KRYON LEMURIAN RETREAT. 5 – Wailua River

 

KRYON LEMURIAN RETREAT. 5
Wailua River

5 November 2022 / Geplaatst: 4 september 2023
Vertaald uit het Engels vanaf audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Vandaag bevindt deze groep zich bij de Fern-grotten op het eiland Kauai en de Wailua rivier. Deze plaats is voornamelijk door een ding beroemd omdat de Royals hier kwamen. Maar er was hier een grote belofte van Liefde. Veel vereniging van harten hier! Een van de boodschappen die wij jullie lang geleden brachten ging over het Kristallijnen Raster. Dit is geen raster dat jullie kunnen meten of zien. Wat weten jullie over kristallen? Het is een substantie die dingen kan opslaan.

Het Kristallijnen Raster is dus bekend vanwege het opslaan van energieën. Het hoeven niet noodzakelijk esoterische energieën te zijn maat ook energieën van menselijke emoties, van compassie, vreugde, angst. Dit verklaart het feit dat sommige gevoelige mensen daar naartoe kunnen gaan en kunnen zeggen dat daar iets gebeurt….iets verbazingwekkends is gebeurd, iets tragisch’ hier is gebeurd, en later tot de conclusie komen dat zij op een eeuwenoud slagveld liepen.

Wat is hier gaande? Hoe werkt dit? Jullie zeggen dan dat zij gewoon gevoelig zijn en ik vraag jullie dan: Waarvoor? Iets dat 100 of 200 jaar geleden gebeurde? Het antwoord is dat het Kristallijnen Raster dit heeft opgeslagen. Deze dingen zijn over de hele planeet heel vaak gebeurd. Mensen zullen het voelen, en weten. Op dit moment, terwijl jullie hier voor mij zitten, lieve mensen, wil ik dat jullie proberen te voelen wat hier opgeslagen kan zijn….de liefde die hier is, de beloften die zijn gedaan, de liederen die hier zijn gezongen, de voorbereidingen voor wat er gaat komen, de schoonheid van de bruid, de bruidegom en alle bruiloftsgasten, die allemaal klaar staan om te luisteren naar een prachtig liefdeslied dat hun harten verenigden….met ideeën over een leven dat voor hen lag…geen angst, alleen liefde! Dit zet zich ook vast in het land en misschien kunnen jullie dit voelen terwijl jullie hier zitten. Van mens tot mens….dat is wie jullie zijn.

Dit is een prachtig voorbeeld van waar wij het vandaag over hadden. Het is “trouwen met jezelf” Dit was de oefening….echt waar.

Hoe is zoiets nu mogelijk? Het lijkt op een esoterische praktijk die alleen maar door een paar mensen beoefend kan worden die eigenlijk echt niet weten wat zij doen. (Kryon lacht) En dat is wat wij zo vaak zien.

Laat mij jullie vertellen hoe echt dit is. Wat is jullie geloof als wij zeggen dat jullie God binnenin je hebben en dat jullie een ziel hebben die God toebehoort? Dan zijn er onder jullie die zeggen: “Dat heb ik gelezen in de Schrift. “Gemaakt naar zijn Beeld en Gelijkenis, en ik geloof dit wel op een bepaalde manier!” En meteen daar achteraan: “Ja, en ik zal dit uitvinden als ik mijn laatste adem heb uitgeblazen!” Dat is juist de boodschap…dat jullie dit niet kunnen aanraken en dat het niet van jullie is. In deze cultuur is jullie geleerd om bang te zijn voor God….bang te zijn voor de Creatieve Bron.

Hebben jullie je ooit afgevraagd dat als er ergens een engel verschijnt, die als eerste zegt: “Wees niet bang!” Dat doen zij omdat deze cultuur bang voor hen is. Waarom zouden jullie bang zijn voor liefde?

Dit is de ui die ik jullie vraag te pellen. Dan zijn er mensen die vragen wat dat voor ui is en dan zeg ik dat dit de ui is die jullie elk, allemaal omringt. Hij is waartoe jullie zijn geprogrammeerd om te denken en te geloven. Vaak hebben jullie religieuze leiders jullie verteld om bang te zijn omdat God alles is en jullie niets en dat jullie erg je best moeten doen enz. Dat is de ui die jullie uitnodigt om hem te pellen en uit te zoeken of daaronder een grotere waarheid is….misschien iets dat jullie niet is verteld. De psychologie hiervan is interessant want er zullen mensen zijn, niet in deze groep, die zeggen: “Ik ben goed zoals ik ben. Ik hoef die ui niet te pellen. Ik ben gewoon goed zoals ik ben en val mij niet lastig met deze dingen!”

