Kryon in Sacramento. 2: De Ziel onthuld. 2

Live Kryon Channeling
Kryon in Sacramento. 2 

Lee Carroll / 15 februari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Ziel onthuld. 2 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst 
 
Ik wil na vanmorgen doorgaan met het spreken over de Pracht van de ziel. Samengevat was het een validering van de ziel omdat de meeste mensen hierin geloven omdat dit innerlijk aangeboren is, intuïtief is, en wij hebben aangegeven dat bijna al degenen die claimen dat zij geloofssystemen hebben, ook van een ziel uitgaan. Mensen begrijpen dus dat er iets hogers is dan zijzelf. Daarin zit veel verschil van mening over wat de ziel is. Geloof het of niet…er zijn mensen voor wie hij onaantastbaar is. Hij is te heilig voor mensen. Het feit dat jullie hem wel hebben is een mysterie voor die mensen. Dit roept de volgende vraag op: Lieve mensen, de ziel is hier voor jullie om mee samen te werken. Dit is een deel van het plan dat jullie hier in een lichaam stopt om jullie dualiteit te geven en jullie vraagt om de kernwaarheid te vinden. Dat hebben velen van jullie gedaan.

Interessant genoeg hadden de meeste inheemsen van deze planeet deze kernwaarheden en door de tijden heen zijn jullie die verloren. Nu is het voor jullie tijd om hen te herwinnen, maar nu zijn er miljarden op de planeet bij betrokken en nu komt er een soort beschaving zoals jullie nooit eerder hebben gehad want de hele planeet wordt uitgenodigd om mee te doen aan een samenwerking met de ziel. Deze samenwerking geven wij een andere naam en jullie hebben die vaker gehoord: Bewustzijnsontwikkeling. Jullie gaan je ontwikkelen en in deze ontwikkeling gaan jullie de woorden bemerken die in jullie geest komen en jullie gaan hen definiëren met meer integriteit, transparantie, vriendelijkheid, welwillendheid, compassie….dat deze dingen naar een veel hoger niveau gaan dan jaloezie, boosheid, haat, en dit zal het begin zijn. Als jullie je bezig hebben gehouden met sociologie, met het menselijk bewustzijn, zullen jullie zien dat de dingen die schijnbaar het belangrijkst zijn door de hele mensheid heen, de dingen die de meeste aandacht kregen, het drama was, de haat, de jaloezie, en deze dingen leidden dan naar dualiteit voor de mensen en dit liet men dan liggen of pakte het op…steeds maar weer, eonen en eonen lang waren dit de emoties en de attributen die zegevierden. Dit waren degene die boven alle andere stonden en opeens vertel ik jullie dat er nieuwe aanwijzingen en bestemmingen voor de mensheid zijn in de woorden die ik eerder gebruikte, en er zijn mensen die zeggen: “Veel succes daarmee, Kryon!” omdat zij nog steeds een planeet in moeilijkheden zien, zij zien nog steeds een planeet die vol competitie is, de haat, de problemen, de gevechten….al die dingen.

Lieve mensen, jullie hebben een planeet die in beweging gaat komen en gaat veranderen. Jullie gaan dit zien in jullie gemeenschappen in bepaalde bewegingen die daar zijn en in de dingen die gezien gaan worden maar die er altijd al zijn geweest en nu opeens ongepast zijn geworden. Jullie zien dingen die er misschien altijd al zijn geweest waarvan men wel verwachtte dat zij er waren maar waar men toch niets tegen kon doen, maar plotseling is er iets dat jullie eraan kunnen doen en lijkt het erop dat jullie deze dingen gaan verwijderen, schoonmaken.

Dit is de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn….langzaam in de eerste-wereldlanden en zich dan uitspreidend omdat bewustzijn wereldwijd is en de ontwikkeling JULLIE zijn die dichter bij jullie ziel komen. Jullie zijn degenen die jezelf bewust steeds weer hebben gescheiden van dat wat de ziel is. Wij hebben hier vanmorgen al over gesproken….die ziel van jullie komt van de Schepper die jullie God noemen. Deze ziel van jullie is niet afgescheiden van de Schepper, van God….dat is hij niet. Wij hebben een paar dingen verteld en een daarvan is dat God zichzelf DOOR JULLIE ziet. God heeft jullie hier gebracht en omringd met de multidimensionale energie die de ziel wordt genoemd. Sommigen van jullie beginnen het te begrijpen en gaan de puntjes verbinden. Toen ik jullie over Eliah vertelde, de enige mens in de menselijke geschiedenis waarvan verslag is gedaan van zijn ascensie, dat wil zeggen: opgeschreven, bekeken en erover geschreven, iets dat zelfs in de Schrift staat…toen Elisha de ascensie van Eliah opschreef, zag hij de ziel voor het eerst. Eliah, wij hebben het verteld, liep door het veld en veranderde in licht. De grote bol van energie die er zo anders uitzag, zo helder, dat zelfs Elisha hem niet kon beschrijven. Hij gaf het een metaforisch idee van een rijtuig dat door drie witte paarden werd getrokken en al deze dingen betekenen andere dingen, lieve mensen. Het zijn allemaal metaforen van spiritualiteit. Jullie dienen Eliah te zien die zijn ziel claimt en van de Aarde weggaat. Dit is wat er gebeurde en dit is aanwezig in alle mensen!

Ik wil wat meer vertellen over wat er met die ziel van jullie gebeurt als een lichaam er deel van gaat uitmaken. De Inheemsen wisten wat er gebeurde als dit lichaam van jullie, het bewustzijn van jullie, gaat samenwerken met de rasters van de planeet, de rasters waarover wij hebben gesproken vanaf het moment waarop wij hier zijn gekomen, allemaal, er zijn zoveel verschillende soorten rasters….er zijn zoveel geschenken voor de mensheid….het kristallijnen raster dat zich dingen voor jullie herinnert….het voorouders-raster dat zich de wijsheid van de voorouders herinnert en wat er voor jullie is om dingen daaruit te nemen….het magnetisch raster dat de energie van bewustzijn opslaat! Dit is meetbaar, fysiek, en van alle rasters is dit degene waarvan jullie je het meest bewust zijn en waar mijn partner jullie over heeft verteld. Er is het Gaia-raster…laten wij het daar ook eens over hebben. Al deze rasters bestaan er voor de mensen. Zij bestaan voor geen enkele andere reden. Wat vertelt jullie dat over het eren en het respect van God voor de mensheid?

Dualiteit is altijd bij jullie geweest en wij hebben jullie in verschillende recente channelings hierover verteld. Het is geen worsteling, het is een geschenk om jullie boven het hoogste van het hoogste uit te laten stijgen, om jullie mee op reis te nemen – als jullie dit willen – te ontwikkelen, zodat jullie het gezicht van je ziel aan kunnen raken en dat jullie je Hoger Zelf hebben genoemd. Dit woord Hoger Zelf heeft ook vele andere benamingen in andere talen, zelfs in spirituele systemen….een herkenning dat – zoals jullie hier in de stoel zitten – er een deel van jullie is dat alles weet en alle antwoorden kent op vragen die jullie ooit zouden kunnen stellen. Sommigen weten niet eens hoe zij hen kunnen stellen….zij hebben niet de mogelijkheid om eraan te denken omdat dit niet in hun paradigma zit. Alles is bekend bij dit Hoger Zelf!

Er is een verbinding als jullie hier komen tussen jullie lichaam, jullie Hoger Zelf en een entiteit die Gaia wordt genoemd. De planeet leeft….zij is levend op heel veel manieren….je kunt zeggen dat de planeet een eigen ziel heeft, een soort ziel, zij is levend zodat zij jullie kan steunen.

Wij hebben jullie de informatie gegeven dat alles wat er ooit gebeurde opgeslagen wordt in de planeet….in de verschillende rasters waarover wij hebben gesproken, met name in het voorouders-raster en het kristallijnen raster waardoor feitelijk de kennis van jullie levens op de planeet in je is ingebouwd, en als jullie weggaan, lieve mensen, blijft dit leven hier….op een bepaalde manier blijft het hier! Het blijft hier als wijsheid uit jullie aanwezigheid hier…wat er gebeurde toen jullie hier waren….welke emoties het belangrijkst waren. Oh, allemaal in het kristallijnen raster en het voorouders-raster.

