Kryon Kauai Avontuur. 3 Keer het Paradigma om.

Live Kryon Channeling:
Kryon Kauai Avontuur. 3

Keer het Paradigma om.

  22 augustus 2019 Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij zijn op een strand op Kahaui en de toeschouwers staan met uitgestrekte armen naar de oceaan en kunnen de oceaan en de wind horen nu wij op een openbare plaats zijn. De ceremonie heet Au Au Kai. Het is een water-purificatie en dus een mooie ceremonie, zeer oud en mooi. Het is een eerbetoon aan de menselijke spirit en ziel en aan het land, de Ouden, en wij hebben dit nu twee keer gedaan.

Dit is een boodschap die jullie misschien niet hadden verwacht en hij gaat over water. Hij is niet zo lang en ik geloof dat de boodschap van vandaag diepgaand is, metaforisch. Lieve mensen, natuurlijk is water altijd gezien als deel van een schoonmaak, een wassen, een vernieuwing, niet alleen voor de Ouden op dit eiland maar door de hele mythologie en de spiritualiteit van vandaag heen en als jullie kijken naar de spirituele systemen speelt het water altijd een rol, of je nu een baptist bent of in India bent en het water gebruikt om het karma te reinigen om het nirwana te bereiken. Water wordt dus een voertuig, een element, dat wordt gezien als prachtig, mooi, schoon, en benodigd voor de spirituele reis.

 

Men zegt dat de wereld zoals jullie die kennen hoofdzakelijk van water is gemaakt en dit klopt ook. Er is iets dat ik jullie wil presenteren waar jullie nooit aan hebben gedacht. Het menselijk lichaam, zegt men, is net als de Aarde gemaakt van water, wel meer dan 90%. Jullie zijn gemaakt van water. Het percentage is misschien niet helemaal correct maar het concept is dat wel. Jullie, zoals jullie hier rondlopen, bestaan hoofdzakelijk uit water. Dit wordt heel diepgaand geweten door de esoterici en daarom wisten zij dat het menselijk lichaam, net als het water, ontvankelijk is voor getijden….dat de maan het lichaam aantrekt, net zoals de oceaan! Sommigen zouden zelfs zeggen dat het biologisch ritme, misschien wel de tijdcirkels van mensen, vaak wordt beïnvloed door de getijden van het water in het menselijk lichaam. Sommigen zeggen zelfs dat de volle maan wordt beïnvloed en hierdoor reageert op de mensheid, en als het volle maan is en de getijden aan het water van de planeet trekken doen zij dit ook aan het water binnenin en verandert dit jullie persoonlijkheid.

Met dit concept is het goed begrepen en bekend dat jullie water bezitten, misschien zelfs wel je eigen oceaan binnenin je. Nu wil ik dat jullie even de bladzijne omslaan, een metafoor voor het gaan naar een ander onderwerp. De Kahuna die naast mij zit heeft al jarenlang een Kryon-gezegde gebruikt, en dit is: “Jullie zijn geweldig geboren”. Jullie zijn geweldig en soms hebben jullie de mogelijkheid om te zeggen: “Ik Ben geweldig” wanneer gaan jullie met de menselijke psyche begrijpen dat er puurheid binnenin is en dat is de God binnenin. Laat mij iets zeggen….zou het niet leuk zijn als jullie een tegengestelde Au Au Kai zouden doen en als jullie het water in gaan dan de oceanen reinigen want als jullie al die pracht van God binnenin je hebben zouden de oceanen dan veranderen….dit is de metafoor waar wij het vaak over hebben….al dertig jaar: dat de lichtwerker die deze energie heeft, deze Vonk van Geweldigheid, en daardoor kunnen jullie wat dan ook aanraken en dit hierdoor beïnvloeden….een omgekeerde Au Au Kai voor de planeet, een ceremonie houden, en wat jullie ook doen en wat jullie ook aanraken, heeft een invloed op het bewustzijn van anderen en ook op het bewustzijn van het water ,ook als jullie naar de planeet kijken als een waterplaneet heeft die bewustzijn en jullie doen een omgekeerde Au Au kai en waar jullie ook zijn zal het water puurder en veranderd zijn omdat jullie geweldig zijn. Ik wil graag dat degenen die hier bij deze sluitingsceremonie zijn nog een keer over de oceaan staren en dat jullie hieraan denken: De oceaan vertegenwoordigt de rest van de tijd. De oceaan stopt nooit en dit geldt ook voor bewustzijn.

Jullie impact, lieve mensen, in deze nieuwe energie, kan elke druppel in de oceaan veranderen. De oceaan van bewustzijn op de planeet zal beïnvloed worden door wat jullie gaan doen. Het is prachtig. Het is geweldig. Het is wie jullie zijn waardig.

Dit is de boodschap van vandaag die jullie gebracht is door de Ouden van deze plek en deze grot….duizenden jaren oud en van de grond waarop jullie staan….genaamd Lemurie!

En zo is het.

Kryon