Kryon in Sacramento. 1: De Ziel onthuld. 1 

Live Kryon Channeling
Kryon in Sacramento. 1 

Lee Carroll / 15 februari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Ziel onthuld. 1 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Ik kom bij jullie in 2020 en zoals Adironnda al zei is het een tijd om 2020 helder te zien. Dit is een metafoor voor helderziendheid. Meer dan een metafoor zijn er dingen die onthuld worden aan zovelen, die verder gaan dan jullie dachten en die werkelijk het paradigma veranderen over wat jullie geloven dat spiritualiteit is. De mensheid is zo lineair geweest met betrekking tot spiritualiteit, systemen, over geloof…en lieve mensen, dat is niet de manier.

Ik wil weer over iets spreken. Het is geweldig en ik wilde dat ik dit met elke luisteraar en lezer zou kunnen delen op een manier die verder gaat dan de woorden…waarbij jullie even kunnen zitten en zelfs voordat ik begin kunnen zeggen: “Lieve Spirit, laat mij voelen wat u zegt!”

Ik ga weer over jullie ziel spreken. De Pracht van de ziel – ik zei niet de menselijke ziel, want dat is een ander onderwerp want de menselijke ziel is gevuld met allerlei menselijke dingen, en dat is jullie Akasha met alle andere dingen….ik wil het hebben over De Ziel die jullie hebben.

Vinden jullie het niet interessant – voordat wij zelfs beginnen – dat de mensheid, bijna allemaal, bijna 90% ervan, van binnenuit gelooft in de Schepper en ook in iets dat normaal gesproken DE ZIEL wordt genoemd, waarmee jullie op de planeet komen en die bij jullie blijft terwijl jullie hier zijn en dan, als jullie weer weggaan….iets anders wordt, maar het blijft “JIJ” op een bepaald niveau, op een bepaalde manier….jullie ziel gaat verder, zelfs na de dood. Dit is helemaal geen vreemd geloofssysteem en het wordt gedragen door de meeste geloofssystemen. Jullie gaan naar een bepaalde plaats. Het is niet voorbij en dit wordt alleen maar bereikt door jullie ziel. De ziel is dus iets wat men ziet, waarin men gelooft, die wordt herkend maar niet echt begrepen….afhankelijk van degene waarmee je spreekt. In vele geloofssystemen zal men verschillende verhalen hebben over de ziel. De ziel is de motor voor wat jullie terugkomen noemen, reïncarnatie, teruggaan naar een andere expressie, gebruik makend van dezelfde ziel. Je zou kunnen denken dat er met de ziel intuïtie meekomt maar vanwege de lineariteit van de mensen zeggen zij: “Oh nee, oh nee.” De ziel was er op een of andere manier en als mensen kregen jullie die en als jullie doodgaan is er voor de ziel een keuze tussen de hemel en de hel…en dat is het einde. Zo werd het een kinderverhaaltje, een mythologie, daar zijn jullie zo goed in! Als jullie iets op een lineaire manier scheppen is er een reis op een lineaire manier en als er iets is gebeurd worden jullie daarvoor veroordeeld. Hoe lineair is dit van jullie!

