Kryon intensieve Retraite – Banff, AB, Canada: 1. Ongemakkelijke Verandering.

Kryon intensieve Retraite – Banff, AB, Canada 

Lee Carroll / 28 augustus 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

1. Ongemakkelijke Verandering.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst 

Voor degenen die deze boodschap niet eerder hebben gehoord, geef ik jullie een algemene boodschap waarvan ik wil dat jullie die horen en volledig begrijpen.

God, Spirit, de Creatieve Bron, hoe jullie die ook willen noemen, dat wat jullie en alles wat er is schiep, weet wat hier gebeurt terwijl jullie hier zitten en luisteren. Ik heb jullie eerder gezegd dat wij ons op een multidimensionale plaats bevinden en dat het voor jullie heel moeilijk is om te begrijpen dat deze boodschap die ik jullie nu breng, ook als er later naar wordt geluisterd of gelezen, hetzelfde effect heeft. Wij weten wie jullie zijn en in de meest prachtige liefde geven wij om jullie….waar jullie ook zijn en waar jullie ook zitten. Wat er ook in jullie leven is gebeurd is bekend bij al die engelen, als jullie hen zo willen noemen, die jullie omgeven. Terwijl jullie hier zitten wil ik dat jullie begrijpen dat wat jullie ook is verteld over hoe God zou kunnen zijn, het een zorgzame, liefhebbende, prachtige en vriendelijke Schepper is die jullie hier heeft gebracht.

Er zijn zeer velen die nu zeggen: “Wat gebeurt er op Aarde? Het is allemaal zo anders en als gevolg daarvan zijn zovele mensen angstig!” Soms is er niets om bang voor te zijn, maar zijn jullie het toch. De reden hiervan is dat alles anders is. Mensen houden ervan als dingen hetzelfde blijven….zij houden niet zo van verandering, behalve als zij het zelf plannen of er controle over hebben of hen hebben verwacht.

Soms is er dus angst omdat jullie niet weten wat er gaat komen. Lieve mensen, al 31 jaar heb ik jullie verteld over verandering. In 1993 vertelde het eerste boek dat werd uitgebracht over hetgeen er nu gebeurt. Het vertelde dat het niet het einde van de mensheid zou zijn rondom het jaar 2000 of zelfs in de tien jaar na 2000, en dat de geschriften die jullie kennen en bestuderen andere dingen vertelden, en wij hebben jullie verteld dat dit is veranderd. Dit is iets wat JULLIE hebben veranderd! De toekomst IS veranderd….het IS veranderd! Dit was de boodschap van het eerste boek dat “De Eindtijden” werd genoemd. Sommigen zouden zeggen dat dit een vreemde titel is….een angstaanjagende doem-titel. Maar het is een metafoor, het is het einde van een oude tijd. De titel van het boek weerspiegelt de boodschap van de kalender van de Maya’s en die van velen van de Inheemsen van deze planeet die zagen dat dit zou gaan komen. In duizenden jaren waarin zij naar de hemel keken, realiseerden zij zich dat er een schommeling van de Aarde is die 26.000 jaar duurt. De Inheemsen en de Ouden werden vaak geleid door de posities van de sterren, door de equinoxen en door al deze dingen zagen zij dat er iets zou gaan komen. Er zou een moment komen waarop de schommeling zich in balans zou bevinden en er een nieuwe schommeling zou gaan beginnen en deze centrering zou plaatsvinden op 21 december 2012. Dit werd dan het IJKPUNT en jullie hebben misschien gemerkt dat in jullie geschriften…..al die jaren….werd verteld dat jullie het niet zouden halen….de Derde wereldoorlog, Armageddon of hoe jullie dit ook willen noemen, werd overal voorspeld. Er werd echt niet verwacht dat jullie het zouden gaan halen!

Maar jullie deden dit wel!

