Kryon in Toronto, Ontario 4 De Macht van het Innerlijk Aangeborene

Live Kryon Channeling
Kryon in Toronto, Ontario 4

De Macht van het Innerlijk Aangeborene

Lee Carroll / 4 april 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Hebben jullie het gemerkt….een pauze tussen de vorige spreker en mijn partner….gewoon een pauze? Er was een tijd, lieve mensen, waarin elke channelaar op de planeet  een energie moest bereiken die meer was dan alleen een pauze. Sommigen moesten zich voorbereiden, misschien naar een ander kamer gaan voordat zij die staat konden bereiken, of de zienswijze, de samenhang, voordat er ooit een energie over hen kon komen die werkte. Sommigen zeiden dat een channeling een overname was en dat de mens er daardoor geen controle over had of dat men er niet naar wilde luisteren omdat iedereen wel boodschappen zou kunnen brengen. Wacht je hiervoor. Denken jullie dat dit nu gebeurt? Jullie verbinden je met dingen die jullie helpen en de compassie van God en de prachtige zielen die jullie zijn.

Ik zal jullie vertellen wat mijn partner deed. Hij vertelt dit zelf niet en het is moeilijk voor hem. Hij vertelt niemand over die eerste momenten, die eerste keer. Hij zei tegen mij: “Ik weet dat jij echt bent. Je kunt liefde niet steeds en steeds weer nemen waardoor ik moet huilen” toen hij in de stoel zat en zich realiseerde dat hij in contact was met een liefde die zo speciaal was, en dit is ook zo!

De boodschap die ik van hem kreeg was dat hij geen overname wilde omdat hij daar bang voor was. Hij zei dat hij erbij aanwezig wilde zijn en kon horen wat er gebeurde. Hij wilde in staat zijn om te stoppen als hij zich niet prettig voelde. Al deze dingen kwamen voort uit de angst van mijn partner. Hij was bang, net zoals jullie. Channelaars zijn allemaal gewone mensen….zij hebben ook alle angsten die er zijn in jullie landen  en zij zijn persoonlijk voor hen….de dingen die zij wensen of niet wensen en al die channelaars hebben dezelfde soort kwesties. Degenen die wijd open staan en misschien niet de achtergrond van mijn partner hebben, die zo logisch is, en zo sterk in de box zat….jullie zien hen zich openen en vele energieën kunnen dan binnenkomen, maar bij hen gaat het anders want mijn partner vroeg erom er steeds bij aanwezig te kunnen zijn. Ik vroeg hem: “Wil jij weten wat er gebeurt?” Hij zei: “Natuurlijk!” en ik zei: “Ga dan maar in de stoel zitten. Jij wilt erbij zijn en je ogen openhouden.” Ik wil dat jullie de menselijkheid zien van al degenen die channelen. Zo is het gekomen dat hij in de stoel zit met alles wat hij is. Soms staat hij op en houdt het vast want terwijl hij channelt en aanwezig is om te luisteren heeft hij geen balans. Er waren verschillende keren waarop hij dit bijna had en houdt hij iets vast dat er ook was bij het pijnappelklier-koor en als jullie de foto’s daarvan zien zullen jullie nu weten wat ik bedoel….hij hield zich altijd ergens aan vast. Hij is menselijk, en de angsten die hij had om te beginnen, want misschien was het niet gepast of zou het niet werken, zijn allemaal ingebouwd in wat jullie nu zien. Maar in het proces hiervan is het puur geworden en vertrouwde hij de bron omdat hij erbij was en kon luisteren.

Velen van degenen die channelen zijn zich niet bewust van de boodschap totdat later hen iemand dit vertelt. Mijn partner stond erop….net als nu, dat hij weet wat er wordt gezegd. Hij is apart van mij maar staat naast mij. Dit is de manier waarop deze channeling werkt. Nu is hij ontspannen. Ik heb hem ooit verteld dat de dingen die in jullie lichaam zijn en die jullie processen noemen, in vele gevallen weten wanneer jullie channelen. Dit is moeilijk voor hem om te channelen terwijl hij naar het toilet moet en zich realiseert dat dit tijdens het channelen niet nodig is. Zie je, mijn partner, dit zijn even moeilijke momenten voor jou….om hongerig te zijn en tijdens de channeling niet. Ik heb hem verteld dat hij niet ouder wordt terwijl hij channelt.

Dit interesseerde hem echt en hij vroeg of het mogelijk was om altijd te channelen. Op een bepaalde manier….ja.

