Kryon in Washington DC: De Zeven Kosmische Wetten.

Kryon in Washington DC:

De Zeven Kosmische Wetten.

Lee Carroll / 26 juni 2010
Vertaald uit het Engels door  Henk Steur.

Deze channelling was een echte uitdaging om op band te krijgen! Oorspronkelijk werd hij in het Washington DC gebied gechanneld en het was niet van zo’n kwaliteit om het als MP3 audiobestand op onze website toe te laten. Maar het was begrijpelijk genoeg om te bewerken voor deze pagina. In Worcester, Massachusetts, waar hij gegeven werd, stopte het opnamemateriaal gewoon met werken… dus was deze ook niet bedoeld voor het MP3 audiobestand. Uiteindelijk channelde Kryon deze informatie (altijd met enkele verbeteringen) in Albuquerque, New Mexico. Het is niet de norm om zo vele channellings over hetzelfde onderwerp te hebben, maar in dit geval bleef Kryon het met veranderingen geven tot we eindelijk een opname hadden! Je kunt de channelling van Albuquerque beluisteren (om de veranderingen van de onderstaande te waarderen) op [http://www.kryon.com/freeaudio]

——————————————————————————–
Gegroet, geliefden, ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

Er bevinden zich hier mensen die zouden zeggen dat dit niet mogelijk is… de energie van een engelenvorm die door een Menselijk Wezen komt. Ze zouden zeggen dat het niet iets is dat ooit op deze manier manifest zou kunnen worden. Dus zeg ik tegen jullie dat de energie zich nu op dit ogenblik op dit platform toont, en dat er dezen zijn die ze nu kunnen “lezen”. Ze hoeven zich er ook niet voor op te warmen. Ik ben Kryon en ik kom door mijn Menselijke partner. Dit is de manier, met zijn toestemming gehuwd met zijn Hoger Zelf, om de familie hier voor mij te zien en te ontwaren. Het creëert een hereniging van het soort dat voor altijd in de geest van sommige zielen hier zou kunnen blijven hangen voor ze vertrekken. Want ze zullen weten dat ze aangeraakt werden en in sommige gevallen zullen ze weten dat ze geheeld zijn. En nadat je de kleuren “gezien” en de aanraking van Spirit gevoeld hebben , kunnen de meer intellectuelen onder jullie puzzelen over de eigenlijke werkelijkheid ervan. Maar voor ons gebeurt het zelfs terwijl je hier zit.

Ik vraag je om dat deel van je 3D geest op te schorten dat je van de vreugde van vanavond zou afhouden. Inderdaad, ik vraag om geloof zodat je vanavond geheeld kunt worden. Het is een kostbare tijd – een veilige tijd, deze tijd die voor ons ligt gedurende deze boodschap. Er is hier een liefdevolle energie – de energie van veiligheid. Dit zou de tijd zijn, als er ooit een tijd was, dat jullie vragen zouden stellen die mijn partner jullie je eerder deze avond gegeven heeft (gedurende de DNA lezing van Lee). Hebben jullie de moed om voor een activering van je inter-dimensionale delen te vragen? Er zijn sommigen onder jullie die bang zijn. Jullie zijn bang voor verlichting. Jullie zeggen, “Ik ben zover gegaan als ik ga. Het is voldoende dat ik hier ben.”

O lief Mens, laat me nu tot je hart spreken. De dingen waarvoor je bang bent zijn de dingen die je zelf gecreëerd hebt. Deze dingen komen van de Menselijke geest en de Menselijke dualiteit. De intellectuele geest puzzelt over wat er van is en creëert zijn eigen scenario’s van wat er gebeurt om het in een zinvolle constructie te doen passen. Dat creëert duivels en mislukking en een laag gevoel van eigenwaarde. Wees niet bang voor Gods liefde! Waarom zou je bang zijn om geheeld te worden? Zou je bang zijn voor vreugde? Misschien denk je dat, wanneer je deze spirituele stap waarover we spreken neemt, je door anderen als raar beschouwd wordt? Misschien dat de familieleden waar je bij bent niet meer zoveel van je zouden houden? 

