Kryon Portland, Oregon. 1 / De Wetenschapper

Live Kryon Channeling:
Kryon Portland, Oregon. 1

De Wetenschapper

11 augustus 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Wij zien jullie zeker en wij houden van jullie en wij zijn bij jullie. Het is voor ieder mens moeilijk om een paradigma te veranderen. Het paradigma waarmee jullie zijn opgegroeid, het paradigma dat jullie werd geleerd, het paradigma dat degenen die van jullie hielden, jullie leerden. Degenen waar jullie naar kijken en zeggen: “Dit zijn de wijzen, de instructeurs, de vrienden die jullie bij de hand nemen en zeggen: “Dit is de manier waarop alles werkt!” Dit is de manier waarop jullie hebben bereikt wat jullie bereikt hebben en overleefden wat jullie overleefd hebben, en dat is wat jullie je kinderen leren. En nu kom ik om jullie te vertellen dat het paradigma waaraan jullie gewend waren gaat veranderen. Steeds als wij dit zeggen zijn er heel veel mensen die zeggen dat zij niet willen veranderen. Zij willen het houden zoals het is, zijn kunnen ermee omgaan en vinden het helemaal goed. En zo wil men dus geen verandering. Als jullie dachten dat er iets voor jullie ligt dat de dingen beter maakt denk ik niet dat jullie er bang voor zijn.

Wij houden ervan om verhalen te vertellen, wij houden ervan om jullie metaforen te geven zodat jullie jezelf daarin kunnen herkennen. Later vanavond zal ik jullie een parabel vertellen. Wij noemen hem: Het einde van een cyclus. Verhalen vertellen is iets waar mensen van houden en daarna kunnen jullie het toepassen.

Ooit vertelde een channeling over een mens die in een huis werd geboren. Ik wil daar even op terugkijken en dit verhogen. Laten wij van dit kind een kind-wetenschapper maken, een kind dat wetenschapper zal worden – en een goede – misschien een van de besten op de planeet. In dit huis, dat wij Leven zullen noemen, leert dit kind alles: waar alles is, hoe het moet lopen, hoe het kan spelen, hoe het moet huilen en hoe het moet lachen. Alle dingen van het leven en dan langzamerhand de wetenschap terwijl hij opgroeit. In de wetenschap waartoe hij wordt aangetrokken en in zijn onderzoek doet hij ontdekkingen en een van deze ontdekkingen is dat er een onzichtbare wereld om hem heen is. Er is licht dat hij niet kan zien en geluid dat hij niet kan horen en natuurkunde die hij niet begrijpt. Hij weet dat deze dingen er zijn en toch verbindt hij zich niet met deze dingen, hij kijkt er alleen naar en zegt: “Ja, zij zijn er en ik zal het meer bestuderen en er rapporten van opmaken en onderhand ga ik terug naar de dingen die ik wel kan zien, want dit is de manier waarop ik leef en hoe ik anderen kan raken. Dus ga ik naar huis en vertrouw op de dingen die ik wel kan zien!” Dit is een verklaring die zegt: “Val mijn niet lastig met nieuwe dingen, ook al heb er een paar ontdekt. Ook al ben ik de enige ter wereld die hen kan meten. Het is een andere wereld, het is een ander scenario dat ik heb gemeten. Ik heb er niets mee. Ik ga naar huis! Ik moet bij degenen zijn waarmee ik leef, ik moet eten en ik moet leven omdat dit mijn box is en ik ben daar gelukkig mee.”

De wetenschapper heeft een kind en het kind is nog een betere wetenschapper dan hij en in een nieuw bewustzijn ziet het kind onzichtbare dingen en zegt: “Pa, je kan deze onzichtbare dingen zelfs manipuleren!” En de vader zegt: “Ik geloof het niet” en het kind zegt: “Pa, jij hebt helemaal geen interesse om daar naartoe te gaan, alleen maar om ernaar te kijken!” Het kind gaat het manipuleren en de vader kijkt ernaar en zegt opeens: “Wacht even, ik zag daar iets.” Het kind zegt: “Ja, dat is een mysterie!” en de vader: “Wat is het, wat is het?” Wat het kind niet ziet, ziet de vader wel en hij zegt: “Wel, het lijkt op een lift” waarop het kind zegt: ”Onthoud dat het wel een allegorie, een wetenschappelijke mythe, is!” Samen gaan zij op de knoppen drukken voor de onzichtbare dingen die zij nooit eerder beroerden. In een kwantumenergie opent de lift zich en moeten zij beslissen of zij daarin gaan of niet. De lift in dit scenario kan alleen maar omhoog gaan en dit betekent voor hen dat het beter wordt. Dus gaan zij beiden naar binnen, niet wetend of zij terug kunnen of wat het betekent en de deuren sluiten zich en zij realiseren zich dat de etage waarop zij geboren zijn de eerste etage is. Zij merkten dat er niveaus en niveaus van bewustzijn zijn. Zij gingen naar de labels op elke vloer kijken en zagen de namen daarop staan en het werd beter en beter. Zij keken elkaar aan en zeiden: “Hier komt de grootste test. Kunnen wij terug naar waar wij waren om naar huis te gaan?” Zij drukten op de knop voor de eerste etage en de lift ging daar direct naartoe. Helemaal terug en zij zeiden: “Dit is goed. Wij kunnen altijd weer teruggaan naar waar wij leven” en de deur ging open en zij liepen eruit, en het stonk. Zij konden er niet blijven. “Laten wij naar de vijfde verdieping gaan, daar is het veel beter!”

Ik hoef dit jullie niet uit te leggen. Dit is wat er gebeurt in de nieuwe energie. Wat jullie denken dat goed is, wat jullie is verteld is zo basisch dat jullie er op een dag naar terug zullen kijken en zeggen: “Ik ben blij dat ik op de knop heb gedrukt, ik ben blij dat ik ben gaan onderzoeken wat er onzichtbaar voor mij was. Ik ben blij dat ik het heb gedaan omdat alles groter werd en ik het intuïtief begreep. Het is bijna alsof deze dingen naar mij toe kwamen en zo complex leken en later een tweede natuur werden. Ik ga nooit meer naar de begane grond. Ik ga er niet meer naartoe omdat het beter is waar ik ben!

In de wereld waar jullie in leven zijn er nog zoveel mensen die op de begane grond wonen en het is aan jullie om hen bij de hand te nemen en te zeggen dat er iets beters is. Het is aan jullie om te leven op een manier waardoor zij naar jullie toekomen en zeggen: “Vertel mij meer, want ik weet dat jij het hebt gevonden!” Dat is de zoektocht!!!  De weg laten zien en te spreken over dat waar wij vanavond over spraken. Het geeft misschien een heel ander beeld op spiritualiteit of misschien religie omdat geen van deze dingen praktisch leven betekent in een tijdperk waarin de Creatieve Bron van Alles jullie gaat aanraken en zegt: “Herinner je mij!” Jullie gaan dan geactiveerd worden op manieren die jullie nooit hebben gedacht en het verandert je gezondheid, je persoonlijkheid en ook de manier waarop jullie naar anderen kijken. Het geeft jullie de wijsheid om dingen op andere manieren te zeggen omdat zij helpen om dezelfde doelen beter te bereiken. Om de mensen te laten weten hoe jullie zijn, hoe jullie je voelen en hoe jullie zijn op welwillende manieren.

Het is een nieuwe tijd, lieve mensen, en de oude ziel die hier voor mij zit en degene die luistert en leest, weet dit…..want daarom zijn jullie hier!

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon