Kryon in San Jose, Californië. 2 / Eenheid. Het Einde van de Scheiding!

Live Kryon Channeling:
Kryon in San Jose, Californië. 2

Eenheid. Het Einde van de Scheiding!

2 februari 2019 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Ik breng jullie vanavond een boodschap die aan de late kant is. Het is een boodschap van welwillendheid en liefde, van schoonheid, hoop. Nu de mensheid de hoek om gaat; weg van de oude energie naar een nieuwe energie, klinkt dit als een fantasie. Het oude naar het nieuwe, maar dit is diepgaand want het oude bewustzijn vertegenwoordigt niveaus van oude manieren van zijn die uitgeschakeld zullen worden door een nieuw, beter uitgerust, elegant en betrokken bewustzijn. Dit komt eraan! Wij willen jullie nogmaals vertellen wat jullie kunnen verwachten en dit is gecentreerd rondom een woord. Er is een tijd die mijn partner en zijn partner nooit zullen vergeten. Niet al te lang geleden op een plaats die jullie India noemen, zaten zij voor een publiek met een man. De man stond bekend als de Dalai Lama. De Dalai Lama wordt gerespecteerd, is gekend en geliefd door honderdduizenden mensen – als het al geen miljoenen zijn – die hem hebben gehoord, gezien of bij hem zijn geweest. Hij stapt over de brug heen van wat jullie georganiseerde religie noemen want de Christenen en de Joden komen allemaal bij hem en ook de Moslims begrijpen het als zij zijn Eenheid zien en zij dingen horen die correct en waar zijn. Het eerste dat de Dalai Lama deed was handen schudden met mijn partner en zijn partner. Zij hielden elkaars handen vast en dit was alles wat mijn partner kon doen om de tranen te onderdrukken. Kon dit echt waar zijn? Op zijn eigen vrolijke manier benoemde de Dalai Lama enkele dingen, stelde vragen: “Hoe gaat het met je? Wat is er aan de hand? En hij keek in de ogen van mijn partner en zijn partner en hij maakte iets duidelijk dat heel eenvoudig is, maar wel diepgaand. Het is iets wat hij zei en wat iedereen die hem kende van hem verwachtte, maar voor mijn partner was het nodig dat hij deze woorden tegen hem zou uitspreken. Hij zei: “Ik geloof in Eenheid!” Dit is diepgaand omdat het veranderende bewustzijn op de planeet aan het veranderen is van afscheiding naar eenheid. Dit gaat op subtiele manieren en ook op minder subtiele manieren maar jullie kunnen deze operatie zo duidelijk zien omdat die eraan komt. Jullie kunnen afscheiding zien en dingen die er afschuwelijk uitzien omdat dit altijd de manier was.

Ik wil met jullie voorspellingen doornemen, situaties, instructies, die jullie kunnen verrassen; allemaal gegeven in liefde vanuit een bron die niet eerder is gezien en die weet wat er gaat komen en die in potentie prachtig is. Niet ineens, lieve mensen, en wij hebben dit eerder gezegd: Laat ons de zaadjes planten van wat ik zie! 

Wij zijn maar een paar jaar voorbij 2012 en jullie ervaren al het oude vasthouden aan afscheiding en dit voelt niet goed, het ziet er niet goed uit. Laat mij jullie vertellen waar dit naartoe kan gaan omdat jullie de feitelijke komst gaan zien van afscheiding naar eenheid op de meest vreemde plaatsen. Ik denk dat het meest opmerkelijke dat jullie zullen gaan zien jullie zal herinneren aan deze channeling. Het zal in de commercie zijn, in het zakenleven. Stel je eens voor dat ik jullie iets geeft dat vandaag lachwekkend is, maar morgen wel zal gebeuren.

