Kryon Sjamanenreis in Peru. 6 / Inflatoire energie

Live Kryon Channeling:
Kryon Sjamanenreis in Peru. 6

Lee Carroll / 17-24 november 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Inflatoire energie

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij zijn nog steeds in Peru met de zesde channeling van een serie die wij de naam: “Eerbetoon aan de kosmische visie“ hebben genoemd. De laatste keer waarop wij samen kwamen bracht ik jullie een moeilijke, lange boodschap. Die zal moeilijk maar kort zijn. Wij bevinden ons in Aguas Caliente, een stad aan de voet van Machu Pichu, op openbaar terrein. De Sjamaan heeft vandaag enkele dingen genoemd die interessant voor jullie zijn want in zijn vragen en antwoorden heeft hij jullie iets nieuws gegeven…iets dat zeer gevorderd is en toch iets wat de Ouden weten. Ik zal dit een naam geven omdat dit het is wat ik leer. In deze cyclus van ontwikkelend bewustzijn dienen jullie te weten welke bizarre dingen er gebeuren met energie. Wij zullen de boodschap “Inflatoire energie” noemen.

De Sjamaan vertelde dit: Als jullie eenmaal iets ontdekken als een gereedschap, wordt het van een 2 een 3. Dit is een metafoor. Het betekent dit: Als jullie het bewustzijn hebben om te herkennen wat iets is, gaan jullie naar een ander niveau en wordt het meer. Jullie denken dat het Een ding is, jullie werken ermee en onderzoeken het, begrijpen het, en opeens is het meer dan dat. Dat is evolutie! Ik zal een vraag beantwoorden die aan de Sjamaan werd gesteld. Ik zal die beantwoorden in inflatoire energie-termen.

Vraag: “Moet ik mijzelf gronden voordat ik een patiënt in mijn behandelkamer ga helpen?” In het verleden was het antwoord JA. Houd ceremonies, doe wat je kunt, scheid jouw energie van die van hen…zo was het. Hier is het nieuwe antwoord: Zit, en ken de God binnenin je en transmuteer de energie in een andere energie. Soms willen jullie hetgeen donker of negatief is en willen dit scheiden van jezelf of van de patiënt. Hier is een nieuw concept: Wat gebeurt er als jullie negativiteit, duisternis herkennen? In het deel van jullie dat een stukje van God is, transmuteren jullie dit in licht!

Lieve mensen….weet dat jullie God zijn en dat jullie licht elke negativiteit zal wegdrukken terwijl jullie op deze planeet rondlopen. Dit is inflatoire energie! Als jullie iets identificeren en het leren kennen wordt het groter. Ken jezelf….en jullie worden groter! Als jullie God kennen, wordt God groter!

Als wij de volgende keer samenkomen wil ik een boodschap brengen met de naam: “De Moderne Sjamaan!”

En zo is het.

Kryon