Kryon in San Antonio, Texas 3 / Het beïnvloedbare Veld. 3

Live Kryon Channeling:
Kryon in San Antonio, Texas 3

Lee Carroll / 11 juli 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Het beïnvloedbare Veld. 3

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is nummer drie van vier channelings die gaan over het beïnvloedbare, invloedrijke veld dat zich om mensen heen bevindt. Als jullie een en twee niet hebben gehoord, met name nummer een, kan dit een mysterie zijn. Waarom wij hierover spreken? Het eerste is: voor ontwikkeling en jullie te laten weten dat er net zoals bij de dieren van de planeet een zesde zintuig IS en dat jullie dat als mensen ook hebben en dat dit te maken heeft met overleven. Moeilijk te bepalen voor wetenschappers maar zij weten dat het bestaat en dat het zich constant laat zien en wij hebben jullie voorbeelden gegeven van de manier waarop het werkt. Maar de reden waarom wij hierover spreken is vanwege het feit dat het omhoog gaat en alle leven dit tot op een bepaalde graad heeft. De zich ontwikkelende mensheid en een bewustzijn dat hoger wordt kunnen dit nu niet alleen beginnen te begrijpen, maar ook om dit te gebruiken.

Dit beïnvloedbare veld gaat twee kanten op en wij hebben dit eerder gezegd. Dingen kunnen jullie beïnvloeden en doen dit ook constant. De andere kant is dus dat jullie met je bewustzijn ook dingen in het veld kunnen stoppen om anderen te beïnvloeden. Dit lijkt een beetje op controle en, lieve mensen, het is gebruikt voor controle en degenen die dit in het verleden hebben gebruikt weten hoe je angst kunt gebruiken om groepen mensen te controleren en schijnbaar breidt het zich ook uit. Wij hebben het eerder gezegd: Angst is de belangrijkste om mensen te controleren. Het is feitelijk een overlevingsinstinct maar het wordt vaak tegen jullie gebruikt door degenen die jullie manipuleerden en bang maakten.

Wij hebben jullie in vorige channelings ook verteld dat angst jullie kan verlammen om op welke manier dan ook vooruit te gaan in spiritualiteit of zelfs een hoger bewustzijn en denken. Maar dit is niet het belangrijkst. Gisteren spraken wij over degenen die minder op de voorgrond staan en gezien gaan worden als een soort van prachtige, besmettelijke informatie of een atmosfeer van bewustzijn die jullie in de rasters kunnen plaatsen – als jullie hen zo willen noemen – maar in deze velden zien jullie dat zij kwantum zijn. Jullie kunnen dit ook gebruiken om degenen om je heen te verhogen….met name de mensheid in het algemeen. Het gaat niet zozeer om hen te gebruiken maar meer om hen te worden! Wat wij zeggen is dat een mensheid met hoog bewustzijn, een mens met hoog bewustzijn, altijd is wat jullie “onmiddellijk” noemen….zo goed als direct! Wij hebben dit eerder gezegd en nu gaat het omhoog.

De meesters die deze Aarde beliepen wisten van het beïnvloedbare veld en terwijl zij rondliepen was hun bewustzijn pure liefde….en in dat bewustzijn en in dat veld stopten mensen en staarden hen aan. Als zij door dorpen kwamen keken mensen naar wat zij deden en volgden hen gewoon. Hebben jullie er ooit over nagedacht dat zij een kwantumveld om zich heen hadden dat zo groot was? Het maakte niet hoe ver men van hen vandaan was en mensen kwamen van ver weg om gewoon bij hen te zijn, zelfs zonder te weten waarom. Wij hebben verteld dat zelfs de dieren aan hun voeten zaten. Wat voelden de dieren? Zie je, ook zij hebben een beïnvloedbaar veld! Mensen gingen naar hen toen, gingen zitten en luisterden en men voelde zich prettig en tevreden.

Lieve mensen, dit is het derde attribuut waarover wij het willen hebben….en dit is liefde! Je zou kunnen vragen hoe dit een van de eerste instincten kan zijn. Dit is het….het is echt zo! Het is zo, maar het wordt alleen niet gebruikt!

Moeder, ik heb het eerder gezegd: Wat was het bewustzijn, wat gebeurde er met je hart toen jij je kind voor het eerst in de ogen keek? Herinneren jullie je dit nog? (Kryon lacht) Schrijf het op….wat was de reactie? Jullie zeggen: “Dat kan ik niet opschrijven. Er zijn geen woorden die dit kunnen beschrijven!” Deze emotie en dat gevoel….ik zal jullie vertellen dat jullie dit beiden hebben gevoeld. De liefde van een moeder gaat in het veld van het kind en als het kind volwassen is zal het dit nog steeds voelen. Het wordt nooit vergeten. Dat is hoe besmettelijk het is. Het leren van een vrouw aan het kind is een veld van invloed waarin het kind voelt en luistert en weet!

De invloed van liefde is een van de grootste invloeden van de hele mensheid. Meer dan vreugde en jullie weten dat ik gelijk heb en het gaat veel verder dan maar een mens of maar een kind  of een moeder. Denk aan de liefde die jullie voor een dier hebben.

Vraag: Voelt het dier dit? Wordt het dier beïnvloed door jullie liefde? Ieder van jullie die ooit een dier heeft gehad kent het antwoord. Is het dier dan in staat om op te vangen wat jullie projecteren in jullie invloedveld? Het antwoord is: Oh Ja!

