Kryon op de Azoren. 9 – De Muur. (Uitgelegd)

Live Kryon Channeling:
Kryon op de Azoren. 9

De Muur. (Uitgelegd)

16 mei 2019/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de negende boodschap van de serie die nog steeds komt van de prachtige Azoren in het midden van de Atlantische Oceaan. Wij zijn op een baai van het eiland Apico en kijken over het water met een licht windje in de rug. Dit zal een dag vol gebeurtenissen zijn. Een daarvan, voor alle kijkers, is een reis in de geschiedenis, en hoewel ik het al eerder heb gezegd, is dit een plaats met een interessante geschiedenis. Maar 35 jaar geleden werd de laatste walvis niet ver hiervandaan, afgeslacht. Lieve mensen, dat is helemaal niet lang. Vandaag de dag is dit verboden in bijna alle landen van de planeet….het enige dier dat overal beschermd wordt door overeenkomsten. Toch is er iets dat ik wil herhalen: Als degenen die hier staan met een boot, de grootte maakt niet uit, het water op gaan merken zij dat de walvis weet dat zij er zijn….hij blijft lang genoeg aan het oppervlak om gezien te worden en duikt dan later weer op, op relatief gezien dezelfde plek en wat ik jullie eerder heb verteld en zo verbazingwekkend is, is het feit dat het instinct dat alle zoogdieren van de wereld hebben, een herinnering is van hun voorouders….een herinnering die zo sterk is dat zij generatie na generatie na generatie de andere kant oprennen als er een bekend roofdier in de buurt is. Zij wisten dat er op hen werd gejaagd. Zij konden het feit niet ontkennen dat er harpoenen met een rode vlag daaraan in hun lichaam werden gestoken en aan het oppervlak werden gedood. Maar 35 jaar geleden en het is nu bijna alsof dit helemaal niet is voorgevallen….het instinct van de Akasha is er niet en in plaats daarvan blijven zij vaak. Wij hebben jullie vaker verteld dat er niets in de biologie mee vergeleken kan worden. Dit toont aan dat het bewustzijn wint van het instinct.

Bewustzijn is energie en jullie kunnen het zien en voelen en dit is ook het onderwerp van vandaag: de muur! Voordat ik begin wil ik dat jullie even diep ademhalen.

Voor het eerst in jullie levens heeft deze planeet besloten om niet meer op walvissen te jagen. Ik wil jullie vragen waar dit vandaan kwam. Het is ongebruikelijk dat de planeet als geheel hier de zin van inziet. Anders dan elk ander dier waarop wordt gejaagd. Er zijn vaak jachtseizoenen, maar niet meer op de walvis. Bewustzijn begint te bewegen en dit is heel vaak het onderwerp van vele channelings geweest.

Wij hebben jullie onlangs een woord genoemd: de Muur! Wij gaan nu vertellen wat deze muur is. De muur, lieve mensen, is de limiet van jullie geloof, waardoor jullie niet verder komen dan op een bepaalde afstand omdat jullie op een muur van ongeloof stuiten en dit ongeloof neemt vele vormen aan. Vaak is het een ongeloof dat jullie is geleerd door degenen waar jullie respect voor hebben. Soms is het een ongeloof over wat jullie denken dat er is of jullie nu wetenschapper zijn of niet. Wat hebben jullie gestudeerd? Er is een plaats met een muur waar jullie niet doorheen zullen gaan omdat jullie wel beter weten….dat is de muur. Voor spiritualisten geldt hetzelfde.

Zelfs de hoogste denkers op de planeet hebben het. Ik zal het jullie tonen; even in het kort. Sommigen van jullie die dit lezen of beluisteren, nu, vandaag of later, kunnen vinden dat jullie christelijke gelovigen zijn en daarin zit heel veel eer want jullie volgen het leven, de compassie, het voorbeeld, van Christus en jullie hebben waarschijnlijk besloten dat jullie je leven willen leven op de manier waarop Christus dit deed. Er kan op deze planeet in deze tijd geen beter voorbeeld zijn. Laat mij jullie dus vragen: nummer een: waarom luisteren jullie naar deze boodschap? Omdat alle doctrines van de planeet jullie vertellen om dit niet te doen. Zij zullen jullie vertellen dat dit niet past in de nauwkeurigheid waarmee God werkt. Jullie moeten bepaalde lineaire stappen maken om dit soort boodschappen te krijgen. Niet alleen dat….zij moeten van een hiërarchie komen. Het moet van een hoog-getraind individu komen, een priester of een pastoor – en toch zitten jullie hier te luisteren. Laat mij jullie, terwijl jullie hier luisteren, vertellen over een muur waarvan jullie niets afwisten. Dit is de muur:

Niet lang nadat de Dode Zee-rollen de geschriften onthulden en later in Egypte, in Nag Hamadi, de geschriften werden ontdekt van de apostel Johannes, werden in een grot de geschriften van Johannes maar ook van de apostel Thomas ontdekt en zij schreven over hoe het was om met Christus te zijn. Johannes praatte over het ene en Thomas over het andere; persoonlijke inzichten. Er was niet echt veel overeenstemming tussen deze twee, en daarom, lieve mensen, weten jullie hier ook niet van! Zie je, jullie kerk heeft een muur. Men wil niet dat jullie de geschriften van deze Apostelen die met Christus rondliepen, zien. Als jullie dit betwijfelen en/of het nieuwe informatie is, ga het dan onderzoeken en dan zouden jullie misschien de hooggeplaatsten in de hiërarchie kunnen vragen – degenen die in staat zijn om “met God te praten”- waarom dit bij jullie vandaan gehouden wordt.

