Kryon op Paaseiland. 2

Live Kryon Channeling:

Kryon op Paaseiland. 2

26-31 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst: 27 december  2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de tweede channeling op de Rapa Nui. Wij bevinden ons op een bijeenkomstplaats en voordat ik met de boodschap begin zeg ik dat dit er een is die speciaal en belangrijk is voor Rapa Nui. Niet de mensen van Rapa Nui, maar de bezoekers. Rapa Nui zijn hier al heel lang met de Lemurische energie; er hoeft hier niets geactiveerd te worden. Er is hier niets dat gezegend dient te worden want dit is Lemurische grond, en daarom wil ik even een moment nemen. Ik vraag de voorouders van deze plaats om toestemming voor deze boodschap – een prachtige boodschap van bekrachtiging en eer voor alles wat hier is, en dank voor de overeenkomst die er tussen ons is.

Lieve mensen, er zijn niveaus van bewustzijn. Het basisbewustzijn dat jullie kennen is in de mens. Maar de Pleiadiers leerden de Lemuriers zorgvuldig dat bewustzijn natuurkunde is, het kan overgebracht worden. Het kan veranderd worden. Hoe kan men Lemurie feitelijk definiëren? Tot nu toe hebben jullie het gezien als een plaats. Dit is niet zo. Het is een bewustzijn! Het is een bewustzijn van de eerste voorouders, van de Pleiadiers die mensen waren. Overal op dit eiland zijn er symbolen van vruchtbaarheid; wij hebben jullie deze informatie heel vaak gegeven. Jullie kwamen van de sterren! Jullie hebben hun DNA! Dit vereist een geboorteproces en jullie vinden deze waarheid, deze kernwaarheid, hier, op dit eiland! De Lemuriers kwamen hier. Dit was een deel van Lemurie omdat het hun bewustzijn was dat ervoor zorgde dat dit tot Lemurie ging behoren. Jullie zullen op andere plaatsen gelijkaardige dingen vinden, maar ik wil dat jullie onthouden wat ik over het eiland van Lemurie heb verteld….afgelegen, puur en nog steeds hetzelfde. Toen zij hier kwamen ter ere van de Zeven Zusters, werd er een standbeeld opgericht met daarin het bewustzijn dat zij kenden. Zij gingen door met de lessen die zij zelf hadden ontvangen, en een deel hiervan was, dat bewustzijn ergens aangebracht, geplaatst kan worden. Je kunt feitelijk bewustzijn op plaatsen aanbrengen.

Laten wij hierbij nu even stoppen. Waarom zouden zij dit doen? Wat is het doel hiervan? In meer moderne tijden, lieve mensen, hebben jullie wat de rotstekeningen wordt genoemd – het begin van symbolen en schrijven. De Ouden brachten dingen aan op, en in, de harde lavastenen zodat jullie hen later zouden kunnen zien. Toen de symbolen lang genoeg “overleefden” werden zij een verhaal. Dit was het beste dat zij konden doen. Maar, lieve mensen, de Lemuriers hadden toen hoger bewustzijn en zo spectaculair als het mag klinken: Zij konden bewustzijn aanbrengen in rotsen. Waarom? Omdat dit een herinnering is aan wie zij waren! Geen rotstekeningen door een Lemurier! In plaats daarvan vinden jullie plaatsen met bewustzijn waar zij verhalen vertelden over zichzelf. Lang voordat Maui bestonden werd er bewustzijn aangebracht op diverse plaatsen op dit eiland. Sommige zijn op plaatsen waar jullie niet zouden willen komen. Er is hier een ongelooflijk netwerk van grotten en sommige zijn er bereikbaar voor jullie en degenen die daar naartoe gaan kunnen het voelen en sommige liggen aan het oppervlak. Kunnen jullie het je voorstellen? Bewustzijn plaatsen – bijna zoals een tijdcapsule – dat zegt: Wij waren hier! Onthoud dit en ga om met de energie van wie zij waren. De Pleiadiers onderwezen de Lemuriers dat er een dag zou kunnen komen waarop deze dingen zouden worden onthuld…..en meer!

Er was vandaag een vraag in de groep: Zijn er ook zaden geplant om later onthuld te gaan worden die de mensheid zouden helpen als die zich ging realiseren wie zij zijn? Iets voor 2012 onthulden wij iets dat spiksplinternieuw was door mijn partners partner want zij onthulde de plaatsen van de Pieken en Dalen op de planeet….er zijn er 24 over de hele planeet! Twaalf die de ene dualiteit vormen en twaalf die de andere dualiteit vormen. Zij komen overeen in energie, net zoals in jullie natuurkunde en net zoals in jullie DNA! Energie komt in paren! Het zijn tijdcapsules, lieve mensen, en als jullie voorbij 2012 zouden komen zouden zij zich gaan openen, en wat komt er dan uit? Een energie van bewustzijn! Het gaat de planeet bewerken met een energie die dingen laat ontwaken. Sommigen van jullie kunnen de veranderingen al voelen. Jullie hebben de Jokers gezien en de dingen die jullie niet hadden verwacht. Nog onlangs in jullie nieuws, en dit gaat door, lieve mensen, en het antwoord is dat de Pleiadiers inderdaad energie achterlieten. Maar je hoeft het niet te weten om de energie van een Piek of een Dal die zij hier achterlieten, te voelen. Kunnen jullie je een boodschap voorstellen die in een rots wordt opgeslagen?

En wat zou deze boodschap zijn? Lieve mensen, ik zal het jullie vertellen. Het menselijk wezen is geweldig. Jullie zijn prachtig geboren, jullie zijn geen slachtoffers van de planeet, jullie zijn voorzien van Liefde, jullie zijn een deel van alle dingen…..en jullie zijn allemaal hetzelfde! Als jullie deze boodschap voelen en er klaar voor zijn maakt hij jullie aan het huilen van vreugde omdat dit de kernwaarheid is. Dit is de tijd waarop deze boodschap op de planeet onthuld kan worden. Er zijn vele mensen die dit horen en nooit in staat zullen zijn om hier naartoe te komen, en voor hen zal ik iets zeggen. Als jullie naar deze boodschap luisteren of hem lezen spreken de voorouders tegen jullie. Waar jullie ook op deze planeet zijn wil ik dat jullie je hart openen voor een grootsere waarheid die werd gebracht door degenen die jullie zaaiden: Jullie zijn een machtig ras, gemaakt naar het beeld van God en dit beeld is Liefde. De veldslag tussen licht en donker komt eraan en het Licht zal winnen!

Dit zijn de dingen die de Lemuriers jullie zouden vertellen want een deel van hun leerstof was bedoeld voor deze tijd op Aarde. Jullie leven in een zeer, zeer kostbare en dierbare tijd waarin veranderingen zich voor kunnen zoals in geen enkele andere tijd op de planeet…..en jullie gaan dit zien! De groep die voor mij zit gaat vandaag excursies houden en zij zal op een andere manier naar de Maui-beelden kijken, met het bewustzijn dat de beelden vol zitten met het bewustzijn van de voorouders; met hun wijsheid.

Lieve mensen, zonder jullie verleden kan de toekomst er niet op een wijze manier zijn. De wijsheid van de voorouders is de sleutel voor de wijsheid in de toekomst. Er is een diepgaande waarheid die jullie op het hele eiland zullen zien.

Misschien zullen de luisteraars en lezers nu beter begrijpen hoe diepgaand deze plaats is en waarom die zo speciaal is.

En zo is het.

Kryon