Kryon in San Antonio Texas: Zielencommunicatie – Deel 2

Live Kryon Channelingin San Antonio Texas: 

Zielencommunicatie – Deel 2

Lee Carroll / 23 februari  2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in San Antonio, Texas, op 23 februari 2014.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Vanavond zullen wij deze boodschap deel twee van de “Zielencommunicatie” noemen. Gisteren (Zielencommunicatie deel 1) was hij gevuld met instructies over hoe Spirit met jullie en met de andere energieën van de planeet die niet-lineair misschien zelfs multidimensionaal zijn, zou kunnen communiceren. In die boodschap spraken wij over de manier waarop jullie communiceren met anderen. Wij gaven zelfs aan wie die anderen zijn.

Het hele onderwerp is groter dan jullie denken. Er zal een dag komen waarop de wetenschap zal weten dat de planeet letterlijk is gevuld met een levenskracht die onzichtbaar is en een deel ervan zelfs een vorm van bewustzijn heeft. Op dat moment zullen zij zich herbezinnen op “wat leven is” en misschien zelfs een nieuwe definitie formeren over het leven zelf.

Gisteren hadden wij het erover hoe te communiceren met veel van deze energieën en er was veel om over te praten. Vandaag is het persoonlijker.

Zielencommunicatie. Deel 2.

Jullie zijn hier gekomen om jezelf spiritueel gezien te verbeteren, maar de les gaat verder dan dat. Hij kan dingen onthullen die jullie niet eerder hebben gezien. Zielencommunicatie kan ook worden gedefinieerd als “jij met jij” en daarom is het ook ”in contact komen met je eigen Goddelijkheid”. Is het niet zo, lieve mensen, dat het hele doel van de boodschap van vandaag is hoe je in contact kunt komen met de niet-lineaire delen van jezelf?Dat is zielencommunicatie.

Kunnen jullie de mogelijkheid bekijken dat jullie zijn gedeeld in vele multidimensionale delen? Zoals wij jullie eerder hebben gezegd, zijn jullie inderdaad op vele plaatsen tegelijk, maar een veelbetekenend deel van jullie vibreert echt hoger dan jullie bewustzijn en daarom heet het jullie “Hoger Zelf”.

Om dit allemaal in balans te brengen en te worden als de meesters van de planeet is echt jullie in contact met de delen van jullie die heilig zijn. Dat is zielencommunicatie. Alles dat wij nu gaan zeggen staat ook daarmee in verbinding, communiceren met de “Hogere Jij”.

Spirituele overleving

Laat mij jullie even iets mee terug nemen. Hoeveel levens hebben jullie doorgeploeterd in de oude energie? Doorgeploeterd? Jullie stonden zelf op en de oude energie van de planeet sloeg jullie weer neer. Dit is een metafoor over het ontwaken van de ziel naar de realisatie van een Goddelijk doel voor zichzelf en de planeet, maar om genegeerd te worden, of erger, om “uitgevonden” te worden en dan gevreesd te worden.

Oude zielen, het lijkt erop dat jullie net aan het pad zijn begonnen en het jullie nu al doodt. Jullie komen terug en raken betrokken bij een oorlog, en weer worden jullie gedood. Jullie komen terug, ontwaken, jullie worden zelfs sjamanen, en het doodt jullie voordat jullie verlicht zijn. Hoeveel levens zijn er geweest waarin alles wat jullie konden doen was met jezelf bezig te zijn en in leven zien te blijven in een wereld van zeer oud, donker denken? Overleven wordt een woord dat voor de oude ziel iets heel anders betekent. Hoog bewustzijn in een oude energie is als een vierkante schroef in een rond gat, en dit is waar de oude ziel aan gewend is.

Lieve mensen, dit loopt ten einde – allemaal – en dit was de profetie van de inheemsen van de planeet voor deze tijd. Hier zijn jullie en jullie zijn er helemaal klaar voor. Maar de planeet gaat niet ineens naar een hoger bewustzijn, lieve mensen. In plaats daarvan zullen de systemen en de energieën om jullie heen langzaamaan gemakkelijker worden en maken zij het makkelijker voor mensen als jullie om te overleven. Er zal veel minder weerstand zijn en meer openheid van vele mensen dan ooit tevoren. Dit is het begin van een zeer langzame opwaardering.

Dit betekent ook dat het makkelijker voor jullie wordt om in balans te komen. Wij hebben dit woord “balans” steeds weer gebruikt. Vaak gaan degenen uit de esoterische geloofssystemen naar bepaalde categorieën menselijk leven omdat het puur overleven is. Het is makkelijk voor jullie om een kluizenaar te zijn en nu spreek ik ook tegen mijn partner. Als jullie je licht niet hoeven laten zien, is het veel gemakkelijker. Als je in het verleden je licht liet zien, werd er op je gejaagd!

Jullie begrijpen wat ik wil zeggen, nietwaar? Want als jullie de deur openen en het licht eruit straalt, kijkt iedereen naar jullie omdat jullie anders zijn. Wat is er verkeerd met dit beeld? In het verleden betekende het dat jullie ter ziele gingen. Dit is wat er verandert. Maar het is moeilijk om het te vergeten.

Geen tussenkomst

In deze energie, voorbij de voorrang van de equinoxen, hebben wij goed nieuws: het eerste dat wij graag tegen jullie zeggen is dat wat wij de “regels van de Schepper” noemen. Nu, deze regels zijn niet wat jullie denken. Laten wij even specifieker worden. Wij zullen hen de “Wetten van God naar de Mensheid” noemen. Deze wetten zijn niet breekbaar en dat zouden wij ook niet willen. Wij zouden hen absoluut nooit willen breken. Spirit is niet zoals de mensen. Er is geen bewustzijn dat lineair is, met regels of wetten die wel of niet gehoorzaamd worden.

Er zijn verschillende soorten wetten. Bijvoorbeeld, de wetten van fysica zijn absoluut en zij hebben te maken met de manier waarop materie zich gedraagt in jullie realiteit.

De wetten van de fysica zijn geen wetten die gehoorzaamd worden door een bewustzijn; het zijn de wetten van materie. Op dezelfde manier zijn er wetten van spiritualiteit – de manier waarop God werkt.

Laat mij jullie over enkele van hen vertellen. Om te beginnen zijn zij voor de hele mensheid erend, prachtig en welwillend. Zouden jullie iets anders verwachten van de creatieve bron? Hier is een wet: Wij zijn apart van jullie tenzij jullie ons uitnodigen.

Dit is meer dan de vrije keus voor de mensheid; het is de wet van de Schepper.Houden wij hiervan? Niet echt, want onze liefde wil het uitschreeuwen dat wij hier zijn, maar dat kunnen wij niet. Het is onze manier om de vrije wil van de mensheid te eren. Als jullie echt zouden weten dat wij er zijn zouden jullie onmiddellijk veranderen en dan zou er geen test meer zijn. De keuze om ons te vinden moet van jullie en helemaal van jullie komen.

Lieve mensen, de nieuwe energie van deze planeet was moeilijk voor ons allemaal. Jullie ontwaakten en waren bezig met overleven en in de oude energie was het merendeel van de mensen niet geïnteresseerd en liet ons niet binnen.

Kunnen jullie je je kinderen voorstellen die opeens anders worden en jullie niet herkennen?

Kunnen jullie je hen voorstellen terwijl zij rondzwerven en tegen muren oplopen omdat zij niet kunnen zien? Stel je voor dat jullie de enigen zijn die een zaklamp hebben en zij in het donker, zijn bang! Maar jullie kunnen de zaklamp niet gebruiken, tenzij zij erom vragen. Zij roepen jullie nooit omdat zij jullie namen niet kennen! Zij herinneren zich niet wie jullie zijn. Jullie hadden hen geboren en zorgden voor hen en toch weten zij niet dat jullie bestaan. Kunnen jullie je dat voorstellen? Dat is onze wet.