Ik geef jullie deze informatie omdat ik wil dat jullie de compleetheid begrijpen van hoe Spirit jullie kent. Jullie namen gaan hier rond. Er is een oud paradigma van het eren van God. Als jullie naar een gebouw gaan en een groep vormen en luisteren naar een doctrine of zoiets, kunnen jullie deelnemen aan het zingen van prachtige liederen en meditaties en vormen een groep. Wat jullie is verteld is dat dit God is, dat jullie dit zijn en als jullie regels worden gegeven gelden die voor jullie allemaal en jullie voelen je op die plaats misschien prettig en hebben je ervaringen, maar jullie realiseren je dat God ergens moet zijn en dat jullie daar niet zijn. Ik wil dat jullie dit paradigma compleet opzij schuiven en iets begrijpen. Vraag het aan kinderen, een metafoor….het is iets waar vooral kinderen, ook in dit land, aan deelnemen….kerstmis. Er is jullie verteld dat er een man op de Noordpool is en Santa Claus heet en deze man jullie zo goed kende dat hij wist of jullie stout waren geweest. Welke naam jullie ook hadden…hij kende al jullie foutjes persoonlijk. Realiseren jullie je dat dit een metafoor over God is? Dit was geen kerstman die in de hemel was. Nee! Is het niet interessant dat die zienswijze uit de jeugd in feite heel nauwkeurig was voor dat wat waarlijk de liefde van God voor jullie was? Het is niet algemeen. Het is niet voor de massa. Het is voor jullie individueel. Je zou kunnen zeggen dat het ongelooflijk persoonlijk is. Wat er in je leven ook aan de hand is, zelfs dingen waar niemand iets van weet, is bij Spirit bekend. Sluit je op in een kast om alleen te zijn….het kan niet want wij zijn bij je. Zo dichtbij zijn jullie.

Wie heeft jullie dit verteld? Maar heel weinig mensen, nietwaar? En zij gaan terug naar het bewijs hiervan. Waar komt de ziel vandaan? Van God! Is de ziel ooit bij jullie vandaan? Nooit! Als jullie is verteld dat de ziel er niet is omdat jullie hem niet kunnen aanraken is dit een leugen. Jullie zijn in de ziel! Degenen die jullie dit feitelijk hebben verteld en hiermee doorgaan spreken hierover: een veld om jullie heen met de Hebreeuwse naam Merkabah. Dit is de heiligheid van het menselijk wezen die altijd bij jullie is. Toch willen jullie dit scheiden of uitvlakken als jullie met Spirit spreken. Jullie laten je ziel thuis, gaan naar de kerk, en komen weer terug bij je ziel. Wat als deze ziel in plaats daarvan een deel van jullie is zodat de verbinding tussen jullie en Spirit een zielsverbinding is? Deze ziel is een deel van het scheppen. De schepping zelf is een deel van de ziel. Moeilijk te geloven voor jullie! Heel moeilijk….dat jullie eeuwig zijn in beide richtingen en dat die ziel van jullie al bestond voordat het Universum bestond! Jullie vragen wat de ziel doet en hoe hij is en wat wij de hele dag doen? Dit zo menselijk, zo driedimensionaal….de mens wil weten hoe alles werkt, de kleinste dingen over de manier waarop alles werkt.

Ik heb dit heel vaak gezegd: Maken jullie je zorgen over de manier waarop liefde werkt? Nee, jullie werken er gewoon mee. Willen jullie echt alle multidimensionale deeltjes kennen die ervoor nodig zijn om iemand van je te laten houden? Als iemand verliefd wordt op een ander lijkt het bijna alsof hij of zij het verstand kwijtraakt. Jullie doen vreemde dingen, staren voor je uit….want hier is liefde! Lieve mensen, kunnen jullie je liefde van God voor jullie voorstellen? Dat is een zielsverbinding die heel veel sterker is dan alles wat jullie ooit hebben ervaren en die is persoonlijk. Wat er in jullie leven ook aan de hand is, wat dan ook, weet Spirit ook. Maakt dit voor jullie een verschil? Bij mijn partner wel….toen hij het zich uiteindelijk realiseerde. God was geen algemene energie in de hemel! God kent namen. Spirit, de Creatieve Bron zorgde voor hem! De Creatieve Bron voor elke persoon op deze planeet…stuk voor stuk! Je zou kunnen zeggen dat dit heel wat is om te geloven. Jullie hebben er geen moeite mee als miljoenen mensen tegelijk tot God bidden en waarom kunnen jullie dit dan ook niet andersom zien? God is met jullie begaan, allemaal, individueel en tegelijkertijd…nu!

