Kryon Magical Mystery Tour, Engeland. 1 / De Heldenreis

Live Kryon Channeling:
Kryon Magical Mystery Tour, Engeland. 1

De Heldenreis

15 mei 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Het is het begin van weer een reis, een excursie, naar een zeer speciale plaats. Een reis van energieën, van verhalen, van geschiedenis, van legenden. In deze boodschap ga ik veel dingen onthullen die zeer controversieel zullen zijn vanwege het gebied waar ik ben. (kryon lacht) En door de houding, de kennis en de verhalen en de legenden. Ik zal jullie dingen geven om over na te denken en ik zal jullie enkele redenen geven die achter dit gebied liggen dat tussen alle andere gebieden op de planeet ligt.

Ik heb jullie al verteld dat dit een piek is, lieve mensen. Zoals al gezegd is het raster en de emoties die hier zijn extreem sterk en deze combinatie schept een gebied waar zoveel verhalen zijn en er zijn zoveel helden, en daar wil ik het over hebben. Er is ook nog iets waar ik het nog niet over heb gehad….tot nu….en dit is het gebied!

Ook al is dit geen onderdeel van de studie, weten jullie allen van de patronen in het graan. En dit is het gebied. Op deze planeet zijn er ook andere gebieden waar graancirkels voorkomen, lieve mensen, maar niet zoals hier. Zij zijn er constant, sommige ervan dagelijks en sommige ervan worden zozeer verwacht dat mensen erop staan te wachten. Waarom hier….waarom hier? Het zijn dezelfde redenen als voor wat eraan komt. Maar eerst een paar van de technische dingen waar jullie – degenen die de patronen bestuderen – naar hebben gekeken. De patronen zijn prachtig en sommige zijn gevuld met symmetrie, sommige zitten vol boodschappen, anderen zien eruit alsof zij patronen van DNA hebben en jullie weten dat er een of andere intelligentie achter moet zitten. Het kan niet zomaar iets toevalligs zijn; er zijn er zoveel en zij zijn prachtig, en zij zijn een mysterie, helemaal plat, en als jullie door deze patronen gaan en er doorheen lopen zijn zij ononderbroken. Er is er geen een die onderbroken is. De grootsheid ervan is steeds heel, lieve mensen. En dus zijn er mensen die zeggen dat dit onmogelijk is en dat het geschapen moet zijn door een bron van buitenaf, waarschijnlijk door ET’s. Wat ik jullie ga vertellen gaat volkomen tegen de logica in. Lieve mensen, deze patronen zijn van onderaf in het gras getrokken. Dat is het Kristallijnen Raster. Dit is het Raster dat hier zo krachtig is. Het herinnert zich bewustzijn en transformeert dit in patronen.

Dit is multidimensionale natuurkunde en men ontdekt patronen van dingen die anders zijn dan alles wat men ooit heeft gezien. Vraag het aan een kwantumnatuurkundige en dan zegt hij: Ja, dit is anders dan wij kennen, en wij gaan zien dat multidimensionale dingen patronen hebben. Jullie beginnen hen al te zien en zij hebben boodschappen in zich en de boodschappen komen van…..het verleden. Zij zijn de voorouders die worden herinnerd in het Raster en wordt letterlijk in het gras gedrukt in een bepaalde formatie. Wij hebben jullie dit eerder verteld: tegen alles en de archeologie in zijn er beschavingen voor deze geweest en deze beschaving gaan ontdekt worden. Op deze planeet gaan jullie ontdekkingen doen die gebaseerd zijn op nieuwe technologie en de mogelijkheid bieden om door de grond te kijken en dit geeft jullie informatie over structuren, jullie zullen geschreven dingen ontdekken die nooit “bestonden” en een technologie waarvan jullie dachten dat niemand die zou hebben gehad.

Lieve mensen, de laatste beschaving waar jullie niets van weten, voor negenduizend jaar geleden, had elektriciteit en elektriciteit is geen mysterie, het zit in de natuur en het is daar om ontdekt te worden. Er was technologie. Op dit moment zijn er mensen tussen jullie die dit belachelijk vinden omdat dit niet zo kan zijn. Ik zeg tegen jullie: Wacht maar af want de ontdekkingen zullen de vraag oproepen: Wie was hier? Welke beschavingen? Dit zijn jullie voorouders en zij waren hier in dit gebied. Zij omringden de piek die hier zo krachtig aanwezig is. Dit zijn degenen die jullie de boodschappen brengen en de kennis, zelfs die van het DNA.

Er zijn patronen in het graan die een verhaal vertellen en zij zijn jullie voor jullie. Omhoog gebracht van het Raster onder jullie voeten, maar dat is niet waar ik het over wil hebben. Ik wil het hebben over iets dat extreem controversieel is; het is de energie van deze omgeving en het zijn de verhalen die jullie zijn verteld. Niets hiervan is vals, echt niet, want zoals ik al eerder heb gezegd kan er het etiket “traditie” op geplakt worden. De traditie is echt en daarmee kan ik proberen om dit uit te leggen. Ik zal jullie het onderwerp geven: Arthur! (Kryon lacht)  Nu komen wij in de problemen, want waar je in dit gebied ook naartoe gaat en met wie je ook spreekt, elk zal een ander verhaal hebben. En dit op zichzelf vertelt je veel over Arthur. Draai de bladzijde even om. De beschaving die jullie mensheid noemen heeft iets algemeens dat jullie zouden moeten weten. Wij hebben dit eerder aangehaald, een beetje, zelfs op deze reis. Dit handelen op het basisniveau van de mensheid…..mensen hebben interesse om vanuit het duister naar het licht te gaan. Dit zit ingebakken in jullie. Het duwt jullie voorwaarts met vrije keuze.

Ieder mens houdt van de heldenverhalen, van kind tot volwassene. Jullie voelen je gezegend met de verhalen uit het verleden die allemaal zeer, zeer gelijkluidend zijn. Zij vertegenwoordigen allemaal de mannen en vrouwen op deze planeet die op reis zijn. Een moeilijke reis, een reis van oplossingen en het gaan naar het licht. Van een plaats van duisternis en moeilijkheden. Het Spel van het Leven winnen! Door de hele geschiedenis heen hebben jullie filosofen dit gezien, hebben het geïdentificeerd als de reis van de helden. Laat mij bij het begin beginnen. Als jullie in deze beschaving – degene die jullie kennen – kijken naar de literatuur is het overduidelijk dat elke reis die is beschreven steeds op hetzelfde neer komt: een reis naar het licht. Jullie hebben een individuele man of vrouw die een bepaalde taak heeft en die taak wordt dan verricht en daarvoor gaan zij op reis om die te vervullen. Daarbij hebben zij vrienden, partners, helpers, die met hen meegaan. Soms twee of drie en vaak meer. Zij waren degenen met een visioen. Het klinkt niet eerlijk, want zij waren degenen waarmee men steeds wilde vechten en elke keer behaalden zij een overwinning en soms was dit een moeilijke overwinning of uitdaging. Vaak duurde de reis jaren en soms was dit niet zo. Tijdens de reis was er nog iets…..bij elke, elke reis: mystiek. Er is ook een bepaalde magie, bij allemaal. Vaak hebben de vijanden die zij verslaan, of de energie die zij verslaan, en verslaan moet hier verstaan worden als: verlichten, ook de magie. Zo kunnen jullie lering trekken uit een geschiedenis als deze en degene die waarschijnlijk de meest bekende bij jullie is, komt uit de poëzie.

Een van de verhalen ging over Jason en Jason ging scheep op de Argonaut in zijn verhaal dat episch werd. Het heeft alleemaal een enkel element: zij vechten altijd tegen het duister. Hij moest vaak vechten tegen magie. Hij kreeg magie, steeds weer, hij was deel van een groter geheel, hij had partners en aan het einde versloeg hij alle draken, zou je kunnen zeggen. Dit was de reis van de held.

Het bestaat zelfs ook vandaag nog als een klassieker, en mensen kunnen het lezen, bestuderen, de media hebben er zelfs een film van gemaakt en er zijn verhalen omheen gemaakt die veel verder gaan dat wat Homerus heeft geschreven – en dit gaat tot op deze dag door. Dit waren de Ouden, dit waren de Grieken, maar laten wij nu naar de huidige tijd gaan want dit verhaal is steeds en steeds weer herhaald:  The Lord of the Rings; jullie hebben de held die de duisternis in zijn land wil verslaan en hij had een begeleidende groep om hem heen. Deze keer was er zelfs een tovenaar bij, en er is magie. Er is magie aan beide kanten, donker en licht. Hij moest vele veldslagen aangaan en een daarvan was in hemzelf. Dit was poëzie, weer uitgevonden en in een modern jasje gegoten en in een serie boeken weergegeven zodat jullie weer kennis kunnen nemen van het verhaal van een heldenreis.