Een andere wet: Als jullie als mens je hand en je hart openen voor een spirituele zoektocht, gaan er dingen gebeuren. Velen van jullie hebben een stamlijn voor Akasha-herinnering over hoe dat voelt (en misschien over de moeilijkheden die dit meebrengt in de oude energie). Als jullie beginnen te antwoorden op de interne spirituele vraag: “Is er meer?” dan nodigen jullie ons uit. Op dat moment verandert alles en gaan wij communiceren. Dat is onze wet. Maar als steeds meer van jullie dit doen, breidt de wet zich uit naar andere attributen – ook om jullie heen. Dan beginnen zij ook te veranderen. Als genoeg mensen met dit proces beginnen begint ook de planeet zich te verheffen. Dat heet de snelweg pakken!

Nu, hier begint het goed te worden. De opwaardering heeft ook te maken met wat jullie de gevoeligheid van de energie in de mens hebben genoemd. Als jullie een slagveld opstappen waarvan het kristallijnen raster heeft herinnerd wat er gebeurde, voelen jullie het drama daarvan. Dit verandert, en wij hebben jullie dit verteld. Toch, laten wij aannemen dat jullie het slagveld oplopen met een ander. Jullie voelen het maar zij niet. De dialoog zou als volgt kunnen zijn: “Wat is er met jou aan de hand?”

Jullie zouden kunnen zeggen: “Voel je de energie hier niet?”

“Welke energie? Wat bedoel je?” geven zij als antwoord.

“Er gebeurde hier iets. Voel jij het niet?”

“Nee, ik niet.”

Dat is het moment waarop zij naar jullie kijken en denken dat jullie misschien doen alsof of dat jullie aandacht willen trekken, of dat jullie de rol spelen van de overgevoelige spirituele persoon. Wat is het verschil tussen jullie en hen? Het antwoord is dit: Jullie laten dit bewustzijn binnenkomen en zij blokkeren het. Wij zullen het zo over blokkade hebben.

Sommigen van jullie zullen het bos ingaan en het voelen. Het omgeeft jullie met zijn liefde en schoonheid. Gaia spreekt tegen jullie. De bomen scheiden zuurstof uit door een welwillend systeem van fotosynthese. De planten geven jullie zuurstof en jullie geven hen koolzuur. Wat een systeem! Kijk om je heen. De wetenschap zal vertellen dat het systeem bij toeval ontstond – een willekeurige gebeurtenis. Geloven jullie dit? Wat een prachtig systeem! De bomen zelf weten wie jullie zijn. Jullie lopen het bos in en voelen dat het jullie omarmt, maar misschien komt er iemand na jullie met een kettingzaag. Het kan hen niets schelen en zij voelen het niet.

Voor hen is het woud alleen maar een bron. Wat is het verschil tussen jullie? Er is hier geen oordeel, ik vraag het jullie gewoon. Wat denken jullie dat het verschil is? Het antwoord: Jullie laten multidimensionaal bewustzijn binnen en zij niet. Zie je, jullie worden je meer bewust van multidimensionale zielencommunicatie. In dit geval is het jullie enorme zielenenergie die communiceert met de andere delen van de planeet die ook multidimensionaal zijn.

Als jullie de beslissing nemen dat het oké is om deze energie te voelen, zal die er zijn. Het grootste deel van de mensen heeft tot dusver deze beslissing niet genomen. Zij blokkeren het. De wet is deze: deze communicatie komt alleen naar jullie toe met jullie toestemming. Op het moment dat jullie de deur van toestemming openen, kunnen jullie het gaan voelen. Dat zijn onze regels.

