Kryon in San Antonio, Texas: De herijking van Donker en Licht. 

Kryon in San Antonio, Texas:

 De herijking van Donker en Licht. 

Gechanneld door  Lee Carroll / 25 februari 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van Magnetische Dienst.

Ik spreek tot degenen die een elegantie van wijsheid hebben. Er zijn mensen hier die letterlijk dit gevoel alleen maar voor de eerste keer hebben, maar er is een elegantie in deze kamer. De elegantie van onderscheidingsvermogen is hier, en dit wordt op u gelegd zodat u zou onderscheiden wat waar is en wat niet. Er is een ontheffing van wijsheid op deze planeet. Iedereen die zou twijfelen over wat er vandaag is gebeurd [Het Kryon seminar] of zich afvragen of ze werden gemanipuleerd met kennis of energie, moet bij zichzelf naar binnen gaan en het gevoel hebben van rauwe, pure energie van de liefde van God. Rauw, in die zin dat het niet wordt vertroebeld met een filter, je kunt het zien voor wat het is. De geschiktheid van alle dingen openbaart zich, met inbegrip van uw plaats op de Aarde, het leven van de manier waarop je leeft met mensen om je heen en met alles wat je hebt geleerd. Jouw wijsheid zal je vertellen dat het allemaal correct en verzorgd is, en je niets verkeerds hebt gedaan. Je bent wijzer dan je denkt. De zaal is gevuld met oude zielen. Heel, heel weinig van jullie hier zijn dit niet. Een oude ziel is iemand die meer dan 100 keer of meer op de planeet is geweest.

Mijn partner heeft de laatste uren onderricht gegeven over het verleden en gaf jullie een optie om de planeet te zien zoals die zich ontwikkelt op een manier die niemand verwacht. Mensen worden angstig als zij kijken naar wat er gebeurt, want de voorspellingen van de ondergang zijn niet uitgekomen.

Zij kijken gewoon niet op de juiste plaats, want wat nu plaatsvindt is wat veel van de ouden gezegd hebben over wat zou kunnen gebeuren. Oude zielen maken een verschil op deze planeet. Ze dragen energiek gewicht met hun wijsheid. U bent die oude zielen, lieve mensen. Maar er staat geen tijd op deze verandering, want noch geest noch Gaia zal reageren op de klok. In plaats daarvan zet de compassie van God de verandering in gang. Zien jullie dat die geschikt is voor jullie leven nu? Luister ernaar. Zie, wat er ook zal gebeuren. Maak een reis naar de toekomst waar het gebeurt. Voel het in je leven. Gezegend is de mens die weet dat hij een deel van het plan en het systeem is, want dit zijn de mensen die de zaden planten voor vrede op Aarde.

De Energie van Herijken.

Wij willen verder met de serie over “de herijking van Alle Dingen”. Wij hebben jullie in het verleden informatie gegeven over de herijking van de planeet, van de mensheid en zelfs van het heelal. Nu gaan we het hebben over de herijking van donker en licht, en wat het voor u betekent. Dus voordat ik begin , moet ik definiëren wat ik bedoel met donker en licht en dan zal ik ook zeggen wat ik bedoel met de nieuwe 2012 energie. Als ik spreek over donker en licht, waar denken jullie dan aan? Ik zal je zeggen waarvoor velen zijn opgeleid om over na te denken. Ze zijn opgeleid om na te denken over het kwaad en goed en slecht. Ze proberen om deze dingen in de juiste vakken te stoppen waar ze leerden dat zij thuishoren met behulp van lineair denken. Zij zullen zich wenden tot de mythologie die hen leert over een entiteit met een staart die probeert om je ziel te pakken en over andere mysterieuze entiteiten rond dat werk om de belangrijkste kwaadaardige entiteit te helpen. Dus zal ik jullie weer zeggen: de entiteit die uw ziel te na is volgens jullie mythologie, lieverds, hij bestaat niet in jullie werkelijkheid. Maar je zou kunnen zeggen: “Wacht even, Kryon. Vertel jij mij dat kwaad niet bestaat?” Nee, lieve mensen, dat zeg ik niet. Wat ik jullie zeg is dat alle duisternis op deze planeet is gekomen van de mens. Het is niet nodig om energie toe te wijzen aan een mythologisch wezen om het kwaad op Aarde op te projecteren. Het donkerste van het donkerste wordt gemaakt door de mensen als ze ervoor kiezen om dat te doen. Donkere krachten kunnen worden gemaakt omdat mensen krachtig zijn en kunnen manifesteren. 