Stel je eens twee softdrinkbedrijven voor. Wie zijn zij? Pepsi en Coca Cola die in conferentie samenkomen in een groot paviljoen en iedereen uitnodigen om hun softdrink te proeven en ervan te genieten omdat zij weten dat er tussen de twee merken wordt gekozen door mensen die de een willen hebben en mensen die de ander willen hebben, maar door het combineren van de twee op een plaats zullen zij meer softdrinks verkopen. Dit is niet meer afgescheiden, nietwaar? Wat was het oude systeem? Ik noem het competitie-oorlog. Dit was het oude systeem; compleet en helemaal gescheiden. De ene zei: “Wij zijn de beste. Neem de andere niet! Doe de blinddoektest en jullie zullen de onze de lekkerste vinden!” En de ander zal zeggen: “Verander van merk, want wij zijn beter” en dit en dat en dit en dat. Zij doen alles om de ander voor te blijven en zij redden het en de directie lacht zich een bult…..voor even! Wat als wij samen doen en er gewoon vanuit gaan dat er plaats genoeg is voor twee op deze planeet en dat wij, als wij samen doen een Eenheid tonen die zegt: “Wij gaan jullie helemaal niets vertellen want wij hebben allebei heerlijke drankjes; waarom komen jullie niet om hiervan te genieten?” Sommige mensen zullen van merk veranderen en anderen weer niet en het zal niets uitmaken want aan het einde zullen zij allebei meer overhouden dan na een advertentieoorlog die zij altijd hadden.

Het einde van separatisme en het waarschuwen helpen ook omdat er een paar nieuwe paradigma’s samen gaan komen die veel, veel beter zullen gaan werken. Zullen jullie dit ooit meemaken? Het antwoord is JA. Eerder dan jullie denken.

Het verschijnen van Eenheid, in welke vorm dan ook, en het ontbreken van afscheiding, is wat ik jullie vraag: ernaar te gaan kijken. Lieve mensen, degenen die scheiding veroorzaken zullen zich uiteindelijk in hun eigen hoeken terugtrekken. Afscheiding schept oorlog! Afscheiding schept wantrouwen, in welke vorm dan ook! Het betekent dat het Zij zijn en Jullie. Eenheid brengt een, twee, drie of meer partijen bijeen in een samenwerking, een manier van samengaan die jullie niet hadden verwacht.

Ik wil even spreken tegen de Amerikanen in de zaal. Ik wil dat jullie met mij even teruggaan en doen alsof jullie erbij waren toen de onafhankelijkheid werd uitgeroepen en ik wil dat jullie de gezichten zien van de grondleggers van de democratie die jullie vandaag hebben. Ik wil dat jullie naar hen luisteren als zij zeggen dat dit het begin is van iets heel anders. Zij hadden gelijk. Ook een minderheid had rechten. Het was een kans voor iedereen, defensie was goed, iedereen kon succes hebben….wat een idee!!! Maar zij waren slim want zelfs bij de schepping van jullie grondwet begrepen zij dat er veranderingen zouden komen. Er zouden amandementen (wijzigingen en toevoegingen) komen en zij begrepen dat er wat verloedering en partijverschillen zouden komen en dat dit niet zou stoppen; er zou geen samenwerking in Eenheid zijn en zij begrepen dat afscheiding belangrijk zou worden. Zij maakten de grondwet dusdanig dat als twee partijen gingen samenwerken, de wetten beter zouden zijn. Beter! Omdat beide zijden onderhandeld hadden, compromissen hadden gesloten en wetten maakten die er vandaag nog zijn. In hun wijsheid en kracht omdat zij de beide zijden samenbrachten.

Dit was toen….en dit is niet wat er vandaag gebeurt. Vandaag is het afscheiding geworden en het idee van Eenheid is er niet, lieve mensen, het is gewoonweg verdwenen! Als de Grondleggers (the Founding Fathers) nu zouden kunnen zien wat er gebeurt, zouden zij huilen. Zij zouden zeggen: “Dit is niet de manier waarop wij het hebben ontworpen. Wij hebben het niet ontworpen zodat er verkiezingen zouden komen waarna de winnaar alles kon pakken waarna de oppositie de volgende keer wint en dan zelf weer alles pakt zodat er niets bereikt zou gaan worden!” Zo gaat het vandaag….ultiem separatisme! Nogmaals vertel ik jullie dat wat verbroken lijkt te zijn, gerepareerd kan worden door Eenheid! Er zal leiderschap komen dat dit begrijpt. Er zullen mensen zijn die in de race zijn voor de hoogste baan in het land, die willen leven volgens hetgeen zij geloven en tegen de mensen zeggen: “Ik ben een man/vrouw van het midden. Ik geloof dat Rood goed is en dat Blauw goed is en ik ga hen samenbrengen. Kiezen jullie mij om dit te bereiken. Niet voor de partij, niet voor de kleur en niet voor wat dan ook, behalve voor de mogelijkheid om hen samen te brengen en daardoor sterke en eerlijke wetten te krijgen!”