Het is niet alleen toestemming voor communicatie vanuit de creatieve Bron maar ook van een verbazingwekkend aantal wat wij welwillende andere energieën noemen. Deze andere worden vertegenwoordigd door groepen namen die jullie hen hebben gegeven. Zij kunnen ook niet doorkomen totdat jullie het toestaan. Dat is ook hun regel. Jullie namen voor hen zijn Pleiadiers, Arcturiers, Siriers, Hathors of degenen van Orion. Er zijn er veel meer maar totdat jullie je voor hen openen kunnen zij ook niet communiceren. Het grootste deel van de mensheid zal naast jullie staan als jullie denken dat jullie niet in orde zijn. Zo ziet het eruit voor hen. Luister, lieve mensen, de welwillende groepen die jullie DNA vertegenwoordigen (jullie zaad-biologie) en weten wie jullie zijn, zijn er heel veel.

De hoeveelheid hulp die jullie hebben op deze planeet is ontstellend en toch wil de meerderheid van de mensheid het bewustzijn ervan niet toestaan of zelfs de mogelijkheid niet in hun realiteit hebben.

De Oude Ziel

Nu, hier komt de oude ziel in beeld. Lieve mensen, jullie zijn al omhoog gegaan! Als jullie mijn stem horen of deze woorden lezen, staan jullie dit toe. Laat mij jullie vertellen wat er aan de hand is, lieve mensen, want er zijn verschillende graden van toestaan. Maar de eerste is het openen van de deur – en dan begint het.

De energie van 2014 en verder gaat nieuwe paradigma’s op de Aarde scheppen. Deze nieuwe paradigma’s zijn voor ontdekking, ontwaken, realisatie en voor ”a-ha” ervaringen. Zij zullen niet allemaal spiritueel zijn. De wetenschap zal vele dingen ontdekken die nieuwe vragen zullen opwerpen. Die vragen en de antwoorden zullen deuren openen die niet direct spiritueel lijken te zijn, maar zij zullen allemaal in een richting gaan. De nieuwe ontdekking van kwantumfysica en van het bewustzijn dat is verborgen zal de regels veranderen, biologie forceren en fysica samenvoegen in een vreemde relatie. Het zal zorgen voor een her-overdenken van het leven zelf en uiteindelijk leiden tot bewijs van een multidimensionale realiteit van ander bewustzijn om jullie heen.

Nieuw ontdekken – Nieuwe realiteit

De dokter opereert een patiënt. Chemisch gezien is de patiënt uitgeteld. Misschien is zijn hart verwijderd en is een ander hart er klaar voor om in het gapende gat in zijn borst te worden geplaatst. Een machine houdt hem in leven door zijn bloed rond te pompen. Zijn levensessentie zweeft boven de operatietafel en op de een of andere manier ziet hij het allemaal. Sommige patiënten hebben gerapporteerd dat zij dingen zien die alleen de dokters wisten en sommigen deden dat niet. Degenen die de operatie ingingen met een toestemming zagen zichzelf op de tafel. Dat is zielencommunicatie. Het multidimensionale deel van hen zag het allemaal.

Er is hier zoveel om naar te kijken en sommige dingen zijn over een tijdje heel goed bewijsbaar. Als de studies in ernst beginnen zullen sommige van deze dingen beginnen zich te openen. De mensheid zal toestemming moeten geven voor een geheel nieuwe set van concepten over het leven en een daarvan zal dit zijn: Multidimensionaal leven is eeuwig, compleet gescheiden van lichamelijk leven.

Bewustzijn is voor eeuwig en de ziel komt inderdaad steeds weer terug. Kan daar ooit bewijs van zijn? Ja, maar velen zullen het ontkennen. Als steeds meer kinderen zich hun meest nabije dood herinneren en feiten zullen vertellen die zij niet konden weten. Steeds meer kinderen zullen hun verhalen vertellen en jullie zullen weten dat dat er een nieuw hoofdstuk is begonnen van spiritueel bewustzijn op de planeet. Velen zullen ontkennen wat de bevindingen laten zien omdat het niet past bij hun waarheid.