Ik kwam in 1989 met een grootse boodschap en die boodschap was dat er geen Armageddon zou zijn – dit stond duidelijk in het boek over de eindtijden – en dat er iets anders zou gaan gebeuren. Lieve mensen, jullie zitten op dit moment in dit “iets anders!” Jullie gingen daar voorbij, voorbij de voorspelling over het einde! En hier zitten jullie nu in een tijd die totaal geen voorspellingen kent. Hebben jullie daaraan gedacht? Of het gaat om jullie geschriften, om Nostradamus of de esoterische zaken, er zijn geen Oude voorspellingen die jullie naar deze plaats brachten. Oh, er zijn vele huidige voorspellingen en die gaan vaak nog steeds over hel en verdoemenis. Pas onlangs hebben jullie informatie gekregen alsof het allemaal nog niet genoeg was, over dingen die er in de komende paar maanden gaan gebeuren. Ook de astrologie gaf aan dat jullie door bepaalde zaken heen moeten gaan, als jullie daarnaar keken. Nooit in jullie levens hebben de planeten van dit zonnestelsel op deze wijze in retrogade gestaan. Hebben jullie daaraan gedacht?

Het zijn interessante tijden waarin jullie leven, nietwaar? Ik had hier een naam voor en ik wil daar in deze boodschap naar teruggaan. De naam die ik hier onlangs aan gaf is: de Winter van het Bewustzijn. Laat mij jullie vertellen hoe dit werkt en jullie je prettiger voelen in de wetenschap dat jullie op schema liggen…..op schema! Ik heb jullie verteld dat er veranderingen zouden komen….al 31 jaar! De boodschappen werden hieromtrent opgebouwd, sommige waren cryptisch en andere metaforisch, maar ik heb jullie verteld, lieve mensen, dat er veranderingen zouden komen en ik heb jullie ook verteld dat als jullie meer wilden weten over waar deze veranderingen werkelijk uit zouden bestaan, jullie naar de voorspellingen van de Ouden zouden kunnen kijken die zeiden dat ALS jullie het zouden halen, om door de precessie van de equinoxen te gaan….voorbij 2012….als jullie dit zouden halen….dit het begin zou zijn van het hoogste bewustzijn dat de planeet ooit heeft gehad. Met dit bewustzijn zouden jullie het einde van oorlogen bereiken. Jullie zullen het niet zonder geschillen krijgen, lieve mensen, omdat jullie vrije keuze hebben. Jullie zullen het einde van oorlog hebben, de soort die jullie allemaal zou kunnen vernietigen. Sommigen zeiden dat dit onmogelijk zou zijn omdat de onmogelijkheid bestaat uit het feit dat de menselijke natuur jullie altijd naar die bepaalde plaats zou brengen.

Ik heb nieuws voor jullie: in tegenstelling met alles wat jullie hebben bestudeerd of gehoord of wat jullie hebben geleerd: de menselijke natuur is een bewegend doel. De menselijke natuur gaat bewegen met een hoger volwassenheid van het bewustzijn.

Wat is er op jullie planeet gebeurd, waarvan jullie zeiden dat dit nooit zou gaan gebeuren? Ik heb het niet over de pandemie maar over dingen die anders waren, misschien goed nieuws waarvan jullie dachten dat dit nooit zou gaan gebeuren. Honderden jaren lang is er ongelijkheid geweest tussen de geslachten, zoveel dat er overheersing was van het ene geslacht over het andere, de vrouwen. Het was honderden jaren lang zo en er viel niets tegen te doen….misschien was het al duizenden jaren het geval, en opeens veranderde dit door wat jullie de me-too-beweging noemen. Lieve mensen, denk hier eens aan want dit was een volwassen worden van de menselijke natuur en het bewustzijn. Er kwam een samenstromen, een vermenging, een meerderheid, van een hoger idee dat begint te werken. Jullie hebben nu een duidelijke helderheid met betrekking tot de dingen die honderden jaren lang zijn gebeurd met kinderen en men kwam ermee weg. Nu hebben jullie zelfs een kerkelijk leider die verschillen maakt. Wij hebben deze leider voorspeld en wij voorspelden dat hij deze veranderingen zou bewerkstelligen. Dit was de eerste keer in honderden jaren dat jullie donkere dingen aan het oppervlak zagen komen en die geregeld werden.

