Kryon in Raleigh, NC. 4 / Heling-channeling. 4

Live Kryon Channeling:
Kryon in Raleigh, NC. 4

Lee Carroll / 27 juni 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Heling – channeling. 4

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Channelen is heel verschillende voor de verschillende mensen die dit doen en zij zullen jullie iets vertellen, maar er zijn mensen die zover uit hun lichaam gaan dat zij zich er niets van herinneren en toch zijn zij verhoogd terwijl zij channelen om te bereiken wat zij willen doen en de boodschappen te brengen. Er zijn sommigen die hun ogen open houden en in de zaal rondlopen en er zijn er die blijven zitten, zoals jullie dit nu zien. Het heeft allemaal met het individu te maken, wat zij zeggen en doen en toestaan met hun lichaam.

Jaren geleden – eenendertig jaar geleden – zat mijn partner op een plek waar wij een overeenkomst sloten en die was als volgt: Mijn partner vertelde dat hij alles wilde horen dat werd gechanneld. Ik vertelde hem toen dat dit goed was maar dat er een limiet is aan wat hij kan doen. Als jij met een channeling bezig bent en er bewust bij bent gebruik jij een deel van je hersenen want wij kunnen jou dan niet meenemen naar die plek buiten jezelf waar anderen naartoe gaan en tijdelijk verblijven. Ik vertelde hem zelfs dat hij evenwichtsproblemen zou hebben als hij dit zou doen en dat hij niet in staat zou zijn om tijdens het channelen te staan. Er waren voor hem dus speciale omstandigheden. Ik vertel jullie dit om het volgende. In een channeling-situatie zoals jullie die nu horen en sommigen lezen of zien, want dit is een video, is er een energie geschapen die niet van deze planeet is….zeker niet. Dit is een energie die beschikbaar is voor degenen die dit willen. Er zijn mensen die met hun ogen rollen, lachen en weggaan. Er zijn mensen die letterlijk worden geraakt door de energie die spreekt tegen hun goddelijkheid en ook zij zullen niet in staat zijn om te spreken. Dit is vrije keuze en dit heeft ook te maken met wat ik jullie nu ga vertellen. De mens heeft dus de keuze om wel of niet af te stemmen en als zij afstemmen doen zij dit op een bepaalde laag, en wij hebben daar eerder over gesproken. Een laag wordt beluisterd, intellectueel, men schrijft dingen op, maar een andere laag krijgt de energie en weer een andere laag ontvangt de boodschap én de energie….een andere laag wordt door de energie veranderd. Dit is wat channeling produceert. Niet alle channeling is hetzelfde. Hoe langer een mens heeft gechanneld, hoe puurder het wordt. Dit komt eenvoudig door de ervaring om daar te zijn en daar steeds weer naartoe te gaan en steeds weer te weten wat men kan verwachten en in staat zijn om direct deze energie binnen te gaan en op die speciale plaats te zijn.

Waar ben jij als jij channelt, Lee Carroll? Hij weet dit nog steeds niet. Wij nemen hem mee, opzij naar een ruimte waar hij wil luisteren en zich de dingen wil herinneren. Toch realiseerde hij zich dat hij het niet was die sprak. Zijn stem, zijn intellect, zijn lichaam, gaf hij helemaal over omdat hij het kanaal vertrouwde en in al die ruim dertig jaren gaf ik hem nooit onware informatie. Ik gaf nooit informatie die anders was dan liefhebbend, welwillend, en het liet dingen zien voor de mens heel speciaal zijn….heel speciaal. De channelings groeiden in intensiteit, puurheid, en daarin ontwikkelde hij een systeem van wat hij zou gaan doen en waar hij naartoe zou gaan tot aan waar hij vandaag zit. Hij gaat erop uit en spreekt tegen groepen, houdt van de mensen. Hij wil hen in de ogen kijken en dat het publiek dit bij hem doet. Het maakt hem blij als mensen fysiek aangeraakt worden en de andere dingen waar hij onlangs over heeft gesproken.

Als je in het verleden naar zijn schema keek kon je dit bijna elke week zien gebeuren. Hij pakte zijn koffer, stapte in een vliegtuig en ging mensen bezoeken. Niet zo heel veel mensen, soms een groep van 150 en soms 300 als hij naar Europa ging, 1000, en hij kwam thuis en deed dit weer….en weer….en weer! Hij gaat hier niet mee door vanwege de instructies die ik hem geef. Hij zal dit beperken. Wees niet gealarmeerd, mijn partner omdat je niet meer zal reizen want dat is niet zo en je zal blijven omarmen, zien en voelen, de reacties van de mensen om je heen. Jij wilt mensen zien en voelen, bij mensen zijn, en dat begrijp ik. Maar jij hebt zoveel meer te geven!