Als de Aarde ernaar begint te kijken zal het de hoek omgaan van alle spiritueel geloof. Hoever weg is dat? Ver, ver weg? Maak je er geen zorgen over, lieve mensen, want jullie zullen erbij zijn. Leg er geen tijdlimiet op. Als het gebeurt, zullen jullie er zijn. De volgende keer als jullie ontwaken in dit (toekomstige) leven, gaan jullie op vele niveaus herinneren wie jullie zijn. Het zal op een veel grootsere manier zijn dan in dit leven. Het zal niet later in dat leven gebeuren. Integendeel, het zal gebeuren als jullie kind zijn. Jullie kunnen een van deze voorbeeldkinderen zijn!

Blokkades en filters voor communicatie van oude zielen

Laat mij het hebben over blokkades en filters. De grootste blokkade voor toestemming zodat jullie deze multidimensionale dingen kunnen voelen of erin geloven, is traditie. Wij gebruiken dit woord in de betekenis van: “Wat jullie is geleerd.” Wat jullie is geleerd heeft een energie over jullie heen die jullie niet echt zien als krachtig, maar dat is hij wel. Het veranderen van de manier waarop jullie geloven vereist dat jullie sommige dingen heroverwegen die heilig of kostbaar voor jullie zijn omdat iemand of een organisatie die jullie vertrouwden dit jullie leerde.

Misschien waren het jullie ouders, of jullie school, of anderen waar jullie van houden, of aanbidden? Waarheid is de herkenning van concepten die jullie zijn geleerd. Als dat gebeurt “bezit” jullie bewustzijn hen en al het andere dan die waarheid wordt door jullie niet gezien als echt. Het is een overeenstemming die jullie maken en het stopt jullie in een doos waarvan jullie niet eens weten dat jullie erin zitten.

Hoe gaat een mens door deze ongelooflijke blokkade heen? Hoe kun je een traditie veranderen? Het antwoord is dat je opzij moet schuiven wat je is geleerd en toestemming moet geven voor iets anders. Dit is zo moeilijk dat sommigen er nooit doorheen komen. Zij kunnen het niet en het blijft wat wij een permanente blokkade noemen. Professionals neigen ernaar een sterke blokkades te hebben want zij hadden de langste opleiding om hen te brengen waar zij nu zijn. Het is voor hen moeilijk om informatie toe te laten die uitdaagt wat zij hebben geleerd en dat is moeilijk, zo niet onmogelijk voor hun realiteit want het zou chaos scheppen in hun intellectuele overleving.

Filter: Soms kunnen lichtwerkers sommige informatie toestaan om hun waarheid te worden, maar niet alles. Laten wij zeggen, bijvoorbeeld, dat wat jullie is geleerd, past bij een of twee aspecten van het esoterisch systeem dat Kryon leert. Voor sommige staan jullie open, voor andere niet. Is dit een probleem? Nee. Nogmaals: jullie hebben vrije keuze om “de ramen te lappen” van jullie ziel van welk deel jullie ook willen.

Jullie menselijke psyche is onderverdeeld in lineaire manieren en dus kunnen jullie wijd openstaan voor het ene ding en over een ander ding geen beslissing nemen. Dit noemen wij een filter en wij begrijpen dat de onthulling van de waarheid een doorlopend proces voor mensen is.

Een filter houdt jullie tegen om het hele plaatje te zien maar het geeft toestemming voor andere dingen die accuraat zijn. Je zou dus kunnen zeggen dat het ziet wat jullie doen en hoe jullie het doen. Dit is het best te zien bij genezers, psychisch genezers en channelaars die oude energieën vermengen met nieuwe.

