Kryon intensieve Retraite – Banff, AB, Canada: 4. Ontmoet je Wijsheid. 

Kryon intensieve Retraite – Banff, AB, Canada 

Lee Carroll / 28 augustus 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

4. Ontmoet je Wijsheid. 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst 

Jullie zouden kunnen denken dat er op een bepaalde plaats een ontmoeting van entiteiten is die met jullie, voor jullie, channelen en jullie hebben dit zojuist van Alcazar gehoord. Dit is een toevoeging aan hetgeen hij presenteerde. Dit is een tijd waarin jullie werkelijk van het onbewuste naar het bewuste gaan. Dit is een tijd waarin de metafoor van dingen die hoger vibreren, eraan komt. Hij vertelde ook dat jullie de zaden van sterrenstof in je dragen. Jullie kwamen inderdaad niet van wat er op deze planeet aan stoffen is, lieve mensen. Er werd jullie verteld dat jullie niet vanuit de dieren van deze planeet afstammen. Niet waar….het DNA waar ook Alcazar over sprak had intentie tot verandering in zich zodat jullie de mens konden worden die jullie zijn en de sterrenzaden dragen die jullie dragen. Al deze dingen kunnen voor vele mensen ogen-rollend zijn en toch begint de wetenschap het attribuut vanwaar jullie zouden zijn gekomen, te onderzoeken, en zij komen onbevooroordeeld. Zij zeggen dat jullie evolutie feitelijk te snel ging en dat jullie DNA anders is dan alles wat jullie is verteld over waar jullie vandaan kwamen. En zo begint het….de onthulling die op een bepaald moment algemene kennis zal zijn.

Maar hier is het grote onderwerp: Nu, op dit moment, lieve mensen, is er op deze planeet een mogelijkheid om dimensionaal te bewegen….vaak oude zielen die zich hebben opgewerkt naar een hogere vibratie met een energie die zich voordoet op de planeet die iedereen die dit wil daartoe in staat stelt. Om te ontwaken en wat vele, vele levens kan hebben gekost. Een energie die de oude ziel eert, want zij zullen de eersten zijn die deelnemen aan een dimensionale opwaardering. Maar de anderen hebben de mogelijkheid die zij altijd hebben gehad en dat is het sterrenspul, lieve mensen. Er is een feitelijke activering van het bewustzijn aan de gang. Dit valt samen met de Opwaardering. Het is alles waarvan wij hebben verteld hoe de Opwaardering zou zijn. Het moet ergens beginnen en het begint nu. Om precies te zijn begon het een tijdje geleden. De mens begint zich dingen te realiseren en te herkennen waarover zij dit voorheen niet deden en de eersten die dit misschien doen zijn degenen die hier naar luisteren….of hiernaar kijken….of dit lezen…..in het licht van wat jullie later noemen. Alcazar vertelde ook dat er geen later is. Wat mijn partner ook vertelde is dat de energie van vandaag, over vijf jaar of een jaar of tien jaar hetzelfde is omdat multidimensionaliteit nu eenmaal zo is. Alle tijd is net zo huidig en aanwezig….het is in de toekomst precies gelijk als in deze seconde. Weet dus dat als je dit hoort het ook “jouw nu” is. Het is moeilijk uit te leggen maar dit is de manier waarop het werkt. Jullie beginnen een bewustzijnspoort te openen. Die is letterlijk in staat om jullie dimensionaal te bewegen.

“Kryon, wat bedoel je hiermee? Worden wij geacht om ergens naartoe te reizen?” Jullie zullen ergens naartoe reizen als jullie daarvoor kiezen, en dat is: bewustzijn! Alcazar noemt dit Superbewustzijn….een bewustzijn dat verder gaat dan wat jullie als ALLES aanvaarden. Jullie kijken omhoog naar een hoger bewustzijn dat jullie in staat stelt om dingen te zien die jullie nooit eerder zagen…..een samenwerking misschien, met het grootst mogelijke multidimensionale, Goddelijk Iets…..jullie Ziel….jullie Akasha, jullie cellulaire structuur, jullie eigen DNA.

