Kryon in Sacramento. 4: Triggeren van de Akasha 

Live Kryon Channeling
Kryon in Sacramento. 4 

Lee Carroll / 15 februari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Triggeren van de Akasha 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst 

Dit is de laatste channeling van het weekend en er is veel gegeven, veel informatie waarvan jullie een deel vaak al eerder hebben gehoord. Het is niet verkeerd om het weer te horen. Er is iets dat kan gebeuren. Ieder van jullie, mensen, oude zielen, komt hier met een uitrusting in jullie lichaam, zelfs in jullie DNA….een uitrusting die jullie in staat stelt om je dingen te herinneren. Sommigen hebben gezegd dat dit gereedschappen zijn om de Akasha te triggeren. Akasha wordt gedefinieerd als de herinnering van de vele expressies, levens, die jullie hadden. Ik spreek tegen een samengestelde groep oude zielen. De waarlijk enige reden dat jullie in die stoel zitten is omdat jullie interesse hebben in deze dingen want jullie zijn esoterisch. Waar anderen vandaag misschien picknicks hebben zitten jullie in een stoel, luisteren, en dat komt doordat er een uitrusting is, een mechanisme zou je kunnen zeggen, dat erop wacht om binnenin jullie geactiveerd, getriggerd te worden. Dit komt niet met woorden, dit komt met zelfrealisatie, want als jullie de energie van deze twee dagen ervaren en/of die van morgen er nog bij….als jullie ervaren dat er een mechanisme is dat jullie intuïtieve zelf om zo te zeggen: oppookt, en jullie bijna een déjà vu hebben: “Ik ben hier eerder geweest!” Op bepaalde manieren zijn jullie hier ook eerder geweest en daarmee raken jullie feitelijk je ziel aan en zeggen dat dit zo is want wat jullie deze dagen hebben ervaren is kernwaarheid!
Bepaalde delen hiervan zeggen: ”Hallo!” en het is een deel waar jullie smartelijk op hebben gewacht. Het gaat in jullie realiteit integreren op een manier die praktisch is. Deze spirituele dingen zijn niet zo onstuimig en daarmee bedoel ik dat zij iets MOETEN zijn dat jullie elke dag met je mee dragen….iets dat jullie elke dag kunnen gebruiken en daarin zit een belofte. Er is niet alleen een belofte voor jullie maar als jullie je bewustzijn veranderen en je dingen herinneren gebeurt er ook iets anders. Ik zal jullie vertellen dat er chemie in jullie lichaam is die jullie kunnen veranderen op een manier die verder gaat dan jullie is verteld door degenen die worden geacht alles over jullie lichaam te weten.

Zet eens een stel doctoren, chirurgen, bij elkaar en vraag hen wat hun mening is over spontane genezing omdat zij dit allemaal hebben gezien. Wat denken jullie hiervan? Zij zullen jullie gezamenlijk zeggen dat zij het niet weten omdat het tegen alles ingaat van wat zij hebben geleerd. Er is geen chemische reactie die zij kennen die het lichaam naar een coherente staat brengt waarin het zichzelf snel kan genezen. Het is gewoon iets waar zij niets vanaf weten, maar ik vertel jullie dat al deze dingen bestaan en laten wij het dus eens hebben over hetgeen zij niet weten, over wat zij vaak hebben gezien, en als jullie het dan willen bestuderen MOET er wel een mechanisme zijn dat geneest en dat meer dan alleen maar chemisch is….en dat lieve mensen, is de energie van bewustzijn. Dit is bijna als homeopathie…het stuurt een signaal uit naar elke cel om dingen in je lichaam te doen! Dat is pas het begin van wat er is en door jullie allen getriggerd, geactiveerd kan worden.

