Kryon in Philadelphia, PA, Verenigde Staten / Onthullingen over Duisternis 3

Kryon in Philadelphia, PA, Verenigde Staten.

Onthullingen over Duisternis 3

Lee Carroll / 11 oktober  2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Angst is hun wapen

Ik wil dat jullie iets weten als jullie naar het nieuws kijken. Het mag erop lijken dat jullie niet in staat zijn om hen tegen te houden. Op veel plaatsen zullen zij sterker worden als zij angst verspreiden. De angst is makkelijk te scheppen in degenen die geen oude zielen zijn en die angst niet kennen zoals jullie het kennen en niet het harnas hebben dat jullie hebben door je spirituele ervaringen. Dit zet jullie in de frontlinie, lieve mensen. Realiseren jullie je dit? Maar jullie hoeven niet op hun manier tegen hen te vechten. Alles wat jullie hoeven te doen is licht uitzenden. Hoog bewustzijn zal angst elke dag verslaan.

Definities van duister en kwaad

Er is meer. Zouden jullie kwaad voor mij willen definiëren? Dit is een les die sommigen van jullie moeten horen en waar sommigen van jullie niet naar zullen kijken omdat mensen kwaad willen toeschrijven en verbinden aan entiteiten.

Veel mensen willen kwaad in een andere doos stoppen, niet in een menselijke doos. De oude energie wil bij de traditionele mythologie blijven en het is tijd dat jullie de waarheid kennen. Jarenlang is er geloof in kwade geesten en kwade entiteiten geweest. Die worden gezien als krachten van buitenaf die vechten met de mensheid om de controle over het licht.

Lieve mensen, ik wil julie vertellen wat kwaad werkelijk is. Kwaad is de manifestatie van een donkere energie binnen een mens of een groep mensen die, doelbewust, dit duister nemen en het genereren, versterken en focussen. Bepaalde dictators van de planeet deden dit perfect en jullie hebben hen gezien. Er waren geen kwade geesten bij betrokken of benodigd. Een paar mensen waren in staat om te focussen en het zo goed te manifesteren dat degenen om hen heen met hen meededen en erin betrokken werden. Dit is kwaad! Zij hadden zelfs het gemak van een entiteit met horens en een staart niet nodig. Dit is wat mensen kunnen doen!

Dit is een krachtig attribuut van de mensheid en lichte en donkere energie kunnen twee kanten opgaan. Door vrije keuze kan de mensheid licht of donker scheppen. Deze mogelijkheid is gegenereerd door de ongelooflijke kracht van de mensheid en door de dualiteit die het in zich draagt.

De mensheid heeft geen hulp van buitenaf nodig om kwaad te scheppen. Wij hebben jullie al eerder verteld dat de vrije keuze de mensheid al vier keer eerder heeft geplaatst op het kruispunt van bestaan op deze planeet. Dit is omdat het duistere bewustzijn in die perioden heeft gewonnen. Het is ook niet zo verrassend dat er maar weinig licht was vanuit uitbreidend bewustzijn omdat de mensheid in die tijd probeerde te overleven.

De rol van Gaia in het Menselijk Bewustzijn

Een van deze tijden kan jullie angst inboezemen omdat het een volledige samenwerking met Gaia was om jullie uit te roeien en een pandemie veegde de mensheid bijna volledig van tafel. Een pandemie! Nu zeggen jullie: “Wat heeft dit met het menselijk bewustzijn te maken, Kryon?” Let op, lieve mensen, want dit is de dag waarop de lering werd gegeven door mijn partner en hij de Negen Menselijke Attributen samenvoegde. Een van de attributensets bevatte drie attributen van Gaia en een daarvan was het bewustzijn van de planeet. Gaia is gerelateerd aan het menselijk bewustzijn!

Beginnen jullie de puntjes te verbinden? Jullie zijn verbonden met deze planeet op een diepgaande en spirituele manier. Zoals het met de mensheid gaat, gaat het met het bewustzijn van de planeet, Gaia, Moeder Natuur, of hoe jullie haar ook willen noemen. Als jullie 1000 jaar hebben gespendeerd aan het doden van elkaar zal Gaia haar best doen om met jullie verlangens mee te doen! Gaia zal naar het menselijk bewustzijn kijken en proberen te helpen bij wat jullie hebben laten zien leuk te vinden! Wisten jullie van deze rol van Gaia met jullie? Zij is een partner van jullie die jullie geeft wat jullie haar geven.

Misschien kunnen jullie weer eens kijken naar wat de inheemsen van de planeet nog steeds begrijpen. Gaia is een partner!

Pandemie

 Vinden jullie het niet raar dat in de laatste 50 jaar, nu jullie een bevolking van 7 miljard mensen hebben, met dagelijks meer dan 2000 vliegtuigen in de lucht die op elk moment tussen twee plaatsen heen en weer gaan, dat er geen pandemie is geweest in jullie leven? Er is vijf keer een begin van een pandemie geweest in de laatste 20 jaar en toch werd geen ervan serieus.

Heeft iemand van jullie daar wel eens aan gedacht? Toen de wereld een paar honderd jaar geleden veel minder bevolkt was en er geen massaal reizen was om virussen te verspreiden, werden toch miljoenen weggevaagd door een pandemie. Met de toegenomen bevolking en het massale reizen zou er vandaag de dag toch veel meer gevaar moeten zijn dan vroeger. Dit klinkt toch logisch, nietwaar? Wat is er gebeurd om dit te stoppen?

Als je de relatie van de mensheid met Gaia kent, klinkt het wel logisch. Gaia is een levenskracht en zij is jullie partner die toekijkt hoe jullie de balans van licht en donker veranderen en zij reflecteert wat mensen willen. Dit heeft ook polariteit in zich! Misschien is het tijd om te beginnen jullie planeet te bedanken in jullie meditaties voor de steun aan jullie spiritualiteit in jullie Akasha en voor het altijd bij jullie zijn, een levenskracht die altijd aanwezig is. De Ouden begonnen hun ceremonies op deze manier. Hebben jullie dit vergeten?

Ebola

Nu, dit heeft de weg vrijgemaakt voor het volgende onderwerp, nietwaar? Ebola. Zijn jullie al bang? Gaia is een levenskracht die een deel is van het menselijk bewustzijn. Mijn partner heeft dit vandaag op het bord geschreven zodat jullie de verbinding kunnen zien (tijdens de lezing) Vandaag is het tijd om de puntjes te verbinden. Lieve mensen, Gaia zit ook in de veldslag want er komt iets aan dat heel angstaanjagend is en dat jullie in je leven nog niet hebben gehad en waar jullie bang voor zijn – het potentieel van een pandemie op de planeet.

Er is een beroemde film die een dialoog bevat die mijn partner zal aanhalen. Sommigen van jullie zullen het kennen en anderen niet, maar hier is het: “Een vuurtje, kleine vogelverschrikker?” Waar zijn jullie bang voor? Duisternis. Gaia is samen met jullie in deze veldslag en zoekt actief naar oplossingen door licht. De energie van de planeet doet met jullie samen in dit gevecht! Het ebolavirus is een schok en een surprise.

Het wordt bewogen door onwetendheid en angst, en daardoor kan het bloeien. Kijk naar waar het begon en hoe het de mogelijkheid krijgt om door te gaan. Het breidt zijn angst en macht makkelijk uit bij degenen die geloven dat het een vloek is in plaats van bij degenen de wetenschap daarvan begrijpen.

Dorpen zijn gevuld met degenen die weigeren om hun familieleden te verlaten omdat zij geloven dat ziekte een vloek is! ANGST! In plaats van te begrijpen dat zij beter geïsoleerd kunnen blijven van het virus, overlijdt de familie samen door onwetendheid en angst. Dit laat zien hoe het duister werkt.

Worden jullie ook al bang?Lieve mensen, ebola zal overwonnen worden. Weet dit en heb er vrede mee. Bid om licht voor degenen die bang zijn zodat zij meer kunnen weten over hoe zij het verspreiden van deze ziekte kunnen tegengaan en met hun families kunnen leven.

Wordt vervolgd