Sommige Inheemsen op de planeet hebben een ceremonie en wij hebben jullie hierover verteld en dit zegt alles. Zij gaan naar een mooie plek, een serene plek waar zij de zon op zich kunnen voelen en bukken zich op een beetje grond te pakken en zij doen dit op hun lippen en proeven het en op dat moment zullen zij jullie vertellen dat alle wijsheid van de voorouders daarin zit omdat het stof van de Aarde Gaia is en al lijkt dit metaforisch, ik vertel jullie dat dit niet zo is want dit is kernwaarheid. Dit is een van de manieren om in contact te komen met zelfs jullie eigen bestaan in het verleden dat in het kristallijnen en het voorouder-raster zit. Die werken samen met het Gaia-raster….zij werken allen samen. Ik vraag jullie: waar is dit te vinden in de spirituele systemen van de planeet? Het is er niet!

Weg! Omlaag gaan van het bewustzijn, lieve mensen. Op welk moment in de tijd hebben jullie besloten om dit weg te gooien….de belangrijkste verbinding die jullie ooit kunnen hebben gaat weer terugkomen. Er zijn steeds meer mensen die de verbinding met de ziel begrijpen, zij komen tot die herkenning dat zij verbonden zijn met het stof der Aarde….misschien niet zo diepgaand als de Inheemsen omdat dit alles was wat zij hadden. Maar diepgaand of niet….het begrip hierover is alles wat jullie nodig hebben om in contact te komen met iets dat was ontworpen om jullie elke dag van je leven te helpen. Stel je voor: in contact komen met de wijsheid van voorouders en stel je eens voor: op een bepaalde manier in contact zijn met JEZELF!!! Waar jullie hebben geleefd? Het zit allemaal in jullie Akasha, het is daar allemaal! Verhoging van het bewustzijn is een mensheid die weer terugkeert naar de kernwaarheden van de Inheemsen en die dit ook begrijpt. Als jullie je door je Hoger Zelf en je ziel gaan verbinden met de planeet zal er geen oorlog meer zijn want jullie zullen dien dat dit allemaal niet functioneert.

Geen geloofssysteem op deze planeet met zeven miljard mensen heeft ook maar een hoofdstuk dat hier iets mee van doen heeft. Dit is de verandering waarvan wij zeggen dat die plaatsvindt. Niet dat de spirituele systemen dit zullen oppikken, maar de intuïtie zal dit wel doen, zelfs bij degenen die een bepaalde functie hebben in een spiritueel systeem zullen weldra tot het besef komen dat de planeet te maken heeft met hun spiritueel systeem en al zal dit niet officieel in de leer worden opgenomen….zij voelen dit wel en het is van hen! Jullie kunnen het allebei hebben als jullie willen, jullie kunnen een goede….wat dan ook zijn, en evengoed van de Aarde houden en een boom knuffelen en de energie door je heen voelen stromen. Dit gaat niet dwars in tegen welke dokter dan ook….het zegt niet dat jullie verkeerd zitten en iets hebben gedaan dat ongepast is. Dit komt eraan en als het zover is zeg ik jullie dat er een grote toename zal komen in het gebruik van alle woorden die ik jullie heb gegeven en gaat men de woorden die ik jullie gaf terugkijken….transparantie, integriteit, liefde, welwillendheid, compassie! Dit zullen de nieuw gebruikte woorden zijn over hoe te leven, vanwege de verbinding die jullie hebben met je Hoger Zelf en de Aarde.