Duisternis is niet zo moeilijk te manifesteren. Maar we hebben jullie al eerder verteld dat het licht / donker evenwicht van de planeet is wat eraan zit te komen. Degenen die licht voeren in de donkere kamer zullen geen duisternis om hen heen hebben want de definitie van de duisternis is de afwezigheid van licht. Alser maar een paar luciferdragers zijn gaat veel van de duisternis weg. Jullie zijn dat en waar jullie rondlopen brengen jullie met je licht alles in balans wat wordt gecreëerd door de mensheid. Je zou kunnen spreken van een systeem. Het hele leven wordt beïnvloed – alles – door het licht en hoe dit wordt verdeeld. De definitie van donker en licht heeft te maken met de balans in het menselijke bewustzijn, want het is de Mens die zorgt voor donker en licht op de planeet. Het is een concept. Dit is het onderwerp van dit bericht: Wat is het nieuwe evenwicht van de Aarde-energie en wat gaat het voor jullie persoonlijk betekenen? Tweede definitie: De 2012 energie is een marker, een schijnbare waarneming van een tijdsbestek waar jullie nu in zitten en waardoor een samenvloeiing van energie toestemming heeft om jullie werkelijkheid te veranderen. De Aarde, Gaia, begint te verschuiven met jullie en voor jullie, en de energie van de planeet beweegt in gebieden waar dit nooit eerder gebeurde.

De beweging van Kundalini op Aarde.

Ik sprak een kanaal in wat jullie Peru noemen.

We spraken over de profetie van de Ouden, die de beweging van de gevederde slang genoemd werd. Dit wordt ook wel de centrering van de wijsheid op de planeet genoemd. Sommigen noemen het de beweging van de Kundalini. De Kundalini is een energie die altijd wordt geassocieerd met beweging. Het wordt ook vaak geassocieerd met de voortplanting en de metafoor is dan ook te maken met de wedergeboorte van de mensheid. De beschaving zelf staat op het spel in deze beweging, en jullie zijn geslaagd voor de marker – een aanpassing waarvan velen zeiden dat die nooit zou gebeuren. Dit is de vijfde keer dat deze kans er was, geliefden, jullie zijn op weg naar het potentieel van vrede op Aarde. Drieëntwintig jaar geleden hebben we jullie verteld dit zou kunnen gebeuren en dat de potentiëlen er sterk voor waren. Nu worstelt alles om jullie heen ermee want de verschuiving is hier. Ik zeg dit steeds weer: De oude energie van de duisternis sterft snel, gilt en worstelt om te houden wat het heeft gehad, en worstelt met zijn eigen ondergang. Dus dat is de energie die waarover we nu spreken en het onderwerp is de menselijke bewustzijnsbalans tussen donker en licht. Velen noemen dit dualiteit .

Hoe werkt dit nieuwe evenwicht voor jullie?

Laten we beginnen met het persoonlijke, dan gaan we naar iets dat groter is en dan nog iets groter. We eindigen met een voorspelling die we nog nooit hebben gedaan ten overstaan van jullie-. Een potentieel dat nog maar kort geleden ontstaan is, Lieverds, ik ben Kryon. Ik geef je informatie van de liefde over de planeet en over jullie eigen energie. Ik heb nooit informatie gegeven die nog niet is gegenereerd door het potentieel van het menselijk bewustzijn. Heel vaak worden voorspellingen gegeven en dan gebeuren zij niet. Wanneer ze dat doen, bedenk dan dat het waarzeggerij is. Het is niet echt. Het is geen energie in dat willekeurige, chaotische plekje waar je de naam kwantum op kunt plakken, het afwegen van de mogelijkheden van wat er kan gebeuren met betrekking tot jullie leven en de Aarde. Dus de toekomst wordt gedreven door de mogelijkheden die jullie hebben gemaakt met je eigen bewustzijn als beschaving op de planeet. Geen waarzeggerij, maar een meting van wat jullie maken. Drieëntwintig jaar geleden, zagen we de mogelijkheden van vandaag, voordat jullie begonnen met het ontwikkelen van deze dingen en het planten van de zaden voor wat jullie nu zien. Het is mooi en moeilijk tegelijk.

