Kryon in San Jose, Californië. 1 / Het Onontdekte Land.

Live Kryon Channeling:
Kryon in San Jose, Californië. 1

Het Onontdekte Land.

2 februari 2019 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Het onderwerp van deze channelings komt steeds dichter bij een punt dat ik Het Ontdekken van een Nieuw Land noem. Ik wil hier even bij stilstaan want dit is een metafoor en ik wil dat jullie dit gaan onderzoeken. Het is niet realistisch, lieve mensen, dat de metafoor actueel is, want deze Aarde is steeds en steeds meer in kaart gebracht. Jullie weten waar alles ligt en er zijn geen verborgen landmassa’s meer en daarom is dit dus een metafoor. Als jullie archeoloog of historicus zijn en enkele nieuwe dingen ontdekten in je eigen land, die nooit eerder zijn ontdekt of waren gezien, was dit voor jullie een verrassing maar zou het nog steeds iets zijn dat begrijpelijk is. Als het in je eigen land was zouden jullie de aanwezige wetten van de cultuur en de natuur volgen en jullie zouden bepaalde diersoorten verwachten en misschien zelfs dingen van oude stammen van de inheemsen, maar het zou nog steeds een ontdekking in je eigen land zijn omdat jullie dit kennen. Wat als….wat als jullie — in deze parabel – een ander continent zouden ontdekken dat op de een of andere manier verborgen was gebleven maar er wel was? Als jullie dit land zouden benaderen zouden jullie weten dat de omstandigheden op dit continent heel anders zouden kunnen zijn. Dat er dieren konden zijn die jullie nooit eerder hebben gezien, misschien mensen die een andere natuur hadden omdat zij jullie nooit hadden ontmoet. Zij hadden in de hele geschiedenis geen enkel contact gehad; bijna alsof jullie een nieuwe planeet hadden ontdekt. Maar in plaats daarvan ligt het vlak voor jullie. “Kryon, dit is veel te ver gezocht, ik kan dit niet geloven!” Ik vraag jullie om met de parabel mee te doen.

Als jullie dit land naderen, hoe zouden jullie het dan benaderen? Het antwoord is: voorzichtig, want de paradigma’s op die plaats zouden anders zijn dan jullie ooit hebben gezien. Dit land wordt ‘de Nieuwe Mens” genoemd, want met de paradigma’s die jullie gaan zien en ontdekken hebben jullie nooit eerder geleefd. De metafoor heeft het over dieren die anders zijn en jullie zullen energieën ontmoeten waarvan jullie dit nooit hadden verwacht. Dit, lieve mensen, is een nieuwe ontdekking die gaat verschijnen als een nieuw bewustzijn op de planeet. Het nieuwe bewustzijn is niet alleen toebedeeld aan degenen die dit op de een of andere manier geloven, omdat bewustzijn wereldwijd is; het is de manier waarop mensen denken en dit zal overal gaan gebeuren. Langzaamaan zal worden ontdekt dat er meer is dan jullie denken. Door deze ontdekking wordt er licht gegenereerd en dat schept energie die nooit eerder is gezien. Wij hebben dit eerder gezegd en ik herhaal het voor sommige mensen die dit niet begrijpen en jullie weten wie ik bedoel. Nieuw bewustzijn schept compassie, een soort compassie die maar met weinig mensen op de planeet is verbonden en in plaats daarvan gaat het nu verspreid worden onder de massa’s. Dit is een compassie voor alles om jullie heen; een compassie voor alles wat jullie met je ogen zien of met je oren horen. Jullie krijgen een andere boodschap en veranderen jullie reacties daarop, anders dan in het verleden. Wij hebben hier vaak over gesproken, heel vaak, maar waar wij het nooit duidelijk over hebben gehad is dit: Als jullie iets nieuws in het bewustzijn hebben, is er dan misschien iets anders dat jullie kunnen verwachten? Mijn partner brengt veel tijd door met het verleden om jullie wetenschappelijk te bewijzen dat wat de wereld zich nu begint te realiseren is dat bewustzijn energie is. Wat jullie in het verleden ook als harde bewijzen zagen, de wetenschap realiseert zich vandaag dat bewustzijn bepaalde parameters heeft die de natuurkunde beïnvloeden en omdat dit gebeurt moet het wel als energie gezien worden in de natuurkunde van deze planeet.

Wat gebeurt er dus als jullie je bewustzijn veranderen? Het antwoord is: de ontwikkeling van nieuwe energie! Dit is onverwacht, en wat er dan gaat gebeuren is dat dit besmettelijk is op een goede, positieve en welwillende manier, beter dan jullie ooit hadden verwacht.

Er zijn mensen die naar deze channeling kijken en luisteren en zeggen: “Deze man is een fantast. Alles gaat beter worden. Ja, hoor, met zeven miljard mensen op de planeet en maar een paar die hierbij betrokken zijn!” Ja, maar jullie weten niets van de nieuwe energie die is geschapen door een nieuw bewustzijn! Dit nieuwe bewustzijn gaat een energie scheppen die de mensen zullen zien en waarderen en ervan houden en ervan deel willen uitmaken. Jullie zullen het zien….het zal alles veranderen….het zakenleven, de politiek, de wetenschap. En het gaat zich ongelooflijk verspreiden omdat dit het is wat het doet!!! Dit doet het gewoon; het is liefde! Jullie hoeven niet te wachten in een oud paradigma en te ontwaken voor bepaalde dingen en er generaties voorbij moeten gaan voordat jullie denken: “Aha, ja, laten wij wat dingen veranderen!” Dit is niet wat er gaat gebeuren.

Er hangt verandering in de lucht en compassie is daarvan de drijvende kracht en dit gaat een nieuwe energie scheppen, iets dat jullie nog niet eerder hebben gezien en dat uiteindelijk een naam zal krijgen en het zal een golf van compassie verspreiden. Het gaat ervoor zorgen dat mensen nadenken voordat zij iets zeggen of doen – een nieuw gevoel van thuishoren bij iets dat prachtig is. Een nieuw doel waarbij jullie een licht zien dat de duisternis en het licht op juiste waarde zal schatten.

Dit is de nieuwe energie waarover ik spreek. Dit is het onontdekte land! Jullie gaan langzaam dit land binnen, dit nieuwe bewustzijn omdat jullie echt niet weten hoe het werkt, maar uiteindelijk zullen jullie het uitvinden. Het is prachtig en het is nieuw en uiteindelijk zullen jullie je realiseren dat de geschiedenis zichzelf niet zal herhalen door hetgeen jullie nu doen en de veranderingen om je heen zullen opmerkelijk zijn – beter dan jullie ooit konden verwachten in deze cultuur waarvan jullie dachten dat jullie die goed kenden.

Dit is de toekomst die er zo snel of langzaam zal komen als de mensen in deze zaal wensen; maar hij is er!

De sneeuwbal is aan het rollen. (Kryon lacht)

En zo is het.

Kryon