Waarom maar zo weinig mensen? In de laatste jaren is er iets gebeurd met mijn partner waarover hij niet heeft gesproken….verschillende redenen en misschien is het alleen maar de timing maar mensen hebben gevoeld dat de channelings krachtiger werden. Dit was ook zo en het was niet wat hij zei, lieve mensen, want hij zei niets anders dan hij altijd vertelde. Wat was er anders? Het veld dat hem omringt als hij channelt en dat jullie dynamisch, kwantum en multidimensionaal noemen, ging zich verhogen…. exponentieel…. en mensen voelden dit. Wat gebeurt er, Lee? Hij heeft dit nooit verteld, nietwaar? Dit zou egoïstisch lijken, nietwaar? Laat mij mijn partner die nu luistert vragen waarom hij niet spreekt over die dingen terwijl ik hem steeds vertelde dat er veranderingen aan zaten te komen. Ongeveer zes maanden geleden was mijn partner in Peru. Hij was daar met een groep en hij ontmoette een sjamaan met een bloedlijn. Dit betekent dat deze sjamaan getraind was als sjamaan, van generatie op generatie, voordat hij zover was dat hij de sjamaan van zijn stam werd….een echte! Nicolas Pakah was zijn naam en hij stond erom bekend dat hij uit zijn stam in de bergen stapte om de kosmologie van zijn stam uit te dragen….de waarheid van zijn stam. Mijn partner en zijn groep ontmoetten hem en wel een hele week lang. Het was diepgaand. Mijn partner was vaak tot tranen bewogen door de boodschap van Nicolas en de Ouden van zo lang geleden want die was dezelfde als die van Kryon!

Zijn jullie verrast dat de waarheid de waarheid is? Mijn partner zat in een ceremonie die hij niet had verwacht en hij wist niet wat er gebeurde. Het was het eerste dat Nicolas deed. Met de groep erbij werd mijn partner gevraagd om in de stoel te gaan zitten. Er werden hem een paar dingen gegeven die hij aan moest trekken en toen vroeg Nicolas hoe oud hij was. Nicolas had de toeschouwers al gevraagd hoe lang deze man dit werk al deed….hoe lang hij al spiritueel leider was. Deze twee dingen stelden Nicolas in staat om te doen wat hij daarna deed. Hij deed een volle initiatie voor mijn partner op een van de niveaus van de kosmologie van zijn stam. Hij deed dit terwijl hij werd geassisteerd door drie priesters. Alles wat mijn partner wist was dat hem was gevraagd om op een of ander grappig smakend blaadje te kauwen….hij wist daar niets van. (Kryon lacht) Jij wist niet wat er gebeurde, nietwaar? Jij moest het allemaal maar uitvinden, niet? Jij publiceerde dit niet en vertelde het ook aan niemand.

Nicolas moest weten hoe lang jij dit al deed want in zijn stam moest je dit al een generatie lang doen voordat je initiatie kan doen voor wat dan ook. Dit was een mijlpaal en jij miste deze. Hij wijdde jou in om in staat te zijn om de energie te verhogen – niet alleen voor zijn stam, maar voor de Aarde en naar een ander niveau te gaan van wat jij dacht dat je kon doen. Maar nu zal ik jou vertellen wat er aan de hand is. Mijn partner Hugh heeft een nieuw soort veld om jou heen geschapen terwijl jij heelt. Terwijl jij heelt!!! Hoor je dat? Mijn partner Hugh moest jouw koppigheid helen. (Kryon lacht) toen werd jij vooruitgeduwd door het virus omdat jij niemand meer kon zien, nietwaar? Je kon nergens naartoe en zat vast, zoals jij dit zei, en je moest leren om je werk te doen voor een televisiecamera. Nu zie jij het resultaat hiervan Maar zie jij het resultaat hiervan echt? Ik vertel jou nu wat jij van nu af aan kan doen in dit nieuwe verhoogde veld. Ik zal het jou straks vertellen. Jij zult niet elke week meer een kleine groep mensen bereiken. Jij zult elke week de wereld bereiken….elke week weer. Er is een nieuw paradigma voor jou en jij bood weerstand en weerstand en weerstand, mister Carroll, en nu is dit verwarrend voor jou omdat ik dit nu bekend maak (Kryon lacht) en het nu te laat is om terug te gaan. Maar zo is hij zodat hij soms in deze dingen geleid moet worden en werd hij naar mij geleid. Hij wilde in de cirkel komen en ik vertel jullie wat dit is. Stel je voor: de schepping van een multidimensionale cirkel waar mensen naartoe kunnen komen en er op een zeer speciale manier in kunnen vertoeven en daarin is er ook een verhoging die normaal gesproken niet in hun leven voorkomt die mijn partner eerder in zijn leven heeft gezien….een verhoging waarin individuele mensen door eigen keuze in staat kunnen zijn om hun biologie te veranderen. Jullie noemen dit heling. Jullie weten al dat dit gebeurt want degenen om jullie heen spreken hierover.