Verandering gaat altijd gepaard met moeite. Zelfs de meest evenwichtige mens zal zeggen: “Ik heb mijn balans gevonden en ik ben blij met deze balans.” Dan komt er iemand langs en zegt: “Nou, we gaan dingen veranderen.” Dat is wanneer die goed evenwichtige mens uitroept: “Nee, ik ben evenwichtig, ik ga niets veranderen!” Want verandering betekent dat je naar een gewicht aan een kant van die weegschaal gaat en je zult moeten leren, zodat je na het verschuiven in het midden staat. Dat is altijd onplezierig en veel werk. Maar dat is niet wat jullie deze keer gaan doen. Deze keer is het nog moeilijker! We noemen het herijking. Laat me je vertellen wat het betekent door het geven van een kort overzicht van een bericht [channeling] die ik onlangs gaf. In een oudere energie, ging het over het beschermen van jezelf tegen de duisternis. Als je een genezer bent bescherm je jezelf tegen degenen die in onbalans zijn, psychische problemen hebben en zelfs ziekte in hun lichaam. Dan moet je vaak wel een aantal dingen doen om ervoor te zorgen dat je beschermd bent. Er was een proces, een procedure voor. Dus ik zeg nu dat dit weg is. Dit is een terugblik. Als je constant licht schept heeft de duisternis geen kans. We hebben dit steeds weer gezegd en nu wordt de cirkel voor jullie persoonlijk rond: Waar je ook gaat, de duisternis kan je niet raken. Luister je wel naar mij? Het kan je niet raken. De essentie van jullie licht is de liefde van God en jullie zenden die uit! Lichtwerkers- zenden die uit! Er is geen donker ding dat kan erin kan komen, zolang je licht uitzendt! Laat mij jullie een gegarandeerde manier vertellen waarbij jullie kunnen stoppen met uitzenden van licht en jezelf te verheffen door terug te gaan in plaats van vooruit. Het is door te zeggen: “Ik kan het niet doen. Wie ben ik? Ik ben niet waardig.” Er zullen vele spirituele leiders zijn die jullie zullen vertellen: “ Jullie zijn bent het niet waard.” Zij zullen jullie vertellen dat je te vies en onwaardig geboren bent om zelfs te praten met God. Zij zullen jullie vertellen dat jullie moeten lijden om de aandacht en goedkeuring van God te krijgen. Maar God is in jullie, en zelfs de meester van de liefde vertelt dat. Daarom zijn jullie u niet vies geboren maar prachtig geboren! Als God in jullie is, dan is het licht in jullie.

We gaan naar punt twee: Drama, woede, frustratie. Er is een hoop daarvan. Dus als je deze ruimte verlaat, aan hoeveel daarvan ga je deelnemen? Het hangt af van de dualiteit, nietwaar? Als je een Lichtwerker, een vuurtoren op deze planeet bent die de balans van het licht overal waar je loopt verandert, dan zal jullie onmiddellijke macht worden gegeven over woede, frustratie en drama. Macht erover! Nu, kunnen jullie de mensen om je heen niet veranderen. Jullie kunnen het gewoon niet. Zij zullen doen wat ze willen en ze kunnen gaan in woede en drama. Ze kunnen zelfs proberen om jullie knoppen in te drukken. Ik denk dat jullie weten over wie ik het heb. Ik weet wie hier is en wie leest. Ze doen het om controle over jullie te krijgen, en als ze invloed op je hebben, ben je ervoor gevallen, nietwaar? Als een persoon dramatisch kan worden, als ze genoeg boos kunnen zijn, als ze kunnen duwen op de knoppen, dan hebben zij de licht / donker strijd gewonnen. Al jaren is dit een strijd, omdat de balans tussen donker en licht altijd wankelde in het midden van het evenwicht, maar zo vaak in het voordeel van het donker. Het donker was makkelijk en blind. Gedurende deze jaren moesten de Lichtwerkers hard werken om de overhand te krijgen in zichzelf, zodat ze niet zouden worden beïnvloed door de ander. Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik zeg. Het is tegen de stroom in zwemmen voor de Lichtwerkers! Nu echter energie wordt geleverd aan jullie gaat die het voor jullie veel gemakkelijker maken om controle te hebben over die emoties, wat er ook om jullie heen gebeurt. Daarbij zijn alle engelen aan jullie kant, terwijl anderen alles proberen te doen om jullie te beïnvloeden, maar je hoeft niet te reageren. Ik daag jullie uit om dit te doen, want er zullen er onder jullie zijn die wandelen op de werkplek en in een paar dagen kan er een uitdaging zijn. Zo werkt dat. Het oude restant zal nog steeds proberen om zich te doen gelden op een oude manier en heeft niet het besef dat je bent veranderd. Dus wat zal jullie reactie zijn? Kunnen jullie beginnen je kracht op te pakken? Wat gebeurt er wanneer een persoon de grote weg neemt? Uiteindelijk is die weg daar waar de andere persoon ook zal willen zijn! Die is goed verlicht en aantrekkelijk. Je hebt niet alleen jezelf veranderd door het creëren van licht. Wat je doet op deze planeet wordt gezien door iedereen. Elke kleine overwinning thuis of op het werk zal helpen en je loopt op een vreedzame manier zoals nooit tevoren. Die overwinning wordt gezien door iedereen, en je lijkt beter in balans. Ieder van ons aan deze kant weet wat je hebt gedaan! Luister naar ons applaus als je wegloopt van een plaats en weet dat je het deed: Je bent er deze keer niet voor gevallen, en je bent niet meer aangetast. Sommigen van jullie weten waarover ik spreek.