Misschien zullen ze denken dat je gek geworden bent of hoe je dat ook wilt noemen? Besef je niet dat door op deze manier de mantel van Spirit aan te nemen en het DNA te activeren, anderen je in plaats daarvan als puur en evenwichtig zouden kunnen zien? Je familie zou zelfs achter je rug kunnen zeggen: “We weten niet wat met Moeder of Vader gebeurd is. We weten niet wat met Grootmoeder of Grootvader gebeurd is. Ik weet niet wat er met mijn partner gebeurd is.” Dan zul je horen: “Maar ik vind het fijn! Wat het ook was dat hen veranderde, het heeft hen evenwichtiger gemaakt.” Heb je daar al ooit over nagedacht? Zo is een verlicht wezen. Ze zijn de essentie van begrip en pure liefde. Ze stralen met de energie van vredigheid. Mensen willen rondom hen zijn. Het is geen probleem om hun vriend te zijn.

Dit is wat je voor jezelf kunt doen. Alle dingen waar je in je gebeden of in je meditaties om zou vragen – vermindering van frustraties, loslaten van het drama met anderen in je leven – deze dingen staan zo klaar om opgelost te worden. Vele ervan maken eigenlijk deel uit van je les en wachten erop om opgelost te worden. Langzaamaan, wanneer je pad het toestaat, wordt het DNA op je verzoek met pure intentie geactiveerd. Daarom zijn we hier, geliefden. Mijn partner zei tegen jullie dat deze ruimte kamer werd opgewarmd (het heiligdom van een Eenheidskerk). Laat me jullie over de ruimte vertellen: Er zijn degenen die hier goddelijke openbaringen gehad hebben, die hier de liefde van God en richting voor hun leven gevonden hebben. Sommigen hebben hier familie gevonden en weten nu dat ze niet alleen zijn. Dus is de uitnodiging voor jullie dezelfde, weet je dat? Ga je gewoon de mensen ontmoeten met wie je kwam of ga je iemand anders tegenkomen? Ga je vandaag “hallo” zeggen tegen iemand die je niet kent? Misschien is het een familielid die gewoon wacht om je energie te voelen. Dat is wat er in bij soort bijeenkomsten gebeurt – een hereniging, een healingbijeenkomst, een bijeenkomst waar je eigenlijk je mening zou kunnen veranderen door de energie die hier vandaag gebracht wordt.

Ik ben Kryon, ik ben dat wat je als engel definieert. Ik weet zelfs niet eens wat dat echt betekent. Maar ik weet dit: ik ben net zoals jullie wanneer jullie niet hier zijn. Dat is wat ik weet. En wanneer je niet hier bent zijn we broers en zussen, als je ons wilt veralgemenen. We zijn familie en we bewegen ons samen in de kosmos. Alles is gekend wanneer je niet hier bent. De dingen zijn begrijpelijker en de dualiteit is niet aanwezig wanneer jullie niet hier zijn. Dus zeg ik tegen jullie, familie, dat er een element van vertrouwen nodig is wanneer je de hand van Spirit neemt en vooruit gaat. Er moet vertrouwen in de liefde van God zijn en in wat we “kosmische intelligentie” genoemd hebben.”

De Zeven Kosmische Wetten.

Er wordt deze avond lesgegeven. Ik zou jullie de Zeven Kosmische Wetten van Kryon willen voorstellen. Ik heb dit al tweemaal eerder gedaan. Maar dit is de channelling die ik opgenomen en bewerkt wil hebben.

Voor sommigen zal dit op een terugblik lijken, want al deze begrippen werden gedurende de laatste 18 jaar voorgesteld, maar nooit op zo’n bondige of zo’n gegroepeerde manier. Mijn partner weet wat eraan komt omdat hij deze dingen reeds eerder verteld heeft. Maar hij weet niet wat eraan toegevoegd zal worden. Dit zijn de kosmische wetten die ik, als de entiteit die ik ben, voor het Menselijk Wezen het belangrijkst om te weten acht. Sommige ervan kunnen je in hun eenvoudigheid shockeren of verrassen, maar ze zijn niet gemakkelijk. Alle spreken ze over Gods liefde. Ook al geef ik ze jullie op een rij, op een lineaire manier, ze presenteren zich op deze manier niet in belangrijkheid. Hun numerologische waarden zijn echter wel belangrijk.