Jullie hebben vandaag over samenhang geleerd en dat is als de mens samenwerkt met het Veld op een manier waarop de mens feitelijk een deel wordt van het systeem van compassie, van liefde, van vrede. Pas onlangs weet men dat dit is gerelateerd aan het lichaam van de mens, maar het is altijd bekend geweest. Degenen die mediteerden en samenkwamen in groepen – duizend jaar geleden – wisten dit. Zij noemden het iets anders en zij kwamen samen en gingen zitten en mediteerden totdat er een bepaalde energie kwam die hen allen beïnvloedde en hen één met alles maakte en zij bleven en bleven daar. Mensen zouden zeggen: “Hoe kun je drie uur achtereen mediteren?” en zij zeggen: “Omdat het drie minuten waren! Wij waren op dat punt in de tijd één!” Zij spraken over samenhang en over wat jullie nu wetenschappelijk ontdekken. Deze samenhang, lieve mensen, is niet noodzakelijk alleen maar van mens tot mens. Deze samenhang gaat van mens tot het Veld en de Schepper en Al Wat Is. Kunnen jullie je voorstellen welke gereedschappen jullie persoonlijk hebben en dat hetgeen ik jullie vertel waar is? Kunnen jullie je voorstellen dat jullie een immuunsysteem hebben tot op een punt waarop jullie niet meer bang zijn om wat voor ziekte ook te krijgen? Wij hebben jullie verteld dat dit doenbaar en mogelijk is, maar zovele mensen begrijpen dit nog niet. Zij zijn er dichtbij maar nog niet op het punt waarop wij hen kunnen leren hoe dit werkt, maar uiteindelijk zal dit wel zo zijn. Wij hebben jullie ook verteld dat ziekten een niveau van energie van licht en donker hebben. Wij hebben jullie verteld dat in een toekomstige tijd een ontwikkelde mens zich hoger heeft ontwikkeld dan welke ziekte dan ook en dat er een tijd zou komen, generatie na generatie, van een ontwikkeld menselijk bewustzijn en er rapporten zijn van ziekten die aan het verdwijnen zijn. Het duurt nog even omdat het immuunsysteem eraan moet wennen. Ha, het immuunsysteem raakt niet gewend aan kanker, lieve mensen, en er komt misschien een kankervrije generatie aan….door het bewustzijn en niet door medicijnen.

Dit zijn dingen waarvan vele mensen met hun ogen gaan rollen omdat zij niet begrijpen dat bewustzijn een energie heeft die de planeet en de mensheid kan beïnvloeden en die energie, dit licht, neemt langzaam, langzaam toe. Ik wil dat jullie even met mij meedenken. “Kryon, als dit waar is kan jij ons dan ergens naartoe leiden voordat jij weggaat?” Laten wij het doen. Als jullie dit zo graag willen leg dan je hand op je hart en zeg je lichaam dat er iets aankomt en dan zouden jullie kunnen zeggen: “Lieve Spirit, ik weet dat u daar bent!” Sommigen van jullie zullen rillingen hebben. “Spirit, bent u daar? Lieve Spirit is het waar dat u daar altijd bent?” Als het antwoord JA is: “Lieve Spirit, vertel mij wat ik moet weten, door intuïtie, door compassie –  niet door tekenen op de muur – maar laat het van u in mij komen als een kind van God en geef mij de vrede die alle begrip te boven gaat. Vrede waar geen vrede was, compassie en liefde zodat ik van deze plek in mijn huis anders vandaan kan gaan en laat deze vrede ook overgaan op mijn kinderen, mijn collega’s en mijn familie als zij zien dat ik vredig ben.”

Oude zielen, daarvoor zijn jullie hier. Houd je hand nog even op je hart. “Lieve Spirit, neem mijn hand….ik heb een uitgestrekte hand, Spirit, van mijn ziel naar de Creatieve Bron. Neem deze hand, lieve Spirit, en hou die vast en blijf hem vasthouden…..laat niet meer los. Laat dit voor mij een verandering van mijn leven zijn….nu! Laat dit het begin van iets speciaals zijn….voor de rest van mijn leven omdat ik uiteindelijk de realiteit van de compassie voel die er vanuit de Creatieve Bron voor mij is. Laat het zo zijn! Het is zo!

En zo is het.

Kryon