Kryon op Paaseiland. 6

Live Kryon Channeling:

Kryon op Paaseiland. 6

26-31 oktober 2018/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de laatste boodschap van de reis terwijl wij nu op Rapa Nui zijn, wat voor sommigen Paaseiland is. Wat kunnen wij zeggen dat wij nog niet hebben gezegd? Misschien hebben degenen die luisteren en lezen een opfrissing nodig over wat wij nu al negenentwintig jaar vertellen.

Lieve mensen, er is een realiteit die op de planeet niet is herkend. De evolutie schiep de mens niet. Er was een tussenkomst en er zijn nu wetenschappers die dit bestuderen. Hoe ontvingen jullie 23 paar chromosomen? Waarom hebben alle anderen die onder jullie staan er 24? Waar is die beroemde ontbrekende schakel waar de biologen naar op zoek zijn? Wij hebben jullie verteld waar deze ontbrekende schakel is. In de sterren! Jullie zijn een product van interventie vanuit de sterren! Er zijn mensen die dit horen en zeggen: “Dat gaat mij een beetje te ver. Dit kan niet zo zijn!” Toch lijkt alles in de biologie hierop te wijzen.

Lieve mensen, laat mij nogmaals vragen: Geloven jullie echt dat jullie in dit melkwegstelsel van miljarden sterren, alleen zijn? Met de leeftijd van het melkwegstelsel en de leeftijd van de mensheid weten jullie niet dat jullie nieuw zijn! Jullie zijn er net! Er zijn prachtige beschavingen en planeten in dit melkwegstelsel waar jullie niets vanaf weten, maar die jullie kennen! Laten wij even ons gezond verstand gebruiken. In de laatste twintig jaar heeft de wetenschap ontdekt dat bewustzijn de natuurkunde beïnvloedt. Voor het eerst begrijpen jullie nu dat wat jullie denken feitelijk een effect heeft op dingen die jullie kunnen zien. Kunnen jullie je een gevorderd ras voorstellen dat hoog bewustzijn heeft? Wat als zij een miljoen jaar ouder zijn dan jullie? Wat als zij door hun bewustzijn de Eenheid van de Schepping begrijpen? De meesters van de planeet zeiden dat jullie God binnenin je hebben. De meesters van de planeet zeiden jullie naar binnen te kijken voor alles wat jullie nodig hebben….niet naar buiten! Hoe is dit bij beschavingen die dit wisten?  Zo diepgaand dat zij dingen kunnen scheppen met hun bewustzijn. Pas onlangs hebben jullie wetenschappers daarvan een verstrengeling ontdekt. Gloednieuwe kwantumnatuurkunde! Dit lijkt helemaal niet logisch. Twee dingen kunnen heel ver bij elkaar vandaan zijn en toch dezelfde bron hebben. Jullie kunnen een object op Mars hebben en een op de planeet en als je de ene aanraakt, beweegt de ander. Dit is kwantumfysica, en dit is werkelijkheid! Jullie beroemde wetenschapper Einstein zag het rond 1940! Hij had er geen verklaring voor. Hij gaf er wel een naam aan: Geheimzinnige actie op afstand! Het was onbekend en nog nooit gezien.

Lieve mensen, dit is standaardnatuurkunde die jullie pas beginnen te ontdekken. Wat als ik jullie vertel dat de Pleiadiers nooit ruimteschepen gebruikten? Wat als ik jullie vertel dat er natuurkunde is waarvan jullie nog geen idee hebben waarmee jullie de lichaam en/of je geest overal in het melkwegstelsel naartoe kunnen plaatsen? Vandaag de dag kunnen jullie hierom misschien wel lachen. Maar, lieve mensen, dit zullen jullie kleinkinderen niet doen want bewustzijn gaat nog veel verder bestudeerd worden! Jullie kwamen van een welwillende en liefhebbende beschaving! Een beschaving die de Creatieve Bron kende. Zij zaaiden jullie met dit geschenk. Jullie hebben vrije keuze en kunnen hiermee doen wat jullie willen. Zoals ik jullie vertelde, zullen ook jullie kinderen dit doen. Jullie kunnen hen waarheid geven…..zij zullen doen wat zij zelf willen. Dit is wat de Aarde heeft ontvangen, en onlangs hebben wij jullie verteld dat er een opwaardering aan de gang is. Een nieuwe, langzame energie voor de wederopbloei van bewustzijn en waarheid. Het is voor vele mensen die alleen de negatieve dingen zien, moeilijk te geloven, maar steeds meer mensen gaan dingen zien die zij nooit eerder hebben gezien.

De Pleiadiers zijn werkelijkheid. Laat mij jullie nu eens iets vragen, wij zullen het spirituele logica noemen en het leidt ons direct naar de conclusie en de samenvatting van waar deze channeling over handelt: Laten wij even doen alsof jullie Pleiadiers zijn en dat jullie hebben geholpen om deze planeet te zaaien, met mensen zoals jullie!