Hoe zit het met het activeren van de mogelijkheid dat er van je gehouden wordt? Jullie zijn in een cultuur die jullie dit niet leert. Ik zeg jullie dat er barrières zijn opgebouwd waardoor er niet van je gehouden wordt. De belangrijkste barrière, van jezelf houden, is er omdat jullie cultuur dit niet ziet als iets dat waardevol is. In feite stimuleren zij jullie om dit niet te doen omdat jullie arrogant lijken te zijn als jullie van jezelf houden….zij weten niet wat liefde is en daardoor zeggen zij dit. Liefde brengt jullie in balans. Het is zulk een prachtige en in balans zijnde energie die de intelligentie heeft om in balans te zijn. Het is vriendelijk. Het schept geen arrogantie. Als jullie van jezelf houden komen alle cellen van je lichaam in balans….ook degene die jullie ouder laten worden. Wat als de wetenschap vertelt dat jullie ouder worden….weten jullie niet dat jullie een lichaamsklok hebben die feitelijk eist dat al jullie cellen het protocol volgen? Volg het vooroordeel van de tikkende lichaamsklok. Wat als jullie die klok een tijdje niet laten tikken? Niet je hart, natuurlijk! (Gelach)

Wat als jullie je lichaamsklok zouden kunnen vertellen dat het de manier verandert waarop het over tijd denkt? Als dit mogelijk zou zijn zouden jullie langer leven.

BEWUSTZIJN KAN DIT!

Jullie hebben vandaag veel geleerd over het werken met wat jullie lichamelijk zelf wordt genoemd, over ademen om in balans te komen, over het scheppen van samenhang en het meten van de hartslag….al deze dingen zijn ontworpen om een signaal uit te zenden naar je lichamelijk zelf wat wij het innerlijk aangeborene noemen, om de lichaamsklok langzamer te laten lopen om langer te leven….en er is zoveel meer! Zijn jullie klaar voor deze activering waar jullie op een bepaald niveau op hebben gewacht en jullie weten dat jullie werden geprogrammeerd om jullie daar vandaan te houden. Deze programmering is geen samenzweringsprogrammering, het is gewoon cultuur. Jullie komen hier en deze dingen worden jullie niet verteld en uiteindelijk komen jullie naar een plaats waar jullie wel geactiveerd kunnen worden, waar jullie je herinneringen kunnen activeren, maar er is nog steeds weerstand tegen. Jullie hebben vrije wil, maar als jullie dit activeren niet deden, even maar, dan zal ik jullie vertellen wat God zou doen….als jullie dit dus niet zouden doen. Hij zou elke barrière die er was laten vallen en gaan naar de armen van compassie en welwillendheid en je te laten masseren waardoor alle barrières om zullen vallen en jullie de waarheid zouden kennen.

Maar jullie hebben vrije keuze – een deel van de dualiteit –en die laat jullie kiezen voor geliefd zijn….of niet!

Lieve mensen, hier is het pleidooi nu ik ga sluiten: Waar zijn jullie bang voor als de Schepper van jullie wil houden? Waar zijn jullie bang voor? Wat houdt jullie tegen om die barrières hard te laten vallen waarna jullie – metaforisch gezien – de armen van Spirit om je heen kunnen voelen….van je gehouden laten worden op zo’n hoog niveau dat jullie gewoon de zaal uit willen lopen en van ieder en alles die jullie zien willen houden….wat zij ook zijn, wie zij ook zijn….dat is de puurheid en de welwillendheid die in jullie ziel zit….en dat is waar jullie naar streven, oude zielen….of jullie het nu willen of niet.

Ik heb jullie meegenomen naar de Wind der Geboorte en ik vertelde jullie dat jullie het potentieel kenden toen jullie werden geboren en dat het niet uitmaakt hoe oud of jong jullie hier zijn. Het maakt niet uit, lieve mensen, want als jullie geactiveerd zijn en weer hier komen, blijft dit geactiveerd en begint dit niet meer overnieuw. Dat is deze nieuwe tijd waarin verlichting blijft, waarin het geleerde blijft, en jullie, als jullie hier weer komen, gewoon doorgaan met waar jullie waren gebleven.

Denk na over deze dingen en ga hier anders vandaan dan jullie kwamen.

En zo is het.

Kryon