Nummer 1: Je kunt nooit terugkeren naar een minder-bewuste staat. Geen enkel Mens kan moedwillig iets ongeweten maken. Als het in je geest zit, vooral in de spirituele energie van je DNA, is het onmogelijk dat je het ongeweten maakt. Als enkelen van jullie hier vanavond openbaringen krijgen zul je niet in staat zijn om de ervaring uit te wissen. O, je zou kunnen proberen om het te vergeten, maar het is er nog steeds. Je kunt het niet ongeweten maken. En zo zeggen we jullie dit: wees voorzichtig met wat je beslist te weten, want het zal je leven veranderen.

Als je bijvoorbeeld de energie-aspecten van de getallen om je heen besluit te bestuderen, en ze dus alle optelt en de uitkomst allemaal dezelfde getallen zijn… zou je verrast zijn over het toeval! Zo gebeurde het bij mijn partner. Ik gaf het hem op die manier en hij kan het niet ongeweten maken. Het is een van de dingen die hem naar de volgende stap voortstuwde. “Hoe groot is de kans dat dit gebeurt?” vroeg hij. Dus is de kans datgene wat hem het 3D bewijs gaf van een inter-dimensionaal concept van Kryon. Hij zal dit feit nooit ongeweten kunnen maken.

Als je voelt dat de liefde van God je vanavond aanraakt als nooit voorheen, als je eigenlijk geheeld naar buiten gaat, kun je het niet ongeweten maken. Als je een openbaring hebt van hoe iets werkt, kun je dit ook niet ongeweten maken.

Sommigen van jullie hebben om dingen gevraagd. “Lieve Spirit”, zeiden jullie, “Vertel me wat ik moet weten.” Dan beginnen de lessen en er worden je enkele dingen getoond waaraan je zou moeten werken. Soms is het je gezondheid. Je kunt dat niet ongeweten maken, niet? Er zijn sommigen die zouden zeggen: “Wel, ik ben een Menselijk Wezen met vrije keuze. Daarom verkies ik om het te negeren, ik kan het.” Je hebt gelijk. Dat is het niet ongeweten maken. Dat is een Menselijk Wezen dat voor ontkenning kiest. En als de informatie diepgaand spiritueel is, zul je onevenwichtig worden. Het is onmogelijk om iets diepgaand te weten en te doen alsof het er niet is. Jullie hebben het “de olifant onder de tafel” genoemd. Het is onmogelijk om het te ontkennen. Daarom zul je je leven onevenwichtig leven. Wees voorzichtig met wat je verkiest te weten. We vertellen jullie dit in alle liefde en wijsheid wanneer we zeggen dat wanneer je het met pure intentie vraagt te beginnen, er een proces begint dat diepgaander is dan je weet. Je kunt niet teruggaan eens je het hebt. Dat is de eerste kosmische wet. De nummer 1 vertegenwoordigt in numerologische termen nieuw begin.

De 2de Kosmische Wet van Kryon is deze: In ieder Menselijk Wezen schuilt diepgaande goddelijkheid. Maar het is niet intuïtief.

Het ligt daar en “port aan je.” Je weet dat het er is. Het is voldoende daar opdat mensen een religie vinden, nietwaar? Het ligt er en je weet genoeg om God in een of andere vorm te vinden, en je vervult de manifestatie van deze zoektocht via deelname, aansluiting, verering, via doctrine. Maar de waarheid over wie je bent is verborgen. Dat is de tweede wet. Je het is niet intuïtief dat je God bent. Het is niet intuïtief dat deze gaven in je DNA zouden zitten. Het is een mooie kosmische wet. Het is mooi omdat het je op een plaats houdt waar je, als je naar het goddelijke op zoek gaat, het moet menen. Het kan niet vrijblijvend zijn want je zult geen antwoorden krijgen. Dit verklaart waarom sommigen van jullie misschien een studie of een boek openden en zeiden: “Ik probeer dit, of ik doe dat, of dit deed me niets.”Misschien zullen jullie zelfs vanavond vertrekken en zeggen: “Dit deed me ook niets.”Ik zal je zeggen waarom – omdat je er niets in geïnvesteerd hebt. Het is een vrijblijvende deelname waar je naar iets zoekt dat je zal veranderen. Waarom zoek je in plaats daarvan geen hulpmiddel om jezelf te veranderen? Dat is de boodschap. Het komt omdat je besloot je hart niet openen, omdat je niet de gelegenheid zag toen een legioen van engelen verscheen, wat het ook voor je mag betekenen.

