Kryon in Sarasota. 3: De Reis van de menselijke Ziel. 2,5

Live Kryon Channeling
Kryon in Sarasota. 3  

Lee Carroll / 19 januari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Reis van de menselijke Ziel. 2,5

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

De met het hart gevoelde boodschappen van Adironnda gaan verder en passen goed bij de dingen waarvan ik houd om erover te spreken. Mijn partner zit in de stoel en is zich zeer bewust van de liefde die er in deze zaal is en die op ieder van jullie drukt….als jullie die willen ontvangen. Vrije keuze is nu eenmaal zo. Wij hebben hier heel vaak over gesproken dat er in deze zaal ideeën, uitvindingen rondzweven, allemaal potentiëlen die in het Veld zijn. Maar als de mens niet is afgestemd om hen te ontvangen zal het niet lukken. Vrije keuze wil zeggen dat de liefde jullie niet opgedrongen zal worden, maar, lieve mensen, er zijn enkele dingen waar ik het over wil hebben. Wij zullen dit deel 2,5 noemen van de Reis van de menselijke Ziel omdat wij doorgaan met waar wij gebleven waren toen wij de schoonheid van de menselijke ziel beschreven en alle dingen die daarin gaan voordat hij ooit hier naartoe komt, naar deze Aarde. Wij hebben het gehad over contracten, Akasha en karma, allemaal ter voorbereiding op de Wind der Geboorte….een ogenblik voordat jullie hier komen en in die seconde zijn jullie ogenblikkelijk in de nu-tijd van de Aarde en dan worden er nog een paar andere beslissingen genomen waarover wij het hebben gehad in de vorige channeling. De meeste mensen zullen denken dat de beslissingen grotendeels al lang van tevoren zijn genomen, over je familie bijvoorbeeld, en waar en hoe, met bepaalde ideeën en energieën, maar dat is niet zo….het is bijna helemaal ogenblikkelijk bij jullie aankomst hier. Deze dingen gebeuren zelfs nog in de negen maanden voor jullie geboorte en de vraag is dan ook: Wanneer is de ziel de ziel?

En wij hebben dit ook al eerder beantwoord: juist om het demarcatiepunt duidelijk te maken en het heeft te maken met de manier waarop jullie het leven definiëren….het is de eerste ademhaling die jullie doen…dit is het moment waarop jullie een deel van de planeet zijn, van dat wat Gaia jullie geeft, en nu doen jullie mee aan de beschaving….dat is de Wind der Geboorte! Niet de zwangerschap. Dat is het moment waarop jullie hier komen en deze eerste ademhaling betekent heel veel….alle dingen die daarin zitten, de schoonheid, de majesteit als jullie willen, van de ziel. De complexiteit. Maar dan worden bepaalde vragen beatwoord terwijl jullie hier zijn en ik wil er hier een paar behandelen omdat er lichtwerkers zijn die zullen vragen en vragen omdat zij de gegevens willen hebben over de manier waarop het werkt, hoe het is. Dit zijn dingen waarover wij niet graag spreken omdat het heel moeilijk is om dingen in hokjes te verdelen die niet verdeeld horen te zijn. Het is het menselijk brein dat dingen in hokjes wil stoppen om zich comfortabel te voelen.

Maar er zijn esoterische dingen die doorgaan en niet logisch lijken maar zij komen van een hoger doel. Wij hebben jullie verteld dat jullie vrije keuze hebben en dat jullie vooraf heel veel dingen beslissen. Jullie komen naar de Aarde en gaan dan beginnen aan het oplossen van de puzzel. Wij hebben jullie verteld dat jullie tijdens het oplossen daarvan vrije keuze hebben om contracten te veranderen en je karma te laten vallen en je de dingen die daar zijn wel of niet te herinneren. Wij hebben jullie verteld dat bewustzijn en het DNA dat zich dingen herinnert vaak afhankelijk zijn van de beschaving. In het verleden hebben wij jullie verteld dat zij maar op dertig of vijfendertig procent werken met jullie DNA terwijl honderd procent mogelijk is….op dit percentage zitten jullie vandaag, en dat het zal gaan toenemen en dat verandert wat jullie je herinneren. Dit verandert de dingen die jullie in je ziel hebben voordat jullie hier komen en die nu beschikbaar worden….wij hebben het jullie verteld. Maar laat mij jullie nu dingen vertellen die wij jullie nooit hebben verteld. De dingen die vaak worden gevraagd. De mens heeft vrije keuze en toch kan er een overkoepelend spiritueel contract zijn….geen contract zoals jullie dit kennen want dit duwt jullie naar het doel toe. Jullie hoeven dit niet te doen….maar het is er wel en het duwt jullie naar het zijn van iemand of iets te doen, en jullie voelen dit. Anders dan karma, heel anders. Anders dan alles wat met een contract te maken heeft….het is een gevoel!