Hier zijn jouw instructies: Jullie weten nu wat dit medium waarop jullie nu zijn aangesloten(televisie) kan doen. Maar jij weet ook dat de energie die wordt geschapen bij het channelen, kwantum is. In een kwantumstaat is er geen afstand. Jullie kunnen persoonlijk aanwezig zijn bij iemand die op duizend kilometer afstand is en zij kunnen vlak voor jou staan….jij weet dit Lee…jij ziet het en je hebt het gevoeld….steeds als wij dit hebben gedaan. Een paar keer zijn wij hieruit gestapt en hebben het publiek in een live sessie gevraagd of zij waren veranderd en zij vertelden dat dit zo was. Jij begreep dit niet, maar bleef doorgaan en deed dit weer totdat jij dacht dat je wist wat je deed. Jij dacht dat je wist waarvoor jij hier was en nu verandert dit! Oh, jij zal mij nog steeds channelen zoals jij dat altijd hebt gedaan en ja, maak je geen zorgen, er zal nog steeds wetenschap zijn! Oh, maar wat er gaat komen….hier zijn jouw instructies….luister: Ik wil een wekelijkse bijeenkomst en jij hoeft nergens naartoe te gaan. Bijna elke week, je kunt af en toe een week vrij nemen. Wekelijks! Ik wil dat jij helingssessies houdt….hoeveel mensen er ook komen, driehonderd, vierhonderd….het maakt niet uit, en ik wil dat jij een ruimte schept en wij gaan jou daar nu over vertellen en er zullen mensen zijn die daaraan meedoen en die daarvoor kiezen op een manier die anders is dan ooit tevoren.

Wekelijks! Helingssessies waarbij jij mensen uitnodigt om vanaf de hele planeet te komen en te praten over dingen die nodig zijn. Jij haalt hen hier naartoe zoals je ook mensen naar hier haalde en dan gaan wij beginnen met wat ik de Cirkel van Twaalf noem. Jij zal iedereen uitnodigen die luistert, om een van de Twaalf te worden. Degenen die lineair zijn zullen nu al zeggen dat dit niet eerlijk is omdat er alleen maar twaalf in de cirkel kunnen en dit kunnen doen. Haha. “Hoe kan het dat er alleen maar twaalf mensen aan mee kunnen doen?” Jullie begrijpen dit niet, lieve mensen, er zijn anderen die hieraan meedoen en helen. Het zijn de meesters, jullie gaan met de meesters zitten en ik breng de mensen hier zoals zij hier altijd zijn gekomen.

“Dit lijkt toch niet eerlijk, Kryon!” Jullie begrijpen het niet. Ik ga jullie vragen om hier te zitten als een van de twaalf, want jullie zijn prachtig! Snappen jullie dit? Twaalf meesters en jullie zijn daar een van en in het midden van deze cirkel scheppen wij een vlam en deze vlam zal een violette kleur hebben. Sommigen van jullie weten waar ik hiermee naartoe wil en anderen niet. Wij gaan een heling-kwantumveld scheppen dat in eenheid is met alles en dit geeft de mensen de mogelijkheid om het wel of niet te voelen en anders weg te gaan. Dit gaat niet om een spontane genezing, dit gaat over kennis en begrijpen wie jullie zijn zodat jullie met het helingsproces kunnen beginnen en geheeld kunnen worden. Sommigen van jullie beginnen met dit proces en verhogen dit wekelijks en ik wil dat jullie hen elke maand volgen zodat dit niet alleen maar is voor degenen die hier aanwezig zijn zoals dit wel bij audio was en sommigen zich compleet vrij voelden en niet het programma konden veranderen en er een korter programma van te maken. Iedereen kan eraan meedoen door deel te nemen met de eigen overvloed! Dit wordt jouw leven en dit is wat jij gaat doen. Tegelijkertijd ga jij ook de deur uit om mensen te ontmoeten en conferenties te organiseren, maar dit gaan wij wekelijks doen. Het draait al in jouw hoofd: “Hoe kan ik dit elke week doen?” (Kryon lacht) Ik zal het je laten zien. Dus, geliefde, wil jij hieraan meedoen? Wil jij het voelen? Dit is voor iedereen die iets wil voelen waarvan jullie altijd hebben geweten dat het er was.