Degenen van jullie die dieren hebben gehad hebben deze dingen gezien…..ook misbruik…als hun invloedveld door mensen werd gebruikt om hen te trainen en te misbruiken. Dit is een veld van invloed. Dit is geen eenvoudige biologie….mensen waarmee iets gebeurde en dit dan veranderde. Liefde is een invloedrijk, krachtig stuk gereedschap. …van mens tot mens. Jullie zaten misschien in een bioscoop….een liefdesfilm, en daarin zagen jullie dat twee mensen van elkaar verwijderd waren en er iets gebeurde, maar waarbij jullie je realiseerden dat zij verliefd op elkaar waren. Zij werden tegengehouden maar alleen maar tot op een bepaald moment in de film waarop zij zich realiseren dat zij het zelfde voelen. Jullie zaten daar een uur of anderhalf uur en wensten maar steeds dat het zover was. (Kryon lacht) En dan komt het: de eerste keer dat zij elkaar aanraken en elkaar in de ogen keken en zich realiseerden dat het gemeenschappelijk was en de tranen zullen gaan lopen en de vrouwen huilen en de mannen doen alsof het hen niet veel doet, alsof zij er niet door zijn aangestoken. (Kryon lacht)

Wat was daar aan de hand? De verteller, de acteurs en jullie waren allemaal onder de invloed van liefde. Dit gaat verder dan alleen maar een psychologische respons, lieve mensen. Als twee mensen verliefd worden is dit een mysterie….zij gaan  naar veranderde staten en doen allerlei dingen en zeggen ongebruikelijke dingen omdat zij verliefd zijn. De chemie van het lichaam antwoordt op de invloed van een grootse gebeurtenis van het hart. Het is meer dan alleen maar het brein of psychologie.

Liefde heeft een van de sterkste invloeden die een mens kan projecteren of voelen en ik vertelde jullie zojuist dat dit ook de chemie verandert.

Wat als jullie liefde zouden voelen van een andere groep mensen? Als je een gebrek aan zelfwaarde hebt en je wordt gedwongen in een groep te zijn, wat je niet wilt, en jij je realiseert dat zij wel of niet van je zullen houden, zal dit jou veranderen, je lichaam je structuur en het zal je leven veranderen. Wat als een cultuur van de mensheid opeens wakker wordt en zegt: “Ik houd echt van hen. Ik houd van de manier waarop zij werken en zichzelf projecteren….en opeens zijn er culturen die van elkaar houden. Denken jullie dat dit de planeet zou veranderen? Dit is een veld van invloed!

Laat mij jullie iets vertellen. De Sterrenmoeders kwamen van een planeet van liefde waar de liefde zo sterk was dat de planeet zelfs andere planeten beïnvloedde. Daar kan het naartoe gaan. Zo groot is dit. Kunnen jullie jezelf dit voorstellen?

Mijn partner was in India en hij had daar een ervaring, en daarmee zal ik sluiten. Hij had het heet en voelde zich ongemakkelijk, hij zal het jullie vertellen. Hij was buiten geweest in de zon, had gelopen, rondgereisd en had dingen gezien want er is veel te zien in India. Maar hij was niet echt klaar voor wat er toen gebeurde. Hij en zijn reisgroep gingen in een Sikh-tempel nadat zij hun schoenen hadden uitgetrokken, zij gingen zitten en realiseerden zich dat er maar een persoon in de tempel aanwezig was….een Sikh die de leiding had en een meester was….misschien wel meer dan een meester, die zijn filosofie van balans en liefde zijn hele leven lang had bestudeerd. Hij had daar de leiding om het sjabloon voor de tempel te vestigen. Eén man! Ik vertel jullie dat mijn partner en alle reisgroepen gingen zitten en niet meer op wilden staan. Zij wilden niet meer opstaan omdat zij zich op dat moment zo gemakkelijk en prettig voelden en zo geliefd. Niet door deze ene man maar door Al Wat is! Hetzelfde gevoel als waardoor men vroeger de meesters volgde. Het was een invloedveld dat was geschapen….niet alleen door de tempel maar juist door de man die de leiding had.

Is zoiets mogelijk….dat jullie mensen kunnen veranderen door hetgeen jullie in je veld stoppen? Dat jullie je ogen kunnen openen en geen kritiek zien maar liefde voor alle mensen waar jullie naar kijken? Wie zij ook zijn en wat zij ook vertegenwoordigen of wat jullie wel of niet gemeen hebben of welke problemen jullie hebben gehad? Dat jullie in hun ziel kunnen kijken en daar de liefde van God, of Spirit, zien, van de Schepper…die jullie net als zij hebben….ondanks al jullie verschillen? Dit zou jullie houding zijn, waar jullie ook lopen. Als jullie dit zouden kunnen zouden jullie meesters zijn. Zo invloedrijk is liefde! Het is de derde van de invloedrijke attributen waarover ik het wilde hebben. Het lijkt absoluut de sterkste en dit is ook zo maar nummer vier die gaat komen is degene die jullie niet hebben verwacht. Is hij sterk….ja! Maar meer dan dat….hij is levensreddend. Hij is functioneel en maakt deel uit van jullie komende evolutie.

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon