KRYON LEMURIAN RETREAT. 2 – KAUAI – HAWAII

KRYON LEMURIAN RETREAT. 2
– KAUAI – HAWAII

2 November 2022
Geplaatst: 3 juli2023
Vertaald uit het Engels vanaf audio door Henk Steur

 

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

De groep van meer dan 100 mensen bevindt zich op het gras bij het strand en kijkt naar het water en de zonsopgang en kijkt uit naar wat er gaat komen. Vandaag zal er ook een oefening zijn, maar daar wil ik het nu niet over hebben.

Ik wil jullie vertellen over hoe eeuwig jullie zijn en hoe dit voor jullie allen verborgen is. Het belangrijkste dat op dit eiland is geleerd, vele duizenden jaren geleden, de informatie die werd gegeven aan de kinderen en de volwassenen, aan iedereen, was dat het leven verder gaat en doorgaat. Jullie komen allemaal uit culturen die jullie de waarheid niet vertelden….de ECHTE waarheid! Uit een cultuur die de transitie, de overgang, niet eert. Sommige culturen zeggen dat jullie hier alleen maar voor een tijdje zijn en dan: “Het beste ermee!” omdat jullie ziel eeuwig is en jullie niet.

Maar, lieve mensen, de waarheid – de ECHTE waarheid – is dat iedereen op dit grasveld een dag zal hebben waarop hij of zijn de laatste adem uitblaast. Allemaal! Ik zeg jullie dit: Er zijn dingen die compleet voor jullie verborgen zijn en een daarvan is dat als jullie je laatste adem uitblazen….het niet jullie laatste adem is!

Het is jullie eerste adem….thuis!

Ik wil jullie zeggen dat er dokters zijn die over een gebeurtenis hebben geschreven. Zij hadden een patiënt die op de operatietafel lag en die in transitie ging, wat jullie dood noemen, en stopten met ademen. Hun hart stopte, men verklaarde hem dood, en dan, om een of andere reden ging hij weer ademen en ging het hart weer kloppen en iedereen was opgewekt en zei: “Wij hebben weer een leven gered” en de patiënt werd wakker en was boos….BOOS…omdat hij een glimp had gezien van de eerste ademtocht thuis! Hij zei: “Waarom hebben jullie mij teruggehaald? Waarom?”

Zie je, dat staat jullie te wachten. Die overgang is niet wat jullie denken! Hoeveel van jullie hebben de moed om blij te zijn als iemand overgaat? Om hen te missen op de planeet maar blij te zijn omdat zij op die plaats zijn waar zij thuishoren, waar het zo compleet is dat jullie daar ook thuishoren. Het eeuwige is wat de Lemuriers werd geleerd. Zij werden hier geboren en zij vertrokken hier weer….hetzelfde water, hetzelfde lied en dezelfde muziek om aan te geven dat de dood niet erg is.

Ieder van jullie zal deelnemen aan iets dat zo goed voor jullie is verborgen. Op die tijd dat jullie je laatste adem uitblazen en degenen om je heen misschien bedroefd zijn, is er een majestueus gelach om je heen. Jullie zullen het zien. Jullie zullen je het herinneren. Ik wil dat jullie je dit herinneren als het zover is. Het zit bij ieder in je Akasha-herinneringen. Dit is een erfenis van misschien wel vele duizenden jaren geleden. De informatie is een erfenis dat het tijd is om te ontwaken voor vrede…vrede die groter is dan de dood…vrede die groter is dan het leven. Sommigen van jullie zijn geboren en maken je je hele leven zorgen en dan gaan jullie over en denken: ”Waarom heb ik zo gedacht? Ik heb mij niet vermaakt. Ik heb niet gelachen. Ik heb mijzelf tekort gedaan!”

En nu zijn jullie weer hier in deze opmerkelijke tijd! Dat is de boodschap. Die is heel eenvoudig. Ik wil dat jullie je liefde herinneren. Ik wil dat jullie je herinneren wat er voor jullie is verborgen. De Schepper van alles wat jullie door je ogen zien, kent jullie namen. Namen die aan de andere kant van de sluier in licht worden gezongen.

Jullie zijn eeuwig!

Allemaal!

En die ziel van jullie blijft en blijft en blijft, en er zijn veel mensen die zich afvragen hoe het er aan de andere kant uitziet. Er zijn er ook, aan de andere kant van de sluier, die zich afvragen hoe het op Aarde zou zijn, voor een tijdje.

THUIS is niet hier, lieve mensen. Dit is de transitieplaats. Thuis is waar jullie naartoe gaan. Dat gaat komen en het zal prachtig zijn. Jullie zullen het zien. Gezegend is de mens die niet bang is voor de dood en die begrijpt dat jullie eeuwig zijn en dat alle mensen die aanwezig zijn zullen ontwaken voor een grotere waarheid.

Dat is de herinnering aan de eeuwigheid, liefde, schoonheid, vrede, compassie…de natuurlijke staat van de mens.

En zo is het.

Kryon