Kryon in Sacramento. 3: Cycli 

Live Kryon Channeling
Kryon in Sacramento. 3 

Lee Carroll / 15 februari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Cycli 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Er zijn mensen die blijven vragen waarom Kryon hier is….of er wel een reden is. Die is er! De reden is dat de Schepper, de Bron, degene die verantwoordelijk is voor jullie ziel, innig van jullie houdt. Er zijn hiervoor al eonen lang boodschappers gestuurd. De tijden zijn op deze planeet veranderd en zij werden speciaal in moeilijke tijden gestuurd waarin men het nodig had om te weten wat er zou gaan gebeuren of misschien als een oproep om gewaarschuwd te zijn en men zich geen zorgen zou maken. De Schrift staat hier vol van….engelen die verschijnen en als zij verschenen hebben zij altijd gezegd: ”Wees niet bang want ik ben hier met goed nieuws!” Dit weerspiegelt de liefde die God heeft voor jullie, voor de ziel waarin jullie bestaan. In plaats van wat jullie is verteld is er grootse liefde voor jullie! Prachtige liefde! Jullie zijn uitgekozen om geboren te worden in een tijd van verandering en dit zijn grote veranderingen op alle schalen van alle onderwerpen waar jullie aan kunnen denken.

De Inheemsen kunnen jullie heel helder vertellen over de cycli van het leven, over de cycli van de Aarde, over de cycli van tijd, over de cycli van bewustzijn. Zij zijn zich bewust en waren zich er altijd van bewust, dat de dingen in cycli plaatsvinden. Maar als die cycli eindigen en andere beginnen is er verandering en die verandering is bijna altijd bedreigend voor mensen….afhankelijk van de manier waarop jullie het leven bezien is dit ook de manier waarop jullie verandering bekijken. Er zijn mensen die verandering zien en zeggen dat het tijd werd en dat zij van de verandering in hun leven houden omdat het tijd werd en nu de mogelijkheid hebben om dingen in hun leven te veranderen waarvoor dit nodig is en zij gaan door! Maar dat zijn er echt maar een paar….meestal oude zielen die hier voorbereid kwamen voor de verandering maar er zijn vele oude zielen die zeggen dat zij hier voorbereid kwamen op de verandering maar zij zijn een product van programmering en deze programmering zegt dat verandering problemen betekent. Degenen die hier werkelijk door zijn besmet zien verandering en trekken die naar zichzelf toe. Zij zien iets gebeuren en vragen zich af waarom dit gebeurt en zeggen: “Ik moet iets verkeerd hebben gedaan. Zelfs degenen die afweten van de weercycli waarover wij hebben gesproken. Al tientallen jaren hebben wij hierover gesproken en nu is het er! Jullie werden gewaarschuwd voor de cyclus. Er zijn cycli binnen een cyclus als het op Gaia aankomt….het weer…al die dingen….jullie wisten dat het eraan zat te komen. Dan zijn er mensen die tot God bidden en vragen: “Wat hebben wij verkeerd gedaan om zoiets te scheppen?” terwijl zij niet begrijpen dat “zoiets” normaal is. Op zeer vele manieren is er verandering op deze planeet. De energie van het bewustzijn om jullie heen is aan het veranderen. Wij hebben over het weer gesproken en het is interessant om te zien dat zelfs historici nu hun mening veranderen over sommige mysteries van het verleden. Een van hen woont niet al te ver hiervandaan in een plaats die jullie Chako-Canyon noemen en daar leefde vierhonderd jaar geleden een oud volk dat jullie de Anasazi noemden. Als je daar naartoe gaat is daar altijd een mysterie geweest dat zij daar op een spirituele manier leefden terwijl zij daar misschien al duizenden jaren woonden….en toch vertrokken zij daar opeens. Zij pakten niet eens hun boeltje bijeen, zij gingen direct weg. Er zijn vele verhalen over wat er gebeurde zodat zij op stel en sprong moesten vertrekken. Er zijn heel veel gissingen over geweest en nu vertel ik jullie het verhaal zodat jullie historici het kunnen uitzoeken. Er waren tekenen van enorme droogte, de beken gingen weg, de bronnen raakten droog en er kwam drie jaar lang geen regen.

Lieve mensen, dit was een cyclusverandering van het weer! Zij hadden dit nooit eerder gezien zoals jullie dit nooit eerder hebben gezien. In hun samenleving van meer dan vierhonderd jaar hadden zij dit nooit eerder gezien. Misschien was dit een cyclus van vijftienhonderd jaar en wisten zij hier niets van. De reden waarom zij vertrokken? Zij moesten wel. Je kunt geen voedsel dragen als je geen water hebt om jezelf op krachten te houden. Er was dus een opperhoofd, als je hem zo wilt noemen, die samen met de sjamanen zei dat het voorbij was, en zij vertrokken. Een klassiek verhaal van een cyclus die hen verraste….een cyclus die zij hadden moeten kennen maar die zij niet geloofden, hoewel de “zieners” het hun hadden verteld….het zat in het Veld. Een van de redenen dat zij zo opeens vertrokken was door de koppigheid van hun stamraad, als je hen zo wilt noemen, die zei dat zij dit niet geloofden omdat zij dit al vierhonderd jaar niet hadden meegemaakt en het ook nu niet zou gaan gebeuren.