Laten wij bijvoorbeeld een channelaar nemen. (Kryon-glimlach) Hij kan voor jullie zitten en zal voelen dat hij goede en echte informatie heeft. Toch laat zijn prestatielijst duidelijk zien dat hij in bepaalde gebieden beter is dan in andere. Hij zal jullie voorspellingen geven over de toekomst, maar dan gebeuren zij niet. Hij zal jullie tijd en datum geven en dan gebeurt er niets. Wat zouden jullie denken over zo’n channelaar? Jullie zouden denken: “Misschien channelt hij helemaal niet?” Er zijn er velen zoals deze die echt channelen maar die nog steeds de “ramen lappen” over de manier waarop zij het zien. (window dressing = het beter laten voorkomen dan het is. Henk)

Zij hebben een filter en het filter kan zijn dat hen is geleerd dat de toekomst is gevuld met hel en verdoemenis. Dat is de manier waarop zij kijken als zij in een staat van channeling zijn. Het is moeilijk voor hen om het te scheiden en zij zullen echt channelen, maar binnen dit proces zullen zij eruit gaan en kijken naar de potentiëlen van wat er op de planeet gaat gebeuren in de “soep van mogelijkheden” en in plaats van het zien van de sterkste potentiëlen rapporteren zij over de meest dramatische – zelfs als het ver verwijderde potentiëlen zijn. Zie je? Hun filter trekt hen hoe dan ook naar het negatieve.

Al 25 jaar heb ik jullie via mijn partner verteld dat de sterkste potentiëlen voor jullie planeet zijn dat jullie langzaam dingen opruimen. De nieuwe energie is over jullie gekomen en jullie gaan voorwaarts naar een vredige planeet. Ik vertelde jullie dat er geen problemen zouden zijn bij de millennium-overgang, en die waren er ook niet. Wij vertelden jullie dat de koude oorlog zou eindigen, en dat was zo.

Tegen alles en oude profetieën in, vertelde ik jullie in 1989 dat jullie de hoek om zouden gaan en jullie deden het. Dit blijft het sterkste potentieel voor jullie toekomst. Nu zeg ik jullie dat de oude energie zal terugvechten en dat doet hij ook.(kijk maar naar het nieuws) Het wil jullie terugtrekken zodat het de baas blijft. Maar dat kan het niet.

Vrede op Aarde en een algemeen hoger bewustzijn blijft het sterkste potentieel en daarom ben ik hier, lieve mensen. Ik hoop dat dit duidelijk is. Maar dat betekent niet dat er geen andere potentiëlen zijn.Er zijn enkele potentiëlen die nog in geen miljoen jaar zullen gebeuren. Er zijn ook oude potentiëlen, maar zij zijn er nog steeds en de channelaar zal hen zien door een donker filter en nooit het grote plaatje zien. Hun filter is dat er hoe dan ook verdoemenis komt en zij zullen jullie deze boodschap brengen. Dat is een filter.

Nog een filter: Wat als ik jullie nu een persoonlijke vraag stel? Ik ken jullie en dus ga ik vragen: “Geloven jullie dat dit echt is? Geloven jullie dat deze channeling echt is?”

“Ja”zeggen jullie.

“Lieve mensen, geloven jullie dat jullie een Akasha hebben dat vele levens in zich vertegenwoordigt en dat jullie oude zielen zijn?”

“Ja”

Dat is goed! Jullie doen het goeden jullie geven toestemmingen, nietwaar? Jullie beginnen met zielencommunicatie. “Lieve mensen, zijn jullie er klaar voor om naar het volgende niveau te gaan?”

“Ja”

Goed! Jullie gaan dus door, en het eerste wat er gaat gebeuren is dat jullie pijnappelklier gaat beginnen jullie intuïtieve gedachten te geven. Jullie beginnen goede communicatie te hebben, maar opeens stopt het. Er is een filter.

Het filter: Jullie verdienen dit geschenk van communicatie niet. Jullie zijn onwaardig.

Hoe komt het dat de mensheid kijkt naar het leven van de meesters en in plaats van te luisteren naar wat de meesters leerden, zij beslist dat – om de meesters te aanbidden en te eren – zij het lijden van de meesters moeten proberen te evenaren? Dat is een filter! Zien jullie het? Dus in plaats van de boodschap in je op te nemen, nemen jullie op dat jullie onwaardig zijn omdat jullie niet doormaakten wat de meesters doormaakten.