Dit is het kinderverhaaltje over de ziel. Degenen die meer begrijpen over evolutie, van spirituele gedachten, en dit duidelijk kunnen voelen, zijn degenen die terugkomen. Dit is de terminologie die wij gebruiken voor de oude ziel, degenen die steeds en steeds weer op de planeet zijn gekomen in de laatste honderdduizend jaar, leven na leven, waarin jullie leerden alsof jullie op een school waren. Er zijn dingen in jullie geplaatst die maar in een plaats geplaatst kunnen worden en dat is jullie ziel! Zelfs als het mechaniek van komen en gaan niet helemaal wordt begrepen, spreken wij over de Ziel, het is een bewaarplaats van ervaringen. Ik heb ook al eerder verteld dat de ziel, zolang hij op Aarde is, ook verantwoordelijk is voor de dingen die jullie graag doen. In een leven voelen jullie je aangetrokken om als mens bepaalde dingen te doen. Wij hebben jullie eerder verteld dat het hele proces van reïncarnatie is ontworpen om je prettig te voelen en daarom blijven jullie ook zo lang in hetzelfde geslacht….ontworpen om je comfortabel te voelen en verder ook waarin jullie zijn geïnteresseerd, ontworpen voor een leven, of het nu kunst is of muziek, misschien wel iets dat ongepast is of militair….maar wat het ook is…als jullie terugkomen blijft dit. Wisten jullie dit? Dat verklaart een beetje waarom jullie als kind wakker worden en geïnteresseerd zijn in iets waar jullie ouders helemaal geen interesse in hebben en dit ook nooit zullen krijgen en daarom ook zeggen: “Is dit echt een kind van ons?” Kijk naar wat hij of zij wil doen….dit is een vertellend paradigma, nietwaar, dat de ziel dit in zich draagt, en wij hebben dit eerder gezegd over kunstenaars: musici worden musici, brandweerlieden worden brandweerlieden en militairen worden militairen. Dit verklaart zelfs waarom vrouwen in militaire dienst willen gaan omdat zij, voordat zij hier kwamen, van een ander geslacht waren. Het verklaart ook waarom mannen die zich een zachter geslacht herinneren naar dat gebied gaan….omdat de ziel hetzelfde blijft, ongeacht het geslacht. Dit is voor jullie gemak en jullie kunnen dit zoveel om je heen zien, met name bij de kunstenaars en de artiesten van de wereld. Oh, maar laat mij teruggaan naar die ziel van jullie. Waar komt hij vandaan? Hoe oud is hij? Deze beide vragen, lieve mensen, zijn lineair en kunnen niet beantwoord worden op een lineaire manier. Hoe oud is God, zou je kunnen vragen, en jullie weten dat dit niet beantwoord kan worden. Jullie willen niet op die manier denken omdat jullie zijn ontworpen voor lineair denken: Alles moet een begin en een einde hebben, in jullie denken, alles! Het Universum, God, en toch is het niet zo. Het idee van iets dat altijd was is voor jullie niet logisch, en toch was God altijd. Het is een veelgebruikte metafoor, maar de puurheid van een gouden ring zit voor jullie en de vraag is: waar is dit begonnen en waar eindigt het? Het antwoord is: dat doet het niet omdat het een cirkel is.

Dit is voor jullie de makkelijkste manier om het bestaan te zien van God.

Wanneer werden zielen geschapen, en het antwoord is dat zij nooit werden geschapen….zij waren er altijd! Er is iets wat jullie nooit zullen begrijpen, nooit! Voordat jullie Universum bestond waren er andere multiversums. Die Big Bang van jullie was gewoon een uitbreiding van een ander Universum dat gesloten werd en dat van jullie opende. Cycli! Het gaat allemaal over cycli! Hoe oud is God? Zo oud als jullie ziel. Jullie ziel is een deel van de Creatieve Bron. Hoeveel zielen zijn er? Ja! Hoeveel van God is er? Er is daarop geen antwoord…het valt niet te beantwoorden in jullie manier van denken, en lieve mensen, dit maakt het zoveel beter. Dit betekent dat jullie ziel, dat wat vandaag bij jullie hoort, een andere stamlijn heeft….een die jullie nog niet is getoond. Kunnen jullie je voorstellen als jullie kijken naar het begin van dit Universum, dat jullie daar waren? Dit zijn jullie, met jullie namen. Jullie kunnen jezelf namen geven, maar de ziel heeft een identiteit, geen naam, en God kent dat wat hij zelf is. God kent zichzelf….en dat zijn jullie…de ziel die van jullie is, is hier altijd geweest.