Lieve mensen, als dit gebeurt wil ik dat jullie je deze channeling herinneren. Er komt iemand aan. Dit zal voor vele mensen heel duidelijk zijn omdat zij weten dat het nodig is om terug te gaan naar het grondidee dat twee partijen, zelfs drie of vier, samen kunnen komen en onderhandelen voor kracht, door gezond verstand….zonder schelden en veldslagen. Eenheid – ook met culturele verschillen! Het idee van afscheiding zal bij de vuilnisbak gezet worden en als dit gebeurt zullen jullie een zucht van verlichting slaken en zeggen dat jullie dit niet meer willen. Dit zal voor iedereen zo duidelijk zijn dat degenen die voor het presidentschap gaan wel moeten onderhandelen, samen moeten werken en nooit meer voor afscheiding zorgen. Dit is maar een ding, er zijn er veel meer.

Ik ga het nu hebben over iets waar ik nog nooit eerder op deze manier over heb gesproken.

Op deze planeet zijn er vele culturen en deze culturen hebben verschillen als het op spirituele dingen aankomt. Moet ik jullie vertellen dat zelfs een planeet waarop men in Een God gelooft, in de prachtige liefde van Een God, ervoor verantwoordelijk is dat daarover meer oorlogen waren dan over wat dan ook? EEN GOD!!! Dat is separatisme, afscheiding! Deze afscheiding is er al heel, heel lang. De separatisten zeggen: “Mijn profeet heeft de waarheid en die van jullie niet!” Dit is een bouwsteen van het bewustzijn van de organisaties van vandaag, met uitzondering van twee. De twee oudsten op de planeet die feitelijk geen profeet hebben. Interessant, nietwaar? Maar daar wil ik het niet over hebben, ik wil zeggen dat het einde van het separatisme ook daar zal gebeuren. Jullie zullen het gaan zien. Jullie zullen het op vriendelijke manieren zien – waarbij liefde de grote verschillen van de doctrines gaat overwinnen. Ik wil iets doen dat ik nooit eerder heb gedaan en daarna geef ik jullie een voorbeeld, een visioen.

Ik wil het hebben tegen de Christenen. Ik zal jullie vertellen dat de meeste Christenen niet naar deze dingen zullen luisteren. In feite zullen zij helemaal niet luisteren omdat de meeste Christenen vastzitten aan de prachtige verlosser die zij hebben. Er is hen verteld dat zij alleen moeten luisteren naar degenen die geloven wat zij geloven. Daardoor zullen deze woorden door hen niet worden gehoord. Maar niet nu, want zij zullen gehoord worden! Er zijn er velen die zich alleen voelen, en jullie weten wie dit zijn, Christenen. Jullie luisteren en lezen dit nu omdat het luisteren hiernaar alles waarin jullie geloven zal verhogen….en meer! Ik wil jullie vertellen over de man die jullie aanbidden. Het is groter dan jullie denken. Het is groter dan jullie is verteld. Deze man die op de Aarde rondliep…ik geef jullie vanavond verhalen over deze man die jullie niet kennen omdat zij zelfs niet in de Geschriften staan. Het zal jullie laten huilen van vreugde.