Daarom – klaar? – om de liefde van God te ontvangen of de Goddelijkheid binnenin te claimen, moeten jullie lijden. Dat is een filter. Dit is geen oordeel, lieve mensen, het is gewoon het onthullen van de manier waarop mensen beslissingen hebben genomen in een oudere energie die geen toestemming in zich had. De mensheid kijkt naar bepaalde dingen zonder de structuur of de kennis of de wijsheid te hebben over wat het echt betekent. Dit filterbevooroordeelt daarom alles dat jullie spiritueel gezien doen en trekt het naar wat jullie werd geleerd. Weten jullie hoeveel New Age-processen zijn gebaseerd op onwaardigheid? Vele. Misschien is het tijd om je over bepaalde dingen te herbezinnen en in plaats daarvan te beginnen met dit: Jullie zijn geweldig! Ga dus door met het scheppen van zielencommunicatie. Jullie verdienen het!

Ga door. Vraag jezelf, wordt er van mij gehouden? Laat ons jullie vanaf hier bij de hand nemen. Voel de rillingen binnen het antwoord op deze vraag, als jullie hem echt met pure intentie stellen. Laten wij naar de spirituele kleuterschool gaan en van daaruit beginnen, lieve oude zielen, zodat de blokkades en filters beginnen te verdwijnen en het intellect uit de weg zal gaan.

Om jullie vandaag deze boodschap te kunnen brengen moest mijn partner leren om zijn filters te verwijderen, en zij waren sterk. Zijn filters vertelden hem: “Op deze manier kan het nooit.

Wetenschappelijk gezien slaat het nergens op en in 3D werken de dingen niet op deze manier.”

Hij zei tegen zichzelf in deze eerste dagen: ”Lee, je doet alsof je channelt. Je doet alsof; dat kan niet waar zijn.” Toen werden zijn filters langzaam overweldigd door de waarheid die hij zag.De grootste: zijn gebrek aan zelfwaarde. Mijn partner zei: “Als ik mijn mond open doe, zet ik mijzelf voor gek.”

Nou, dat deed hij ook! Toen raakte hij daarover heen en ging het beter. Toen stond hij ons toe om te komen en werd het nog beter. Weten jullie hoe wij hem kregen? Wij kregen hem door zijn hart en niet door zijn intellect. Toen, en alleen toen, moest hij het verschil afwegen in zijn hart, en zijn hart won.

Lieve mensen, dit is onze uitnodiging aan jullie, nu jullie de regels kennen. Wij zijn hier altijd. Hoe sterk geloven jullie dit? Wij zijn er klaar voor om jullie overal bij te helpen. Hoe sterk geloven jullie daarin?

Nu kennen jullie de blokkaden: tradities, geleerde dingen uit het verleden en denken op de oude manier. Er is geen oordeel over wat jullie niet wisten en gebaseerd was op oude energie die jullie dit nooit liet weten. Hoe kunnen wij ooit oordelen over welk mens dan ook? Hoe kunnen wij jullie ooit kwalijk nemen dat jullie het licht niet zien als jullie werden opgesloten in een donkere kamer? Dit is geen boodschap waarin wij jullie vertellen dat jullie het fout deden en het nu goed doen. Dit is een boodschap om jullie te vertellen dat jullie in het duister zaten en dat nu het licht wordt aangedraaid! Dit is een boodschap om te vertellen dat het tijd is om opnieuw te beginnen met wat jullie denken te weten, gebaseerd op het zien van nieuwe dingen waarvan jullie niet wisten dat zij er waren!