Woede, frustratie, drama – het hoeft niet in je leven te zijn. Misschien heb je een manier gevonden als je loopt van plaats tot plaats, die je kan gebruiken om uit een relatie te stappen, het krijgen van een baan, of wat er voor jou te regelen valt. Nu wil ik dat jullie dat idee voor een moment heroverwegen. Wat gebeurt er als dingen persoonlijk voor jullie beginnen te veranderen? Dat verandert de omstandigheden, nietwaar? Nu kunnen jullie in dezelfde situaties als altijd zijn toch is het heel anders. Je bent niet meer gefrustreerd. Je hoeft niet meer boos te zijn, zelfs als mensen om je heen blijven draaien in drama en onrust. Jullie hebben meer wijsheid en kunnen je beter manifesteren. Ik zal je vertellen wat er uiteindelijk kan gebeuren. Die spinners zullen je zien, en uiteindelijk zal een aantal van hen in privé naar jullie komen en zeggen: “Hoe doe je dat? Ik wou dat ik niet zoveel hoefde te draaien. Ik zie dat je bent veranderd. Om de een of andere reden ben je bent niet meer lastiggevallen. Om de een of andere reden, heb je een glimlach en kan ik de vrede van God in jou zien en dat wil ik ook. Dat doe je niet door erover te spreken. Je hoeft geen andere mensen ermee lastig te vallen. Je doet het voor alle mensen als je je mond opent en spreekt. Ik hoor het, er veranderde iets in je en ik zou graag willen weten wat het is. ” Dan, mijn lieve mens, en alleen dan, moet je je open te stellen en zeggen: “Ik heb iets gevonden waarvan ik nooit gedacht had dat het bestond. Ik vond de vrede van God in mij.” Dat is krachtig is, en je daden bewijzen het.

Nummer drie: Zijn jullie je bewust hoe je lichaam is aan het verschuiven is? Het is niet alleen om jezelf te helen, maar om je beter te voelen als je het doet. Dit creëert een cellulaire communicatie, waar je niet zo snel ouder van wordt. Je lichaam blijft jonger als de chemie niet te maken heeft met angst.

De planetaire balans.

