Kryon in Portland, Oregon / Het innerlijk aangeborene onthuld 1

Kryon in Portland Oregon.

Het innerlijk aangeborene onthuld 1

Lee Carroll / 22 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Portland, Oregon op 22 november 2014.

Gegroet geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Deze avond wil ik het over een voor jullie heel belangrijk systeem hebben op manieren waarop wij dit niet eerder hebben gedaan. Wij noemen deze informatie: “Het begin van de informatie over het innerlijk aangeborene.” Wij hebben eerder channelings gegeven en een daarvan heette “Het mysterieuze aangeborene.” Daaraan toegevoegd hebben wij jullie enkele attributen gegeven over je eigen lichaam en vanavond willen wij hier nog meer aan toevoegen.

Het Prachtige Aangeborene

Lieve mensen, ik wil jullie vertellen over een proces in jullie lichaam, niet alleen mysterieus omdat het niet in 3D is, maar onzichtbaar genoeg zodat jullie het niet echt kunnen definiëren. Toch hoort het zozeer bij jullie dat het in feite jullie IS! Jullie zouden kunnen vragen: “Hoe kan er iets in mij zijn, Kryon, waarvan ik niet echt iets af weet?” Het antwoord dat ik weer zal geven is dat jullie DNA nog niet op zijn volle capaciteit werkt en dat dit het hierom gaat.

Jullie bewustzijn is nog niet gesynchroniseerd met de realiteit van bepaalde soorten dingen die in jullie lichaam werken. Maar deze dingen komen uiteindelijk bij jullie en de herijking van de mensheid bevat ook een ontwikkelde Spirit binnenin jullie en daar gaan wij in deze channeling een beetje over spreken.

Laten wij eerst het innerlijk aangeborene definiëren: Wat het innerlijk aangeborene zo mysterieus maakt is dat het geen functie van het brein is. Het is ook een van de weinige systemen in het lichaam dat niet gecentraliseerd is. Dit is voor jullie moeilijk te begrijpen. Dit systeem is nog niet ontdekt en dus is het ook niet gedefinieerd door de medische wetenschap. En toch is het steeds weer zichtbaar geweest.

Wat jullie in je DNA hebben is moeilijk uit te leggen. De triljoenen DNA-moleculen in jullie lichaam communiceren allemaal altijd met elkaar. Het moet wel op deze manier als je bedenkt wat DNA doet. Hoe weet je lichaam welke cel het nodig heeft en waar die nodig is?

Het is het innerlijk aangeborene dat vanaf jullie geboorte hiervoor verantwoordelijk is. Het DNA, zou je kunnen zeggen, is werkelijk een esoterische centrale controle. Het is het veld rondom de triljoenen deeltjes van het DNA dat zichzelf als één entiteit kent. Al het DNA samen werkt als een systeem door dit veld heen en dit systeem heet het innerlijk aangeborene.

Je zou ook kunnen zeggen dat het de combinatie van DNA-cellen in je lichaam is die gezien wordt als één ding dat jullie het slimme lichaam noemen, het innerlijk aangeborene. Het is gedecentraliseerd. Er is geen enkelvoudig orgaan of klier die voor het innerlijk aangeborene verantwoordelijk is. Elk deel van het lichaam is betrokken bij dit slimme lichaamssysteem.

Zo onzichtbaar als het is weten jullie hoe jullie oplossingen voor je lichaam moeten vinden door het innerlijk aangeborene en jullie gebruiken vaak “met de hand aanvoelen” of bewegingsleer. Er zijn vele manieren – tikken, met het lichaam spreken, decoderen en meer.

Al deze systemen geven jullie wat wij slimme lichaamsterugkoppeling zouden willen noemen. Dit is heel succesvol gedaan om uit te vinden wat het slimme lichaam tegen jullie wil zeggen.

Degenen van jullie die werken met deze processen weten dat zij met het “slimme veld” in het lichaam spreken. Dit veld vertegenwoordigt het DNA als geheel, niet alleen als een orgaan of een klier en ook niet het brein.

Het innerlijk aangeborene is een Back-up systeem

Het eerste dat wij jullie willen vertellen over het innerlijk aangeborene is dat het een lichaamswijd systeem is dat meer “weet” dat jullie zenuwstelsel of breinsysteem ooit zouden kunnen weten. Het innerlijk aangeborene is overal. Het zit in jullie teennagel en in je haar. Het innerlijk aangeborene is overal DNA en in elke vorm waarin DNA bestaat. Het is uniek en het is JIJ.

Ik heb jullie verteld dat de medische wetenschap het steeds weer heeft gezien maar dat zij het niet begrijpen. Laat mij jullie een voorbeeld geven. Als een mens zijn ruggengraat heeft beschadigd en gebroken bij een ongeluk is die voor altijd verbroken. Wij hebben het hier eerder over gehad en zeiden tegen jullie: “Is het niet vreemd dat de zenuwen van de ruggengraat zich niet weer verbinden en aangroeien?” Al het andere in het lichaam is geprogrammeerd om te regenereren en toch regenereren de cellen in dit gebied niet goed.

Doorgesneden ledematen kunnen dit wel maar de zenuwen in de ruggenwervel verbinden zich niet meer.

Wij hebben jullie ook verteld dat er een tijd zal komen waarin het dit wel zal doen en dit is allemaal onderdeel van de ontwikkelde mens die eraan komt. Maar laten wij vertellen over de manier waarop het nu is.

Wordt vervolgd