Kryon in Santa Fe. 1 / Ontwakende Zielen

Live Kryon Channeling:
Kryon in Santa Fe. 1

Ontwakende Zielen

23 februari 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij willen doorgaan met de boodschap van onze voorgangster Adironnda, maar voordat wij dit doen ga ik iets doen dat wij nu al meer dan een week doen. De stad waarin wij spreken is Santa Fe, New Mexico….niet al te ver van een grote stad, Albuqerque, en jullie zouden zeggen dat jullie in de moderne beschaving zijn maar dat de Ouden die dit land bewandelden zeer wel bekend zijn. Hun dorpen en hun stammen zijn nog steeds hier. Lieve mensen, een van de grootste delen van deze portie vormen de voorouders, en dus ondanks de nabijheid van een grote stad zijn de voorouders van deze plek hier in de zaal. Naast alleen maar eren willen wij hen ook groeten. Ik groet deze voorouders en vraag hen toestemming om verder te gaan. Er is iets dat zij weten, waar zij naar glimlachen….ik zal jullie direct hun boodschap overbrengen.

Lieve mensen, er is een oud gezegde uit een oude energie dat zegt dat jullie alleen zijn geboren en alleen zullen sterven. Fysiek gezien weten jullie dat dit niet waar is want als jullie geboren worden zijn er hulpvaardige handen om jullie heen en vaak is het zo dat er mensen om jullie heen zijn als jullie je laatste adem uitblazen. Het is een metafoor voor een bewustzijnsparadigma dat zegt dat jullie op jezelf zijn aangewezen….jullie komen alleen en gaan alleen. De informatie daarvan, de boodschap daarvan – horen jullie dit – is dat jullie tijdens je leven ook nog steeds alleen zijn en dat jullie alles zelf zullen moeten doen. Ik wil jullie vertellen, lieve mensen, dat deze zin iets is dat jullie in een lijstje aan de muur kunnen hangen, met grote letters erop…..VERLEDEN!!! Dit was de manier waarop het ging en zo werd het jullie geleerd. En als jullie ook maar iets wilden doen….hadden jullie hulp nodig. Dit zat ook ingebouwd in bijna elk spiritueel systeem op de planeet dat vertelde: Ja, jullie zijn feitelijk in zonde geboren en als jullie iets met je leven willen doen en als jullie niet alleen willen sterven is alles wat jullie hoeven te doen dit, en dit, en dit!

Dit is een oud paradigma, lieve mensen, dit is voorbije geschiedenis. Laat mij jullie de nieuwe zin geven: Jullie zijn geweldig geboren en jullie sterven geweldig, want deze nieuwe energie van deze nieuwe Aarde die jullie pas beginnen te zien, begint binnenin bij jullie een intuïtie die zegt dat jullie inderdaad in een paradigma zijn dat jullie nooit eerder hebben ervaren, en jullie ziel die hier al heel vaak is geweest heeft dit ook nog nooit gezien. En daarin, lieve mensen, is jullie ziel zich bewust van, verwachtte, wat hij daarmee kan doen.

Waar komt jullie hulp vandaan? Wij vertellen jullie al dertig jaar: van binnenin! Want binnenin iedereen is er een stukje van de schepping en dit stukje schepping is niet alleen een feit of een stukje stof van de Aarde….het heeft een persoonlijkheid, liefde….het heeft hulp. Ik wil jullie een metafoor geven waarvan ik hoop dat jullie hem niet vergeten. Jullie hebben te maken met dualiteit, bewustzijn en lichte en donkere energie. Ik wil dat jullie bewustzijn zien als een energie, dat is het….het is bewezen, maar in dit speciale geval, in deze metafoor, wil ik dat jullie het zien als een kleine wolk om je heen. Laten wij die wolk ongeveer 8 meter breed maken. Waar jullie ook lopen is deze wolk om jullie heen. Hij kan niet gezien worden, maar in deze speciale metafoor kan dit wel. De wolk is zwart/wit. Dit is niet helemaal zo, maar niemand op deze planeet kan multidimensionale kleuren zien, en dus zien jullie hem in zwart en wit. Al eonen lang werd de wolk als smerig grijs gezien. Dit is de wolk van bewustzijn die door de eeuwen heen door de mensheid is gedragen. Elke mens, waar dan ook,  en opeens is er iemand die een veel helderder kleur heeft, misschien wel wit, en deze bepaalde mens zal dus een uitgestotene zijn. Uiteindelijk, hoeveel sjamaan ook, hoeveel wonderen, zal deze mens bijna altijd omgebracht worden. Een beetje te moeilijk te begrijpen, een beet te verschillend en hij paste niet bij alle andere grijze wolken. Maar dit is wat ik jullie wil vertellen en wat jullie niet hebben verwacht: Het Hoger Zelf van jullie, dit zielsdeel van jullie dat binnenin jullie zit, is een multidimensionale bron binnenin jullie en die komt van iets dat jullie echt niet hadden verwacht. Die komt van wat wij normaal gesproken “de Groep” noemen. Laten wij deze Groep – alleen maar voor dit voorbeeld – even lineair bekijken want ik wil dat jullie dit zien. Rondom ieder van jullie, buiten de wolk, is er deze Groep en ik zal hen een Groep Engelen noemen. Zo vertel ik het jullie omdat de mensheid in engelen gelooft. Voor jullie zijn engelen in bijna elk geloofssysteem helpers van de Schepper….schitterende helpers die verder zijn dan heiligen, en zij zijn licht. Zij zijn er als jullie hen nodig hebben en zij zijn machtig. Dit is jullie idee over engelen en daarom gebruiken wij hen in dit voorbeeld, maar ik vertel jullie nu al dat dit de kinderversie is. Zij zijn nu veel machtiger en zij lijken niet op mensen met een huid en vleugels, meestal vrouwelijk. Zo zien zij er helemaal niet uit maar zij zijn rondom iedere mens….het hele leven lang. Zij komen samen met jullie, zij zijn met jullie geboren….jullie zijn niet alleen. Zij leven samen met jullie elke seconde van de dag en ook als jullie sterven zijn zij bij jullie. Bij jullie laatste ademhaling gaan zij samen met jullie mee en samen gaan jullie door de sluier….en dan herinneren jullie je alles. Dan hebben jullie het feest en de reünie waarover wij jullie hebben verteld.