Een samenvatting: op deze planeet, het saldo van wat er is gebeurd, wat mensen gedaan hebben door de eeuwen heen, blijft hier. Het is op een kwantummanier opgenomen in wat Het Kristallijnen Raster genoemd wordt. Alles wat zich afspeelt op de planeet, wat mensen maken, blijft hier als energie. Elke situatie waarin de energie wordt gemaakt blijft in kristallijnen Raster. Als er een donkere energie is gecreëerd door de mens, straalt het kristallijnen Raster straalt duisternis uit. Als er een lichtenergie is, straalt het licht uit. De laatste 23 jaar en de laatste 18 in het bijzonder, hebben jullie het donker / licht saldo van Gaia beïnvloed. In dat proces begint jullie DNA te verschuiven. Het is op een kwantummanier afgestemd op het Kristallijnen Raster. Dat wil zeggen, het begint te verschuiven, niet alleen in jullie, maar ook in elke baby die geboren wordt. Je zou kunnen zeggen dat het menselijk DNA veld “om zich heenkijkt” bij de geboorte en energie neemt van het Kristallijnen Raster. Dat dan is het uitgangsmateriaal en de energie voor het leven. Daarom is wat je nu doet van invloed op de energie van de Aarde en zelfs op het bewustzijn van de mensheid. Denk er eens over. Duizenden jaren lang, is er niets veranderd. De menselijke natuur was altijd hetzelfde en daarom kan je nooit iets anders hebben gezien dan oorlog en frustratie. Dit begint nu te veranderen, en de Lichtwerkers op de planeet hebben dit gecreëerd. De kinderen zijn aan het veranderen. Ze zijn anders. Sommigen van hen hebben kwantumattributen. Veel volwassenen lachen om dit concept, omdat ze zitten en genieten van een betere Aarde, en zelfs niet erkennen dat er een grote verandering aan de gang is omdat zij in hun eigen doos van de werkelijkheid leven. Maar dat is er aan de hand, en dat is omdat het donker en licht van de aarde het DNA. Van de pasgeborene beïnvloedt.

De geschiedenis herhaalt zich niet, en in plaats van de bevolking van de planeet te blijven scheiden en te splitsen wordt er langzaamaan een poging gedaan naar saamhorigheid. Maar het gebeurt over generaties, dus het is niet zo vanzelfsprekend als iets dat gebeurt op een week-tot-week basis. Mensen kijken liever in hun ongeduld en intellectueel streven naar een snel veranderende werkelijkheid. Echter, wat dit betekent is dat je kunt hier langer kunt blijven, het maakt niet uit wat jou is verteld. Langer leven is binnen handbereik – een stuk langer. Ik heb het tegen iemand die het nodig heeft om dat te horen. We hebben instructies gegeven over het maken van zuivere intentie. We hebben verteld dat als je begint aan een proces van geloof, waar je letterlijk naar binnen gaat en een wordt met dat wat je aangeboren is [aangeboren is de kwantumintelligentie van de biologie], dan bent je bezig met het starten van een proces, waarbij je begint te bewegen naar een meer multi-dimensionale mens, de ware werkelijkheid van alle materie in het heelal. Omdat 3D niet de echte werkelijkheid is. Het is de realiteit van een gesloten systeem van denken en verwekt alleen maar wat het weet in plaats van te bewegen tot wat het zich kan voorstellen. Aangeboren intelligentie? Waarom zou je gebruik maken van fysiologie, tenzij je iets wilde wat je niet weet? De energie om contact op te nemen met jullie spieren is jullie aangeboren. Dat aangeborene is de sleutel.

Het donkere en lichte evenwicht van de planeet begint te verplaatsen naar een lichter evenwicht, en dan wordt het makkelijker voor jullie om met je eigen cellulaire structuur contact op te nemen en start er een proces dat zal werken, zolang als jullie doorgaan met het licht in je leven te wensen.

Stop ermee om je kracht aan een ander te geven.

Het is tijd voor jullie om te stoppen met het geven van krediet aan het almachtige buiten jullie in plaats van krediet te geven aan de almachtige binnenin, zoals de meesters deden. Wat als de ware goddelijkheid en macht op de planeet verborgen zijn voor de mensen en die in plaats daarvan bij engelen in de hemel zou liggen of in grote gebouwen met indrukwekkende gevels? Mensen houden ervan om macht weg te geven aan anderen, zowel menselijke als niet-menselijke, omdat de meeste mensen geen vertrouwen in zichzelf hebben. Maar wat als jullie evenwichtige gezondheid hebben en het verouderingsproces tegen kunnen houden? Lieverds, jullie moeten 200 jaar leven, in ieder geval! Jullie verjongen! Dit is jullie ontwerp, maar dit ontwerp geeft niet het volle rendement door het donker / licht evenwicht dat eonenlang op de planeet is geweest. Nu is het aan het veranderen. Je gaat er om te beginnen iets van zien bij de volgende generatie en die daarna: een langere levensduur zonder wetenschap. Het gaat om te beginnen automatisch gebeuren, en het zal een puzzel voor de biologen zijn. Waarom zou mensen zoveel langer gaan leven? Zij zullen zeggen, “Misschien is het de voeding. Misschien is het dit en misschien is het dat. Misschien komt het door het ontbreken van ziekte, omdat we alles genezen.” Ze zullen allemaal verschillende redenen hebben en geen van hen zal nauwkeurig zijn omdat zij niet weten van de energie van wat je hebt gedaan en hoe het geen afbreuk doet aan het DNA. Tegen alle gevoel in van alle vervuiling die jullie in het milieu pompen, zullen mensen beginnen een lange levensduur te hebben.

