KRYON LEMURIAN RETREAT. 6 – Bootreis Zonsondergang

 

KRYON LEMURIAN RETREAT. 6

Bootreis Zonsondergang

6 November 2022 /Geplaatst: 5 september 2023
Vertaald uit het Engels vanaf audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Deze korte boodschap is speciaal voor degenen op deze twee boten. Iedereen mag ernaar luisteren, maar hij is met name voor jullie, lieve mensen, en jullie weten zelf wie jullie zijn.

Wie van jullie heeft een goed voorstellingsvermogen, of denkt dat dit zo is? Jullie hoeven je vandaag niets te visualiseren want het zal vlak voor jullie zijn. Het zal iets zijn dat sommigen van jullie zich zullen herinneren. Dat komt omdat het moeilijk is om dit weg te poetsen in een Akasha dat al is gevuld, en dat is waarom sommigen van jullie kwamen.

Wat is je voorstellingsvermogen? Terwijl dit schip door deze prachtige wateren bij de kust rond dit eiland vaart…zelfs toen dit geen eiland was maar een deel van een continent, waren er vele bergtoppen die vol groen waren.

Ik wil dat jullie je even voorstellen dat je alleen bent met een of twee mensen, in een kano misschien of een kleine zeilboot en misschien wel kijken naar hetzelfde als waar jullie vandaag naar kijken. Ik vraag jullie of jullie voor een paar momenten willen terughalen, terugdenken, of jullie hier misschien al waren.

Dit soort dingen gaan niet meer weg….schoonheid, goedheid, vriendelijkheid, compassie. Dit zijn de dingen die jullie je door de eeuwen heen herinneren, en jullie gaan hen weer zien. Als jullie het kunnen terughalen, herinneren, en als je dit kunt, als je voelt dat jij daar was, zeg dan alleen maar: “Dank je! Dank je wel, Spirit, voor het helpen herinneren aan Thuis”.

Het hangt van jullie af. Daarom kozen wij dit als de laatste bijeenkomst voor jullie, het laatste avontuur voor jullie, zodat jullie dit voor altijd met je mee kunnen dragen…..waar jullie ook gaan.

Onthoud dit.

En zo is het.

Kryon