Oude zielen, jullie dragen licht. Jullie hun gaan overdenken wat jullie waarheid is. Helers, horen jullie dit? Ik weet wie hier zijn. Jullie willen dus weten waarom dingen niet zo goed meer werken? Ik weet wie dit lezen! Dit komt omdat de oude energie jullie dingen liet doen die nu gewoon niet meer werken.Oh, jullie kunnen ermee doorgaan, maar jullie zijn zo krachtig en wij willen dat jullie resultaten hebben! Verdubbel het! Verdrievoudig het! Jullie potentieel om mensen te helpen is ontzagwekkend!

Luister hiernaar en begrijp het niet verkeerd. Jullie hoeven niet arm te zijn om God te kennen. Zijn jullie het hiermee eens? Jullie kunnen je brood verdienen en rechtop staan en zeggen: “Ik ben genezer, ik ben lezer” (aura’s etc.) en jullie kunnenhet verdienen om een energieverandering te hebben. Het kan ruilhandel zijn of een legaal aanbod zijn voor jullie diensten, en het is gepast. Wie heeft jullie verteld dat dit niet kon? Het antwoord: Traditie. Als het spiritueel is wordt het geacht gratis te zijn. Hebben jullie dit gehoord? Als jullie een dienst aanbieden kunnen jullie ervan leven en gaat dit tegen geen enkele spirituele regel in.

Laat wat spiritueel gezond verstand voorgaan. Er zijn manieren om de vergelijking in balans te brengen als jullie dingen weggeven die niet passend zijn en er geld voor rekenen. Ik vertelde mijn partner jaren geleden: Laat de boodschappen van Kryon gratis zijn! Laat deze energie gratis zijn. Jullie horen en lezen dit gratis, lieve mensen. Dat was het resultaat. Ik vertelde hem dat het gapast was om zijn brood te verdienen met de dingen die hij deed als Lee, de mens. Zijn lering en zijn fysieke produkten komen van zijn gereedschappen en zijn talenten, maar de boodschappen van Kryon moeten vrij zijn voor iedereen. Zien jullie de integriteit die hierin zit? Zien jullie de balans die hierin zit?

Jullie hoeven niet te lijden en jullie hoeven niet arm te zijn. Jullie kunnen rechtop staan, oude zielen. Het is tijd om met deze dingen in balans te zijn. Laat anderen de Goddelijke balans in jullie zien. Begin het te zien en verwijder de blokkades en de filters die jullie pracht in de weg staan. Als jullie de hand van Spirit pakken, gaat jullie Hoger Zelf tegen je spreken en als dit gebeurt gaat het jullie informatie geven die zal helpen om je leven en gezondheid uit te breiden. Lieve mensen, jullie hoeven je geen zorgen te maken over overleven in een oude energie als jullie de blokkades stoppen en de filters openen.

Dit is de boodschap van vandaag, maar het is ook de boodschap van gisteren en van morgen. Er zijn er zoveel van jullie en er zijn velen nieuw voor dit werk en jullie hebben het nodig om het vaak te horen. Nogmaals, ik weet wie hier zijn, ik weet wie dit hoort, wie leest en wie kijkt. Ik ken de koppigheid van het menselijk brein en dus zeg ik tegen jullie: ‘Als het niet in dit leven is, dan in het volgende. Wij zijn zeer geduldig, en dat is de Aarde ook.”

Er kunnen uitdagingen op de weg zijn, lieve mensen, en er zullen mensen onder jullie zijn die zeggen: “De beschaving gaat achteruit.” Ik wil dat jullie je gezond verstand gebruiken. Als jullie een hele Aarde herijken en daarbij ook het menselijk bewustzijn herijken zullen er veel mensen zijn die gefrustreerd worden. Er zullen uitdagingen zijn. De oude manieren werken niet meer. Jullie zullen overal breuken in zien, zelfs in de New Age, dat heb ik jullie verteld. Deze boodschap zal niet goed voelen voor degenen die vastzitten aan de oude leringen en tradities. Maar het zal gezien worden als een openbaring door degenen die het zullen toestaan.

Verfris je waarheid!

En zo is het.

KRYON