Regeringen.
Laat me praten over de overheid, want jullie gaan een aantal veranderingen zien. Kijk eerst naar de geschiedenis: Al jaren, zelfs in je leven en die van je grootouders, heeft de leidende positie van de landen besloten om gewoon elkaar te veroveren omdat ze konden! Er was een onuitgesproken barbaarse houding, die van: “Als wij sterker zijn verdienen wij het om de zwakke te veroveren en hun land te nemen.” Dit is geschiedenis en dat was nog niet zo lang geleden. Ik herinner jullie eraan, 30.000 jaar van jullie verleden geschiedenis is hiermee gevuld. Het is letterlijk de geschiedenis van de mensheid . Wie de meeste macht had viel binnen bij degene die dat niet had, hebben jullie dat gemerkt? De sterke mens hoefde niet eens een reden te hebben. Als een land geen leger had, dan was het uiteindelijk geen land! Vandaag de dag is dat niet meer in jullie bewustzijn, of dat van de meeste huidige regeringen. Maar soms gebeurt het nog steeds, en als je het ziet, zelfs op kleine schaal, verafschuwen jullie het, nietwaar? Die hele houding lijkt niet meer te handhaven, en het is schokkend als je het ziet. Er is nu meer respect voor de soevereiniteit en het idee van de verovering is iets uit het verleden. Regeringen veranderen. Attitudes veranderen. Dus je zou kunnen zeggen, “Nou, zijn wij wat vooruitgegaan.” En je zou gelijk hebben, want de planeet lijkt echt veranderd te zijn in dat opzicht. Dus, hoe zit het met het volgende? Wat is de toekomst voor de overheid, die is enorm verschillend van de “norm” waarmee jullie zijn opgegroeid. Jullie gaan om te beginnen een verandering zien in de overheid zelf. Geloof het of niet, jullie zullen meer integriteit gaan zien! Er zullen mensen zijn die dit vereisen en zij zullen de gevechten verminderen.

Jullie kunnen dit zelfs zien tijdens de verkiezingen. Nu, zou het niet mooi zijn als een kandidaat op zou staan en zeggen: Ik ben het niet eens met mijn tegenstander, maar hij is een patriot en ik kan zien dat hij van zijn land houdt, net als ik. Ik ben het niet met hem eens en hier is waarom en waar ik voor sta? ” Dit is meer dan het nemen van de grote weg. Het is een nieuw paradigma van denken. Op dit moment bent u meer geneigd om te zeggen, “Mijn tegenstander is een slechte kerel. Kijk naar wat hij heeft gedaan en kijk naar de fouten die hij heeft gemaakt is en kijk naar zijn persoonlijke manier van oneerlijkheid en kattenkwaad.”

Dat is een oud paradigma, lieverds. Ik wil dat jullie uitkijken naar deze wijziging. De eerste die het doet op een van de belangrijkste politieke tonelen zal leiden tot een frisse wind in jullie politiek, en het systeem zal nooit meer hetzelfde zijn. Een nieuw paradigma zal worden gezien als “levensvatbaar” door degenen die deze dingen bestuderen. Als je begint met het zien van die dingen, weten jullie dat het echt is. Jullie zijn op weg naar een verkiezingsjaar [deze channeling was in februari 2012]. Verwacht niet veel verandering in de manier waarop dingen werken want de oude energie is sterk. Het kan nog vier jaar duren voor jullie een verschil zien, misschien zelfs nog vier jaar daarna. Maar er komt iemand die een standaard zet die zo verschillend zal zijn, dat iedereen zal weten dat het echt werkt. Wanneer de Indigo’s naar kantoor gaan, zal er een verschuiving komen in de manier van werken en door hun integriteit. Dus wij zeggen jullie dat de donkere en lichte balans dan wat gaat veranderen Het zal uiteindelijk veranderen wie je kiest! En het wordt tijd. Niet onmiddellijk erop uitgaan, maar het gaat erom daar te zijn. Kijk naar het campagne voeren met gezond verstand en verlaat de oude stijl die jullie 200 jaar hebben gehad.

Financieel.

