Kryon. Kort bericht. Meetkunde en de 12-basis.

Kryon. Kort bericht.

Meetkunde en de 12-basis.

Lee Carroll / 9 februari 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Meetkunde, niet op basis van 10 maar op die van 12!

…..Wij hebben jullie al eerder verteld dat de meetkunde van het universum geometrische wiskunde is. Het heeft te doen met vormen en energie rondom vormen.

Wij kunnen jullie geen belangrijker boodschap brengen dan te kijken naar de metaforische symboliek rondom de oplossingen voor gewone meetkundige, wiskundige problemen.

Zij vertellen jullie in feite over jullie afstamming en zij vertellen over man en vrouw en jullie relatie met God! Dit alles vanuit de vormen binnen de cirkels. In alle hoeken en gaten is er spiritueel nieuws voor jullie.

In zijn schoonheid en eenvoud is het een op 12 gebaseerd systeem, lieve mensen. En degenen van jullie die wiskundig zijn en meetkunde gebruiken zullen de vormen van de Nieuwe Tijd begrijpen.

Wij hebben jullie laten zien hoe Kryon eruit ziet en wij hebben jullie tips gegeven over de betekenis en de schoonheid van jullie eigen Merkabah. Daar binnenin zijn er berichten vastgesteld door de vormen en de kleuren.

Meetkunde is in feite de taal van het universum!

Wij hebben jullie verteld te zoeken naar de zespuntige driedimensionale ster. Deze ster is geconstrueerd binnen een sfeer en bolvormige wiskunde is de wiskunde van het universum. Hij vertegenwoordigt ook alle dimensionaliteit. Hij is inderdaad gevuld met schoonheid die bovenmatig is ten opzichte van zijn eenvoudige vorm……en allemaal op 12 gebaseerd.

Kryon, Boek III zoals gechanneld door Lee Carroll.

www.kryon.com