Er bevinden zich in deze kamer entiteiten, verleden en heden, delen van je hier waarvan je zelfs geen weet hebt. De Akasha is aanwezig (levenskracht van de planeet). Weet je wat dat is? Je bent er een deel van. Hier door het gangpad lopend bevinden zich de essenties van degenen die je liefhad en op deze planeet verloren hebt. Je kunt benieuwd naar hen zijn. Je zou kunnen zeggen: “Wat zouden ze doen als ze me nu konden zien?” En je roept uit naar Moeder of Vader: “Help me om de waarheid te zien!” Het is zo’n familie die je altijd omringt. Ze zijn hier. Hier zijn ze… niet in de hemel. En ze zijn nooit echt weg geweest, weet je? Sommigen van jullie zullen dit weten omdat je in staat zult zijn ze te ruiken en voelen. Ik spreek niet inhoudsloos over deze dingen; ik vertel je deze dingen als deel van de kosmische wetten. Jullie zijn goddelijke scheppingen en jullie hebben een sluier die dit verbergt.

Dat was nummer twee. Twee vertegenwoordigt in numerologische termen dualiteit.

Nummer 3:
 
Het is gewoon zo diepgaand en zo eenvoudig en je hebt het gedurende al die jaren steeds steeds opnieuw als verklaring van me gehoord. “Je hebt het te vaak gezegd, Kryon”, zeggen velen. Maar ik zal het jullie opnieuw zeggen. Nummer drie, de Kosmische Wet van Kryon: Jullie zijn zeer geliefd.

Aan mijn kant van de sluier wordt er enorm van jullie gehouden door alle entiteiten in het kwantum hologram – meer dan je kunt tellen, meer dan alle getallen die je kunt uitspreken. Toch hebben ze allen iets gemeen: ze zijn een deel van het bewustzijn dat jullie naam kent. En dat geloven jullie ook niet. “Te groots,” zou je kunnen zeggen. Ik heb hierover meer informatie voor jullie. Wacht tot je kosmische wet nummer zes en zeven hoort! Overal waar je gaat ben je gekend en geliefd. Het is de kernemotie van het Universum, als je dit zo wilt zeggen. Het is liefde. Alle meesters die jullie ooit bezochten hebben jullie dit verteld, toch verzinnen jullie nog steeds redenen om het te ontleden en te betwijfelen.

Het is de energie die je voelde toen je naar de Aarde kwam en het is wat je voelt wanneer je ze verlaat. Ik beloof je dat wanneer je je ogen voor de laatste keer sluit en je herinnert wie je bent, er enkel liefde is. Wanneer ik jullie in de Grot van Schepping zie, zal er vreugde zijn. Vrees niet voor die tijd, lief Mensenwezen. O, maak geen fout – we willen dat jullie nog een lange tijd blijven omdat we jullie licht op deze planeet nodig hebben. Daarom zijn jullie hier. Maar ik zal jullie dit vertellen: Wanneer het tijd is om te vertrekken, wees dan niet bang – want je komt thuis. Het is een prachtige tijd en het gebeurt constant… een feest dat nooit eindigt. Het is een vreugdevolle tijd van hart- en lichtverbindingen, onvoorstelbaar voor jullie als Mens, die steeds voortduurt terwijl de Mensen komen en gaan en de reeks verder gaat en de cyclus van het leven voltooid is. Ik kan het zelfs niet uitleggen. En velen van jullie zullen hier naar buiten gaan en het niet geloven. Dat was nummer drie.