Ik heb mijn partner enkele maanden gelden verteld dat er een nieuwe richting van Kryon zou komen. Hij zat in deze stoel en was bezig met een live stream en er waren vele kijkers. Ik deed dit doelbewust zodat hij geen keuze had en alleen maar gepast kon handelen en het niet ergens weg kon schuiven om het op te bergen. Dit heb ik hem onlangs ook verteld. Zo is hij nu eenmaal en wij weten dit, en terwijl velen toekeken en hij de mensheid nu assisteert – hoe groot de groepen ook zijn – door nu naar een andere dimensie te gaan. Deze bepaalde dimensie zal hen dan hun eigen pracht tonen. Deze andere dimensie geeft hen dan toegang tot andere plaatsen binnen hun eigen zielsenergie, plaatsen waar zij nooit eerder waren en terwijl zij dit doen toont dit inderdaad de grootsheid aan die zij waren. Het toont hen een systeem dat zij kunnen benaderen en dat hun angst kan omzetten waardoor ongepastheden in hun Akashakroniek weggenomen kunnen worden en tegen hun cellulaire structuur kan spreken en spontane genezing kan plaatsvinden….al dit soort dingen. Dit is wat de meesters deden en dit is waar jullie naartoe gaan. Wij hebben jullie dit lang geleden verteld, en hier is het nu! Ik vertelde mijn partner om wekelijkse bijeenkomsten te houden en waarvan er maandelijks een vrij toegankelijk is voor de planeet om jullie naar die plaats te brengen als jullie daarvoor kiezen….op wekelijkse basis om dit te tonen en de brug over te gaan, zoals ik dit pleeg te zeggen, naar een plaats waar jullie kunnen zitten en kijken naar majestueuze dingen die jullie overkomen.

Ik wil nu iets doen dat gelijkluidend is. In twee dagen zal ik jullie een voorbeeld geven over hoe het gaan over de brug eruit ziet. Ik wil dat jullie nu je ogen sluiten….er is geen reden om naar de figuur op het scherm te kijken. Ik wil jullie ergens mee naartoe nemen. Ik wil jullie iets laten zien. Jullie kunnen misschien denken dat het onmogelijk is, maar zie het dan als een film, als jullie dit willen. Dit is een film over wat eraan komt en wat er beschikbaar is en hoe diepgaand het kan zijn. Ik wil dat jullie je gewoon even ontspannen en dichterbij komen. Kom dichterbij! Ik wil dat jullie je vredig voelen. Voel je vredig, lieve mensen. Als jullie ervoor kiezen ga dan met mij mee naar een magische plaats. Het is een zeer grote kamer, lieve mensen, en als jullie deze kamer binnengaan voelen jullie de kracht en de majesteit ervan. Voor sommigen zal het op een museum lijken, maar dat is het niet. Het is goed verlicht en kleurrijk en vol standbeelden en die staan allemaal op sokkels. Dit is een metafoor en jullie zien waarover die gaat. Jullie zijn je superbewustzijn binnengegaan. Jullie zijn een plaats binnengegaan waar jullie nooit eerder zijn geweest, niet zoals dit….niet zoals dit!

