Kryon op de Azoren. 6 – Zonsopgang

Live Kryon Channeling:
Kryon op de Azoren. 6

Zonsopgang

16 mei 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de zesde boodschap op de eilandengroep die de Azoren heet, in het midden van de Atlantische oceaan en die ongerept is. Wij kijken naar het opgaan van de zon. Laat eenieder zijn ogen open houden, naar de oceaan kijken en genieten van het uitzicht. Wat jullie zien, lieve mensen, hebben de Ouden van de mensheid gezien….eonen van tijd! In deze moderne tijd zeggen ook jullie dat het prachtig is, maar de geschiedenis is diepgaander. De Ouden vormden hun religies rondom de Aarde, de maan en de zon, de planeten, de sterren en zij vormden ook metaforen rondom deze dingen. Degene die algemeen was is degene waar jullie nu naar kijken. Het begint met het verlichten van de hemel en jullie realiseren je dat jullie kijken naar iets dat gewoon is maar toch niet echt! Wat wel komt, lieve mensen, is de energie die jullie ermee verbinden want in de moderne wereld iets het gewoon leuk om ernaar te kijken, maar laten wij ernaar kijken op de manier van de Ouden. De zon vertegenwoordigt niet alleen een nieuwe dag maar vaak ook het begin van alles.” Het is bijna alsof jullie alles van het verleden wegschrobben en iets naar voren brengen dat sprankelt en fris is. Voor veel mensen brengt dit nieuwe mogelijkheden. Ik wil dat jullie hier even bij stilstaan. Er zijn zoveel dingen die wij jullie kunnen vertellen die de Ouden overdragen, maar hier is de belangrijkste. Het is een nieuwe start ook al doet het zich elke dag voor. Mensen komen, kijken ernaar en claimen een nieuwe start.

Laten wij dit dus doen. Niet alleen maar een nieuwe start maar laten wij dit claimen als een dag waarop jullie het duister van gisteren kunnen wegvegen. Dit is hoofdzakelijk voor degenen die hier bij mij staan maar ook degenen die dit gewoon beluisteren of lezen zullen een idee hebben van wat ik nu ga zeggen. Het is het duister dat jullie zorgen brengt! Misschien in de historie van degenen waarvan jullie hebben gehouden en die jullie kwijtgeraakt zijn, misschien van dingen die jullie zijn aangedaan en waar jullie het moeilijk mee hadden om dit te vergeven. Misschien voor de duisternis die jullie in jezelf voelen. Misschien is het een duisternis die jullie niet eens begrijpen zodat het vaak een gewoonte is geworden.

Dit hier is niet zomaar een symbool….dit is Gaia die zichzelf hier presenteert en zegt: “Misschien is het tijd om dit allemaal weg te zien gaan!’ Een van de eerste dingen zijn de vogels die ontwaken….zij zingen….zij zingen! Is het niet interessant dat de hele natuur meewerkt aan het idee van een nieuw begin van de dag? Jullie begroeten de dag op een manier die niet uitdrukt: “Wel, het is gewoon weer een dag!” Maar wat als het feit dat jullie hier vandaag zijn een symbool voor jullie is? Dat jullie op dit moment de dingen weg kunnen poetsen die jullie niet meer in je leven willen hebben. Op bepaalde manieren, lieve mensen, deden de Ouden dit ook want zij wisten wat zij hadden. Die gaat over alles wat zij hadden….zij hadden Gaia!

Het is tijd. Het is tijd om te overwegen, terwijl jullie hier staan, dat de dingen in je leven die duister zijn, weggeveegd kunnen worden en verdwijnen. Door de ceremonie zullen jullie dit vandaag zelf doen terwijl de zon opkomt. Er zijn mensen die moeite hebben om te vergeven maar misschien is dit een teken. Het licht is hier voor vergeving. Deze nieuwe dag, deze nieuwe dageraad kan echt herschrijven wat jullie doen. Als jullie dit een goed idee vinden zal ik jullie iets presenteren, waar jullie ook wonen en of er een oceaan in de buurt is of niet. Misschien zijn er tijden waarin jullie naar een plaats kunnen gaan waar jullie de zon op kunnen zien komen, zo vaak als jullie kunnen. Als jullie de tijd zouden kunnen wegpoetsen en alles wat er ooi t is gebeurd, nu gebeurt, en jullie kijken naar de zonsopgang, worden jullie vergezeld door honderdduizenden Ouden van deze planeet uit de geschiedenis, en ook zij groeten deze zon en zeggen: “Dit is een nieuwe dag, een nieuwe tijd!” Laat de dingen vandaag fris zijn. Dit is wat de zon aan de mensheid brengt: De zon die met als zijn grandeur een nieuw licht brengt. Ik weet dat dit een metafoor is, lieve mensen, maar laat dit echt zijn in je leven….misschien al nu! Daarom zijn jullie hier. Misschien zijn jullie naar deze eilanden gekomen om deze boodschap te horen? Laat alle duister dingen die jullie ergeren, moeite kosten, in de weg zitten van jullie pracht….laat al deze dingen vandaag verdwijnen en begin een pad waarop jullie boven deze dingen staan. Doe nu mee met Gaia terwijl zij de hemel boven deze oceaan vult met licht en de schoonheid van alle dingen neerdaalt en aantoont hoeveel er van jullie wordt gehouden. Als jullie deze dingen voor jezelf doen zitten jullie niet in een vacuüm, niet in het duister.

Spirit eert jullie, houdt van jullie, kent jullie. Geef jezelf nu de affirmatie die je wenst die je leven zoveel beter zal maken en weet dat jullie duidelijk worden gehoord door alle engelen om jullie heen, de Groep en Gaia die de schoonheid van deze planeet is, en door de Schepper, de Schepper die de Creatieve Bron zelf is.

Kijk naar deze tijd als een hernieuwing van je Spirit want daarom zijn jullie hier! Verspil dit moment niet.

En zo is het.

Kryon