Kryon in Utah en Arizona. 5 /HOMEOPATHIE-BEWUSTZIJN

 Live Kryon Channeling:
Kryon in Utah en Arizona. 5

HOMEOPATHIE-BEWUSTZIJN

14 februari 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de vijfde boodschap vanaf het Oude land van de Navajo’s in wat jullie de Monument Valley Tour noemen. Het is koel, het is avond en het is stil. Jullie zijn samengekomen en luisteren naar de woorden. Ik wil jullie in het kort iets brengen dat ik Ultieme Spirituele Logica wil noemen en ik breng dit naar jullie op een manier die bij jullie geest aanslaat, in een deel van jullie dat niet noodzakelijk esoterisch is en toch gaat het over spirituele dingen….meer dan spirituele dingen….het gaat over jullie, jullie lichaam, jullie cellulaire structuur en jullie lichaam. In elk lichaam is er iets aanwezig dat jullie het innerlijk aangeborene noemen.  Anderen hebben dit het “slimme lichaam “ genoemd en dit wordt door helers al heel lang gebruikt. Lieve mensen, dit gaat zich verder ontwikkelen naar zelf-helen. Ik wil dit in het kort behandelen. Ik houd het simpel zodat jullie het makkelijk kunnen begrijpen. Jarenlang hebben degenen die de spiertest doen en kynesiologie, een beroep gedaan op de innerlijk aangeborene om boodschappen te ontvangen die jullie niet alleen van je hersenen kunnen krijgen. Binnenin is jullie lichaam verantwoordelijk voor heel veel dingen, voor de chemie, voor de gezondheid, voor het tegengaan van ziekten en al deze dingen lijken voor jullie verborgen te zijn. Jullie weten het zelfs niet eens als een ziekte jullie aanvalt, totdat het pijn doet. Dit is niet wat jullie prettig vinden, nietwaar?

Maar dit is de manier waarop op dit moment het menselijk lichaam werkt, maar het innerlijk aangeborene weet het op het moment waarop de bacterie jullie wil aantasten. Het hoeft niet te wachten totdat het pijn doet; nee, het weet het al! Er zijn zoveel dingen die jullie niet weten….als jullie het nooit testen weten jullie niet waar jullie allergisch voor zijn. Jullie moeten testen, maar het innerlijk aangeborene weet het. Hier is er nog een: Kynesiologie werkt, en het is steeds weer bewezen dat jullie het innerlijk aangeborene kunnen integreren. De stelling is dus: het innerlijk aangeborene is echt! Niet alleen dat….het geeft jullie boodschappen. Dit geeft jullie iets heel belangrijks: het innerlijk aangeborene geeft jullie boodschappen en het wil jullie helpen. Het innerlijk aangeborene weet dat jullie bewustzijn momenteel niet verbonden is en dus is het er steeds en een kynesiologist weet dit. Degenen die werken met de energie van het lichaam, met de processen, weten het. Helers hebben dit altijd al geweten en hebben altijd geprobeerd om bij iedereen die dit wil dit innerlijk aangeborene te integreren en uit te zoeken wat er mis is, wat er aan de hand is. Al deze dingen zijn echt.

Stop nu even en  – zoals mijn partner zo graag zegt: Sla de bladzijde om. Een van de oudste helingtechnieken wordt homeopathie genoemd en homeopathie is ook bewezen en het werkt al honderden jaren. Dit omvat ook het innerlijk aangeborene, want het is een tinctuur met instructies voor het innerlijk aangeborene om te helen, die onder de tong wordt ingenomen. Een homeopaat stelt dan de tinctuur of een pilletje samen met de instructies voor het lichaam. Als jullie hier nog nooit van hebben gehoord: de doses zijn zo klein dat het onwaarschijnlijk lijkt dat een lichaam hierop kan reageren….en toch werkt het. Zo hebben jullie dus een innerlijk aangeborene dat op een bepaald niveau luistert naar wat jullie in de tinctuur stoppen en daarmee instructies voor heling geven. Het werkt!

Voor het volgende dat ik wil zeggen vraag ik jullie om je logica naar een hogere fase te brengen. De volgende fase is deze: In de laatste vijftien jaar is er bewezen dat bewustzijn energie is. Het is zelfs zo dat de wetenschap naar deze energie kijkt en hoe dit zou kunnen reageren in natuurkunde, bewustzijn, en waarom zou er dan niet zoiets zijn als “bewuste homeopathie” waarbij jullie je lichaam instructies kunnen geven op dezelfde manier waarop een tinctuur werkt?   Het probleem hierbij is, lieve mensen, dat het van binnenin jullie komt en jullie je er niet van kunnen losmaken….er is een energie bij betrokken. Een tinctuur heeft geen emotie, het gewoon een instructie om iets te doen….en het lichaam doet dit ook. Het ontbrekende stukje voor bewustzijn en heling is dus het proces gaan begrijpen dat jullie nodig hebben voor je eigen lichaam om het instructies te gaan geven. Allereerst weten jullie misschien niet wat jullie het specifiek zouden moeten vragen; jullie kennen de chemie niet en weten misschien niet eens wat er met jullie aan de hand kan zijn. Jullie instructies kunnen dus zijn te helen wat jullie niet begrijpen over wat het innerlijk aangeborene doet. Geloof mij: dit is een brug. Als het innerlijk aangeborene deze instructie hoort weet het wat het moet doen omdat het van de baas komt. Het komt van de meester die de leiding heeft over alle cellen, en toch doet de meester ook nog iets anders. De meester heeft een emotie die zegt: “Ik hoop echt dat dit werkt!” De meester kan ook zeggen: “Alsjeblieft!” Begrijpen jullie waar ik hiermee naartoe wil?

Aldus zijn het proces en de oefening – als jullie die willen doen – een instructie die een opdracht is….zonder emotie…..zonder te wensen….zonder te hopen, maar in de wetenschap dat het werkt….omdat het ook werkt! Hoeveel eeuwen hebben jullie nodig om deze processen te laten werken en om te begrijpen dat de beste manier om dit te doen van de “top” naar beneden is. Bewustzijn dat opdrachten geeft aan de cellulaire structuur om te doen wat het gezondst is. Jullie zouden kunnen zeggen: “Innerlijk aangeborene, dit zijn mijn instructies: Ik weet op dit moment niet wat mij schade toebrengt waardoor ik uit balans raak. Laat mij het merken als ik dit niet weet. Dit zijn de opdrachten die ik jou geef. Doe het!” Er is een tendens bij alle oude zielen om het innerlijk aangeborene als een persoon te behandelen en jullie zeggen: “Dank je wel, innerlijk aangeborene. Ik ben blij dat jij bij mij aan boord bent!” Het is aan boord en jullie hoeven het niet zo te benaderen. Het innerlijk aangeborene zal echter zeggen dat het instructies nodig heeft en daar al heel lang op wacht. Het heeft hen gewoon nodig, en geen hoop. “Vraag het mij, vertel mij wat ik moet doen!” Dit alles omdat het innerlijk aangeboren JOU is….het is overleven….en jullie willen hier lang blijven.

Dit is een topje van de ijsberg over waar deze dingen naartoe gaan, waarbij je bewustzijn begrijpt dat dit het lichaam kan laten werken op de manier die jullie willen.

Dit is anders dan mediteren of om ergens om te bidden. Jullie geven opdracht aan je eigen cellen om zich te gedragen….(Kryon lacht) Geloof mij, zij luisteren! Jullie zullen het zien!

Dit is genoeg voor nu, nu de zon compleet is verdwenen….en nu komt de kou!

En zo is het.

Kryon