Hier is de vraag die ik jullie stel voordat wij verder gaan. Zijn jullie er klaar voor? Als jullie je Akashakroniek over je vorige levens met je meedragen, hoe echt kan die zich dan manifesteren? Hoe ECHT kan die zich dan manifesteren? Of verbergt die zich in een dimensie die jullie niet kunnen bereiken? Of kunnen jullie dit wel? Julie zijn nu in de magische kamer, mooi, vredig, en jullie zien vele standbeelden en weten niet wie zij zijn totdat een ervan zich beweegt. Het lijkt er bijna op of er een spotlight op het beeld wordt gericht. Het beweegt en het verandert langzaam in een levende vorm en de figuur op de sokkel – man of vrouw – stapt daarvan af en komt volledig tot kleur. Jullie zijn niet bang omdat jullie het op de een of andere manier herkennen en er affiniteit mee hebben. Het steekt de hand naar jullie uit en jullie pakken hem aan omdat hier geen gevaar is….het is heel veilig. Jullie voelen je heel gemakkelijk en jullie kijken in de ogen van dit individu, man of vrouw, en het geeft jullie zijn/haar naam: “Ik ben JOU!” Het vertelt jullie over het feit dat het jullie vertegenwoordigt uit een vorig leven….jou zelf uit een vorig leven en jullie ziel zit daar vol mee….allemaal prachtige standbeelden voor elk leven en zij vertellen jullie waar zij doorheen zijn gegaan. Maar meer dan dat, zij gaan jullie advies geven. “Hier is wat ik in dat leven heb geleerd en ik wil jullie daarover vertellen” zeggen zij. Jullie luisteren intens. “Ik wil jullie dit vertellen, ik wil jullie dat vertellen.” Zij geven jullie wijsheid en gaan dan weer terug naar de sokkel en jullie gaan naar de volgende en die licht op in volle kleuren en pakt jullie hand en kijkt in je ogen en zegt: “Kom dichterbij, ik wil je vertellen over dit leven. Jij bent mij en ik ben jou! Wij hebben dit samen geleerd en ik ben in jouw ziel en jij bent in de mijne!”

Standbeeld na standbeeld bekijken jullie en het maakt niet uit hoe lang het duurt….het vervult jullie en jullie realiseren je hoe groot(s) jullie zijn en hoe lang jullie op de Aarde hebben geleefd en in een dimensie zijn die jullie toebehoort. Oh, wat een plaats, deze Akashakroniek van jullie.

Kunnen jullie je zoiets voorstellen? Dit zijn jullie die je uitbreiden om het systeem te zien. Jullie weten hoe het werkt en beginnen de logica ervan in te zien. Jullie zien de groei bij iedereen en jullie kunnen zien waar jullie doorheen zijn gegaan om de JIJ te zijn die jullie vandaag zijn. Laten wij even stoppen met dit beeld en ik wil dat alles weer donker wordt. Houd je ogen gesloten. Ik wil dat jullie dezelfde kamer voor je zien en ik wil dat jullie zien dat JULLIE het standbeeld ZIJN. Ja, jullie zijn gestorven. Ja, jullie zijn door de dood gegaan en zijn nu in die kamer. De deur gaat open en er komt een prachtige ziel binnen….geslacht maakt niet uit…..jong, sterk, en jullie gaan naar het eerste standbeeld en zijn er nu klaar voor om van je sokkel af te gaan en JOU te vertellen over je volgende leven en waar jullie doorheen zijn gegaan en over de wijsheid die jullie hebben vergaard en dit gaat door en door. Jullie zijn in een superbewustzijn en jullie zijn op een plaats van waarheid, want dit is de manier waarop het werkt. Door dit proces worden jullie elke incarnatie weer wijzer en die wijsheid is er altijd geweest, maar niet zo echt als ik het jullie zojuist heb gegeven.

Is dit echt of is dit een droombeeld? Multidimensionaliteit is zo, want jullie leven in vier en er zijn honderden dimensies. Wat is echt en wat is niet echt? Jullie leven in een eenvoudige dimensie, maar, lieve mensen, jullie zijn in ALLE DIMENSIES! Het is jullie keuze om je te bewegen naar hetgeen dat hoger is dan jullie weten.

Ik gaf jullie een echt scenario dat vandaag zelfs kan gebeuren. Sommigen van jullie zullen vannacht dromen hebben omdat wij vandaag een deeltje van jullie bewustzijn hebben geprikkeld: “Kijk, kijk, kijk, want dit is echt. Dit is wat er kan gebeuren. Zelfs op een lager niveau kan er door jullie tegen jullie gesproken worden en krijgen jullie deze informatie die het idee wegneemt dat jullie hier bij toeval zijn en dat jullie in elke betekenis van het woord geweldig zijn.
Jullie zijn hier doelbewust en jullie zijn met velen….jullie zijn met velen, oude zielen!

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon