Kryon in Phoenix, Arizona. 4: Nieuw overgedragen Geschenk.

Live Kryon Channeling:Kryon in Phoenix, Arizona. 4 

Lee Carroll / 11 januari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Nieuw overgedragen Geschenk. 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst 

De laatste boodschap van de dag, van het weekend in deze eerste weken van 2020. Het thema van vandaag is samenzijn en samenhang; een onderwerp waarvan jullie misschien denken dat dit niet zo nieuw is, maar wat ik jullie wil vertellen is dat dit in de energie van vandaag heel anders is. Al tientallen jaren lang, zo niet honderden jaren, waren er mensen die het licht begrepen en samen kwamen, soms openlijk en soms in het verborgene, afhankelijk van de cultuur waarin zij waren en van het systeem…en zij waren toegewijd aan de planeet. Er waren dezelfde soorten bedankjes als waar Adironnda om vroeg. Er waren gebeden voor degenen die leden, misschien tijdens oorlogen en er werd ook energie uitgestuurd die goede gedachten vertegenwoordigden.

Wat wij jullie willen vertellen, lieve mensen, is dat het geen nieuw idee is want samen zijn jullie krachtig en machtig. Jullie gedachten deden iets, zij gingen op de een of andere manier ergens naartoe. Maar nu opeens met het verschijnen van de nieuwe energie is er een formatie van iets dat voor jullie ligt die hout begint te snijden over waarom het werkt en als jullie gaan begrijpen dat er een systeem bij betrokken is en dat dit jullie naar een plaats brengt waar jullie dit kunnen voelen en begrijpen en ermee kunnen werken, is dit een verschil, maar meer dan dat. Vandaag, lieve mensen en lichtwerkers die hiernaar willen luisteren, heeft jullie ziel meer kracht en macht dan ooit tevoren. De macht om naar een plaats te gaan om te kalmeren, de macht om op de hele wereld te worden herkend door degenen die niet eens weten wat zij voelen. Nu weten jullie van het Veld en beginnen dit te meten en erover te spreken. Nu weten jullie van de Pieken en Dalen die pas onlangs zijn losgekomen als machines, lieve mensen, als esoterische, prachtige machines.

Ik wil dat jullie ergens aan denken….een metafoor van deze machines die diep in de planeet doordringen, misschien kunnen jullie dit met je eigen bovennatuurlijke ogen zien, en wat zij doen is overdragen op de hele wereld, iets nieuws, en zij brengen dit over. Het is een toestemming voor iets dat er nooit eerder was en een energie die er ook nooit eerder was en waar de gedachten en de gebeden en de manifestaties van jullie de hele planeet kunnen veranderen….waar samenhang zoveel makkelijker is en waar weinig mensen iets in gang kunnen zetten, zoals deze groep of degenen die luisteren of lezen en waardoor liefde en vrede worden uitgestuurd naar degenen op de planeet die dit nodig hebben, maar ook compassie….en dan….informatie! Geen informatie zoals in een boek, nee, de informatie van liefde. Hoe is het om niet alleen dingen aan te pakken maar hen ook veel makkelijker op te kunnen lossen….verdriet, moeilijke dingen. Dus is de oefening die jullie zojuist met Adironnda hebben gedaan prachtig, en waarin jullie werd gevraagd om wereldwijd invloed te hebben die niet langer is wat het was. Ik zeg jullie dat de overdracht van informatie nu ogenblikkelijk is en van weinigen naar velen op de planeet gaat die dit ook voelen….bijna zoveel dat jullie het kunnen zien doen. Zij kunnen de opgeheven handen zien en de gebeden en dankbetuigingen voelen….en er gebeurt iets….het Veld wordt beïnvloed, de potentiëlen zijn veranderd en de levens die verloren zijn gaan iets betekenen. Dit is wie jullie zijn!

Het is pas begonnen en er zullen experimenten zijn zoals in het verleden, met verbazingwekkende resultaten over de manier waarop jullie liefde en compassie bijna ogenblikkelijk worden overgedragen aan allen die dit op de hele planeet nodig hebben…..degenen die lijden, huilen en onderdrukt worden en opeens is dit niet meer zo en zij kunnen jullie niet vertellen waarom dit zo is. Maar jullie zitten hier en weten waardoor het komt….omdat het werkt! OMDAT HET WERKT! Omdat het werkt!!!

Welkom in een nieuwe wereld waarin jullie iets betekenen en als jullie hier zitten, luisteren en lezen en weinig zelfwaarde hebben door de dingen waar jullie doorheen zijn gegaan of omdat anderen jullie dingen vertelden, wil ik jullie iets vertellen. Dit alleen al bevestigt jullie waarde…..wat er ook is gebeurd, jullie leeftijd, jullie geslacht….oude zielen, jullie zijn er doorheen gegaan, en dit schept wijsheid, energie, rijpheid en een machine voor het overbrengen van vrede en schoonheid die een verschil maakt en regelrecht naar dit nieuwe raster gaat….dat is wie jullie zijn! Ik wil dat jullie zelf denken dat jullie rechtop staan en dat het iets betekent dat jullie hier zijn. Ik wil dat jullie dit met je mee naar huis nemen en over deze dingen nadenken, over die plaats van compassie, samen met het raster. Ik wil dat jullie resultaten zien. Ik wil dat jullie iemand voor je zien die in moeilijkheden verkeert die hen dan niet meer heeft….iemand die lijdt door verdriet en dit opeens niet meer heeft omdat zij iets hebben dat hen overkomt en niet weten wat het is maar dat zij zich zoveel beter voelen in hun leven en niet weten waardoor dit komt….en jullie liggen in je slaapkamer en glimlachen alleen maar en zeggen: “HET WERKT!” OMDAT HET WERKT!!! Iets dat heel oud is….een principe….een gebed: het sturen van energie, wordt nu iets dat jullie nooit hebben verwacht. Dit is een van de redenen waarom de Pieken en Dalen hier zijn en dat is ook een reden waarom het bewustzijn van deze planeet omhoog gaat. Het gaat allemaal om het helpen van de planeet en dit gaat verder dan het bovennatuurlijke idee dat jullie hadden en dat voor velen zo vreemd was…over een verschil….dat JULLIE het verschil maken!

Welkom in een nieuwe energie, lieve mensen, waarin jullie de energie van liefde en compassie controleren en die oversturen met energie….nu, op deze planeet. Heel hoge waarde….dat is wie jullie zijn. DAT IS WIE JULLIE ZJN!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid en jullie beginnen steeds beter te begrijpen waarom dit zo is.

En zo is het.

Kryon