Kryon op Paaseiland. 5

Live Kryon Channeling:

Kryon op Paaseiland. 5

26-31 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst:  30 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

De groep zit op een vriendelijke heuvel in de zon, in het gras en wij gaan door met de channeling op Paaseiland, Rapa Nui. Er waait een vriendelijk briesje.

Vandaag, lieve mensen, hebben jullie van de sjamaan gehoord. Degenen die sjamanenenergie hebben vertellen verhalen. Deze verhalen gaan altijd over hun leven en dat van anderen om iets duidelijk te maken. Op deze manier gaat het altijd zo met degenen die op een sjamaanse manier onderwijzen zodat zij de waarheid persoonlijk bij jullie brengen. Vandaag heeft de sjamaan jullie dit verteld: dat alles wat jullie wensen binnenin is. Deze sjamaan is oorspronkelijk zeggen ook andere sjamanen. Lieve mensen, als jullie luisteren naar zijn wijsheid kunnen jullie voor jezelf ook oorspronkelijk zijn. Is het niet interessant dat wat de sjamaan jullie wil vertellen uit het verleden komt? Voor degenen van jullie die naar de channeling van Kryon hebben geluisterd: dit is hetzelfde. Er zijn kernwaarheden op deze hele planeet en de Ouden hebben die altijd met zich meegedragen. Daar is een reden voor, lieve mensen, en ik ga het daar straks over hebben.

Als velen van jullie kinderen hebben begrijpen jullie wat er gebeurt met waarheid en wijsheid. Vele jaren hebben jullie je opgroeiende kinderen vertelt welke dingen werken. Van jullie tijd op de planeet vertellen jullie hen de dingen die zinvol zijn. Jullie vertellen hen voorzichtig te zijn met dit of voor dat. En dan gaan zij op zichzelf staan en laten jullie hen los en doen zij vaak alsof zij er geen woord van hebben gehoord, want nu heeft het kind vrije keuze en door de tijd heen leren zij wat zij geleerd hebben. Zo gaat het ook met de menselijke natuur. Hoe puur de lering van de sjamaan ook is, of van de Pleiadiers, of van de Lemuriers, vrije keuze zal naar elk niveau gaan. Wij hebben het hier al eerder over gehad. Het lijkt er bijna op dat de mensheid zich sinds het begin naar beneden toe heeft ontwikkeld. Het bewustzijn werd lager, niet hoger! Nu begint het weer omhoog te klimmen. Ik wil jullie een geheim tonen dat zich hier op dit eiland, Rapa Nui, bevindt. Vanaf ongeveer vijf- tot zesduizend jaar geleden zoeken de mensen altijd een bron buiten zichzelf voor hulp voor hun gezondheid en soms is die esoterisch en gingen zij dingen aanbidden die zij niet konden zien, van dingen die zij zelf in hun eigen geest hadden bedacht om hulp te krijgen. Dit ging dan om hulp bij alles….hulp bij problemen in hun leven, hun gezondheid, hun zorgen, zij zochten hulp bij een bron van buitenaf. Soms was dit bij een mens, misschien bij een Farao in Egypte, misschien bij een Romeinse veroveraar, zij gingen naar hen voor allerlei zaken…..door de hele geschiedenis heen. Mensen keken voor alle dingen naar buiten zichzelf. Daarom was er op de hele planeet zoveel eerbetoon aan vele goden.

Als jullie mij eerder hebben gehoord, heb ik jullie verteld dat alles wat jullie kunnen doen, binnenin is. Ik heb jullie verteld dat jullie de veroudering van het menselijk lichaam kunnen vertragen en dat jullie dit helemaal met bewustzijn kunnen doen. Maar er is hier iets verborgen, een pure kernwaarheid, en ja, de menselijke natuur is hierbij betrokken! Zij wil dat jullie gaan nadenken over wat er hier is gebeurd op dit eiland. Als jullie een van de Oude Rapa Nui vragen: “Wat is jouw God?” “Het concept van God is er niet echt en in plaats daarvan is er een samenwerking met de planeet waar al het leven begint…de planeet wordt de baarmoeder voor alle dingen.” De Rapa Nui aanbaden dus geen God maar begrepen in plaats daarvan de cycli van de planeet….en de cycli van vruchtbaarheid en voor hen is dit allemaal samengebundeld in een energie. In plaats van een God in de hemel die was verdwenen was er een praktische energie die van henzelf was. De Rapa Nui hebben zeker hun krachtdieren en hun symbolen voor hulp, maar zelfs in hun taal betreffende spirituele dingen zullen jullie het woord van de Aarde vinden…..het gaat over schepping en vruchtbaarheid….alle dingen komen vanuit henzelf en van de planeet. De menselijke natuur is iets dat algemeen is op de planeet en ook op dit eiland waren er zeker oorlogen, en een grote: een burgeroorlog. En wat deden zij, lieve mensen? In het verleden, in andere landen werd dit allemaal omgeven door religie. “Mijn God is beter dan die van jou, en wij zullen tot onze God bidden dat jullie vernietigd zullen worden in een oorlog!” Maar hier hadden zij iets anders. Zij begrepen allemaal de collectie van energieën van de planeet. Je zou kunnen zeggen dat zij, ondanks hun meningsverschillen, EEN geloof hadden. Wat hier dus is verborgen is een wijsheid.

Wat te doen met diepgaande meningsverschillen als een krijger jouw broer heeft vermoord? De reactie zou dan zijn om de broer van de krijger te vermoorden. Dit is de menselijke natuur! Maar in plaats daarvan deden zij iets anders. Zij hadden een overeenkomst om meningsverschillen te hebben en zij hadden tests om te bezien wie zou gaan regeren, wie de baas zou zijn van het hele eiland en voor een bepaalde hoeveelheid tijd. Dit zou vrede brengen en de tests die werden gehouden betroffen de mens en Gaia. Een mens moest van de klif afdalen, tussen de haaien naar een eiland zwemmen, een ei uit het nest van een vogel nemen en weer terugkomen.

Degenen die dit konden doen waren de winnaars van de stam voor dat seizoen. En er zou geen moorden zijn! Als je kijkt naar wat dit werkelijk betekende gingen zij terug naar Gaia die echt deel uitmaakte van de tests. Het was niet een man tegen de elementen; het was de man die de synchroniciteit had met de energie van Moeder Aarde, en die zou degene zijn die de test volbracht….en er was vrede.  In die tijd was dit vrede, lieve mensen. Zelfs op de dag van vandaag hebben de Rapa Nui geen God behalve de planeet. Zij begrijpen de samenwerking met Pacha Mama, en dit is wijs!

Nogmaals, dit eiland heeft geheimen van wijsheid in zich, manieren van leven en dingen die anderen zouden moeten bestuderen. Vrede komt van binnenuit en dit deden zij in hun cultuur en aldus schiepen zij vrede voor zichzelf. Denk aan deze dingen…..hebben jullie vrede in jezelf? Kijken jullie buiten jezelf? Of geloven jullie dat jullie de gereedschappen binnenin je hebben om elk probleem dat je maar kunt hebben op te lossen?

Dit is de vraag van de dag!

Ga door met luisteren naar de sjamaanse woorden, want zij zijn diepgaand!

En zo is het.

Kryon