Kryon Magical Mystery Tour, Engeland. 2 / De Manier van de Ouden

Live Kryon Channeling:
Kryon Magical Mystery Tour, Engeland. 2

De Manier van de Ouden

15 mei 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die luisteren en lezen, en niet hier zijn, zijn wij weer in Engeland in een plaats die momenteel Whitehorse wordt genoemd. De naam is gegeven door de etsing in de grond waarvan men weet dat die duizenden jaren oud is.

Lieve mensen, ik ben hier niet gekomen om jullie controversen te vertellen met wat jullie ook is verteld. Ik zou het leuk vinden om de potentiëlen te verhogen van hetgeen achter wat  jullie is verteld, ligt. Als ik zeg “wat jullie is verteld” bedoel ik dat waar jullie vandaag als groep naar hebben geluisterd en degenen die over deze plaats hebben gelezen. Het is een grootse plek, lang voor het paard. Het paard kwam later vanwege zijn grootsheid, maar wij gaan door met het onderwerp van het Kristallijnen Raster.

Deze plaats is zo krachtig voor vele beschavingen omdat zij hier iets voelden, en wat zij voelden hoeft niet noodzakelijk maar één ding….het is een gecombineerd gevoel dat zichzelf overlapt en een rust schept, een vrede. Ook vandaag is het prachtig. Er is geen wolkje aan de lucht. De temperatuur is heerlijk en er zijn hier mensen die zeggen dat zij hier heel lang zouden kunnen blijven. Lieve mensen, dit is niet altijd zo. Als jullie hier zouden zijn in een bittere kou met een mist die voor dit land zo mysterieus is, zelfs de regen…..vertel ik jullie dat jullie om dezelfde reden zouden blijven staan. Jullie zouden hier om dezelfde reden willen zijn. Er is hier een mysterie dat jullie allemaal op een bepaald niveau voelen en het mysterie is niet wat hier is gebeurd; het is: waarom voel ik hier iets.

Ik wil jullie een paar dingen vertellen die jullie zouden moeten weten over de Ouden. Dit geeft jullie een beter idee en een overkoepelend idee over alles wat jullie hier zien in alle landen op de planeet waar jullie deze dingen bezoeken. De etsingen, de kastelen, de stenen, de kerken; er is iets dat jullie dienen te weten over de Ouden want de geschiedenis is gebouwd op dezelfde plaatsen om min of meer dezelfde redenen. Sommige liggen zelfs in lijn met elkaar en jullie vragen je af wat dit is; om het volledig te kunnen begrijpen, de eenvoud en de schoonheid van wat jullie zien. Jullie moeten begrijpen waar de Ouden zich werkelijk op focusten in een tijd die jullie niet eens willen geloven omdat die niet te vergelijken is met welke tijd, met welk geloof en welke verhalen ook.

Duizenden jaren oud. De Ouden concentreerden zich op maar vier dingen en jullie zien dit over de hele planeet. Zelfs vandaag de dag zijn er bij sommige oude culturen alleen maar vier dingen, en dit zijn zij: Geboorte, dood, voorouders en Gaia en in alle vier de dingen is alles betrokken. Waarvoor zij stenen opbouwden en plaatsten, vorm gaven, of ceremonies hielden. In het geboorte-deel is het de viering van de geboorte en van de vruchtbaarheid. Bij de dood ging het om het overgaan en bij sommige culturen de verwachte terugkomst en de toestand van de rouwenden. Bij de voorouders – belangrijk – vierde men de wijsheid van degenen die zijn overgegaan en daarom bouwden jullie de stenen. Daar komen de monumenten vandaan omdat jullie dan iets hebben dat fysiek is en herinnert aan de wijsheid van de voorouders en er is altijd iets dat men voelt – dat de voorouders nog in het gebied aanwezig zijn. Jullie zijn niet de eersten die aan de voorouders om toestemming vragen om het gebied te betreden. Jullie zijn ook niet de eersten die de voorouders eren, alsof zij jullie zien, omdat alle Ouden dezelfde dingen deden. Het is intuïtief voor een oude ziel om te begrijpen dat de energie van de voorouders echt nooit verdwijnt. Het is stevig verankerd in het Kristalijnen Raster, over de hele planeet! Maar op bepaalde plaatsen, zoals ik jullie heb verteld, is dit versterkt, en dit is een van deze plaatsen. Daarom voelen sommigen van jullie wat jullie voelen. Het betekent niet dat jullie hier zijn, dat jullie hier wonen of dat jullie hier zijn overleden. Het betekent dat de voorouders jullie herkennen, oude zielen, in deze tijd op de planeet, en zij zeggen: “Goed gedaan! Jullie hebben hiervoor lang en hard gewerkt” Dit is wat hier onder het gras is!

Het vierde attribuut is Gaia. Gaia omvat vele dingen, daarbij inbegrepen: het weer, de grond en de zuurstof voor degenen die leerden om dingen te verbouwen, de dieren voor degenen die jagers waren, en, lieve mensen, de sterren. Je zou kunnen vragen: “Waarom is Gaia betrokken bij de sterren?” Lieve mensen, als jullie hier op dit veld in de nacht zouden zijn met dit heerlijke weer, zonder zon, zou de hemel verlicht zijn en jullie zouden alle sterren zien, de Melkweg….elke nacht, en voor hen was dit Gaia, een deel van de ervaring van de Aarde. Vandaag de dag weten jullie dat de sterren op grote afstand staan, maar voor hen waren zij vrienden en zij kenden de constellatie en zij trokken lijnen tussen hen.

Dit waren de vier attributen die achter alles zaten wat jullie zien van wat er ook vandaag nog over is van het Oude.

Toen mijn partner in Egypte was gebruikten zij de sterren voor hun afstemming en stelden bepaalde punten en bepaalde redenen vast, om dezelfde redenen want dit was alles dat zij zagen. Ook zij eerden Gaia; in een gebouw dat zij daarvoor hadden, zeer geavanceerd en in lijn met de sterren. In deze dingen kunnen jullie bijna alles wat jullie zien, herkennen. Whitehorse…toen het werd geconstrueerd, als je het zo wilt zeggen, zag het er heel anders uit dan jullie het vandaag zien. Kunnen jullie accepteren dat het een paar duizend jaar heeft stilgelegen en daarna pas weer leven is ingeblazen en weer werd losgelaten (Kryon lacht) en dan weer werd ontdekt? En steeds werd het vervolmaakt.

Jullie kunnen onder het gras gaan kijken, als jullie dit echt willen, wat dit paard heeft gevormd, het was toen een beetje anders dan nu en soms leek het niet helemaal op een paard. Het was zeker een dier. Wat vertegenwoordigde het en waarom werd dit gepresenteerd? Ik zal het jullie vertellen en het is controversieel, lieve mensen, omdat er nergens iets over beschreven staat. Ik was erbij. Sommigen van jullie trouwens ook. Het was vruchtbaarheid. Wat is de energie van het land waar jullie nu op zitten? Wedergeboorte, het is leven, het is een van de vier attributen en dit is: geboorte. Dit is het algemene gevoel in dit gebied en de vieringen die hier door de geschiedenis heen werden gehouden ter ere van de vruchtbaarheid, waren groots.

Dit is de manier waarop geschiedenis is, lieve mensen, verschillende tijden, verschillende waarden en verschillende culturen leiden tot verschillende objecten en dingen. Maar hier was er altijd welwillende viering. Er zijn hier geen oorlogsherdenkingen; er is hier geen omgeving voor veldslagen en dit is een deel van wat jullie voelen. Er is hier geen energie die zich oorlog en vernietiging, afschuw en rouw herinnert. Wat jullie je herinneren zijn de voorouders en het idee van Licht en nieuwe geboorte. Dit wat de grond jullie zelfs nu tegemoet schreeuwt. Maar er is meer. Nu zal ik jullie iets geven om over na te denken. Ik laat parels van overweging vallen. (Kryon lacht) Over de hele planeet zijn er mensen die interesse hebben en die lijnen trekken tussen punten en zij zullen merken dat de lijnen symmetrie hebben.

Toen wij in het land waren dat jullie Hongarije noemen vertelden wij hen over de lijnen die vanaf de hele planeet naar hun Poort lopen naar wat wij de “kloppende rots” noemen, en daar is een reden voor. Zij noemden de lijnen: leylijnen en dit deden wij ook. Wij vertelden jullie dat sommige van deze lijnen door het menselijk bewustzijn zijn geschapen. Dit betreft dus ook de lijnen van het Kristallijnen Raster omdat dit raster zich bewustzijn herinnert. Jullie hebben dus wat jullie leylijnen noemen die de Oude en de moderne mens beiden hebben omdat vele samenlevingen daarop bouwden en aldus hun herinneringen daarop aanbrachten, maar niet alle lijnen zijn leylijnen. Sommige van hen zijn praktische lijnen (Kryon lacht). Laat mij dit uitleggen. Nu, dit is controversieel.

Jullie zijn nu hier aan de heuvelkant. Wat als ik jullie vertel dat hier vroeger een rivier was? Jullie zouden zeggen: “Dat is interessant, Kryon, maar hoe kan een rivier de heuvel op stromen?” Dan wil ik jullie vragen: “Denken jullie dat de topografie van vandaag ook maar een beetje lijkt op die van vierduizend jaar geleden? Dan zeggen jullie: “Goed, er zijn dus waarschijnlijk veranderingen geweest.” En jullie zouden gelijk hebben.

Lieve mensen, ik wil jullie wat informatie geven. Soms de rechte lijnen tussen twee objecten, tussen de cirkels, tussen forten, tussen kerken en zelfs tussen twee Poorten, waar water aan het oppervlak is dat rivieren wordt genoemd, zodat er rechte lijnen lopen als de rivieren recht liepen. Als de rivieren in bochten liepen, liepen de lijnen ook zo. Zij liepen en lopen niet altijd in rechte lijnen…..en dan gebeurde er iets:  Waarom zouden zij aan de rivier bouwen? Lieve mensen, het is de levenskracht van de planeet; het is water! Jullie hebben dus gebouwd op plaatsen waar water is. Door de tijd heen gaan de rivieren weg maar geologen zullen jullie vertellen dat in het proces van vele rivieren, zij niet weggaan maar ondergronds gaan.

De plaats waar rivieren waren is dus niet langer geschikt voor hen omdat de Aarde zich beweegt, omhoog en omlaag gaat, en dit heeft gevolgen voor het water. Waar zij waren zijn kleine stroompjes, bronnen en onderaardse stromen die in deze dagen nog steeds bestaan op de lijn die de rivieren hadden. Dit is de reden waarom jullie water vinden op veel van deze lijnen. Het is geen mysterie; het zijn praktische bronnen op plaatsen waar rivieren waren. Dit geldt niet voor alle bronnen en rivieren. Kunnen jullie je voorstellen dat er een enorm aantal lijnen is waarop zij zich bevinden? Waar zij ophouden en beginnen…en als zij verbonden zijn met Gaia en bewustzijn werden zij steeds weer geschapen. Het is wetenschap die praktisch en fascinerend tegelijk is. En dit antwoordt op hetgeen er in de grond is en dit wordt ook vandaag nog door jullie herinnerd. Geen van deze dingen, lieve mensen, hoeft uitgezocht te worden. Wat jullie doen is erover nadenken, aanvaarden en hen waarderen en vieren wat onbekend is omdat zelfs het onbekende vrede brengt.

“Lieve Spirit” zouden jullie kunnen zeggen, “Ik begrijp U helemaal niet, maar wat ik wel weet is dat ik mij met dit alles goed voel. Ik loop naar morgen toe en begrijp het helemaal niet, maar ik weet dat er voor mij wordt gezorgd en dat de voorouders hier zijn en dat ik een wijze, oude ziel op deze planeet ben die vandaag meedoet aan wat er vroeger was omdat ik EEN ben met ALLES!”

Tot besluit zeg ik dit: van de vier dingen waarop de Ouden zich focusten, welke hiervan was religie? Het antwoord is: alle vier samen. Zij hadden geen geloofssysteem en zij ontwikkeleden geen dingen rondom een standbeeld, een profeet of een mens. Degenen die spirituele dingen bestuderen zullen teruggaan in de tijd en zeggen: “Wel, het waren allemaal heidenen. Kijk, zij stelden rotsen en stenen op, zij omarmden de bomen!” Lieve mensen, zij waren EEN met ALLES: geboorte, dood, voorouders, Gaia. Zij hadden geen religie; zij hadden GOD! Zij hadden een Schepper die zij kenden en die zij konden zien in de sterren en alles waarop zij zich focusten was deze Schepper. Zij waren geen heidenen. Zij eerden de stenen niet. Dit is de onwetendheid van de moderne filosofen en geologen die hun eigen ideeën en hun eigen cultuur gebruiken en die plakken op een beter bruikbare en eleganter cultuur dan zij ooit hebben gekend. EEN met ALLES. Dat zijn jullie vandaag de dag niet. Jullie gaan nu begrijpen en vervangen dit nu door de volwassenheid en de elegantie die jullie hier misschien in de grond voelen.

Dit is wat zij hier hadden. Dit is wat zij hier begrepen en dit is wat jullie je hier nu weer gaan herinneren….dat de voorouders jullie aanwezigheid hier, vandaag, vieren. Jullie kunnen het voelen.

En zo is het.

Kryon