Kryon in Philadelphia PA, Verenigde Staten / Onthullingen over Duisternis.4.

Kryon in Philadelphia, PA, Verenigde Staten.

Onthullingen over Duisternis 4 

Lee Carroll / 11 oktober  2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie veranderen de Geschiedenis

Jullie zijn degenen die deze verandering hebben veroorzaakt, lieve mensen. Gefeliciteerd omdat jullie je licht zo hebben laten schijnen dat het duister op de vlucht is.Het bewijs hiervan zit in alles wat ik jullie zojuist heb verteld. Tegen alles in hebben jullie een virus zonder behandeling daarvoor.

Tegen alles in hebben jullie een barbaarse beweging die zo slecht en donker is als jullie je ooit hebben kunnen voorstellen en die schijnbaar opeens is ontstaan. Tegen alles in heeft deze organisatie financiële bronnen, distributiekanalen en veel hulp om iedereen om hen heen angst aan te jagen.

Zoveel angst jagen zij aan dat er coalities zijn tussen landen die nooit samen zouden gaan en akkoorden zouden sluiten en toch zitten zij nu om de tafel en bespreken hoe zij tegen het duister kunnen vechten. Dat is kwaad!

Het kwaad is niet geschapen door krachten van buitenaf anders dan dit bij het licht het geval is.Licht en donker vormen een balans die door de mensheid naar beide kanten kan doorslaan. Hebben jullie dit gehoord? Jullie kunnen naar het donker gaan zover als jullie willen of naar het licht zover als jullie willen en jullie hebben deze mogelijkheid altijd gehad. Dit is de dualiteit die jullie door jullie geschiedenis heen steeds weer hebben gezien. Jullie zijn nu echter in een situatie waarin jullie uit de barbaarse tijden zijn gegaan – duizenden jaren van verovering en moorden en oorlog – en jullie hebben de bakens verzet.

Nogmaals zeg ik tegen jullie: Wanhoop niet! Genereer het licht waarmee jullie kwamen en sta fier en zonder angst rechtop. “Dat is te eenvoudig, Kryon.” Oh, werkelijk? Hoe denken jullie dat deze planeet de bakens heeft verzet, lieve lichtwerkers? Oude zielen, begrijpen jullie niet dat het licht dat jullie hebben een multidimensionale kracht is? Het is de intentie ervan en de waarheid ervan. Dit wil zeggen dat een beetje ervan een lange weg kan gaan en oude zielen zijn extreem krachtig hiermee.

Het is niet lineair. Het is niet de hoeveelheid ervan die belangrijk is.

Hiermee sluit ik af. Meer dan 20 jaar geleden zat ik in een stoel als deze en was een met mijn partner. Hij wilde voor het eerst zijn mond opendoen voor een groep mensen. Een van de eerste metaforendie hij ooit gaf heette De Kamer van Duisternis. Ik zal die nu weer geven want nu – in alle tijden op de planeet – hebben jullie het nodig om hem weer te horen. De dynamiek van licht en donker gaat niet over de hoeveelheid ervan.

De Kamer van Duisternis

Jullie zitten in een kamer en het is donker en hij is gevuld met mensen. De kamer is zo donker dat jullie elkaar aanstoten. Het is beangstigend om niet te kunnen zien wie er naast je staat of wie zij wel kunnen vertegenwoordigen, hoe groot zij zijn en welk geslacht zij hebben, of wat dan ook. Jullie voelen je geïsoleerd.

Jullie blijven bij de buur door je handen vast te houden. Jullie vinden ook anderen om je hand vast te houden. Het is donker! Stoot niet tegen de anderen aan! Jullie weten niet wie zij zijn en wat zij willen. Jullie kunnen alleen degenen vertrouwen die jullie kennen door je hand vast te houden! De anderen zijn alleen maar op jullie bronnen uit. Het is het beste als jullie kunnen samenkomen, misschien een kleine stad voor jezelf bouwen en er dan muren omheen zetten zodat de “anderen” jullie niet te pakken kunnen krijgen.

Zij zouden wapens kunnen hebben en achter jullie aanzitten. Jullie weten het gewoon niet. Jullie kunnen hen niet zien.

Honderden, zo niet duizenden jaren vertegenwoordigde deze parabel het bewustzijn van deze planeet. Jullie verdeelden, jullie combineerden, jullie verdedigden.

Anderen die inderdaad in het duister zaten, veroverden elk land dat zij met hun kracht en macht konden overlopen.

In deze donkere kamer verschijnt er opeens een lichtwerker, een oudere ziel. Hij strijkt een lucifer aan. Nu geeft een lucifer niet veel licht, maar als jullie in een totaal verduisterde kamer zijn kan een klein lichtje een lange weg gaan.

Opeens verandert de kamer. Hij is niet overspoeld met licht maar jullie kunnen beginnen met om je heen te kijken, gedimd, althans.

Jullie kunnen voor het eerst je buren zien! Zij zijn net als jullie – bang! Om kort te zijn, de mensen beginnen de muren af te breken; zij doorbreken de cirkel en stoppen met de handen van alleen maar hun familie vast te houden en merken dat de anderen net zo zijn als zij.

Velen willen weten waar het licht vandaan kwam. Zij kennen zelfs de naam van de luciferdrager niet, nietwaar? Had de luciferdrager een doctrine? Nee. Had de luciferdrager een organisatie om aan mee te doen of te promoten?

Nee. Wat had de luciferdrager? Licht! Velen willen daar meer van hebben. Zij kijken naar de luciferdrager en zeggen: “Mogen wij het licht van jouw lucifer delen?“

Het antwoord is ja en opeens is er zelfs nog meer licht. Anderen gaan weg en delen het licht van hun lucifers. Met elke lucifer is er meer licht en nu kunnen velen elkaar duidelijk zien. Met het licht is er geen helemaal geen reden meer om angst te hebben. Het duister is verdwenen.

Dit is de metafoor van het lichtbewustzijn van de planeet, dat langzaamaan toeneemt. Wij gaven jullie dit verhaal 20 jaar geleden. Dat deden wij omdat wij het potentieel van vandaag en van jullie veldslag met het duister, kenden.

Straal je licht uit door de manier waarop jullie op al deze dingen reageren en blijf uit de angst. De hele wereld zal er helderder door worden. Het duister, de pandemie, geen donker ding kan jullie licht overleven! Dit is de waarheid van jullie tijd waar jullie op hebben gewacht. Ik wil dat jullie dit concept mee naar huis nemen. Het is diepgaand, nietwaar?

Ik vertelde jullie dat het eraan zat te komen en nu is het er. Leer ermee omgaan, lieve mensen. Ik heb jullie zojuist verteld hoe. Jullie winnen de veldslag. Kijk voor je waarheid niet naar het nieuws want het zal jullie angst aanjagen.  Trouwens, het is hun werk. Begrijp dit en wees wijs in deze tijd van verandering.

En zo is het.

KRYON