Kryon in Sedona. 2

Live Kryon Channeling:

Kryon in Sedona. 2

18-21 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst:  23 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

De hele dag hebben jullie in channelings en leringen gehoord dat jullie meer zijn dan jullie denken door wat al zo vaak is gezegd en wat verder gaat dan jullie dachten. Jullie zijn op een perfecte tijd gekomen om verder te gaan dan jullie dachten. En weer ga ik het hebben over wat er in de zaal gebeurt.

In het bewustzijn dat hier aanwezig is, zijn er mensen die voorbereid zijn op “verhoogde” informatie. Deze verhoogde informatie is veel van wat de channelings jullie in deze dagen zullen geven. Bij verhoogde informatie bedoelen wij dat daar ook verhoogd begrip bij hoort.

Ik ga nu weer over iets spreken dat deels wetenschappelijk is; en hier is de reden: Als jullie iemand vertellen dat jullie naar een channeling-bijeenkomst gaan, hier in Sedona, als zij niet bewust zijn van wat dit zou kunnen betekenen, of bevooroordeeld zijn over wat het zou kunnen betekenen, zullen zij jullie veel plezier wensen en met hun ogen rollen. Als jullie weer terug komen zullen zij jullie heel weinig vragen. Jullie zouden hen kunnen vertellen over de feeën en de kikkers die er waren, en al dit soort dingen, en zeker in Sedona. Dit is heel algemeen en wat ik dus zeg is dit: dat er velen zijn die niet veel verwachten van de ontmoeting, echt! Met name degenen die niet begrijpen wat jullie begrijpen.

Het moet praktisch zijn, ik zal dit steeds weer zeggen: Dit is echt – het moet praktisch zijn. Het kan niet iets zijn dat in de ether hangt voor het plezier van de mensen of om hen te laten begrijpen. Luisteren naar de feeën en alle dingen die tegen jullie worden verteld hebben geen realiteit. Tussen haakjes, er zijn ook hier een paar mensen die heel goed met de feeën kunnen spreken en hen begrijpen, maar dat is een ander verhaal.

Wat is echt en wat is niet echt? Dit het onderwerp waar wij nu mee bezig zijn. Kreukels? Wat is echt en wat is niet echt? Wat jullie dagelijks in je leven zien, de problemen die jullie hier naartoe hebben meegenomen, de zaken die jullie bezighouden terwijl jullie hier zitten, zijn echt. Maar er is ook een realiteit, iets, waar jullie je misschien niet bewust van zijn. Het is het Veld! Steeds meer onderzoek is er in deze jaren gedaan naar iets dat men het Veld noemt. Wij hebben jullie verteld dat het Veld feitelijk een sub-realiteit is dat de potentiëlen bevat van alles dat bestaat. De potentiëlen van de toekomst. Laten wij nu zorgvuldig zijn en ik wil dat jullie de realiteit en het praktische, en zelfs de wetenschap begrijpen van wat ik jullie nu ga vertellen. Er zijn mensen in de zaal die dit kunnen begrijpen, in zich op kunnen nemen en ermee kunnen werken terwijl anderen zich zelfs over het concept op zich zichzelf op het hoofd krabben. Ik zal hiermee beginnen: Jaren geleden gaf ik jullie informatie die jullie nieuwe hoop gaf. Dertien maanden later hadden jullie nieuwe hoop. Toen de nieuwe Noord Koreaanse leider binnen een maand zijn vader verloor ging ik jullie nieuwe informatie geven die ik vijf keer heb herhaald in een paar jaar, en die vertelde dat er een potentieel was dat deze leider zijn nucleaire arsenaal zou laten vallen om het Koreaanse schiereiland te verenigen. Het was op dat moment fantasie en ongeloofwaardig omdat hij doorging met bedreigen, maar in juni van dit jaar veranderde alles door een handdruk en het gaf jullie kippenvel om te weten wat daar gebeurde.

Wat gebeurde er? “Kryon, jij gaf ons de toekomst, jij gaf ons voorspellingen!” Dat deed ik niet! Ik gaf jullie gewoon wat er in het Veld was. Daar zijn potentiëlen, sommige niet vervuld en andere klaar om vervuld te worden, afhankelijk van de handelingen van de mens die daarbij is betrokken. Hebben jullie dit gehoord? Zij zijn daar!!! Zijn potentiëlen echt? Het antwoord daarop is: Hoe willen jullie echtheid definiëren? Zien jullie het als iets dat je overkomt en waar je mee om moet gaan of als iets dat jullie ontwerpen, dat gaat gebeuren door de potentiëlen die in het Veld zijn te activeren en jullie daardoor in je eigen leven de controle hebben? Hebben jullie dit gehoord?