Mij partner, ik wil dat jij altijd hiermee begint, een zin: “Kom dichterbij, lieve mensen, en doe met mij mee in de Cirkel van Twaalf” en daarmee wil ik dat jij de verschillende energieën binnenbrengt die de cirkel zullen verhogen met de vlam in het midden, ongeveer zoals bij het Lemurische Wiel van Lering en ik wil dat jij tijd met hen doorbrengt want elk individu is in zijn of haar eigen cirkel van twaalf. Ik wil dat allen die nu luisteren en in de stoel willen zitten. Sluit je ogen alsjeblieft. Wees niet met een ander samen, alsjeblieft. Sluit jezelf met je geest af, alsjeblieft. Dit zal intens zijn en je volle aandacht vereisen….en zit in de stoel. Jij bent nu samen met vele anderen in de Cirkel van Twaalf en ik schep een verhoogd veld voor jullie. Nu! Dit was altijd het plan. DIT WAS ALTIJD HET PLAN….dat jullie naar een plaats zouden komen waar jullie niet alleen informatie krijgen, maar ook energie waarin jullie kunnen zitten, de energie voelen en veranderen omdat de meesters hier bij jullie zijn. Ik zal jullie de “belangrijkste” noemen. Het zal jullie verrassen en jullie zullen zeggen dat dit niet direct degene is waaraan jullie dachten. De violette vlam zou jullie een aanwijzing moeten geven. Ik breng jullie de meester Saint Germain. Zoals jullie hier nu zitten met gesloten ogen….kunnen jullie dit voelen? Voelen jullie nu een verhoging van de energie? Soms kan die voor jullie wat dik aanvoelen of kunnen jullie rillingen hebben als jullie je realiseren dat er een onthulling is van informatie die jullie nu ontvangen over jullie gezondheid. Alle vier de attributen van gezondheid zijn in je lichaam als jullie chemie begint te reageren om in de aanwezigheid te zijn van degenen die kunnen helen en ook in het verleden konden helen….een energie die tegen jullie cellulaire niveau spreekt en de vragen stelt: “Weten jullie niet dat jullie goddelijk zijn? Weten jullie niet dat jullie hier niet zijn om ziek te zijn? Weten jullie niet dat jullie hier niet zijn om je zorgen te maken? Weten jullie niet dat dit een onderdeel is van de Opwaardering?”

En nu is het de tijd om op te staan en je los te maken van angst en te gaan beginnen met een gezond lichaam en te gaan beginnen met de heling waarom jullie hebben gevraagd. De energie die ik nu schep is krachtig omdat mijn partner door zijn generatie, zijn opwekking, zijn training, heen is gegaan en hij is inderdaad de sjamaan die jullie denken dat hij is en dat kwalificeert jullie om te doen wat hij doet. Niet de heler, maar degene die anderen in staat stelt om te helen. Dit is de energie waarin jullie zitten, lieve mensen, in de Cirkel van Twaalf! Oh, er is meer en wij kunnen meer dingen brengen, maar dit is een voorbeeld van wat er kan gebeuren. Zelfs met degenen die nu, later of wanneer dan ook naar mijn stem luisteren, kunnen de heling voelen….er deel van uitmaken.

Er is meer, maar nu heb ik dit publiekelijk bekend gemaakt, mijn partner, en jij kunt je nu niet meer verschuilen. (Kryon lacht) Als jij zou weten hoeveel mensen er in de toekomst zullen komen, die anders weg zullen lopen dan zij kwamen door deze nieuwe manier van onderrichten.

Laat het zo zijn. Voor degenen in de cirkel is het tijd om op te staan en figuurlijk de cirkel te verlaten en terug te gaan naar waar jullie vandaan kwamen, langzaamaan uit deze energie gaan en jullie voelen het…..jullie voelen de ziekten in jullie energie afnemen en jullie weten dat jullie vandaag op een speciale plaats hebben gezeten. Mijn partner, ik wil dat jij een kanaal opent voor informatie van mensen over hoe zij zich voelden, de heling die zij hadden, zodat anderen dit kunnen zien en geloven….vanuit geloofwaardige bronnen….al de dingen die je nooit eerder hebt gedaan. Ik wil graag dat jij dit doet. Alle dingen werken in jouw leven nu allemaal samen om dit en de synchroniciteiten waar jij vanaf weet, te bereiken….over de manier waarop zij verschijnen, zelfs voor jouw werk.

Jij weet nu waarover ik spreek!

Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk van Kryon! Zoek het op! (Kryon lacht)

En zo is het.

Kryon