“Kryon, hoe zagen de Pleiadiers eruit?” Hoe kunnen jullie dit vragen? De natuurkunde is in het hele melkwegstelsel hetzelfde. De chemie is hetzelfde in het hele melkwegstelsel. Op een dag zullen jullie leven op andere planeten ontdekken; in jullie eigen zonnestelsel, en dit macro-biologisch leven zal DNA hebben! En jullie zullen merken dat dit in het hele melkwegstelsel zo is. Waarom denken jullie ook maar even dat er in een ander deel van het melkwegstelsel monsters zijn? Er zijn mensen, want wat hier leven schiep, schiep het daar ook! Er zijn dezelfde aminozuren als hier, dezelfde elementen zijn er in het hele melkwegstelsel, en de Pleiadiers waren mensachtigen. Iets anders, maar zij leken op jullie! Laten wij zeggen dat jullie een van hen zijn en jullie samen hebben duizenden jaren genomen om het DNA van de mensheid te veranderen. Nu hebben zij jullie DNA, heel veel lijkend op de Pleiadiers en nu hebben zij het begrip van de God binnenin, zij hebben nu vrije keuze en jullie hebben hen kernwaarheden van schoonheid geleerd. Jullie leerden hen over de planeet, jullie hebben feitelijk de planeet doordrongen met de energie van Gaia, jullie hebben het leven samengebracht zodat het EEN is, en nu zijn de mensen op zichzelf aangewezen.

Eerste vraag: Jullie zijn de Pleiadiers. Kan het jullie schelen wat er hier gebeurt? Natuurlijk! Meer dan jullie weten! Kan het jullie schelen wat er met je kinderen gebeurt? Zij zijn jullie afstammelingen! Zij hebben jullie gezicht. Natuurlijk kan het hen wat schelen? Het idee van: ET komt eraan en gaat weer weg, komt van een donker idee van mensen. Zij gaven jullie het geschenk van Grootse Compassie.

Nummer twee: Jullie zijn Pleiadiers en jullie zijn zorgzaam. Jullie blijven en kijken! Ja, natuurlijk doen jullie dat! Dit, lieve mensen, betekent dat zij hier zijn. Is dit geen spiritueel gezond verstand? Dan gaan jullie je afvragen waar zij zijn. Het antwoord is: op deze hele planeet, op speciale energetische plaatsen, nog steeds doordrongen in de Pieken en Dalen van de planeet.

Vraag drie: De mensheid begint te veranderen sinds zij het ijkpunt van de precessie van de equinoxen voorbij ging en de dingen begonnen feitelijk beter te worden. Als het duister begint te vertrekken, zouden jullie dan helpen? Dat is het plan! DAT is het plan! Jullie denken dat de mensheid aan het ontwaken is? De Pleiadische energie is nog steeds hier. Oh, jullie gaan meer dingen zien die jullie niet uit kunnen leggen. Wat voelen jullie als jullie op een plaats als deze komen die bekend staat als een deel van Lemurie? Sommige mensen komen hier en zij huilen van vreugde en zij weten niet waarom. Jullie staan voor de Moai en voelen iets dat diepgaand is en jullie weten niet waarom. Dan kunnen zij iets voelen dat zeer lineair is omdat zij niet weten waarom. Ik zal jullie zeggen waarom: Omdat zij THUIS zijn! En THUIS is het gevoel van Lemurie, maar sommigen van jullie begrijpen dat dit de energie is van de Lemurische ouders. Sommigen van jullie begrijpen dit. In zijn schoonheid is dit meer dan alleen maar een eiland of een verhaal….het heeft moederenergie. Het is de baarmoeder van de Pleiadische energie en de verbinding tussen de planeet en jullie!

Alles wat ik jullie zojuist heb verteld is werkelijkheid. Er zal een dag komen waarop deze dingen waarheid zullen zijn voor de mensheid. Er zal een dag komen waarop de mensheid naar de sterren gaat en de welwillende broeders en zusters zal ontmoeten die daar zijn en die veel ouder zijn dan jullie. Al zo lang heeft de mensheid besloten dat als jullie bezoek zullen krijgen van de sterren, dit een negatieve ervaring zal zijn. Zij zijn hier om jullie te doden, om jullie goud te stelen, om jullie water te stelen en om jullie kinderen en DNA te stelen.

Ik wil graag iets bij jullie introduceren. Lieve mensen, jullie hebben op de sterren geprojecteerd wie jullie zijn! Dat is de menselijke natuur!! Het is heel anders. Dit is echt! De Pleiadiers bestaan en het bewustzijn is nog steeds hier en wij nodigen jullie uit om het te zien en te voelen en de boodschappen te bestuderen die zij hier oorspronkelijk brachten. Jullie hebben de Schepper binnenin jullie, in jullie cellulaire structuur, jullie kunnen langere levens leven, in vrede zijn en de cyclus van de zielen begrijpen. Op dit eiland begrepen zij dit. Zij hebben niet de wetenschap die jullie hebben maar zij begrepen dat de ziel verder gaat en op deze plaats geloofden zij niet alleen dat die verder gaat, maar ook dat die de wijsheid heeft waarmee je verder kunt gaan.

Er is veel voor jullie om te weten. Sommigen van jullie krijgen steeds meer interesse. Anderen van jullie kunnen deze channeling niet geloven. Luister er op een dag eens naar, en dit is mijn advies: Ga er een tijdje op broeden, vraag aan wat er binnenin jullie is: “Zou dit waar kunnen zijn?” en als dit zo is, maakt het de mens geweldig, prachtig! PRACHTIG!!!

En zo is het.

Kryon