Dit is hetzelfde als de esoterische opwaardering van vandaag die ook velen niet willen geloven. De energie gaat omhoog op de manier waarop mensen reageren…wat jullie denken….wat jullie doen…en de energie van zelfs maar een gedachte gaat voor jullie veranderen. Helers voelen het, wij hebben hierover gesproken. Er verschijnen nieuwe dingen die de manier veranderen waarop jullie prachtige dingen doen. Als ik zeg dat helers dit voelen hebben wij hier eerder over gesproken toen vele van de oude processen niet meer werkten en de helers dit op zichzelf betrokken en zich afvroegen wat zij verkeerd deden. Er waren er zelfs die dachten dat zij werden gestraft, want dat was toen hun programmering. Als je geprogrammeerd bent en dit zegt dat jullie hier niet thuishoren en dat jullie in zonde zijn geboren betekent dit dat alles wat jullie doen beoordeeld zal gaan worden en daarom, als er iets fout zou gaan, dit jullie eigen schuld zou zijn. Dat is programmeren en dat is niet de waarheid.

Waarom is Kryon hier? Om jullie te vertellen om je te ontspannen in jullie pracht, bij de veranderingen die zich voordoen…maar wees je bewust van wat zij zijn want sommige van hen bouwen muren op. Muren opbouwen lijkt iets van het verleden en jullie weten het vaak niet. Jullie weten vaak niet van de verbazingwekkende dingen die jullie doen waardoor jullie zulke dingen scheppen en wat jullie nooit eerder deden.

Psychologen zullen jullie vertellen dat als er iets gebeurt waar jullie je zorgen over maken of er steeds iets aan de hand is en jullie deze wonden of zorgen met je meedragen en hen gewoon uitspreken en er met anderen over praten, jullie hen uiteindelijk wegpraten of dat anderen jullie erbij helpen om hen in de juiste proporties te zien. Het kan helpen…en nu ben ik hier om jullie iets te vertellen. Wat het ook is dat jullie nu hindert en dat jullie al langer dan een maand met je meedragen en als jullie daar steeds over praten bouwen jullie steen voor steen een muur op waar de energie van bewustzijn last van heeft. Hoe meer jullie over een negatief ding praten, zoals zorgen, constipatie, of wonden hebben doordat jullie oneerlijk zijn behandeld en dit steeds aan iedereen vertellen: “Kryon, mijn naam is….weet je wat er met mij is gebeurd?” (Publiek lacht) bouwen jullie een muur en deze muur wordt met cement gebouwd en als dit cement opdroogt komen jullie daar nooit meer doorheen en de dingen waarover jullie je zorgen maken zullen jullie altijd zorgen geven.

De energie is nieuw en die zegt dat jullie deze dingen kunnen nemen en je voorstellen om in plaats van die dingen steeds weer te vertellen in de hoop om hen kwijt te raken, dit anders te doen. Ik wil jullie vertellen wat de Inheemsen deden. Zij waren meester-psychologen en zij hadden ceremonies voor het maken van zorgen, en waar jullie je ook zorgen over maakten, jullie rolden het in een blad of zo, iets van Gaia, en verbrandden het daarna om het op die manier kwijt te raken want de energie was deze: Gaia, als jullie helper, heeft de wijsheid van de voorouders en zorgt ervoor dat deze dingen worden geëlimineerd en in rook opgaan. Jullie moeten hen loslaten en je bezig houden met andere dingen…..NU! De dingen waar jullie je zorgen over maken zitten misschien nog wel in de ether, in het Veld, maar het feit dat jullie geen muur meer bouwen zorgt ervoor dat jullie er doorheen kunnen kijken. Snappen jullie wat ik bedoel? Jullie zetten een stap opzij. Hoeveel van jullie zijn hier en maken je al jaren zorgen over iets? Jullie hebben een dikke muur, maar niet te dik, lieve mensen, want bewustzijn is energie en die kan de muur zomaar opblazen.

Zo sterk zijn jullie. Het grootste probleem dat jullie hebben is: Hoe raak ik mijn zorgen kwijt?. Ik zal het jullie vertellen. Dit is waar de rijpheid van alles wat jullie hebben geleerd op de proppen komt….waar jullie kunnen uitrusten in de handen van Spirit en weten dat er voor jullie wordt gezorgd. Jullie hoeven dit niet zelf te doen en jullie hoeven niet steeds weer te delen waar jullie je zorgen over maken met iedereen die jullie ontmoeten. Jullie kunnen deze dingen oplossen als jullie ermee stoppen om erover te praten. Dit is de nieuwe energie en dit is de manier waarop het gaat werken, lieve mensen, dat is de uitdaging. Daarom ben ik hier. Spirit houdt zoveel van jullie dat hij jullie wil vertellen over de valkuilen van gewoonten, dat het gaat om jullie bewustzijn en dat er niets in de weg zit van de manier waarop jullie op de oude manier zijn getraind in de oude energie. Maar dit is nu niet meer zo. Laat degenen die naar jullie kijken vreugde zien en geen problemen. Als jullie met hen praten praat dan over vreugdevolle dingen en niet over problemen.

Dit is de nieuwe energie, dit is de verandering, dit is de cyclus die voor jullie ligt! Een van vele cycli….een van de vele, maar wel een waarvan jullie moesten horen.

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon