Kryon op Paaseiland. 3

Live Kryon Channeling:

Kryon op Paaseiland. 3

26-31 oktober 2018/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Alweer vraag ik aan de voorouders toestemming om deze boodschap te brengen. Ik wil dat jullie je bewust zijn van de energie van de voorouders die hier waren en niet alleen de voorouders die worden vertegenwoordigd door de beelden. Er is hier een diepe Akasha, zelfs van de planeet en van degenen die deze planeet zeer lang hebben bevolkt. Lieve mensen, zelfs de Rapa Nui die hier leven ontdekken nog nieuwe energieën van dit eiland; zelfs met een toename van het toerisme! Er is een hernieuwing van de heiligheid van bepaalde plaatsen en dit komt omdat steeds meer mensen hen voelen.

Ik wil het nu over jullie hebben; de mensen in de groep; niet degenen die later luisteren en lezen. Er is al aangegeven dat jullie in de baarmoeder van Gaia zitten. Dit is een metafoor. Jullie zijn in een grottencomplex ietwat onder de grond, een plek die in het verleden voor vele dingen werd gebruikt. Wat voelen jullie nu? Dit is jullie tweede dag. Het is nu tijd voor jullie om dingen te gaan voelen, als jullie dit al niet doen! Ik wil niet dat jullie vreemde energie voelen; ik wil dat jullie de energie voelen die hier voor jullie was achtergelaten. Ik wil dat jullie vrede voelen, welwillendheid en liefde. Dit is dan het bewustzijn van de Lemurier….lang voordat hier de beelden waren….lang voordat er burgeroorlogen waren…kwamen degenen die puur waren. En, lieve mensen, zij lieten een energie achter die jullie persoonlijk kunnen voelen. Vaak zullen bovennatuurlijk begaafde mensen naar deze plaatsen komen en zij zullen ernaar zoeken om vreemde dingen te voelen en zij zullen een energie voelen en zij zullen voelen dat zij hier zijn om het eiland te zegenen. 

Ik zal jullie nogmaals iets vertellen: deze omgeving hoeft niet gezegend te worden. Het is hier puur! De energie die jullie hier voelen is voor jullie en je hart. Als jullie iets aan dit eiland willen geven, wil ik dat jullie permissie geven om te veranderen. Jullie zijn in een heel speciaal en puur gebied. Jullie kunnen tegen je hart spreken; jullie kunnen jezelf genezen als jullie met kwalen hier naartoe kwamen. Er is hier op het eiland genezing voor jullie. Hoewel het een metafoor is, staat het bekend om zijn genezing en kruiden. Het is de energie van genezing. Jullie kunnen zelfs dingen helen die niet met je gezondheid te maken hebben. Vrede in bepaalde situaties, misschien het uitschakelen van angst, de mogelijkheid om angst te herschrijven. Het is hier allemaal. Als jullie de sjamaan vandaag hebben gehoord sprak hij over deze dingen. Zij zijn hier….zelfs na al die jaren. Zij spreken over de kracht van jullie woorden, over de dingen die wij beschreven en over degenen die dit geloven….dit is hun afstamming…..dit is hun esoterische geschiedenis en jullie zijn hier om die in je op te nemen. 

Ik zeg het nogmaals: als jullie iets aan het eiland willen geven, geef dan toestemming om te veranderen. Misschien willen jullie je eer en dank uitspreken aan degenen die hier eerder waren en deze plaats bewoonden? Dit zeer kleine eiland in het midden van de oceaan….het gaat over jullie hart.

Er zijn plaatsen die jullie nog zullen bezoeken en die nog luider tegen jullie kunnen spreken dat tot dusverre en ik wil dat jullie naar hen gaan zoeken en het zijn misschien plaatsen die jullie zelf zullen vinden en die tegen jullie zullen spreken. Sommige van hen zullen zeggen: Herinner je! Herinner je!! Het betekent niet dat jullie Rapa Nui zijn. Het betekent: Herinner je de kernwaarheden die in Lemurie werden geleerd want dit zijn de dingen die de oude zielen zich in de opwaardering dienen te herinneren. 

Waarom zijn jullie werkelijk hier? Is het omdat dit eiland beroemd is? Omdat jullie deze Moai wilden zien? Of heeft deze plaats jullie geroepen? Ik laat dit aan jullie over. Jullie namen deze beslissing vanwege de enige echte kernreden waardoor jullie ja zeiden en van zo ver weg kwamen: om permissie te geven om te veranderen, want dit is daarvoor de plaats! Welwillendheid, vrede, gezondheid, heling en liefde. 

Ik wil dat jullie nu even een moment nemen en aan deze dingen denken.

Lieve mensen, de voorouders zijn zeer verheugd met jullie vriendelijk eerbetoon voor wie zij zijn. 

En zo is het.

Kryon