Dit is een samenvatting over dit onderwerp: Jullie zijn bezig geweest om te proberen jullie eigen financiële systemen in de afgelopen vijf jaar op te schonen en eerlijk te maken en hebzucht onmogelijk te maken. Historici die vandaag de dag leven zullen jullie vertellen dat dit zou zijn gezien als een onmogelijke situatie, omdat veel geld werd gezien als onaantastbaar. Maar jullie hebt het nest verstoord en begonnen met het planten van de zaden van een beter systeem. Deze recessie is een herijking van het grote geld. Wij vertelden jullie dat het zou komen bijna een jaar voordat het gebeurde. We hebben zelfs verteld wat als eerste zou gaan vallen [Enron, verzekering] en dat het een van de grootste verzekeringsmaatschappijen op de planeet zou zijn. [en het gebeurde ook zo]. Denk hier dus eens over na. We konden het zien aankomen, want energie is zo. Het creëert langzame, krachtige mogelijkheden die kunnen worden voorspeld. Jullie bankiers zijn in de war, zoals jullie hebben gemerkt. Het maakt niet uit wat de overheid zegt dat ze mogen doen, of hoeveel geld ze wordt gegeven om het te doen. Ze doen het niet! Ze zijn bevroren in de koplampen van een nieuw paradigma en weten niet hoe ermee om te gaan. Dat moet u vertellen hoe nieuw en onzeker deze verandering is – zoals jullie hebben gezien. Nu, mijn lieve mensen, is er een verschuiving van donker en licht. Zien jullie dit? Integriteit won het van overvloed en macht, en het systeem wordt gewijzigd. Er zal een dag komen dat de degenen die het geld hebben om uit te lenen moeten uitgaan van win-win-situaties, in plaats van op hebzucht gebaseerde systemen. Jullie hebben deze systemen nog niet eens gezien, maar jullie willen ze wel. Jullie zullen een aantal van de ideeën van de Indigo’s niet geloven voor de bank waar iedereen wint, en er zullen geen mensen achterblijven die op hun hoofd krabben en vragen: “Wat is er met mijn huis?” Er zullen nieuwe systemen komen, en zij zullen niet degenen zijn van de economische leerboeken.

De economie van de planeet.

Er zal een tijd komen op de planeet waarop er waarschijnlijk niet meer dan vijf valuta’s zijn. Eenheid is de weg van alle dingen, het is de structuur die bondigheid creëert in integriteit, de macht van de handel, en het gemak van werken. Hele continenten werken samen als een handelsgroep, en er zullen veel minder regels en details zijn en daardoor is het efficiënt en zijn er minder geldwisselaars bij betrokken.

In de volgende 20 jaar zal er iemand wakker worden en zeggen: “He, er is geen wereldoorlog gekomen. Is dat niet wat? En die komt er ook niet omdat iedereen met iedereen handelt. Misschien hebben wij een balans gevonden die werkt!” Misschien zal iemand zelfs de naam “Doemklok” veranderen omdat die de andere kant op lijkt te lopen.

Velen denken en voelen dat het gek is. Er zijn altijd mensen die in discussie gaan en zeggen: “Kryon, het is niet accuraat en het is naïef. Het is alleen maar een kwestie van tijd totdat wij onszelf vernietigen en Armageddon hebben. Zo zijn de mensen nu eenmaal.” Wel, geliefden, dat was wat mensen DEDEN! Het hangt van jullie af of jullie luisteren naar degenen die ‘de manier zoals het was’ aanhangen, of niet. Zij zullen zeggen: “De Aarde komt aan zijn eind.” Er zijn er ook die tot op het laatste moment zullen zeggen dat de Aarde op 21 december 2012 ophoudt te bestaan.

Ik heb dus iets dat jullie voor hen kunnen doen. Bel hen gewoon even op 22 december en vertel hen dat hun drama voorbij is en dat de Aarde er nog steeds is. Misschien kunnen zij jullie dan helpen om de zaden te planten in plaats van zich te wentelen in wat de aandacht trekt, angst dus. Sommigen van hen zullen dat doen. Anderen zullen het drama missen en gaan door met zoeken naar iets anders om angst voor te hebben. Er zal altijd een overvloed zijn van samenzweerders en doemdenkers. Zij zullen niet van de boodschap van Kryon houden.

Voorspelling.