Deze man kende God. Er wordt in de Geschriften niet veel verteld over zijn achtergrond. Het leek erop dat hij opeens verscheen. Oh, hij studeerde om op de plaats te komen waar hij was. Er waren jaren waarin hij eer betoonde op een manier waarin hij niet geloofde. Jullie weten dat hij een Jood was en wat hij ging prediken en waar hij naar keek, zelfs als jongeman, zelfs tijdens zijn opleiding, druiste zo in tegen alles wat daar was dat men hem de “valse priester” noemde. Vals omdat hij tegen de waarheid van het land in ging….van wat de Hebreeuwen wisten. Maar hij was ook Jezus zoals jullie hem kennen. Daar wil ik het over hebben. Hier was een man die geascendeerd was. Het is bewustzijn, het is DNA, zoveel hoger dan iedereen die op dat moment ooit de planeet had bewandeld. De man die op het water kon lopen was de man die over het water kon lopen omdat hij controle had over natuurkunde. Hij had controle over gezondheid, over zoveel dingen….er waren zelfs vele wonderen die hij kon doen waar jullie nooit over hebben gehoord. Er is jullie verteld dat hij tegen vele mensen kon spreken en je dan een speld kon horen vallen. Ik vraag jullie….hoe kon een man, staande op een rots, zich voor duizend mensen verstaanbaar maken? Zij verstonden hem allemaal alsof hij vlak voor hen stond. Hij sprak in hun oren met de mooiste stem die jullie je kunnen voorstellen. Dit was Jezus! Hebben jullie ooit aan dat wonder gedacht? Als hij te lang tegen hen sprak gaf hij hen ook voedsel. Voedsel dat er niet was! Dat was Jezus! Heeft men ooit gesproken over wat er gebeurde als hij naar huis ging? Nee? Jullie zouden eens moeten weten van de feesten en de ontmoetingen en al dit soort dingen. Denken jullie dat zij hem alleen lieten? Zij bleven slapen in de omgeving waar hij woonde, zij gingen mee, waar hij ook naartoe ging omdat hetgeen hij deed liefde en compassie uitstraalde….en Eenheid! Hij straalde het uit. Alles wat men wilde doen is hem volgen! Je kon het voelen….dat was de energie…de energie waar wij vanmorgen overspraken en die nog geen naam heeft en die zegt: “Ik weet niet wat het is, maar ik wil het hebben!” Het is de liefde van God.

Goed, Christenen, ik wil het hebben over de liefde van God. Hebben jullie gehoord van de Christenen en de Romeinen? Nee? Ik zal het jullie zeggen. Er zijn zoveel dingen waar jullie niets vanaf weten en die de pracht van deze man verhogen! Zelfs nog hoger dan hetgeen jullie in de Schrift van de apostelen weten. De Romeinen hielden Jezus goed in de gaten om te zien of hij ook maar iets zei dat tegen de keizer, of Caesar, of de politiek inging, en hij deed dit niet. Dan zouden zij hem direct in de gevangenis gooien; maar hij deed dit niet. Hij sprak alleen over liefde. Hij sprak: “Luister, dit is de manier. Door mij kunnen jullie dit horen. Luister! Luister gewoon!” Dit is de manier! Dit is de waarheid! Hij sprak over de pracht van de schoonheid van God. Niet over politiek, en de centurion luisterde. Maar een keer….een keer keerde Jezus zich tot hem en keek hem in de ogen, er was stilte en opeens zag de man alleen maar die ogen. Een glimp van de meester. Een glimlach van de meester en die liet het hart van de centurion smelten. Hij ging weg en pakte zijn helm en zijn wapenuitrusting, nam zijn familie mee en vertrok. Hij wist dat hij zijn taak in de steek liet maar hij wist ook dat hij fout zat met wat hij had gedaan. Hij had de meester ontmoet en maar een glimp van hem gezien. Dit was Jezus! Jullie hebben een goed iemand uitgekozen om eer te betonen, Christenen.

Laat mij jullie nog iets vertellen over Jezus. Hij keek over de menigte heen en in zijn wijsheid wist hij wie de leugenaars waren, hij wist wie de dieven waren; hij zag het, de prostituées en zelf de mensen die anderen hadden gedood….maar hij zei daar nooit iets over omdat hij geen separatist was….hij was Eenheid! De liefde van God ziet hen allemaal als gelijken en dit vertelde hij ook. Lieve christenen, jullie hebben een persoonlijke relatie die naast jullie loopt, waartegen jullie kunnen praten, die jullie familie is.

De man ging over Eenheid….er was geen oordeel. Nooit! Prachtig! Hij stond ook boven hetgeen jullie denken. Kunnen jullie je voorstellen dat jullie daarbij waren? Wat ik nu ga doen is instructies geven aan elke christen. Deze natie bestaat grotendeels uit christenen en dit zijn degenen waartegen ik spreek. Als jullie het van mij willen aannemen geeft ik jullie een paar instructies.