Ik zeg tegen deze mensen dat jullie vrije keuze hebben om te gaan onderzoeken of niet, maar lieverd, als jij dit was heb jij mij iets verteld waar jij je niet van bewust bent ….jij bent bang om te gaan kijken. Dat is wat jij mij vertelde. Wat als jij het toch zou doen? Waar ben je bang voor? Het antwoord is: VERANDERING. Je zou kunnen ontdekken dat er iets groters is waar jou nooit over is verteld, en als er iets groters is zal jij je hele leven opnieuw moeten bekijken, veranderen. Echt waar, dat kan niet anders.

Wij hebben een axioma dat wij eerder hebben gebruikt….als je iets hebt geleerd kun je dat niet meer ont-leren. Jullie hersenen zijn geen computers….er is geen delete-knop en er is geen erase-knop, en als jullie eenmaal iets weten…is het er! Wat als ik jullie vertel dat een paar van jullie door het pellen van de ui er een glimp zagen van het geweldige dat binnenin jullie is?

Jullie weten wat er gebeurt als mensen dit ontdekken en zien. Het eerste wat zij zeggen is dat er een beschermengel om hen heen is. “Ik heb het gezien. Ik heb het gevoeld. Ik ben verliefd op deze beschermengel. Ik zal daar naartoe gaan en ik zal vrede en vreugde hebben en het zal de rest van mijn leven zo zijn. Ik zal steeds naar mijn beschermengel gaan!” Als je verder niet wilt pellen is dit al genoeg want je zal vrede en vreugde hebben en alle dingen kwijt zijn waar je last van had want deze beschermengel zal je heel goed vasthouden als je in moeilijkheden zit.

Dan zijn er anderen die het gezicht van die engel moeten zien en toen zij dit eenmaal zagen, zagen zij dat dit hun eigen gezicht was.

Binnenin jullie is er een Pracht van Liefde. Het is jullie kern. Het is jullie ontwerp. Het is jullie stamlijn. Het is jullie toekomst. Dit is waar het naartoe gaat, lieve mensen, in deze tijden!

Hebben jullie het moeilijk om te trouwen met je beschermengel? Mannelijk of vrouwelijk maakt niet uit en jullie zouden zeggen dat jullie daar helemaal geen problemen mee hebben. “Laten wij het doen want dan word ik een deel daarvan, versmelt ik daarmee voor de rest van mijn leven. Hebben jullie er moeite mee om te zeggen: “Ik hou van jou, beschermengel?” De meesten van jullie zullen hier geen moeite mee hebben want de engel vertegenwoordigt dat wat bovennatuurlijk is en goddelijk en natuurlijk, al wat vreugdevol en goed is. De beschermengel zal je hand pakken en je altijd beschermen. De beschermengel is overal.

Denk er eens over om te trouwen met jouw beschermengel….zelfs als je dit niet uit jezelf weet.

Lieve mensen, dit heeft niets te maken met misleiding. Jullie hebben geschriften waarin staat dat liefde zichzelf niet oppompt, groter maakt. Zo geldt dit ook voor de liefde voor jezelf. Het is een allesomvattende herkenning van de liefde van de Schepper binnenin jullie en is een deel van jullie. Ga door met het pellen totdat je op een dag kunt zeggen: “Ik heb het gevonden en het is helemaal niet gek, en ja, mijn leven is radicaal veranderd op een grootse manier, en ja, ik moest vele dingen wegdoen die voor mij nu kinderachtig lijken. Ik heb nu een andere realiteit.”

Ja, er is verandering. Zijn jullie bang om te kijken?

Ik zal het hierbij laten, lieve mensen, die voor deze planeet nu alles betekenen. Dit is voor jullie een goede plaats om te zien en te luisteren….een heerlijke plaats om te zijn, en de elementen hebben vandaag meegewerkt…zelfs geen regen zodat jullie hier konden zitten en voelen wat er is gebeurd om ervoor te zorgen dat de volgende stap genomen kon worden. Dit hoeft niet perse nu te gebeuren, maar misschien zullen jullie op een dag alleen zijn en zeggen: “Lieve Spirit, ik wil die ui verder pellen want ik wil meer weten…ik wil weten wat daar is!”

Dank jullie wel, en wees klaar voor verandering!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon