Kryon Kauai Avontuur. 1 De vele gezichten van de Voorouders.

Live Kryon Channeling:
Kryon Kauai Avontuur. 1

De vele gezichten van de Voorouders.

  22 augustus 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Oh, dit voelt heel vertrouwd, nietwaar, mijn partner, vanwege de keren waarop wij hier al zijn geweest. Als jullie hiernaar luisteren, in Kauai, in 2019, zijn wij hier pas aangekomen in Aheia en ik wil het daar even over hebben. Het land hier “ruikt” naar geschiedenis en dierbaarheid en leringen en sommigen van jullie in de groep die vandaag bij mij is zijn hier met een bepaalde reden gekomen en nu gebeurt er iets anders. Soms zijn er boodschappen in jullie eigen cellulaire structuur die jullie nu nog niet herkennen en zij trekken of duwen jullie naar bepaalde plaatsen om bij bepaalde mensen te zijn en dan zullen de Vonken er zijn of het nu om verlichting gaat of over relaties of in de zakenwereld en het gebeurt met jullie, zelfs hier. Maar deze plaats, boven alle plaatsen in de wereld, spreekt de luidste woorden voor degenen die hier eerder zijn geweest en ik spreek nu over de levens.

Jullie zijn op een dierbare en kostbare plaats, met name dit eiland, het is om diverse redenen uniek en mijn partner zal dit later uitleggen. Het is niet zoals de andere eilanden van deze staat Hawaii, helemaal niet. En jullie? Een paar momenten geleden stonden jullie voor de Hehau en wat jullie daar zien zijn rotsen. Zij zijn oud en de structuur die zij hadden is verdwenen. Ik zal deze channeling “De vele Gezichten van de Voorouders” noemen. Als jullie naar de Hehau kijken en niet weten wat een Hehau is, voelen jullie dat er regels zijn die zeggen: ”NIET AANKOMEN!” Dit betekent dat de ruïne op de een of andere manier speciaal is, of beschermd of heilig is voor degenen die hier leven. Jullie zullen ook denken dat er in het verleden iets is gebeurd waardoor dit heilig en dierbaar werd, en jullie hebben gelijk. Maar het werd geruïneerd en er is niet veel structuur meer van overgebleven, ook van de muren, omdat tijd en de oceaan hun tol eisten. Hoe oud is het? Ik zal jullie vertellen dat dit het begin was van Hawaii en van de Hawaïanen. Als jullie gaan kijken naar de geschiedenis van Hawaii die jullie is verteld zullen jullie weten dat deze Hehau hier al duizenden jaren is….misschien iets meer, misschien wat minder, maar ik zal jullie iets vertellen….het is nieuw! Het is nieuw!!! Het vertegenwoordigt dat wat er is gebeurd met de Polynesiërs. Zij werden Hawaïanen en de cultuur waarover jullie leerden is veel meer dan vijftienhonderd jaar oud. Dat is veel tijd, met name vlak bij de oceaan, en daarom bevindt het zich ook in deze staat. Het is dierbaar omdat het koninklijk was. Het is kostbaar omdat het iets vertegenwoordigt dat de Hawaïanen willen bewaren en zij hebben helemaal gelijk als zij dit doen, maar ik wil jullie iets vertellen. Er is hier maar weinig dat werkelijk de voorouders vertegenwoordigt.

Als een Hawaiaan over zijn voorouders spreekt – en zij hebben een hoge pet van hen op – vertegenwoordigt dit hetgeen van Micronesië en Polynesië kwam en dit is het verhaal over de manier waarop de bevolking op deze eilanden kwam.

Lieve mensen, dit is hun verhaal. Mijn partner gaat jullie later tijdens deze excursie nog een verhaal vertellen want toen deze Polynesiërs hier kwamen waren de eerste overleveringen hiervan dat zij zich realiseerden dat zij alleen waren en dat hier al structuren en geschiedenis waren. Ik zal het nu niet verklappen omdat ik wil dat het voor hem ook diepgaand zal zijn, maar het meeste daarvan was juist hier, op deze plek op dit eiland. Geschiedenis voor geschiedenis voor geschiedenis….wat als ik jullie vertel dat hier verschillende beschavingen waren voordat de Polynesiërs en de Micronesiërs hier kwamen….zij waren eerst. Wat het ras ook was, waar zij ook vandaan kwamen, van welk land jullie ook denken dat het je eigen land is, jullie zijn je er zeker van bewust dat jullie Akasha niet noodzakelijk van dat land of ras hoeft te zijn. De ziel reïncarneert over de hele planeet, oude zielen, en de grote vraag is deze: Wie waren jullie voorouders? Er is straks een nog grotere vraag. De grote vraag over de vele gezichten van de voorouders is deze: Als een Kahuna of een sjamaan spreekt over zijn voorouders hebben zij het niet over vijftienhonderd jaar maar hebben zij het over ongeveer dertigduizend jaar Lemurische aanwezigheid….het is nog niet bewezen en toch spreken de tradities en de mythologie als een stem over wat hier gebeurde. Wisten jullie dat er inheemsen over de hele planeet zijn die weten wat er hier gebeurde zonder zelfs met elkaar te kunnen spreken?

Zij weten wat hier gebeurde! Ik wil jullie vragen: Is het mogelijk dat jullie door deze duizenden jaren heen hier zijn geweest, oude zielen? De enige manier waarop jullie dit kunnen weten is als ik de komende dagen tegen jullie spreek over deze dingen en jullie de enigen zijn die dit kunnen interpreteren….de rillingen die jullie krijgen, de herinnering van de hete en de koude winden, de geluiden van de bomen….het land lijkt tegen jullie te spreken over hoe deze rode aarde samenkomt met de blauwe luchten en de geluiden van de oceaan die zegt: “Welkom thuis!” Als dit bij jullie gebeurt en jullie gaan dit weer voelen, weten jullie dat jullie hier waren, en als dit het geval is, lieve mensen, ZIJN JULLIE VOOROUDERS….begrijpen jullie wat ik bedoel? Jullie zijn misschien je eigen voorouders.

Als de Kahuna spreekt over de voorvaderen en over de hulp die zij van hen ontvangt en de raad die zij van hen krijgt, is het dan mogelijk dat bij alles wat zij voelt en doet, de familie op vreemde manieren weer bijeen komt in deze energie? En hier zitten jullie dan op het strand, naast een zeer geheiligde Hehau die nieuw is, maar de voorouders van Kahuna waren degene die daarvoor en daarvoor kwamen en de kans is zeer groot dat velen van jullie op deze tijd werden aangetrokken door deze plaats. De uitnodiging voor deze reis en voor de excursie is om die op waarde te schatten….is het wel of niet zo dat jullie hier zijn geweest of iets voelen?

Mijn partner vertelt zijn verhaal over dat hij een tiener was, veertien jaar oud, en huilde toen hij hier kwam en dit kwam omdat zijn Akasha het hier al had herkend….het land….de energie….het gevoel, en hij kon dit niet beheersen en, lieve mensen, dit was zoooo lang voordat Kryon hier kwam, maar het raakte hem op manieren die hij pas nu begrijpt. Het is hetzelfde als wat jullie als volwassenen laat voelen….en soms hebben jullie er een paar dagen voor nodig om “zacht” genoeg te worden om het te voelen. (Kryon lacht) Wat ik daarmee bedoel is dat jullie allemaal je zaken hier naartoe  met je meedragen, het dagelijks leven met je meedragen, de gedachten die nog steeds in je hoofd ronddraaien….jullie zijn nog niet echt hier maar over twee dagen zal dit wel zo zijn en gaan jullie dingen zien en herkennen en het land gaat feitelijk voor jullie zingen en de wind kan zelfs een lied zingen. Zij vertellen jullie allen over tijden die prachtig waren en ja, zij waren daar, net zoals zij nu hier zijn en ik vraag jullie om je de vrede te herinneren, de vreugde en de diepgang van jezelf omdat jullie nu een beetje anders kijken dan voordat jullie hier waren.

Ik vertel jullie deze dingen niet omdat jullie hier zijn en naar een channeling luisteren. Ik vertel jullie deze dingen omdat allen die hebben besloten om hier met een groep te komen voor een Kryon-bijeenkomst. Jullie zijn nu op dit eiland maar er zijn hier altijd mensen die niet weten waarvoor zij zijn gekomen. (Kryon lacht) Zij kunnen het hier zelfs de rug toekeren, weggaan en terugkomen om hier te leven. Gegarandeerd, het gebeurt steeds weer omdat zij het weten en voelen dat dit het is waarop zij hebben gewacht. Als jullie dit niet zo sterk voelen, vraag ik jullie om dit met elkaar te voelen….dat hier misschien dingen voor elkaar zijn die jullie niet hebben verwacht. Dit gebeurt er als lichtgezinde, compassievolle mensen met een doel samenkomen op deze plek. Er zijn altijd Vonken, er zijn altijd doelen. Ik wil dat jullie je nu ontspannen in deze energie in deze informatie.

Haal even diep adem. Begrijp wat ik zeg….er kan hier meer zijn dan het oog ooit zal zien. Daarnaast is er de schoonheid. Wees verwachtingsvol en esoterisch en laat het gebeuren als dit zo is en begrijp dat Jullie Akasha misschien tegen jullie wil spreken op manieren waarop dit het nooit heeft gedaan om tegen jullie te zeggen dat er meer is dat jullie zouden moeten weten over wie jullie zijn, waar jullie zijn geweest en wat jullie hebben gedaan en dat dit jullie nog prachtiger maakt dan jullie al waren.

Gezegend is deze groep, deze dag, deze tijd, op deze plaats….een magische plaats waar nog steeds mysterie is, en een daarvan is: Hoe ter wereld kunnen jullie hier op een bergtop staan? Dat is een puzzel! Ik vertel jullie daar later meer over.

En zo is het.

Kryon