Jullie zijn uit verschillende delen gemaakt, lieve mensen, jullie denken van niet….jullie denken dat jullie enkelvoudig zijn, maar dit is niet zo. Ik wil dat jullie hier even over nadenken….er is een Groep om jullie heen die jullie wolk kleur geeft. Interessant genoeg gaan heel veel mensen in deze nieuwe energie een hoger, verlicht bewustzijn hebben. Met verlicht bedoel ik hierbij: welwillend om meer te zien en niet vast te zitten in maar een paradigma, maar je ervan bewust te zijn dat er dingen veranderen, misschien zelfs een tintelend gevoel dat jullie hier op de juiste tijd en op de juiste plaats zijn, en in deze metafoor van wolk-bewustzijn, begint deze wolk op te lossen. In plaats van grijs, of misschien lichtgrijs, zal hij gaan vervagen. Vanwege deze witte schaduw zal de Groep, die engelachtig is, makkelijker bij jullie kunnen komen….jullie begrijpen wat ik bedoel. Zo lang jullie wolk een donkergrijze kleur van een oud paradigma heeft kunnen de engelen daar niet bij komen, het zelfs niet aanraken. Dit is JULLIE keuze, jullie denken, jullie bewustzijn…..alles dat JIJ bent schept de kleur van deze wolk. Maar als jullie dingen gaan toestaan in je leven, dat er dingen gaan gebeuren, zouden de dingen anders kunnen zijn dan jullie dachten, spiritueler zijn dan jullie dachten….veel groter dan jullie dachten en zijn er dingen die jullie niet kunnen begrijpen maar waar jullie je wel goed bij voelen want een deel van verlicht zijn is dat jullie iets niet begrijpen maar wel weten dat het bestaat en dat jullie het niet uit hoeven te pluizen om eraan mee te doen. DAT is een verlicht bewustzijn en het begrip dat jullie eraan mee kunnen doen zonder het te begrijpen of het uit te moeten zoeken. De wolk wordt dan witter en witter en de hele Groep komt daar dan steeds meer binnen omdat die dichter bij de vibratie komt van wat jullie Hoger Zelf is. De wolk die jullie dus eonen lang, al je levens, met je mee hebben gedragen met een bepaalde kleur gaat nu steeds witter en lichter worden. De Groep, die met jullie hier binnenkwam kan zichzelf nu met jullie gaan verbinden.

Hoe kijken jullie hier tegenaan, lieve mensen, hier wil ik het met jullie over hebben. Er zijn hier mensen die de metafoor hebben gehoord en toch de grens niet over kunnen gaan en zeggen: “Ik heb de wolk niet gezien, ik heb de engelen niet gezien. Kryon heeft het fout!” In plaats van te begrijpen dat dit metaforen zijn voor een bewustzijn dat donker of licht is en dat de engelen een metafoor zijn voor jullie pracht en jullie gezondheid en – zijn jullie er klaar voor – voor jullie spirituele intuïtie. Zo gauw jullie wolk helderder wordt komt deze Groep bij jullie met geheimen en geven zij richtlijnen voor jullie leven, voor jullie gezondheid en alle dingen waarom jullie hebben gevraagd gaan er komen met behulp van de engelen die helemaal geen engelen zijn maar het zijn geweldige innerlijke energieën die je hele leven aan de donkere buitenkant hebben gestaan….tot nu! Dit is de manier waarop het werkt. Maar vele mensen willen dit niet….zij willen een bron die helemaal van buitenaf komt. Zij willen die een naam geven en willen dat die hen helpt….misschien ergens mee naartoe neemt, maar ik vertel jullie dat jullie dit niet nodig hebben….jullie zijn al geweldig en jullie zijn ook al het andere. Als jullie die wolk gaan reinigen, lieve mensen, en die witter en witter begint te worden scheppen jullie je eigen levens en je eigen wonderen lieve mensen, sommigen van jullie juist hierdoor, en dit is prachtig! Het is waar! En het zou jullie gezond verstand ook moeten aanspreken omdat God werkt met de schepping die de mens is.

Dit is wat er in deze energie aan de hand is. Adironnda had gelijk, jullie ziel heeft dit op deze planeet nog nooit gezien….tot nu toe!

En de voorouders….(Kryon lacht) wat is hun boodschap terwijl ook zij hiernaar luisteren? Zij zeggen: “Het werd ook tijd!” en zij glimlachen en zeggen: “Op een dag zullen jullie je misschien realiseren dat jullie het weer kunnen controleren!” (Kryon lacht).

En zo is het.

Kryon