Nummer drie vertegenwoordigt in de numerologie de katalysator. Een katalysator is een energie die de duw voor transformatie levert van de ene energie naar een andere, maar toch nooit zelf verandert. Daarom zou je kunnen zeggen dat deze liefdevolle energie de kernkatalysator van verandering en transformatie voor het Menselijk Wezen is. Liefde is zo. Het verandert Mensenlevens absoluut en geeft redenen om te bestaan. Het manifesteert wijsheid waar er onwetendheid was, en compassie waar er niets dan leegte was. Het is de reden voor alles en de gemeenschappelijke deler tussen beide zijden van de sluier. Het is het nietje van Kryon, en de sleutel voor verlichting van het Menselijk Wezen. Het is het licht van ontdekking op een verduisterde Aarde en de ware troost voor degenen in verdriet. Inderdaad! Jullie zijn zeer geliefd!

Nummer 4: is een eigenschap van de mechanismen van incarnatie, van levensexpressie, of wat je de roterende levenservaring op Aarde noemt. En hier komt het: Alles wat je spiritueel in één uitdrukking (leven) leert, draag je over naar de volgende.

Dat betekent dat: Eender wat je nu ook leert, je hoeft het niet meer opnieuw te leren als je terugkomt. Het bevindt zich daar in de Akasha, net zoals een kruik die eender wat er geleerd werd, bevat. Hij is gevuld met datgene waar je levenslessen om draaien. Iedere incarnatie die je voor de huidige hebt gehad en alle dingen die je geleerd hebt, bevinden zich in deze metaforische kruik. Toen je besloot op de deur te duwen en die spirituele kruik van wijsheid te openen, stroomde je hele werk vanuit de eeuwen naar buiten. Alles wat je ooit leerde sinds je de reis naar de Aarde begon, bevindt zich daar.

Er zijn degenen geweest die in hun donkerste momenten zeiden: ”Als ik moet terugkomen en dit alles opnieuw moet leren, wil ik niet meer terugkomen.” Wel, je hoeft het niet opnieuw te leren. Het verklaart waarom sommigen die nooit enige spirituele training gehad hebben een diepgaande wijsheid bezitten. Het verklaart waarom de nieuwe bewustzijnskinderen van de Aarde bij de geboorte een halfgevulde kruik hiervan bij zich hebben, wat het ook mag zijn. Wanneer de kruik zelfs door het kleinste kind geopend wordt, komen er diepgaande ideeën van de andere kant van de sluier naar buiten… wie ze waren, hoe het leven werkt en waarom ze hun ouders kozen. Dit zou niet gebeuren als het niet voor de nieuwe vorm van het magnetisme van de planeet was – de reden waarom ik hier überhaupt ben.

Nieuwe gereedschappen zijn hier, zou je kunnen zeggen – een nieuw inter-dimensionaal aspect van menselijk leven dat jullie bij de geboorte niet hadden. Jullie hebben ervoor moeten werken, maar de nieuwe kinderen komen ermee binnen. Dat is de reden waarom ze niet in de rij willen staan. (gelach) Ze willen niet lineair worden. Ze willen alles tegelijkertijd, als het je opgevallen is. Het is een eigenschap die jullie niet zal ontgaan. Het draait om het leren en jullie zouden het moeten vieren.

Laat me je nu vertellen wat dat betekent, twijfelaar. Binnenin je, twijfelaar, bevinden zich enkele van de grootste spirituele waarheden die iemand ooit had. Ik wil jullie vertellen dat er een sjamaan in het publiek zit en hij weet het niet. Hij is ook bang om de kruik te openen, en het kan zijn dat hij het in dit leven zelfs niet zal doen omwille van zijn angst. Maar, lieverd, je weet tegen wie ik het heb, nietwaar? Als je er ooit voor kiest om die pot te openen, zal de diepgang der eeuwen naar buitenstromen. Healer die je bent, als je ervoor kiest, het is daar. Een deel van de dualiteit die je hebt wil het deksel erop houden omdat je weet dat wanneer je hem opent, je niet meer terugkunt. (Kosmische Wet Eén) Je weet dat het er is, nietwaar? Wil je het deze keer doen of niet? Er wordt niet over je geoordeeld. Mijn lieverd, het feest zal hetzelfde zijn wanneer ik je op een dag aan mijn kant zie, of je de kruik opent of niet. Je bent zeer geliefd. Dat was nummer vier.

