Kryon in Philadelphia PA, Verenigde Staten /  Onthullingen over Duisternis 2

Kryon in Philadelphia, PA, Verenigde Staten.

Onthullingen over Duisternis 2

Lee Carroll / 11 oktober  2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wanhoop niet

Er is teveel informatie om jullie dit in een channelling te geven, in een sessie en dus refereer ik aan vorige boodschappen zodat jullie beter begrijpen en de informatie in een groter verband kunnen zien. Ik wil jullie ergens aan herinneren: zoals ik al in een eerdere boodschap heb verteld: Wanhoop niet! Jullie zijn aan het winnen! Het komt doordat jullie winnen dat het duistere bewustzijn op deze planeet het voelt, en de mensheid die deze duisternis vertegenwoordigt haalt alles uit de kast om te overleven.

Het is er altijd geweest.

Laten wij dit eens bezien, want het is overal in het nieuws. Zijn jullie geschokt door het opeens bestaan van de organisatie waarvan wij de naam niet noemen? (voor deze channelling?)  Waar kwam die vandaan? Hoe kon hij zo georganiseerd zijn? Hoe kan hij zo goed gefundeerd zijn? Deze organisatie kan best al snel zijn eigen land hebben! Zij zouden het best wel de naam: Het Donkere Land van de Oude Energie” kunnen geven, want dit is wat het zal vertegenwoordigen.

Het barbaarse verleden van de mensheid komt naar voren en toont zijn gezicht. Het is er altijd geweest, verborgen onder de rotsen en tussen de barsten van de geciviliseerde samenleving. Het kon zich tot nu toe niet laten zien, maar nu moet het wel. Het is lelijk en het is niet voor zwakke harten, nietwaar? Om het kwaad te zien in menselijk acties is weerzinwekkend. Het is zo afzichtelijk en zo donker dat jullie het niet kunnen zien met een vriendelijk hart. God maakt hier geen deel van uit en dit is overduidelijk.

Jullie zijn aan het winnen! Het Licht wint! De opkomst van het duister zou zich niet vertoond hebben met deze kracht, of zo snel, als dit niet zo zou zijn. Dit is precies wat ik jullie vertelde om naar te kijken en het is het bewijs dat degenen die dit donkere bewustzijn vertegenwoordigen in de problemen zitten. Lieve mensen, donker bewustzijn heeft altijd een beproefd systeem gehad.

Het verschuilt zich in de schaduw en beïnvloedt alle krachtplaatsen van de planeet – regeringen, commercie, financiën. Opeens kan het zich daar niet meer verschuilen en staat het buiten in de openlucht. Waar komt het geld allemaal vandaan? Het komt van een opslagplaats die er altijd is geweest, lieve mensen. Het werd gevoed door laagbewuste acties en het werd al heel lang verzameld. Het geld was er niet opeens. Het was opgeslagen en wachtte erop om gebruikt te worden om angst en duisternis te verspreiden om te redden wat zij als hun weg zien.

Wie gaat er winnen?

Lieve mensen, zij hebben geen enkele kans! Maar het lijkt erop dat het wel zo is, nietwaar? Alles dat zij doen is gecalculeerd om jullie bang te maken en te onderwerpen. Winnen zij?Nu, dat is me een vraag waarbij ik jullie wil vragen om vanaf hier er elke dag naar te kijken.

Angst is zwart. Als jullie bang zijn is er geen licht. Jullie kunnen de grootste lichtwerker zijn, of zelfs channellen, maar als jullie bang zijn maakt het niet uit hoeveel jaren jullie al lichtwerker zijn of hoeveel licht jullie persoonlijk hebben opgeslagen. Het gaat allemaal weg door angst en dan hebben zij de veldslag om je geest gewonnen. Begrijpen jullie dit?

De Kracht van de Oude Zielen – JULLIE!

Oude zielen, lichtwerkers die dit lezen, de ervaringen die jullie door de levens heen hadden zijn, ongelooflijk! De oude ziel kent angst. Ik wil niet te aanschouwelijk zijn, maar ik wil dat jullie het begrijpen! Hoe was het toen jullie je hoofd onder de guillotine legden omdat jullie over God spraken op een manier die ongepast was?  Hoe was het om met handen en voeten gebonden te zijn toen zij het vuur aan je voeten ontstoken? Oude zielen, dit is angst!

Jullie dragen deze ervaringen in je Akasha. Ik wil jullie vertellen dat zij geen enkele kans hebben om jullie angst aan te jagen! Jullie weten absoluut zeker wat angst is en zij hebben geen schijn van kans zolang jullie je vasthouden aan dat deel van jullie dat de kracht van God is. Jullie hebben het allemaal meegemaakt. Dit betekent dat jullie grote wapens van waarheid, wijsheid en licht hebben. Vergeet dit niet. Vergeet niet wie jullie zijn!

Zien jullie hoe snel zij het voor elkaar hebben? Het lijkt wel gisteren dat zij nog helemaal geen organisatie hadden. Waar kwamen zij vandaan? Hebben jullie een bepaalde aarzeling opgemerkt om tegen hen te vechten? Waarom zijn de burgers van de landen die zij binnenvielen zo aarzelend om hen te bevechten? In plaats daarvan vragen de leiders anderen om hen te helpen.

Waarom is het dat de anderen ook zo aarzelen. Ik wil jullie duidelijk maken dat er enkele logische anomalieën (onregelmatigheden) zijn die nergens op slaan. Omdat dit een veldslag is die jullie nooit eerder op de planeet hebben gezien.

Wij hebben hem verwacht, maar jullie niet. Het gaat over bewustzijn, niet over land of bronnen!

Hoe kun je winnen?

Wij gaven jullie het geheim eerder over hoe jullie hen kunnen verslaan zonder er zelfs maar een leven voor te nemen: Neem gewoon hun fondsen weg. Zij kunnen zonder hun geld niet bestaan. De fondsen moeten georganiseerd zijn, opgeslagen en verdeeld. Het moet op zo’n manier gegenereerd worden dat het ook door instituten (banken) moet gaan. Hebben jullie dit gehoord? Alles wat jullie hoeven te doen is het systeem te stoppen. Jullie zullen niet winnen door bombarderen. Het moet met intelligentie gebeuren, slim nadenken en langs financiële wegen.

Het is tijd om slim te zijn bij sommige van deze dingen en niet bang te zijn om anders naar deze puzzel te kijken dan jullie eerder hebben gedaan. Kijk niet naar de energie die zij gebruiken om die zelf te gebruiken om tegen hen te vechten, want dan zullen jullie niet winnen. Kijk er maar eens naar! Het is het laatste bastion van georganiseerd duister en kwaad denken op deze planeet dat samenkomt om de hoeveelheid van jullie licht te overleven. Wees niet bang om naar het spoor van fondsen te kijken, waarheen het jullie ook zal leiden.

Wordt vervolgd