertegenwoordigt het verlangen naar balans in het leven, en met name op het gebied van eerlijkheid en recht. Het is de zoektocht naar balans in het bewustzijn. Ik denk dat jullie het juiste beeld voor ogen hebben.

In het paradigma van licht en donker, is de schaal al duizenden jaren helemaal niet in balans.De ene schaal bevat wat wij donker bewustzijn noemen en op de andere ligt licht bewustzijn. De ene vertegenwoordigt het duister en is altijd de winnaar geweest.

Nu, voordat wij beginnen wil ik dat jullie zien wat ik hierboven niet vertelde. Ik zei niet dat er op de ene schaal kwade geesten en duistere entiteiten waren. Dat heb ik niet gezegd; ik zei: donker bewustzijn.

Aan de andere kant, zei ik niet dat er engelen en geesten, deva’s en kabouters waren. Dat heb ik niet gezegd; ik zei: licht bewustzijn. Ik zeg dit nu omdat ik wil dat jullie het verschil kennen tussen al deze dingen, en het verschil is dat het donker en het licht waarover ik nu spreek het door mensen ontwikkelde bewustzijn is.

Al eonenlang heeft de balans bestaan en donker menselijk bewustzijn woog zwaarder dan het licht. Het was uit balans en jullie weten dit. Jullie geschiedenis heeft bestaan uit oorlogen, dood en leed, en het overlevingsbewustzijn van de planeet was erbij betrokken. Dit is de grootste veldslag van de oude zielen op Aarde, en jullie weten dit.

Kijk nu eens naar deze balans, hoe scheef hij hangt, doorgeslagen, omdat het duistere bewustzijn zwaar weegt. Het lichtbewustzijn kan niet verder en er is geen balans. Dit is de manier waarop het leven na leven voor en rondom jullie is geweest. Het is het verhaal van de mensheid op Aarde.

Wat zijn de dingen die jullie hiermee willen omdraaien? Al 25 jaar heb ik jullie verteld dat de balans verandert. Meer dan 25 jaar geleden begon het te veranderen en werd het licht krachtiger en kwam er steeds meer, kwantumporties zelfs, meer verbinding met de andere zijde en de balans begon te veranderen naar een balans die meer gelijk hing. Wereldoorlogen stopten, hebben jullie dit opgemerkt? Dingen gaan feitelijk beter op de planeet, hebben jullie dit gemerkt? Vele landen hebben samengewerkt met voormalige vijanden in plaats van door te gaan met altijd voortgaande oorlogsenergieën.

Hebben jullie dit gemerkt? Er was een geheel nieuw concept begonnen, een nieuw paradigma, en de schalen begonnen weer in balans te komen. De veldslag was begonnen.

De veldslag begint

Toen 2012 kwam, vond de voorrang van de evening plaats en de nieuwe kalenders van bewustzijn werden toegepast. De mensheid had het gered en ik begon te spreken over wat er daarna zou gaan gebeuren. Ik sprak over het planten van de zaden voor een nieuw paradigma van denken en in elke channelling vertelde ik jullie dat de veldslag nu begint.

Ik zal jullie iets vertellen, lichtwerkers. Toen de schalen in de richting van balans gingen werd het licht niet zwaarder om daarvoor te zorgen. In plaats daarvan verwierp het licht het duister. Het reduceerde de hoeveelheid donkerte en de schalen begonnen te bewegen. Het duister verloor zijn substantie. Begrijpen jullie dit? Toen het duister zijn substantie (invloed) verloor begon het licht de schaal in zijn voordeel weer in balans te krijgen. Wij hebben altijd verteld dat duister geen energie van zichzelf heeft. Donker is gewoon de afwezigheid van licht. Daarom: als er meer licht is, zal er minder duister zijn!

Als jullie nu naar de balans kijken, is het licht aan het winnen. Jullie zijn het merkpunt gepasseerd naar de potentilën waarover de Ouden hebben gesproken. In een channelling van enkele weken geleden noemde ik dit merkpunt in Virginia: De Wijsheid Barrière. Ik instrueerde mijn partner om deze channelling op een plaats te houden waar jullie hem konden horen en dat deed hij (Kryon free audio). Jullie zullen in staat zijn om te horen wat de Wijsheid Barrière is en wat de welwillendheidsfactor is en wat de dingen zijn die het bewustzijn van de planeet begonnen te veranderen! Jullie hebben het opgerakeld en het is gek! Jullie namen een knuppel van licht en haalden uit op het nest. Horen jullie dit. Het duister probeert voor het eerst te overleven! Twee jaar geleden vertelden wij jullie voorbereid te zijn op het duister. Het zal niet opgeven zonder een veldslag, en nu is de veldslag er!

Wordt vervolgd