Maar wat als er een ontwikkeling van het bewustzijn is….er iets op de planeet gebeurt dat jullie op een andere manier zal leiden? Vraag: Komt Spirit ooit tussenbeide bij jullie vrije keuze? Gebaseerd op alles wat ik heb verteld zouden jullie zeggen: “Natuurlijk niet….vrije keuze is vrije keuze!” Laat mij zeggen: Spirit duwt jullie af en toe naar een bepaalde richting of houdt jullie misschien eens tegen om bepaalde richtingen op te gaan. Jullie hebben dan vrije keuze om het te aanvaarden of door te gaan maar een heel enkele keer houdt die prachtige hand van Spirit zoveel van jullie dat er dingen veranderen.

In dit speelveld van vrije keuze hebben jullie die nog steeds maar kunnen er dingen om je heen gebeuren die jullie pad veranderen en velen van jullie weten dat dit zo is. Je zou dus kunnen zeggen dat de vrije keuze die jullie hebben ook met de liefde van God komt. …met name als jullie een hoger bewustzijn gaan ontwikkelen en om je heen gaan kijken en de vragen gaan stellen: “Wie ben ik? Wat zal ik doen? Wat is er aan de hand?” Ik gebruik mijn partner bij dit voorbeeld nogmaals omdat jullie naar de man in de stoel kijken die Kryon channelt…gebaseerd op alles waarmee hij was geboren had hij een overweldigend gevoel dat hij iets wilde gaan doen. Kunstenaars hebben dit, musici hebben dit, en zij lijken daarmee geboren te zijn. Hij was geen kunstenaar en geen musicus maar mijn partner kwam van vorige levens die militair waren en alles wat hij wilde doen was weer in dienst gaan. Zelfs voor de Hogere School ging hij drie jaar naar een militaire school voor jongemannen. Na de Hogere School kon hij officier worden. Alles wat hij deed was erop gericht om hem weer in dat uniform te brengen. Het was de tijd die jullie Vietnam noemen en hij was precies op tijd en op schema voor zijn drijfveer voor wat hij dacht dat hij zou gaan doen en hij meldde zich voor de dienst. Iets in zijn lichaam wees aan dat hij een röntgenfoto moest laten maken omdat niet alles in orde was en toen ontdekte men dat bij hem een nier ontbrak. Hij heeft er maar een. Ik geef mijn partner nu een knipoog, want zij namen hem niet aan. Een tijdje lang dacht hij dat alles wat hij wilde zien zou gaan gebeuren. Hij richtte zich op andere dingen en de rest is geschiedenis, maar dit was een interventie, een tussenkomt, want hij wist op dat moment in de tijd niet dat hij maar een nier had. Hij had ervoor kunnen kiezen om dingen te doen die op militaire dingen leken maar hij koos ervoor om dit niet te doen. Sommige van zijn vrienden kwamen niet terug uit die oorlog en hij bleef hier. Jaren later kwam ik bij hem en hij heeft dit verhaal vaak verteld. Hij vroeg mij eens terwijl hij onder de douche stond waar hij tegen mij spreekt, en hij zei dat als hij niet met mij had gesproken, als dit en als dat, als ik niet Kryon was…. Het antwoord beviel hem wel omdat ik zei dat als hij het niet had gedaan er vele anderen zouden zijn. Er zijn er velen die er klaar voor zijn om dit te doen…..zij staan in de rij, mijn vriend….heb ik hem verteld.

Dit is een voorbeeld van een tussenkomst die niet in strijd was met de vrije keuze van de man maar die wel zijn toekomst veranderde. Velen van jullie hebben dit als jullie de intentie hebben en zeggen: “Lieve Spirit, laat mij zien wat ik moet doen?”

Zijn jullie klaar voor verandering? Zijn jullie er klaar voor dat er iets in de weg gaat zitten van wat jullie dachten te gaan doen? Zijn jullie klaar voor iets dat jullie zal stoppen bij wat jullie dachten te gaan doen of jullie ergens anders naartoe brengt? Dit komt allemaal van de vrije keuze van intentie die zegt: “Laat het mij zien, laat het mij zien.” Mijn partner deed geen van deze dingen en toch kreeg hij het. Dit is complex, zie je, mijn partner is in een veelvoudig levensscenario en dat is het volgende ding om over te spreken. Het idee dat jullie met je ziel op deze planeet gaan bereiken, dat jullie hier uit vrije wil komen en in deze of gene richting gaan is wat wij al die tijd hebben onderwezen. Uit vrije wil hebben velen hier in deze zaal ervoor gekozen om hier te zijn, zij horen deze woorden en begrijpen dat jullie ontwaken voor de waarheid. Prachtige, heilige waarheid die alles te boven gaan wat anderen jullie over liefde, compassie en integriteit hebben verteld.

