KRYON LEMURIAN RETREAT. 4 – Waimea Canyon

 

KRYON LEMURIAN RETREAT. 4
– Waimea Canyon

4 November 2022
Geplaatst: 24 juli 2023
Vertaald uit het Engels vanaf audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Het is opmerkelijk wat de geschiedenis zal doen….wat zij zullen zeggen over wat jullie nu nog niet weten over de tijd die nu is en over de manier waarop historici hiernaar zullen kijken….hoe de sociologen ernaar zullen kijken. Het was een tijd die opwaardeerde. Dit ging op verbazingwekkende manieren. Het ging in zoveel facetten omhoog. Er zullen boeken worden geschreven over wat er gebeurde. En dit is niet eens spiritueel. Het heeft waarlijk te maken met de cultuur van de planeet Aarde waar jullie juist doorheen zijn gegaan in je leven….en jullie ouders en grootouders, is waarschijnlijk een van de donkerste tijden op deze planeet. Het was zo donker, zou je kunnen zeggen….een metafoor voor een laag bewustzijn, dat zelfs degenen die verantwoordelijk waren voor jullie spiritualiteit, boek na boek schreven om te vertellen hoe het allemaal zou gaan eindigen.

Zij waren daar zo zeker van dat zij jullie vertelden om je maar beter voor te bereiden omdat het helemaal in elkaar zou gaan klappen en dat de volgende oorlog, nummer drie, jullie laatste zou zijn en zij gaven jullie een soort van datum waarop dit zou kunnen gebeuren…vlak na het jaar 2000, en dat jullie geen enkele kans zouden hebben. De vorige channelaars van vandaag vertelden jullie hetzelfde en zelfs ook nog dat de Aarde zou samenwerken met jullie vernietiging….dat bepaalde delen van dit land, waarop jullie nu zitten, in de oceaan zouden vallen. Jullie zouden naar een andere plaats moeten gaan.

Dat is behoorlijk donker toen deze consensus van zoveel verschillende plaatsen kwam, deze angst bij zoveel mensen of jullie het wel zouden redden.

Ik zal jullie het prachtigste vertellen dat ik jullie ooit zou kunnen vertellen. Wat jullie heeft gered van al deze dingen, die een realiteit vormden die had kunnen gebeuren, wat dit allemaal redde, was de immensiteit, de schoonheid, van alles wat binnenin de mensen aanwezig is.

Jullie deden het! Niet jullie politici. Niet jullie Sjamanen. Niet jullie priesters. JULLIE DEDEN HET!

Het was iets dat zeer langzaam gebeurde, maar jullie kunnen het terugvinden. Het staat in boeken zodat jullie het kunnen opsporen…over wie wat kreeg en waarom en  waarom dit en dat veranderde in de manier van denken om jullie naar een plaats te brengen die niemand had verwacht.

Ik zal jullie nu de rest van dat verhaal vertellen. Jullie zitten nu in het midden van deze Opwaardering en jullie zitten er zo diep in – en tegelijk ook erbuiten – dat er mensen zijn die er nog steeds aan twijfelen. Anderen zijn nog steeds overmatig bang en zeggen: “Als het bij de Millenniumovergang niet is gebeurd zal het nu wel gebeuren!” Zij verwachten altijd het ergste. Er zal een tijd komen waarin dit voorbij is om je te realiseren dat dit is gebeurd. Misschien dat jullie kinderen, of hun kinderen dit pas zien, maar het zal gebeuren….de verwachte hel en verdoemenis die niet doorgingen.

Maar de rest van het verhaal is dit: Wees erop voorbereid dat jullie dingen zullen gaan krijgen die jullie daarvoor niet hadden. Ik heb het over bewustzijn, ontdekkingen en uitvindingen.

Wat heeft deze planeet nodig? Hoe kunnen jullie jezelf voeden met steeds meer mensen op de planeet? Met bijna een exponentiele stijging van het aantal mensen; wat hebben jullie nodig? Het antwoord is dit: Manieren uitvinden met betrekking tot voedsel, water, elektra en veiligheid die niet bestaan. Jullie elektra is goed, maar dat geldt niet voor jullie elektriciteitsnet. Jullie gaan door met het gebruik van de bronnen van de planeet….. jullie weten wat er dan gebeurt. Jullie halen hen uit de grond en zij hebben allemaal bijwerkingen als vervuiling Er zijn zoveel dingen fout met de manier waarop jullie jezelf nu voeden.

Wat als ik jullie vertel dat op elk oud gebied, de methoden zullen gaan veranderen? Jullie zullen hen niet meer nodig hebben. Jullie zullen geen elektriciteitsnet  meer nodig hebben….dat komt eraan!  Vers water is voor sommigen in deze zaal geen probleem…maar anderen realiseren zich dat het begint op te raken. Wij hebben jullie eerder verteld dat dit helemaal niet zo zal zijn door een uitvinding die er gaat komen over ontzilting van zout water. Jullie oceanen zullen het antwoord zijn.

Wij hebben jullie eerder verteld dat de bossen en wouden er klaar voor zijn om jullie nog meer dan voorheen te leveren en dat er vele natuurlijke remedies zullen zijn in samenwerking met Gaia, die er altijd al zijn geweest, om jullie lichaam dat altijd naar balans streeft, te helpen om zichzelf helemaal te herstellen van alles wat jullie erin hebben gestopt, en in balans te houden. Het is nooit te laat voor volledig herstel. De cellen van jullie lichaam willen balans en juist die balans zal komen van de kruiden van de Aarde. Zou het jullie verbazen als het partnerschap met de Aarde opnieuw vastgesteld gaat worden? Jullie gaan dan begrijpen wat de Inheemsen wisten over Gaia en het gevoel en de voordelen om zo’n partner te hebben.

Dit zijn de dingen….de rest van het verhaal, en deze uitvindingen, waar jullie bij een aantal ervan nog niet aan toe zijn, zijn wel heel dichtbij…veel dichterbij dan dertig jaar geleden, en dat zal het verschil zijn. Het bewustzijn zal nu klaar zijn voor enkele van deze dingen…ontwikkeling in natuurkunde waarvan jullie denken dat zij onmogelijk zijn en waarvan jullie dan begrijpen dat zij er altijd al waren. Net zoals jullie nu dingen begrijpen zullen jullie ook Basis-ontwerp-natuurkunde gaan begrijpen. Dichtheid en massa, hmmm,  zullen jullie dingen brengen die jullie niet hebben verwacht. Maak je er maar klaar voor. Allemaal dingen om de mens te helpen. Er zal dus geen honger zijn en geen overbevolking doordat jullie geen bronnen zouden hebben. Het zal het totale veld van leven op deze planeet veranderen en alle dingen waarover ik jullie vertel zullen natuurlijk zijn. Er zal een tijd komen waarin jullie geen rookwolken meer zullen zien.

Dit is dus de voorspelling en als men later zal terugkijken zal men dit de Donkere Eeuwen noemen….dit, wat jullie nu ervaren!

Lieve mensen, jullie bewustzijn is de Koning…de Koning die de beslissingen zal nemen over de snelheid waarmee dit zal gebeuren.

Ik wilde jullie je toekomst vertellen en ik zal het nog vaak zeggen: Het LICHT komt eraan! Kleuren komen eraan! En ik zit hier voor degenen die hier allemaal voor kunnen zorgen!

En zo is het.

Kryon