Degenen die het Veld meten, de wetenschappers die betrokken zijn bij het kijken naar de effecten van massabewustzijn, hebben allemaal hetzelfde hoofdbrekende ding gezien, dat als er zich bepaalde gebeurtenissen op de planeet voordoen en het bewustzijn omhoog gaat naar een staat van compassie en alle naalden gaan aanwijzen wat zij aanwijzen, hebben zij iets werkelijk spectaculairs gezien. De momenten voor deze activiteit die de mensheid opschrikt, zoals bij 9/11, momenten voordat het gebeurde, reageerden de naalden op de grafieken. Momenten VOORDAT het gebeurde! Sommigen zullen dit voorkennis noemen. Ik noem dit: het activeren van het Veld! De potentiëlen van de dingen die werden gemeten waren er altijd. Daarom zonden zij hun aanwezigheid feitelijk enkele seconden voor hun aanwezigheid uit. Dit is elegante, verhoogde informatie en ik wil dat jullie die begrijpen!

Wat is realiteit? Ik heb jullie voorspellingen gegeven die nog niet zijn uitgekomen en jullie wachten en wachten en wachten, over de Big Pharma (de grote medicijnfabrikanten) Ik bracht jullie dit jaren geleden. Het is onvermijdelijk, het komt eraan! Maar het moet geactiveerd worden, en degene die geactiveerd moeten worden zijn dit nog niet. Verrast jullie dit? Er zal een tijd komen, lieve mensen, waarin zij wel geactiveerd worden. Dit is in het Veld en daarom kan ik jullie deze voorspelling doen, dat deze dingen gaan veranderen. De integriteit ervan, of het gebrek daaraan, zullen getoond en gemeten worden en zullen reageren.

Wij hebben jullie nog een andere voorspelling gegeven. Wij hebben jullie verteld dat er iets in het Veld is dat op dit moment gebeurt. Dingen waarvan jullie niets af zouden weten. Dingen die in het duister gebeuren en naar het licht moeten gaan komen. Ik heb jullie verteld dat er een onthulling zou gaan komen over de slavernij van kinderen op deze planeet. Dat het zou gaan uitbarsten uit zijn afschuwelijke schelp waarin het werd verborgen omdat er ongelooflijk veel geld mee is gemoeid, met de industrie van het duister, en dat het onthuld zou gaan worden en dat degenen die zeiden dat de Aarde verdoemd zou zijn door alle afschrikwekkende dingen, niet begrepen dat dit altijd al zo was geweest. Nu komt het in deze tijden, naar het licht. Dat is er in het Veld! Maar er zijn sommige dingen in het Veld die niet geactiveerd zullen worden. De reden hiervan is dat degenen die hen moeten activeren er niet zijn.

Wat zit er voor jullie in het Veld? Hier gaat het goed worden! Wat is jullie definitie van ECHT? Jullie zijn hier met een probleem gekomen en jullie willen een oplossing of een “Aha” horen, of misschien een nieuw idee dat misschien de vastgeroeste problemen helpt op te lossen. Jullie zijn gekomen met een verlangen om naar buiten te lopen met informatie waar jullie mee kunnen werken omdat die praktisch is. Werk hieraan: Ik heb jullie de wetenschap gegeven van voorkennis. Dit is geen waarzeggerij, het is een deel van de realiteit die zich in het Veld bevindt.

Er zijn experimenten, vele experimenten, die heel veel lijken op de onderzoeken naar intuïtie zoals jullie die vandaag de dag doen. Experimenten waarbij zij wel of niet een grafiek laten zien en kunnen meten welke grafiek zij het best kunnen laten zien, en zoals zo vaak valt er te zien dat de zogenaamde P-factor wordt verprutst en mensen niet kunnen zien welke kaart de volgende zal zijn. De reden zit in het Veld. Zie je, bij sommige experimenten, ook al waren erbij die in het duister waren, begrepen jullie dat het Veld er was en dat het gewoon nog niet zichtbaar was….maar het was er wel! Waarom pikken jullie het dus niet op en zeggen: “Zo zal het zijn!’’ Begrijpen jullie wat ik zeg? De wetenschap gaat het bestaan van het Veld bewijzen. Dit Veld zegt nu tegen jullie: Er zijn potentiëlen voor jullie heling, om de situaties die jullie wensen, op te lossen, daar zij potentiëlen voor aanwezig in het Veld. Ik zeg jullie dat dit ook zo is! Het kan zijn dat zij daar – niet vervuld – kunnen liggen.

