Kryon Kauai Avontuur. 5 Dolfijnen.

Live Kryon Channeling:
Kryon Kauai Avontuur. 5

Dolfijnen.

22 augustus 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Voor degenen die deze opname zojuist hebben ontdekt: wij zijn op het eiland Kauai, buiten de kust op een catamaran. De prachtige zee is kalm en omgeven door dolfijnen. Het is een speciale gebeurtenis, dat is het altijd, en jullie kwamen allen naar de oceaan en er zijn hier vele channelings gehouden op de oceaan, op de zee. Jullie zouden zeggen: “Kryon, dit is een goed moment om over dolfijnen te spreken” Lieve mensen, ik heb over dolfijnen gesproken en er is een relatie en jullie weten dit. Dolfijnen en walvissen vallen in dezelfde diergroep, de een is alleen groter dan de ander….wij hebben het hier eerder over gehad en als jullie hen zien en verrukt zijn weten jullie dat zij weten dat jullie hier zijn en voordat ik ga beginnen met hetgeen waarover ik wil spreken: is het niet interessant dat waar de groep ook is, aan de zijkant van de boot of aan de achterkant van de boot, de dolfijnen daar ook blijven….met andere woorden: zij weten dat jullie kijken. Soms scheppen zij een beetje op omdat zij weten dat jullie kijken en ook daar hebben wij eerder over gesproken maar dit is niet waar wij nu over willen spreken.

Zijn jullie je ervan bewust dat jullie momenteel niet gegrond zijn? Wij hebben het er eerder over gehad dat water iets interessants doet voor zeelui en als jullie je – al is het maar voor korte tijd – op een schip begeven hebben jullie het gevoel dat jullie niet compleet gegrond zijn. Vaak als dit gebeurt zijn degenen die gevoelig zijn zich ervan bewust dat dit een tijd is voor overdenking. Meer dan dat….misschien wel verhoging. Als jullie niet gegrond zijn – dat wil zeggen dat je voeten niet op de Aarde staan – hebben jullie op dat moment een mogelijkheid, een gelegenheid, voor verhoogde gedachten. Degenen die veel tijd doorbrengen in een vliegtuig hebben hetzelfde gevoel en zij spreken er ook over dat de gedachten in de lucht vaak anders zijn dan op de grond. Vaak, met name eeuwen geleden, keken de zeelui uit over de golven en voelden de wind en hadden hallucinaties. Zij zijn zich er zeer van bewust dat de zee een ander paradigma is dan het land en dat dit niet alleen komt omdat de zee anders is of dat de elementen anders zijn…..zij zijn zelf anders! Dit is het attribuut van niet-gegrond zijn. Je zou dus zeggen dat dit voor jullie een prachtige tijd is voor zelfreflectie….dat wil zeggen: ga vragen stellen. Stel dat jullie vragen hebben over verhoging: “Lieve Spirit, ik wil graag een verhoging omdat ik niet gegrond ben. Geef mij iets” en dit is een mooi onderwerp want de meeste mensen zullen vragen gaan stellen: “Ik wil weten over verhoging. Ik wil weten doe de dingen werken” zouden jullie kunnen zeggen. Deze kleine ronddraaiende dolfijnen….waar denken zij aan? Waar zijn zij zich echt bewust van….wat is daar aan de hand, zou je kunnen zeggen. Sommigen zouden zeggen: “Ik wil graag meer weten over de manier waarop karma werkt op de planeet en ik wil wat meer begrijpen van de ziel.” Anderen zeggen dat zij alles willen weten over de buitenaardsen. Wij hebben al deze vragen en nog meer vragen en de verhoging waar de meeste mensen dus om vragen is: kennis.

Ik zal jullie een leidraad geven die een suggestie is, maar deel uitmaakt van een nieuwe energie voor de nieuwe mensheid want het verandert het paradigma van waar jullie naar vragen. Iedereen op deze boot luistert en is zich ervan bewust dat men deel uitmaakt van een conferentie, een excursie, een tijd voor vele oude zielen die aan boord zijn. De oude zielen zijn nodig, met name in deze tijd omdat jullie de wijsheid dragen die de nieuwelingen niet hebben en dit betekent gewoon dat jullie langer op school hebben gezeten, en toch wil de oude ziel weten over kennis. Hoe werkt dit en hoe gaat dit verder? Waar gaan wij naartoe?

Hier is een richtlijn: De vraag die jullie stellen helpen de mensheid. Als ik jullie alles zou vertellen over het leven in het Universum is dit overal. Ik heb jullie verteld door wie jullie worden bekeken en hoe lang zij dit doen en waarom zij wachten. Hoe helpt dit de mensheid? Wat het doet is dat het past bij het intellectuele deel van jezelf dat zegt: “Ik moet weten” omdat dit een paradigma is van een mens die dingen wil weten. Als ik jullie alle informatie zou geven over de manier waarop karma werkt, misschien zelfs over het doel van walvissen en dolfijnen, hoe helpt dit de mensheid? Hoe helpt dit jullie te onderhandelen naar de volgende afslag in je leven? Wat gebeurt er als jullie weer op Aarde landen en weer gegrond zijn? Ik heb hier veel parabels over gegeven en dit is er een van en ik zeg jullie dit….in plaats van een parabel geef ik jullie waarheid. Welke vraag jullie ook stellen….denk erover na. Helpt dit de mensheid? De beste vraag die jullie kunnen stellen en daarop een antwoord krijgen dat ook de rest beantwoordt is dit: “Lieve Spirit, als ik nu een verhoging zou krijgen wil ik dat u mijn intuïtie verhoogt” omdat wij eerder hebben gesproken over intuïtie. Het is verbonden met de pijnappelklier en wat is er nog meer verbonden met de pijnappelklier die jullie kennen en waarover wij hebben gesproken…het is jullie Hoger Zelf. De pijnappelklier is verbonden met de hersenen, met het hart, het is overal in het lichaam en het is zelfs verbonden met het DNA! Hoe intuïtiever jullie zijn hoe meer boodschappen jullie krijgen over de manier waarop de dingen werken. Hoe intuïtiever jullie zijn hoe meer jullie zullen begrijpen welke kant jullie op moeten gaan….er zijn zelfs mensen die nu luisteren terwijl dit de vraag was die zij wilden stellen. “Lieve Spirit, wat ga ik nu doen?” Ik zal jullie dit vertellen: als jullie vragen om intuïtie…is dat de verhoging en is dat alles wat jullie nodig hebben.

Denk hieraan want als jullie de volgende keer gaan mediteren of bidden, of hoe jullie het ook willen noemen. Als jullie tegenover Spirit staan hebben wij jullie al vaak verteld dat de beste vraag in een oude energie was: “Lieve Spirit, vertel mij wat ik moet weten.” Het is in deze nieuwe energie een beetje veranderd: “Lieve Spirit, geef mij intuïtie…meer dan ik nu heb zodat ik zal weten wat ik moet gaan doen! Ik zal weten van de dolfijnen, ik zal weten wie er kijken! Als deze dingen zullen komen door de intuïtie die de vibratie van mijzelf en de planeet die om mij heen is en alle dingen zullen onthuld worden!” In de basis door de oude zielen….door jullie intuïtie. De richtlijn is dus weer om de intellectuele benadering te laten vallen en te overwegen hoe dit de mensheid kan helpen, voordat jullie dit vragen.

De dolfijnen juichen en op een bepaalde manier kennen zij deze boodschap en kennen zij jullie!

En zo is het.

Kryon