Nummer vier in numerologische termen is een Aardenummer en betreft structuur. Het is een aardingsnummer. De kennis der eeuwen is zoals dit. Het is het goud dat van leven tot leven ontgint wordt in de Akasha. Het is het meest praktische dat je van een leven naar een ander kunt meedragen. Je spirituele kennis is zoals de mantel van God. Wanneer je vraagt om deze kruik te openen, stroomt er een heel comfortabele energie uit voort – je eigen meesterschap.

Nummer 5 is wanneer je pure intentie geeft en DNA laag 10 activeert. Er is iets anders dat er diepgaand mee gebeurt: Je geeft de kosmos de toestemming om de dingen rondom je te herschikken. Sommigen van jullie weten wat ik bedoel, nietwaar? Je geeft toestemming voor verandering. In je donkerste uur, misschien, kun je het uitgeroepen hebben toen je in de problemen zat en de dingen niet goed gingen.

Dat is wanneer de Mens zegt: “God, wie gaf je de toestemming om mijn leven zo te veranderen? En ik zou tegen je zeggen: “Jijzelf!” Dus wees voorzichtig. Voor je beslist op de deur te duwen om de activering van eender welke van deze DNA-lagen te creëren, wees voorbereid op de veranderingen die in je leven kunnen gebeuren. Dit is geen esoterisch bagatel. (kleinigheid) Het is levensveranderend. Vraag maar aan enkelen om je heen wat er met hen gebeurde toen ze beslisten om “God binnenin” te vinden.

Jullie bevinden je allemaal in een tijd en plaats die uiterst diepgaand en tijdelijk is. We hebben jullie licht nodig voor deze planeet. Als je beslist om licht te sturen, zul je de planeet veranderen. De reden waarom je hier bent, elk van jullie, is de reden waarom je ontwaakt bent – zelfs jij, twijfelaar – de reden waarom je vanavond met iemand anders naar deze samenkomst gekomen bent. Er is geen oordeel over wie van jullie ook. Ik geef je gewoon de feiten. Er is een reden waarom je naar deze dingen kwam luisteren – om deze kruik zelfs verder te vullen, om je bewust te maken van hoe de dingen werken.

De Kosmische Wet waarover ik spreek is waar je toestemming geeft voor levensverandering wanneer je je in de arena beweegt en God vraagt om je te vertellen wat je moet weten. Zo gaat het, weet je? Zo werkt het. Het is zoals in dienst treden in een legioen van Lichtwerkers waar je Spirit de toestemming geeft om je te helpen je bij de rangen te voegen van degenen die deze planeet zullen helen. En het goede nieuws is dat alle veranderingen die je gepast en geleidelijk in je leven begint, je uiteindelijk groei en vreugde zullen brengen.

God heeft er geen plezier in om situaties te schaden, liefde af te nemen, of ziekte en leed te creëren. Dit is niet wat Spirit doet. Toch wordt deze energie dikwijls toegekend aan de spirituele attributen van de doctrines van de planeet. Zo is het niet, geliefden. De dingen die je zou kunnen ervaren die je groei noemt, of wat je zelfs problemen en uitdagingen zou kunnen noemen, gaan alle over je tijd om het licht te vermeerderen, want de planeet heeft je nodig om geslepen te worden. Er bestaat een oude uitdrukking en we hebben het al eerder gebruikt: “IJzer scherpt ijzer.” Het zegt dat je soms door de molen gehaald moet worden voor je in de glorieuze engelenvorm gevormd kunt worden waar je om gevraagd hebt. Dat is een kosmische wet.

Numerologisch is vijf de energie van VERANDERING. Moet ik nog meer zeggen?

Nummer 6: Zo gauw je aan deze zoektocht van jezelf begint, zo gauw je op de deur duwt, zo gauw Spirit je pure intentie ziet, zal je hele universele familie dit weten. Ik wil dat je hier een minuut over nadenkt. Je ziet jezelf in een lineaire vorm – een Menselijk Wezen dat een keuze maakt in een zee van de mensheid. Eén korreltje zand in een uitgestrekt, spiritueel strand maakt een kleine keuze. Wel, ik zal het je vertellen, het hele strand weet het! Het is een kosmische wet. Zo diepgaand is het.

Wanneer je je licht aansteekt, ziet iedereen het. De dingen die je je niet kunt inbeelden die procedureel, spiritueel en historisch zijn, vinden plaats. Zelfs de Akasha* zelf wordt gewijzigd elke keer als een Mens dat besluit neemt. De vibratie van de planeet verandert door het Menselijke Wezen dat een beslissing neemt om naar een inter-dimensionale toestand te bewegen waar hij de dingen anders begint te zien. Je kunt het ascensie, wedergeboorte, activering van DNA noemen. Noem het zoals je wilt; iedereen weet het. “Kryon, weten de mensen op de planeet het ook?” Absoluut. O, misschien niet op bewust niveau, maar ik zal je vertellen, ze herkennen een sjamaan; ze herkennen een meester; ze herkennen iemand met de ascensiestatus. Ze kunnen niet weten waarom ze je mogen, maar ze doen het. Het is de God in hen die de God in jou groet. En de twee Goddelijke delen communiceren met elkaar, en ze weten het. De kosmos ontwaakt wanneer je dit doet.

Ik ga jullie vertellen dat er nu een aantal van jullie zijn die zich juist op het randje bevinden om naar die plaats van licht over te steken. Ik voel het – jullie ook? En wanneer je dit doet, en als je het zou doen en op die deur duwt, zou ik je vertellen dat de hele kosmos het weet. Gezegend zijn degenen die de beslissing genomen hebben en zich op deze plaatsen bevinden die het leven kennen, en die er niet enkel over praten, maar het leven. Gezegend zijn zij want ze zullen deze planeet erven, zachtmoedig als ze mogen zijn. Het is hun essentie, hun herkomst die de planeet van hieraf zal dragen. Dat is wie zich hier bevindt, Lemuriër. Dat was nummer zes.

Nummer zes is het centrum – het meest heilige nummer in de reeks. Het vertegenwoordigt communicatie, gebed en de “pijplijn” tot het Hoger-Zelf. Er is enkel nog een kosmische wet en die heb ik als laatste bewaard.

Nummer 7  vertegenwoordigt het getal van goddelijkheid. Het is een getal dat de goddelijkheid van God vertegenwoordigt. Ik geef je nu de informatie en die is: De zevende Kosmische Wet is dat een ieder van jullie een effect heeft op de structuur van de werkelijkheid op deze planeet wanneer je licht stuurt.

Je kunt jezelf afvragen wanneer je alleen bent, of met twee of drie, wanneer je esoterisch licht stuurt naar een plaats op de Aarde die er behoefte aan heeft. Zonder enige 3D toegang of bewijs, wanneer je deze spirituele diepgaande procedure uitvoert, doet het dan echt iets? Echt? Wanneer je licht naar de Soedanezen stuurt om ze te troosten in hun ongelooflijk leed, of de families die elke dag rouwen om wat er in Irak gebeurt, of voor degenen die aan de frontlinies van de Aarde gezet worden en bang zijn, helpt het? Misschien stuur je regelmatig licht, maar de dualiteit, Menselijk Wezen, zal je doen twijfelen: “ Wel, heeft het echt iets gedaan? Zullen we het ooit weten? Het lijkt zo onbeduidend.” Het is de Zevende Kosmische Wet van Kryon die zegt dat elke keer wanneer je neerzit en licht stuurt, het bergen verzet – bergen verzet! Het verandert de toekomst van de planeet.

Nu ga ik je een beetje informatie geven die ik maar enkele keren in mijn boodschappen vermeld heb. Ik heb het voor deze transcriptie bewaard. Als je je niets anders van deze boodschap herinnert, herinner je dan dit: van de hele bevolking van de planeet hoeft er maar de helft van een percent van jullie te ontwaken om een wedergeboorte en vrede op Aarde te creëren – de helft van een percent.

