Kryon op Paaseiland. 1

Live Kryon Channeling:

Kryon op Paaseiland. 1

26-31 oktober 2018/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

De groep bevindt zich momenteel op Paaseiland. Het is laat in de middag, dichtbij het Maui-standbeeld en luistert naar de aanrollende golven in de neervallende regen. Dit is een zegen van Gaia…dit is een aankondiging die zegt: Gegroet op deze zeer speciale plaats. Ik wil dat jullie dit voelen, het accepteren en begrijpen dat degenen die dit eiland kennen, weten dat jullie hier zijn. Deze groep is anders, meer dan alleen maar een esoterische groep. Jullie hebben je ogen van bewustzijn wijd open om hier misschien dingen te voelen waar weinigen over spreken. Lieve mensen, ik wil heel kort even omzien naar iets. Iets waar wij het al vaak over hebben gehad. Zelfs ook toen wij hier waren. Ik heb al jarenlang door mijn partner boodschappen gebracht over wat er hier is gebeurd. Jullie zullen in deze dagen dingen van de gidsen en de sjamanen horen over hun tradities, hun mythologie en zij zullen hun best doen om te vertellen wie zij zijn er wat er hier gebeurde, maar zelfs dit doet geen recht aan wat hier werkelijk gebeurde. De geschiedenis zoals zij die kennen is erg kort. Rapa Nui is veel, veel ouder dan zij weten. Het is een van de weinige plaatsen op de planeet waar de oorspronkelijke energie van de Pleiadiers bleef. Ik zal dit uitleggen.

Jullie zullen binnenkort een groep van zeven beelden zien en zij kijken naar het westen. Waar zij echt naar kijken is waar de Rapa Nui vandaan kwam, en zij zullen jullie dit vertellen: Zij spreken van een legende van de zeven avonturiers en misschien van een koning. Zij zeggen dat zij van Polynesië kwamen. Lieve mensen, ik wil jullie vertellen waar zij vandaan kwamen. Hun intuïtie is correct want degenen die hier landden kwamen direct van Hawaii en zij waren afstammelingen van de Lemuriers, uit een tijd die nog veel, veel verder ligt dan zij weten. Zie je, de Maui, de beelden zijn heel jong vergeleken met de leeftijd van Rapa Nui. Waarom kijken er zeven Maui naar het westen? Het is een eerbetoon aan de zeven reizigers die kwamen. Dit is hun traditie. Maar vraag nu aan de Rapa Nui: “Waar komen jullie echt vandaan?”  Zij zullen zeggen: “Van de Pleiaden!” Zij herinneren zich dit. De zeven reizigers vertegenwoordigen de zeven zusters. Eerder dan zeven mannen vertegenwoordigen zij de zeven sterrenmoeders. Laat mij nog iets anders vertellen waarover ik nog nooit heb gesproken. Waar er ook een nederzetting is die van Lemurie komt draagt men een zeer speciaal bewustzijn met zich mee. Zij gingen van Hawaii naar vele plaatsen toe, lieve mensen, zij gingen naar het continent, ook naar Shasta, en jullie weten waarom dit bekend staat: men zegt dat het een stad onder de berg is; zij gingen naar andere plaatsen zoals de kusten van Zuid Amerika; zij gingen naar Peru. Wat weten jullie over Peru? Ahh, misschien is er een stad onder het meer (Titicaca?) Begrijpen jullie enkele van deze dingen? Wat is er hier? Het kan veel esoterische zijn dan jullie denken. Sommigen zeggen al dat er vensters, portalen,  in de grotten zijn en dit is de beste verklaring die jullie in drie dimensies kunnen hebben.

Maar, lieve mensen, ik zal jullie iets vertellen. Degenen die hier oorspronkelijk op Rapa Nui kwamen brachten bewustzijn met zich mee dat jullie nu niet hebben en zij leerden in Lemurie over Gaia en de ceremonies die zij hielden implanteerden deze energie op deze plaats en er zijn hier een paar magische plaatsen waar jullie dit kunnen voelen; het is niet mysterieus, het is Pleiadisch! Weet deze dingen in de komende dagen en wat jullie waarlijk met je ogen kunnen zien is zeer recente geschiedenis. Maar wat jullie met je hart kunnen voelen is misschien meer dan twintigduizend jaren oud. Er zijn hier dingen begraven die prachtig zijn, en onzichtbaar. Jullie kunnen hen portalen noemen als jullie willen, maar zij zijn zoveel meer. Ik wil dat jullie naar de Rapa Nui kijken die hier wonen, dichterbij kunnen jullie het niet zien….het is een directe afstamming van Lemurie. Zelfs ook degenen in Hawaii die afstammen van de Polynesiërs. Maar de Rapa Nui zijn de zonen en de dochters van de Sterrenzusters. Luister naar de sjamanen, luister naar de gidsen want zij brengen stukjes van de waarheid die zij zich nog steeds herinneren over deze plaatsen.

Laat deze excursie beginnen.

En zo is het.

Kryon