Jullie zitten nu op een plaats waar andere dingen naar het circus komen. Ik spreek nu tegen de medeburgers van mijn partner in Amerika. Het is tijd voor verandering en jullie weten het. Het is niet zoals in het verleden dat er verandering zou komen maar dit niet echt gebeurde. Daarmee bedoel ik dat het steeds weer de kop opstak en er demonstraties kwamen en weer kwamen en er mensen waren die spraken over de horror en over hetgeen er gebeurde en dan gingen zij weg en gebeurde het weer en gingen zij weg en gebeurde het weer, maar nu, lieve mensen, gebeurt het niet als bij de andere dingen die ik vertelde….er is nu zoveel onrust in dit land en uiteindelijk zal er naar oplossingen worden gezocht en men laat niet meer los voordat er oplossingen zijn gekomen. Dit is anders….dit is een verandering….dit is waarover wij hebben gesproken en hier is het nu! Sommigen zien dit als het slechtste wat er kon gebeuren en wijzen op alle onrust, en dit en dat, maar wat er gebeurt is volwassen worden! Wat er gebeurt is dat jullie opgroeien. De oude manieren zullen niet meer werken. De Winter van het Bewustzijn is een beschrijving, een metafoor, van het seizoen waarin jullie je bevinden….de winter….als de blaadjes van de bomen vallen en het bitter koud wordt en jullie niet weten wat er gaat komen.

Wat volgt er op de winter, lieve mensen? Jullie weten het. De zon zal weer opkomen, de bomen zullen weer blaadjes hebben. Dit is een metafoor voor dingen die hier snel opgelost zullen worden. Jullie weten het….zaadjes kunnen geplant worden en groeien en gaan komen met oplossingen. Jullie Amerikanen zullen een proces starten waarin jullie niemand meer kiezen die geen oplossingen heeft. Zien jullie hoe dit een verschil kan maken? Als jullie dit zien en geen Amerikaan zijn en vragen waarom er zoveel onrust is in het land, gaf ik dit jullie zojuist. Dit land staat niet op zich. Er gebeuren dingen op de planeet – niet zoveel als in dit land – maar ook daar zullen zij binnenkort zichtbaar worden….de slavernij van jonge vrouwen die als kind bij hun ouders worden weggehaald alleen maar om ten dienste te staan van mannen. Slavernij….lieve mensen, er zijn duizenden en het gebeurt allemaal onder de oppervlakte, zou je kunnen zeggen. Het is er altijd geweest en opeens komt het nu naar buiten. Ik wil dat jullie gaan zien hoe dit wordt gefinancierd, en daarna wil ik dat jullie even diep ademhalen. Jullie zullen het niet geloven….het zal naar buiten komen….allemaal als onderdeel van een nieuwe menselijke natuur.

Dit is de boodschap van Kryon. Als jullie willen weten wat de overkoepelende boodschap van Kryon is, is die altijd dit geweest: Er zal een tijd komen waarin jullie zullen opgroeien in volwassenheid, in bewustzijn, zodat jullie elkaar nooit meer massaal zullen doden zoals in een oorlog….onbewust is het woord. Een hoger bewustzijn dat zich gaat vestigen op de planeet zal jullie verder helpen en jullie huidige leiders zullen het niet lang volhouden, behalve als zij gaan weerspiegelen wat de oude zielen van de planeet van hen eisen…..oplossingen of het begin daarvan….(uit)eindelijk. Dat is wat er aan de hand is.Kunnen jullie in de pandemie zitten en dit vieren als jullie op sommige plaatsen een herstart hebben van de manier waarop de dingen zijn?

Het Nieuwe Normaal….een woord dat ik al enkele jaren gebruik….de Nieuwe Mens….wat ik al jaren gebruik….is hier! Dit is wat er nu aan de hand is, lieve mensen.

Hebben jullie de moed om te zitten, waar jullie je ook bevinden, om je leven te vieren? Kunnen jullie even zitten en vredig zijn? Kunnen jullie zitten en even geheeld zijn van angst? Kunnen jullie even zitten en je realiseren hoeveel er van jullie wordt gehouden? Er wordt een spotlight op jullie gericht en jullie realiseren je dat de engelen hier zijn en er is zoveel liefde is. Jullie zullen door dit alles heen komen, oude zielen, en dit is de reden waarom jullie hier zijn….om dingen te horen die kunnen helpen.

Ik Ben Kryon….verliefd op de mensheid, en dit is de boodschap en die zal het altijd zijn….voor een Nieuwe Mens op een Nieuwe Planeet genaamd Aarde!

En zo is het.

Kryon