Voor het geval je je afvroeg of al degenen op Aarde uiteindelijk zoals jullie zouden denken, is het antwoord, absoluut niet. Neen. Het is een kleine groep van jullie die verkozen werden door jullie eigen bewustzijn en je eigen afstamming om in deze tijd naar hier te komen. Oude ziel, je bent hier om een groots doel te dienen, om licht naar de rest van de mensheid te sturen. Denk eraan, deze planeet is gevuld met degenen die niet zo oud als jullie zijn (bedoelend dat ze niet het aantal levens op Aarde gehad hebben als jullie). Want als je een geometrische progressie van aantallen van Mensen op de planeet hebt, betekent dit enkel dat een schijnbaar aantal van jullie zeer oud is en de rest heel jong. Ik spreek nu tot de oude zielen; dat zijn degenen die dit horen en lezen. Het zijn de oude zielen die het verschil zullen maken, en veel kinderen bevinden zich onder hen.

O, heb je je ooit afgevraagd waarom je hier bent? Heb je je ooit afgevraagd wat je zou moeten doen? Kun je vanavond 30 seconden aan Soedan geven? Voor je naar bed gaat, Lichtwerker, kun je dit doen? Je hebt de kracht, weet je dat? Je hebt de energie in je, wat goddelijk is. En ook al kun je het niet op een 3D manier bewijzen, kun je de kosmische energie van intelligent ontwerp naar de Soedanezen sturen en erop vertrouwen dat wat je gedaan hebt een verschil uit gaat maken? Als je dit kunt, ben je een Lichtwerker die een verschil maakt voor de vibratie van de Aarde.

Minder dan de helft van een percent van de planeet moet erbij betrokken zijn. Als ze dit zijn, ga je een positieve verschuiving zien en je zult het diepgaand zien. Leiderschappen zullen veranderen. Verfrissende ideeën waar niemand in het verleden ooit aan heeft gedacht, zullen naar boven komen binnen regeringen. Je zou kunnen zeggen: “Waarom hebben ze dit niet eerder gedaan?” En ik zal het je zeggen. Wat er gebeurt, lieverd, is dat jouw licht hen dingen laat zien die voorheen in het duister waren. Let hierop – kosmische intelligentie die op jouw licht gedragen wordt die onwetendheid verlicht en het in wijze keuzen verandert. Vier het dan en weet dat het jouw energie er omheen had.

Er zijn hier sommigen die deze plaats anders moeten verlaten dan toen ze kwamen. Jullie zijn nu omringd door degenen die het licht kunnen sturen. We zijn nu omringd door deze esoterische individuen die niet in Menselijke vorm zijn (het Kryon entourage) die jullie willen aanraken en je hand vasthouden. Sommigen van jullie kunnen het voelen in dit laatste moment voor ik terugga. Het zou hier een goed tijdstip voor zijn. Het zou het enige tijdstip hiervoor kunnen zijn, als je hier als twijfelaar bent gekomen.

[Pauze]

Ik heb je niets te vragen dat je in verlegenheid zou kunnen brengen. Deze dingen zijn tussen jullie en God. Nu kun je tot jezelf kunnen zeggen: “Lieve Spirit, vertel me wat ik moet weten.” Eis de healing die op je gewacht heeft om deze woorden te spreken.“Lieve Spirit, ik eis de goddelijkheid in mijn DNA op.” Begin een healingproces in je geest en lichaam. Wie zou dat vanavond willen doen?

Ik weet wie hier is. Ik weet wat je wilt. Heb je de moed om het te doen? Want als je die hebt, zal je licht exponentieel toenemen. Jullie zijn het licht van de wereld. Dat is wat ze hier in deze ruimte leren, op deze plaats die de Unity Church heet (waar de samenkomst wordt gehouden). Ik zeg jullie dat dit de waarheid is.

Vertrek vanuit deze plaats met meer licht dan je toen binnenkwam. Vier degenen die met jullie meekwamen die het niet weten, maar die anders vertrekken omdat je hier was. Neem deze dingen in liefde en laat ze voor je werken, geliefd mensenwezen.

Ik ben Kryon. Ik heb vanavond van je gehouden en zal het verder doen tot ik je weer zie, en weer. En zo is het.

Kryon

* Akasha wordt door Kryon gedefinieerd als de kracht van het Universum of de planeet, afhankelijk van de context van de conversatie.