Er zijn overal muren van geloof en van gewoon gezond verstand, die zeggen: “Wij kunnen alleen maar naar een bepaalde plaats gaan!” Wij hebben jullie verteld over de muur voor lichtwerkers. Hoe ver willen jullie gaan? Wij hebben jullie verteld over enkele van de meest verlichte mensen op de planeet die dagelijks urenlang mediteerden en wij vertelden jullie dat deze prachtige mensen één waren met alles, maar….voor de muur! Jullie zouden kunnen vragen: “Hoe is dit mogelijk?” Dit komt, lieve mensen, omdat zij naar een meditatieve staat gaan waar zij vrede vinden en dit paradigma van het vinden van vrede op hun eigen manier is ook alles wat er is. Als wij vragen: “Waarom gaan jullie niet verder dan dat?” zeggen zij: “Wat is er verder dan dat? Wij hebben alles gevonden dat er is….wij zijn één met alles!”

Ik zou hen dus willen vragen: “Als jullie één zijn met alles, waarom staan jullie dan niet op en gaan op het water lopen?” Zij zouden dan zeggen: “Ja, maar dat is iets anders!” en ik zou zeggen: “Als jullie inderdaad één zijn met alles zal het water weten wie jullie zijn en zal het jullie gewicht steunen om te overleven!” Dit is bewustzijn als energie dat werkt als een puzzel die jullie nog niet hebben gezien, op een manier waarover wij over vrede spreken…wat wij nu al in drie boodschappen hebben gedaan. Wij hebben het niet alleen over het vinden, maar ook over het ontginnen ervan. Dit betekent dat als jullie op die plaats van vrede zijn, dit op jezelf dienen te plaatsen alsof jullie de Aarde ontginnen. Op welke plaats jullie deze vrede ook vinden….vul je zakken ermee, stop het in je cellen en steeds als jullie naar die plaats gaan om te mediteren, bij deze vrede, neem dan een stukje mee naar huis want dit gaat verder dan de muur van geloof en dit is niet wat mediteerders doen. In plaats daarvan, hebben wij jullie verteld, zoeken zij de zoete wateren van de vrede en drinken uit de fontein en als zij dorstig worden gaan zij weer terug en doen het nogmaals. Het idee dat zij een fles met vrede kunnen vullen en die meenemen naar huis en die kunnen vermeerderen en delen met anderen is niet noodzakelijk hun geloof.

Dit is de muur en de reden dat wij hierover spreken is vanwege hetgeen er gebeurt met jullie bewustzijn. Toen jullie hier gisteren waren vertelde ik dat jullie bewustzijn zich verandert vanwege de toegenomen functie van jullie pijnappelklier. De pijnappelklier geeft jullie intuïtie en dit komt niet alleen van de hersenen. In samenwerking met het hart hebben jullie iets dat jullie nooit eerder hebben gehad. Jullie hebben een manier om de muur te doorbreken. Dus is het verzoek aan iedereen die luister of leest: Let op je muur. Kunnen jullie definiëren en zien of dingen vreemd zijn, ook al zijn zij jullie verteld? Ik nodig jullie uit om absoluut alles te gaan herwaarderen en daarbij te bedenken wat het is dat jullie kunnen bijdragen aan je eigen lichaam en wat jullie niet geloven? Het antwoord is: langer leven en een compleet en totaal voelen. Jullie geloven het niet en het is voor zeer velen van jullie zo moeilijk om verder te gaan dan deze muur, maar dit is maar een kleine muur van vele muren en toch hebben wij al vele malen gezegd dat dit doenbaar is omdat het bewustzijn feitelijk natuurkunde is. Jullie kunnen je chemie veranderen; jullie kunnen ziekten in je lichaam opsporen en die vertellen dat zij ongepast zijn; jullie kunnen zo hoog vibreren dat ongepaste dingen zich nooit met jullie kunnen verbinden in de zin van ziekten en bacteriën en virussen. Dit is de toekomst door het afbreken van de muur. Er zijn er zo veel en wij hebben daar eerder over gesproken. Als het dus tijd is om de auto te parkeren, zoals wij zeggen, en stil te zijn en de ui te pellen, zoals wij zeggen, betekent dit dat jullie alles gaan afpellen dat jullie is verteld over wat jullie niet geacht werden te doen en misschien hoort daar zelfs het luisteren naar de woorden van Kryon bij.

Deze woorden worden gebracht in liefde aan een mensheid die er klaar voor is om hen te ontvangen.

En zo is het.

Kryon