Er is jullie door jullie leiders verteld dat jullie evangelisch moeten zijn. Goed. Ik zal jullie vertellen hoe dit werkt. Ik wil dat jullie kijken naar de man die jullie aanbidden. Als jullie hem in de ogen zouden kunnen kijken en hij jullie zou zien, zou hij jullie aankijken en zeggen: “Ga, en verspreid wat je ziet. Ga, en verspreid wat je ziet!!!” Als jullie volgers willen hebben laat dan zien wat Christus is. Als jullie kijken naar degenen om je heen wil ik dat jullie de Eenheid zien die hij zag. Er waren geen categorieën in degenen die geloofden of niet geloofden over wat goed en fout was. Er was alleen liefde. Er was alleen maar de compassie die God kon geven door een man als hij, die God kende. Als jullie volgers willen dienen jullie de compassie van Christus te hebben, waar jullie ook gaan. Uiteindelijk zullen de mensen hierdoor naar jullie komen en zeggen: “Ik weet niet wat jij hebt, maar ik vind het heerlijk!” Dan kunnen jullie zeggen: “Waarom ga je niet met mij mee als ik een eredienst houd?” Er is geen andere manier. Als jullie vissers van mensen willen zijn doe dit dan met compassie en doe het met liefde en mag ik jullie dit vertellen: Je doet dit niet met separatisme. Je doet dit niet door naar een ander te wijzen en te zeggen dat hij/zij het verkeerd ziet en te zeggen dat zij naar de hel zullen gaan als zij het niet goed doen. Je maakt geen lijsten met angstwekkende dingen; je schuift mensen niet opzij. Ik vertel jullie christenen: dit bouwt een muur op! En dit is niet wat jullie man deed! Hij bouwde nooit een muur op. Nooit! Tot aan zijn laatste adem bouwde hij nooit een muur op. Kijk naar de manier waarop hij naar zijn folteraars keek; naar de manier waarop hij naar zijn moeder keek….compassie, liefde… en dat trekt mensen aan! Dit doet geen pijn. Klinkt dit niet logisch als jullie Christus uitstralen? Daar gaat het om.

Ik zal jullie een visioen geven en dit zal het einde van de channeling zijn. Het is een metafoor. Het gaat om pilaren die een enorm gewicht dragen en onder het plafond zijn er vijf of zes. Zij moeten het eens zijn en in Eenheid zijn omdat elk van hen het gewicht draagt. Ik ga identificeren wat dit gewicht bovenaan is. Geen van deze pilaren kan separatistisch zijn omdat zij zich niet kunnen bewegen uit dit beeld, dit paradigma, omdat de hele structuur dan ineen zou storten. Je hebt een pilaar van de Boeddhisten, de Joden, de Hindoes, de Moslims en de Christenen. De culturen op deze planeet zullen altijd verschillen hebben en zij zullen altijd hun profeten hebben….dit zal niet verdwijnen. Maar wat er anders is, is dit: er zal een tijd komen waarin alle pilaren het met elkaar eens zijn over de Eenheid. Zij zullen niet een van hen geheiligd noemen. Het zal hen allemaal betreffen in compassie. Zij zullen hun profeet houden. Zij geloven en zullen blij zijn om te geloven en zich niet naar de anderen keren en zeggen dat zij het verkeerd hebben. Zij zullen zich niet tegen de anderen keren en zeggen: “Jullie zijn fout, en omdat jullie het verkeerd hebben moeten wij jullie doden!” Dat is separatisme, dit zal verdwijnen. Wat is het dat dit alles bijeen, vasthoudt? Ik zal het een naam geven. Het houdt alle pilaren vast in eenheid, samen, en het heet: Vrede op Aarde. Dit is noodzakelijk, dit is de sleutel. Weg met afscheiding, met name als het op georganiseerde religie aankomt. Richt je tot je profeet en de Bron en ga kijken wat jullie doen, lieve mensen. In plaats van de regels te volgen die al zo lang door mensen zijn gemaakt om jullie gescheiden te houden. Denk aan de Eenheid van de meester en het feit dat hij nooit een groep afscheidde. Denk dan aan hetgeen jullie vandaag de dag doen. Er is zoveel liefde voor jullie allemaal om je heen. En net als de Pepsi en net als de Coca Cola zullen er mensen zijn die zich aangetrokken voelen door jouw pilaar of door een andere pilaar en de miljarden mensen op de planeet zullen leven in een vredig begrip en Eenheid; misschien van mening verschillen over wie de beste heeft, maar niemand uitsluiten.

Separatisme gaat het niet redden. Jullie zullen het zien.

Ik wil niemand vandaag beledigen. Ik kom bij jullie in liefde en welwillendheid op een engelachtige manier om de dingen beter te krijgen. Luister….luister alleen maar.

Jullie zouden er iets van kunnen leren.

En zo is het.

Kryon