Was dit geschiedenis? Het antwoord is: op een bepaalde manier wel. Het is het bewustzijn van mensen die ertoe worden aangespoord, die het lezen de films hierover maken en die ernaar kijken en de klassieker wordt een soort beloning voor de mensen die het absorberen en steeds weer willen zien omdat het er is. Jullie merken dat dit helemaal correct is.

Laten wij naar George Lucas gaan en de saga (Star Wars) die hij schreef was literatuur. Jullie hebben – alweer, de held die de duisternis tegemoet treedt de hij wordt geholpen door De Kracht. Hij is en heeft zelfs ook een kleine tovenaar, en dit zijn de dingen die steeds weerklinken…..steeds weer! Jason kwam weer terug en er is steeds een overheersing door de donkere kant en hij heeft een aantal metgezellen om zich heen. Dit klopt helemaal. Oh, maar het gaat verder. Zelfs nog correcter.

De kleine jongen met de bril (Harry Potter), ook magie! Er is iets waar hij alleen tegen moet vechten en dat is een serie van duistere monsters, maar hij heeft kameraden om zich heen en hij heeft een tovenaar! Zien jullie waar wij naartoe gaan? Deze laatste heldenreis is al jarenlang bekend en men zegt dat hij alle hoop en verlangens van de mensheid weergeeft naar alles dat goed is voor hen en voor hun familie, voor de Aarde zelf en voor de beschaving van het menselijk ras en die zijn altijd bij jullie (geweest).

Ik gaf jullie enkele dingen van deze beschaving. Ik wil jullie graag introduceren bij Arthur!

Was Arthur echt? Het antwoord is: Ja, zij waren allemaal echt! Als jullie willen weten waar dit vandaan komt kunnen jullie dit vinden in de poëzie uit Wales. Alweer leek de Griekse poëet die ons Jason gaf veel op die schrijver uit Wales want die gaf ons het verhaal van Arthur. Het verhaal was niet alleen geloofwaardig….er zijn plaatsen die jullie kunnen aanwijzen die heel erg lijken op die in het verhaal. Er zijn verschillende plaatsen waarvan jullie kunnen zeggen: “Ja, wij denken dat het hier is gebeurd.” Er is een plaats die Stirlingshire met een stad die Camelon heet. (Kryon lacht) Lijkt er heel erg op. Wat gebeurde er echt? Lieve mensen, als jullie kijken naar de legende van Arthur en naar alles wat er om hem heen gebeurde, naar de wijsheid van de ronde tafel en de ridders, zijn delen van het verhaal zo echt als maar kan. Je kunt het bijna aanraken omdat bepaalde dingen zeker gebeurden. Delen, en als jullie kijken naar alle delen realiseren jullie je dat het een conglomeraat is (een samenstelling) van vele helden op een heldenreis. Er zijn zo vele visies op Arthur dat jullie honderd jaren nodig hebben om hen allemaal te vinden, te horen, te zien of te lezen. Hij had zelfs in een van de verhalen te maken met de Graal. Het breidt zichzelf dus uit. Zoals ik al zei worden de schurken belasterd en de helden worden sterker gemaakt. Arthur was op vele manieren echt en er waren individuen die feitelijk een deel van het verhaal droegen, maar niet het hele beeld. Dat, lieve mensen, kwam uit de geest van een jongen die het heldenverhaal vertelde dat iets werd dat jullie op deze plaats kunnen aanraken en voelen. Magie…..Arthur had zelfs een tovenaar (Merlijn) Hij bestond op een bepaald niveau, tot op zekere hoogte. De legenden over Excalibur zijn hetzelfde als Luke Skywalker met De Kracht heeft. Het is er allemaal voor jullie om het in zijn schoonheid te onderzoeken. Het zijn legenden, het is geen mythologie, het is traditie om stukjes en delen van de beste delen van de mensheid te nemen, de meest heroïsche dingen, en dingen te nemen die ooit gebeurd konden zijn en er mensen van te maken met namen en gezichten en liefdesverhalen en magie.

Jullie zullen dit zien op jullie reis, maar weet dit: het is zelfs meer dan jullie is verteld. Was Arthur echt? Absoluut! Denk aan deze dingen als de magie van wat jullie in de komende dagen zullen gaan zien, (retraite) want dit begint hier.

Misschien zien jullie zelfs wel een tovenaar.

En zo is het.

Kryon