KRYON LEMURIAN RETREAT. 3 – KAUAI – HAWAII

 

KRYON LEMURIAN RETREAT. 3
– KAUAI – HAWAII

3 November 2022 
Geplaatst: 17 juli 2023
Vertaald uit het Engels vanaf audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Deze channeling komt na een tijdje van, laat ik zeggen –  mooie dingen….ontdekkingen zelfs. Het was een instroom van energie waardoor het hart openging om dit te voelen. Zoals zo vaak zitten jullie voor mij op het gras van wat men hier het Hindoeklooster noemt. Als jullie het niet weten: dit werd gesticht door een man met een visie….een Indische goeroe had een visioen op dit eiland over wat er hier was gebeurd.

Lieve mensen, dit is hetzelfde visioen als ik jullie in 2017 gaf, behalve dat ik jullie geen details gaf over wat er zou gaan gebeuren. Ik zei dat er een Gouden Tijd aankwam die de Opwaardering zou worden genoemd. Als jullie de kerninformatie weer nodig hebben waar goeroe David over sprak, gaat die komen.

Er werd vandaag een vraag gesteld over de swami die vandaag dit land beheert. Het is zijn beurt om dit te doen. Er werd hem gevraagd wat de betekenis van het leven is. Dit is de moeilijkste vraag die ooit aan een leraar gesteld kan worden. Hij ging er goed mee om en zei: “Dat is wat wij onderwijzen. Zo makkelijk is het: Jullie vinden de oorspronkelijke God binnenin jezelf vanaf het moment waarop jullie hier kwamen.”

De lering ging dus als volgt: Er gebeurde iets met de mensheid waarbij de goddelijkheid zich presenteerde….bijna zoals jullie Tuin van Eden. Het presenteerde zichzelf op zo’n manier waarbij jullie bewustzijn werd gegeven over de Schepper binnenin en al die tijd daarna zijn jullie door lagen van duisternis en licht gegaan in wat jullie “geschiedenis” noemen en door de energieën van de eeuwen die sociologen al heel snel zullen herkennen als lagen waar jullie doorheen gingen om bij dit leven te komen….door het Millennium gingen, door de Opwaardering van 2012….waar het begint.

De betekenis van het leven is het vinden van hetgeen altijd al daar was. Compassie, vriendelijkheid, liefde, schoonheid, vreugde, lang kunnen blijven in de lichamen die jullie hebben en die God was daar altijd al en hoeft daar door geen enkele goeroe of sjamaan, channellaar of heler geplaatst te worden.

Jullie dienen gewoon de ui van de oude energie te pellen waarin jullie zijn geboren, de realiteit waarin jullie denken te zijn kunnen jullie afpellen op je eigen tempo. Jullie kunnen onderzoeken en je afvragen: “Is er iets dat groter is of is er iets dat mij niet is verteld en dat logischer is dan ik dacht toen ik jong was. Zou het kunnen zijn dat er meer met mij aan de hand is dan ik ooit heb geweten?” Als dit zo is en het bij jullie naar voren gaat komen is DAT de metafoor waarover wij steeds spreken die jullie licht aansteekt. Want dit licht dat jullie dan zelf ontdekken  is besmettelijk. Jullie lachen meer, jullie glimlachen meer en zijn veel minder vol van angst en daarbij hoeven jullie niet te doen alsof…. Het is iets dat vanzelf gebeurt en dat anderen merken en het helpt hen om hun eigen ui een beetje makkelijker en sneller te pellen, door gewoon bij jullie te zijn.

Lieve mensen, ik zeg jullie dat de kleuren eraan komen. Het gebeurt…in een zwart-witte wereld. Sommige dingen zullen problematisch zijn, andere dingen zullen weggegooid worden door degenen die in zwart-wit hebben geïnvesteerd, en jullie weten wat ik bedoel. En als de kleur opkomt is dit een metafoor voor Licht, lieve mensen. Het begint stukje bij beetje en het verspreidt zich door vreugde, lachen en liefde. Dit gaat niet via economische processen, niet door politieke systemen, maar het gaat over van mens tot mens op deze Aarde.

De Schepper binnenin.

Gemaakt naar zijn beeld en gelijkenis is een metafoor die zegt dat jullie zij geschapen naar het beeld van de Creatieve Bron, en die is geen hem of haar! HET IS LIEFDE!

Als jullie dit ontdekken gaan jullie bloeien, gaat het zaad groeien

Ik heb mijn partner verteld. Bewater hen hier, en laat het hen voelen en laat hen zich herinneren dat degenen die deze plaats hebben gebouwd dit deden met dezelfde overtuiging als ik jullie zojuist heb verteld.

Het Licht wint hier! Blijf hier en voel het. Blijf een tijdje!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

Ik kom hier weer terug.

En zo is het.

Kryon