Wat als het niet EEN LEVEN betreft? Wat als het een serie is van vele levens waarin hetzelfde ding wordt gedaan? Ik heb dit nog nooit aangekaart en mijn partner heeft dit ook nog nooit gehoord maar hij weet van vele levens nu hoe die zullen zijn. In het begin dacht hij dat dit een plan van Spirit was, maar dat is niet zo, het was zijn idee, maar het is een veelvoudig levensplan. Wat als hij niet bepaalde dingen op bepaalde manieren doet en nog steeds een veelvoudig levensplan heeft? Ik heb mijn partner verteld dat hij als hij weer hier komt karmische groepen gaat veranderen. Hij begint te begrijpen waarom ik hem vaak heb verteld wat zijn volgende leven zal zijn en dat hij hetzelfde geslacht zal hebben en zal doorgaan op een ander deel van de Aarde en wij vertelden hem al eerder waar dit zou gaan zijn. Is dit alles of zijn er ook andere regelingen zoals deze? Ja, en nu zal ik jullie de rest van het verhaal geven. Liefde is prachtig en mensen hebben dit….jullie hebben liefde voor elkaar, voor jullie kinderen. Dieren reageren erop…het is een van de mooiste energieën en het is geen emotie, het is een energie die op vele manieren en in zovele delen verdeeld kan worden. Een energie die verder gaat dan alle chemie in jullie lichaam.

Liefde is dus een van de belangrijkste katalysators voor efficiëntie op de planeet. Degenen die in liefde blijven met wie of wat dan ook en compassie hebben voor deze dingen, zullen veel beter af zijn, meer in balans om de dingen gedaan te krijgen, en dit geldt ook voor degenen die van God houden.

Hebben jullie ooit gehoord van zielenmaatjes? “Is het mogelijk, Kryon, dat er regelingen zijn voor zielenmaatjes, partners?” Soms zijn het broer en zus maar meestal is dit niet zo. Het kan hetzelfde geslacht zijn….liefde is liefde….maar jullie hebben een overeenkomst en jullie weten het, jullie weten het zo sterk als jullie elkaar ontmoeten en jullie brengen een leven of zelfs maar een deel van een leven met die partner door. Vraag: Kunnen jullie hiermee in een volgend leven doorgaan? Zullen jullie elkaar weer ontmoeten? Het antwoord is….JA. Als jullie het plannen in de Wind der Geboorte en knipogen naar elkaar: “Hier gaan wij weer….het zal weer werken zoals dit al eerder gebeurde en samen zullen wij grootse dingen bereiken!”

Ik geef jullie nu een liefdesverhaal omdat God van jullie houdt en deze dingen als goed, netjes en gepast ziet en jullie kunnen deze dingen buiten de norm doen die zegt dat jullie hier komen en getest worden door energieën van licht en donker en jullie je best moeten doen. Wat als er meer is? Jullie hebben intentie voor dingen en jullie herschikken de dingen waarvan jullie dachten dat zij geluk waren. Jullie hebben synchroniciteit en ontmoeten de juiste mensen terwijl jullie verder gaan…..buiten het gezichtsveld van dingen waarvan niemand dacht dat jullie het zouden kunnen. Jullie doen het. Is het mogelijk dat er veelvoudige levensscenario’s zijn met dezelfde partner, broer of zus of iemand waarvan jullie houden zodat jullie door kunnen gaan met wat vandaag zo prachtig is? Het antwoord is Ja, oh ja…het wordt steeds gedaan.

Voor degenen die zeggen dat dit goed nieuws is en zich afvragen hoe dit bij hun zal zijn zeg ik: voor een aantal van jullie is dit al gebeurd met de persoon uit een vorig leven! Herkennen jullie dit niet? Jullie hebben een zus of broer van een vorig leven…herkennen jullie dit niet? Er is een band….waar kwam die vandaan? Hoe kan die zo sterk zijn, normaal gesproken tussen twee individuen? Het maakt niet uit hoe oud, maar de band komt van een vorig leven. Jullie vervolgen een leven uit veelvoudige levensplannen!

Dit wilde ik jullie geven en het is anders dan jullie dachten. Zo geweldig zijn jullie!

In deze nieuwe energie is er meer planning dan ooit tevoren omdat jullie liefde in je leven moeten hebben. Ik kan hier zoveel meer over vertellen in deze groep. Wij zouden zelfs kunnen vertellen over degenen die jullie zijn verloren en waarvan jullie een tijdlang hielden. Dit zijn complexe tijden en wij komen met deze dingen omdat jullie zo vaak met “Wat-als?” komen. “Hoe werkt dit? Wat als er dit gebeurt en wat als er dat gebeurt?” en het antwoord is JA! Dit zeggen wij altijd. Het antwoord is dat het een prachtig, multidimensionaal scenario van activiteiten is. Het is geen toeval en dit komt door de liefde van God en de compassie van de Schepper….zij zijn een deel van jullie ziel. Jullie scheppen deze dingen terwijl jullie hier zijn en van de schoonheid die jullie ontwikkelen wisten jullie misschien niet eens dat jullie die hadden. Uiteindelijk in het leven gaat de bloem binnenin bloeien waarvan jullie weten dat die er altijd was maar onderdrukt werd. In deze energie is het tijd om de auto te starten.

Er komt meer.

En zo is het.

Kryon