Er zijn nu op de planeet vele esoterische dingen aan de hand die informatie naar jullie toe zullen duwen. Wij hebben gesproken over de Pieken en Dalen van de planeet, wij gaven jullie vele channelings op een plaats die Peru wordt genoemd. Zoek het maar op en ga ernaar luisteren en ga het lezen want het is een systeem met energie van duwen en trekken en dit schrobt allerlei dingen weg die ongepast en donker zijn en zij zullen op een manier worden getoond waardoor het licht zal winnen van het duister en dat is wat er langzaamaan gebeurt, maar dat is niet alles. Er moet een beslissing genomen worden….een echte levensbeslissing waardoor jullie anders naar de planeet gaan kijken, misschien eens de natuur in gaan of een beetje aarde op je lippen doen….het idee, de metafoor, dat jullie niet alleen met jezelf in verbinding staan maar met alle voorouders die jullie zoveel te geven hebben. Dit is de cyclus die eraan komt. Het is een cyclus van herinneringen en leringen van de realisatie die jullie gaan hebben en die de volgende stap is. Oh, er zijn andere stappen, lieve mensen, maar de allereerste is het teruggaan naar de verbinding met de planeet.

Voordat ik afsluit vertel ik jullie dat er veel meer van deze channelings zijn over jullie ziel en al er dingen op de planeet gebeuren breng ik hen jullie als herinnering. Als landen verder samen gaan in plaats van apart gaat dit in bepaalde landen gebeuren. Dit is de herkenning van de dingen die ik jullie gaf en die nu opeens belangrijker zijn dan afscheiding…een begrip van eenheid, van vriendelijkheid, dat er nooit eerder was. Ik vertelde jullie deze dingen en jullie weten dat ik gelijk heb.

Oh, maar er is nog een grote waarmee ik ga sluiten. Hoeveel zielen zijn er? Het antwoord is, alweer: JA! Ontelbaar! Jullie hebben er maar een paar op deze planeet….zij zijn overal in dit melkwegstelsel, in het hele Universum, maar wij houden het even bij dit Universum omdat die uniek is in zijn chemie, zijn natuurkunde en de wetten. Zo blijven wij dus bij jullie, biljarden van jullie, en wat vertelden wij jullie over wat de ziel werkelijk was? Het is geen deel van God, nietwaar? Niet echt! Die ziel, zou je kunnen zeggen, is een toevoeging. Jullie begrijpen niet hoe dit zo kan zijn omdat jullie de essentie van God niet begrijpen. Pure liefde, pure welwillendheid…dat is God. Dit is een God die niet kan haten, een God die niet kan martelen of oordelen. Denk daar eens over na. Maar denk hieraan: als er biljarden en biljarden zielen in dit melkwegstelsel zijn op plaatsen die jullie zelfs niet kennen en waarvan er vele in een lichaam zijn, in hoeveel gevallen is dit zo? Waarom VOELEN jullie elkaar niet? Jullie kwamen uit dezelfde Bron, maar dat is een ander verhaal.

Degenen die naar een hogere status zijn gegaan, die werkelijk de essentie van het Hoger Zelf te pakken hebben, en dat er plaatsen in andere systemen zijn, zullen een hoog bewustzijn hebben en zij zijn gegaan in de mogelijkheid om uit hun lichaam te gaan waarvan jullie ten onrechte een aantal als engelen zien omdat jullie niet beter weten. Zij bestaan…en zij zullen de eersten zijn om jullie te vertellen dat jullie geen idee hebben over wat er voor jullie ligt. Sommige van deze dingen zullen veel verder gaan dan dualiteit. Jullie zullen altijd dualiteit houden omdat jullie vrije keuze hebben maar er is zoveel meer dan jullie weten, die nu nog niet aan de hand zijn maar er zijn potentiëlen in het Veld en aldus gaan jullie twee stappen vooruit en een achteruit. Jullie zijn pas begonnen…..2012 is pas voorbij maar jullie zien de resultaten al. Wat er echt, fysiek gebeurt is: jullie komen steeds dichter bij aan wat jullie toebehoort, en dat heeft het altijd gedaan…de pracht en de schoonheid van het feit dat jullie oude zielen zijn en van jullie Hoger Zelf….en dat is speciaal!

Jullie zijn geweldig…en met een reden!

En zo is het.

Kryon