Als het waar is dat er biljarden zielen aanwezig zijn, alleen al in jullie melkwegstelsel, die op andere planeten leven, plaatsen waar leven zich kon ontwikkelen dat zielen heeft…niet allemaal maar zij zijn er. Als dit waar zou zijn wat is dan die stamlijn en is die ook een deel van jullie? Het antwoord is JA! Ik heb eerder gezegd dat het melkwegstelsel krioelt van het leven en toch heeft het jullie om een bepaalde reden zoveel tijd gekost om dit op een gepaste manier te overwegen om te voelen: Is daar leven zoals dat van jullie? Is het niet vreemd dat als jullie deze vraag dertig jaar geleden hadden gesteld de deur in jullie gezicht dichtgegooid zou zijn? Zien jullie hoe logisch dit is? Toch is dit het menselijk vooroordeel, nietwaar, een lineair vooroordeel dat zegt dat jullie alleen zijn. Stel je eens voor dat jullie op een verlaten eiland de oceaan zijn en dagelijks moeten zien te overleven door het weinige water dat er is en het beperkte voedsel en dat jullie alleen zijn en je dingen afvragen. Het eiland is klein en je kunt de stranden overal zien en jullie hebben al heel wat keren het eiland rondgelopen. Stel je eens voor dat jullie, mensen van de oude energie – je dingen afvragen over allerlei zaken en de vraag stellen: Zijn er andere stranden op Aarde? Jullie komen tot de conclusie: Nee…omdat ik hen niet kan zien!

Dit is de logica die zegt dat er geen ander leven is. Jullie zijn met een bepaald doel op dit eiland gezet en toch is het spul waarvan alles is gemaakt hetzelfde spul als waar jullie van zijn gemaakt in dit melkwegstelsel. Er is dezelfde elemententabel van toepassing….hetzelfde leven is daar….dezelfde natuurkunde die jullie heeft gemaakt. Toch zeggen jullie vaak: ”Wij zijn alleen.” De waarheid is dat die ziel van jullie in het hele melkwegstelsel heeft meegedaan….meer dan een miljard jaren….komen en gaan, en zijn en doen….is dit geweldig genoeg voor jullie? Dit is wie jullie zijn!

En toch laat het kinderverhaal jullie op een lineaire manier geboren worden in zonde doordat er 200.000 jaar geleden iets was gebeurd door een mens, dat niet correct was en dit bezoedelde de majesteit van de ziel die eeuwig is, en jullie weten dat dit een kinderverhaaltje is en dat JULLIE DIT NIET ZIJN! Jullie zijn geweldig geboren, meer dan jullie denken en al eonen van tijden lang.

“Kryon, betekent dit dat wij misschien wel lichamelijk leefden zelfs voordat wij een ziel hadden?” Het antwoord is: Ja, ja, ja en ja! “Kryon, betekent dit dat wij ook in andere Universums waren?” Ja en ja! Oude ziel, wat als deze wijsheid, paradigmaverhoging in de komende jaren…wat als dit jullie er allemaal toe brengt om naar deze channeling te luisteren voor een ontwaken voor grotere dingen die jullie zelfs niet kunnen bevatten…jullie weten dat zij er zijn….jullie beginnen hen juist te voelen. Jullie weten dat jullie zelfs ouder zijn dan de planeet. Jullie weten dat jullie wijzer zijn en deze dingen zijn als een intuïtie….jullie weten het maar kunnen je vinger er niet opleggen…niet echt identificeren, maar zoals jullie hier zitten weten jullie dat jullie de wijsheid der tijden hebben….jullie weten het!

Als ik vanavond verder ga zal ik jullie meer vertellen. Ik ga jullie vertellen hoe de ziel relateert met alles om je heen als het aankomt op de menselijke ziel. Nu jullie op deze plaats zijn gekomen en gaan ontwaken is er een ontwikkeling die vraagt: wat nu? Wat gaan jullie je herinneren? Waar zijn jullie mee verbonden en wat jullie niet weten?

Dit zijn de dingen waarvoor jullie klaar zijn om hen te weten en sommigen zullen deze plek verlaten en zeggen: “Ik heb het allemaal gehoord en ik begrijp er niets van!” (publiek lacht) Er zijn zaden geplant en op een dag zullen jullie wakker worden en een “Aha-moment” hebben. Dit is de ontwikkeling van bewustzijn en dit is waar het verder gaat voor degenen die hier zijn en hen later luisteren en lezen.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de menselijke ziel omdat ik jullie allemaal ken op een niveau dat jullie nog niet begrijpen en waarbij woorden tekort schieten.

En zo is het.

Kryon