En nu een voorspelling: Ik zou jullie de volgende informatie niet geven als die niet al in de steigers stond. Ik kan jullie geen tijdraam geven van deze voorspelling omdat Spirit geen klok heeft. Wij weten niet hoe laat het is. Tijd is een driedimensionale constructie van jullie eigen schepping. Het dient voor jullie overleving en het moet er zijn. In 3D kunnen jullie zonder klok niet van A naar B gaan. In een kwantumstaat is er geen A naar B; jullie zijn daar altijd op beide plaatsen en daarom bestaat er geen klok. God heeft geen klok. Daarom moeten jullie altijd wachten op synchroniciteit als jullie informatie van Spirit krijgen om iets te doen in plaats van als een balletje rond te rennen en het direct te willen hebben. Spirituele onthullingen houden niet in dat zij nu gedaan moeten worden. In plaats daarvan zijn er boodschappen over de onthulling van potentiëlen die jullie dan zullen ervaren op je eigen tijd door degenen die jullie zullen ontmoeten en door de synchroniciteit die jullie scheppen.

Jullie hebben iets ongemakkelijks in jullie land. Het is groot en het heeft te maken met het grote geld en het gaat verdwijnen. Misschien op een ongebruikelijke manier, maar het gaat verdwijnen. Ik kan jullie niet zeggen wanneer maar ik zal het jullie zeggen als de tijd er rijp voor is. Jaren geleden vertelde ik jullie dat als iedereen met iedereen zou kunnen praten (internet) er geen ruimte meer zou zijn voor samenzweringen. Jullie moeten dat zien als jaren geleden bij een andere industrie die jullie tabaksindustrie noemen en dat was zeer big business. Maar onder de oppervlakte was daar geen integriteit want zij trokken jonge mensen aan naar producten die zij verkochten en die maakten een totale bevolking ongezond en zorgden voor een voortijdige dood.

Het resultaat was dat jullie land stopte met het en masse kopen van dat product en vandaag de dag overleeft die industrie door te verkopen aan landen die zich nog niet bewust zijn van wat jullie hebben uitgevonden. Wat er gebeurde was de kracht van integriteit die won van het geld. Toch zeggen wij nu dat er nu heel goed weer zoiets kan gebeuren want dit is de voorspelling. Grote medicijnproducenten (de farmaceuten van Amerika) zullen heel snel moeten veranderen of ook zij zullen ineenstorten. Als jullie een industrie hebben die mensen ziek houdt voor geld kan die niet overleven in het nieuwe bewustzijn.

Het grote geld dat bij deze gesloten cirkel betrokken is, is immens en het gebrek aan integriteit gaat langzamerhand onthuld worden. De levens die verloren zijn gegaan voor winst zullen geteld worden en er zullen gezichten zijn van mensen die in verlegenheid zijn gebracht en zelfs een of twee zelfmoorden. Als je bedenkt dat het een industrie is die geacht wordt mensen te genezen en hen toch ziek houdt is dat een wonde in wat er goed is voor de mensheid.

Zij zullen dus instorten en jullie kennen hun namen en zij zullen handen en voeten nodig hebben om bij te blijven bij de rest van de mensheid die niet geleid wordt door de hebzucht die hen ten val heeft gebracht. Dit kan ook de manier veranderen waarop mensen kijken naar de beste uitvindingen voor gezondheid en oplossingen en velen in dit land zullen kijken naar oplossingen van overzee voor hun kwalen.

Dat is de voorspelling. Als dat gaat gebeuren, geliefden, wil ik dat jullie je herinneren waar jullie dit het eerst hebben gehoord. Misschien zal deze vooraf gegeven informatie jullie bevestigen dat dit echt is – dat de channeling die jullie vandaag horen vanuit de bron komt die wij jullie zeggen, degene in jullie!

Als jullie niet hier zijn, zijn jullie bij mij. Ik ken jullie gezichten en weet wie jullie echt zijn. Ik ken jullie echte namen, niet degene die jullie nu hebben. Dat is de waarheid van de dag. Herijking ligt er voor jullie op zovele manieren. Zij zullen doorgaan met deze informatie, deze cyclus van informatie en er zullen meer dingen worden onthuld. Het is tijd. Dat is de energie van 2012.

En zo is het.

KRYON

De informatie is gratis en beschikbaar voor u om uit te printen, te kopiëren en te distribueren als u wilt. De Copyright, echter, verbiedt de verkoop ervan in welke vorm dan door de uitgever.