“Kryon, wat kan ik doen om potentiëlen die in het Veld kunnen zijn, te activeren?” Ik zal jullie dit vertellen: Jullie kunnen hen claimen. Jullie kunnen hen claimen als echte potentiëlen die van jullie zijn en wachten en wachten en wachten…..en hier is het dan!

“Ik weet dat het daar is. Ik kan het voelen” zouden jullie kunnen zeggen en jullie hebben gelijk. Heel velen van jullie die hier zitten met een bewustzijn dat hier wilde zitten voor een channeling zoals deze, hebben deze dingen gevoeld; daarom zijn jullie hier. Meer dan alleen maar in de kreukels, zoals ik van morgen vertelde, is het in het Veld dat feitelijk een realiteit is die van JULLIE is. Het is hier nog niet maar het is in het Veld. Het is een potentieel! Er zijn mensen onder jullie die zeggen: “Ik zit vast. Ik heb het geprobeerd en geprobeerd en geprobeerd! Realiseren jullie je dat jullie door je intentie een potentieel hebben geschapen voor de dingen waarom jullie hebben gevraagd. En over de tijd? Wat denken jullie van NU? Dit is wat ik jullie wil vertellen. Voorkennis is gewoon de herkenning van wat er al aanwezig is in het Veld. Het is er al – het is er de tijd nog niet voor – maar het moet geactiveerd worden. Het bestaat….net zoals de heling waarvoor jullie zijn gekomen en voor het oplossen van je problemen. Net als de “Aha’s” en de richting die jullie willen kennen die jullie kunnen volgen. Ik weet wie hier zijn! Het IS daar al!!! Intuïtie is de sleutel. Hebben jullie dit vandaag gevoeld? Intuïtie is de sleutel en intuïtie bestaat door het Hoger zelf, het is door God gegeven, het is wat jullie in de spiegel zien, het is de verrassing die voor jullie is, en als jullie daarmee gaan oefenen beginnen jullie de realiteit die in het Veld is te zien en dan gaat het zich voor jullie ontvouwen en dan kunnen jullie het claimen – niet omdat het een of ander wonder uit de hemel is – maar gewoon omdat het er IS! JULLIE hebben het geschapen. Dat is het Veld!

Dit heeft wetenschappelijke benen, zoals men zegt, lieve mensen, het is praktisch. Dit is wat jullie krijgen op dit soort ontmoetingen, en jullie gaan ermee werken; jullie gaan de vragen stellen: “Is het daar echt? Is alles waar mijn ziel om vraagt daar werkelijk al gebouwd? En alles wat ik hoef te doen is het te vragen met mijn intuïtie en het dan te claimen en ermee gaan werken?” Het antwoord is JA! Het antwoord is JA!!! Jullie worden je eigen intuïtief persoon. Jullie gaan naar deze dingen kijken en kunnen zelfs voorspellen en zeggen: “Dit gaat er voor mij gebeuren!” Dat is jullie geloofwaardigheid, zelfs in je eigen lichaam. Jullie begrijpen dit proces. Het is hier; jullie claimen wat er voor jullie in het Veld is en het lichaam hoort het, voelt het en werkt ermee en begint voor jullie werkelijkheid te worden. Dat is ontwerp-realiteit.

Wat ik jullie in deze paar momenten gaf is verhoogde informatie. Het is informatie die vereist dat men buiten de box van verleden-heden-toekomst kan denken. Het tilt jullie boven hetgeen jullie kunnen verwachten, uit, en het schudt de hand met alles wat jullie vandaag hebben geleerd. Alles! En het zal ook de hand schudden met alles wat er de komende dagen nog komt. Jullie zijn geweldig. Jullie zijn geweldig geboren. Jullie kijken in de spiegel en zien God in jezelf. Er is in deze nieuwe energie zoveel bekrachtigd voor oude zielen zoals jullie. Maar jullie hebben vrije keuze en jullie hebben intentie en jullie hebben intuïtie, al die gereedschappen die jullie beginnen bij te slijpen!

Verlaat deze plek anders dan jullie zijn gekomen en kom morgen….klaar voor nieuwe informatie…..voor channeling die anders is dan jullie verwachtten….voor alles waarvoor jullie je openen en zeggen: “Ik weet niet wat hier is, breng het mij maar!” Het zal jullie allemaal verhogen, lieve mensen.

Laat het maar beginnen!

En zo is het.
Kryon