Kryon Sjamanenreis in Peru. 8 / De Onthulling van de 24

Live Kryon Channeling:
Kryon Sjamanenreis in Peru. 8

Lee Carroll / 17-24 november 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Onthulling van de 24

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de achtste en laatste boodschap in Peru ter ere van de KosmoVisie en dit is de KosmoVisie van de Quiro en dit eert de Sjamaan die bij ons is.

Lieve mensen, ik heb een boodschap en die kan complex zijn, maar hij is diepgaand, belangrijk en voor deze tijd. Ik zal een statement maken en dan een uitleg geven. Wij zitten hier weer op een heuvel in het gras en kijken uit op een archeologisch vergezicht met heiligheid….een plaats om een boodschap te brengen die anders is.

Er zijn hier bijna vijftig mensen. Wij zitten in een cirkel en ik ga jullie vertellen over iets waarover ik nooit eerder heb gesproken omdat er iets is veranderd. Jullie zullen weldra naar huis gaan in vele verschillende landen. Jullie ontwikkelen vandaag een samenhang en het is mogelijk dat jullie de bewustzijns van ieder van jullie met je mee naar huis nemen. Deze familie van een week hoeft nooit verdeeld te raken. Ik heb dit nooit eerder verteld en de reden hiervan: Ik zal jullie een woord geven dat alleen op dit moment voor deze groep betekenisvol zal zijn. Het is een Quiro-code: Yahtse! Ik zal dit: bewustzijnstransparantie” noemen. Laat mij langzaamaan een paar dingen uitleggen. Er was een tijdje geleden een experiment met een dolfijn en een autistische jongen en het leek erop dat zij konden communiceren. Er waren plastic symbolen in het bassin en diezelfde symbolen stonden op papier voor de jongen in een kamer ernaast. De jongen zou denken aan een van zijn symbolen en de dolfijn zou die in het bassin pakken. Zij waren met elkaar in contact en dit was op zich al opzienbarend, maar toen de dolfijn tienduizend kilometer ver weg werd gebracht ging de communicatie verder!

Zie je, afstand is geen enkel probleem. Toen wetenschappers hiernaar keken begrepen zij dit niet. Zij wisten niet hoe zij hiernaar moesten kijken omdat zij dit proces nog niet kenden.

Laten wij eens ergens anders naar kijken….identieke tweelingen krijgen vaak dezelfde boodschappen. Als er met de een iets aan de hand is, of als die een probleem heeft, zal de ander dit voelen als er vreugde is of problemen zijn. Er is een bewustzijnscommunicatie tussen identieke tweelingen en zij kunnen beiden aan een andere kant van de Aarde zijn….de communicatie is direct, misschien nog wel sneller dan het licht. Wat hebben de jongen en de dolfijn gemeen met identieke tweelingen? Hier is het antwoord: dit is bereikt door het DNA. Dit zou jullie veel moeten vertellen over de dolfijnen en over de manier waarop zij in relatie staan met het menselijk bewustzijn. Het DNA was het voertuig voor de overbrenging…Yahtse. Ik wil jullie hierover vertellen en waarom jullie dit vandaag horen en wat dit met jullie te maken heeft.

Ik heb jullie verteld dat toen de sterrenmoeders kwamen, zij jullie DNA veranderden. Het is bevestigd dat het DNA van mensen op deze planeet is veranderd van 24 paar chromosomen naar 23 paar. Dit gaat echt tegen het natuurgevoel in en laat mij jullie vertellen waarom dit zo is. In dit Universum, lieve mensen, zijn wiskundige getallen, Goddelijke wiskundige getallen, deelbaar door vier en jullie zien dit als aanwijzingen overal om je heen, of het nu in de muziek is waarin jullie tijd en lineaire passages combineren, alles deelbaar door vier, de windrichtingen van het kompas en zelfs in jullie moderne technologie, de nullen en enen die jullie gebruiken in je computers en camera’s….zij vallen allen in een patroon van vieren en als jullie mij niet geloven haal dan de chip uit je camera en lees het nummer daarvan: 64, 512, 256, enzovoorts. Dit is natuurlijk. Dit is de manier waarop het viel in de tellingen en het bouwen van het digitale circus. En hier zitten jullie dan met 23 paar chromosomen. Misschien kunnen jullie dit niet volgen, het is niet makkelijk, maar dit is de boodschap van de dag.

Toen jullie DNA werd veranderd, lieve mensen, moesten de sterrenmoeders doorgaan met alle informatie van de 24 chromosomen, maar zij moesten die informatie inbouwen in 23 en er een multidimensionale aan toevoegen. De 23 werden geschud op een ingenieuze manier om chromosomenpaar twee te verhogen. Maar jullie zitten hier met 24 en een daarvan is multidimensionaal. Sommigen zouden zeggen dat dit kwantum is. Weten jullie dat er een wetenschap is die kwantumbiologie wordt genoemd? Dit zou jullie iets moeten vertellen….dat de wetenschap van vandaag ervan overtuigd is dat jullie biologische structuur multidimensionale attributen heeft en dat is zeker zo! Nummer 24, de nieuwe, is multidimensionaal. Waarvoor? Wat heeft dit tot nu toe gedaan? Het antwoord is: heel weinig…..tot nu!!!

Twaalf Pieken en twaalf Dalen….vinden jullie deze cijfers interessant? Er zijn er 24…en op deze reis met deze Sjamaan vonden wij het gepast om jullie alle links te geven. De 24 zijn nu actief en werken, en langzaam gaan zij de rasters van deze planeet veranderen en dit gaat de snelheid beïnvloeden van de ontwikkeling van jullie ontwikkelend bewustzijn en het zal nog iets doen….activeren van nummer 24! Het onzichtbare chromosoom in de hele mensheid! Luister nu goed:

Vrije keuze. Zie het of zie het niet. Het is altijd zo….jullie gebruiken het of gebruiken het niet, en daar is geen oordeel over. Het maakt waarlijk niet uit en het hangt van ieder mens af….jullie gaan deze dingen zien en voelen, of niet! Maar voor degenen die nu luisteren of lezen en dit direct willen proberen is er een relatie met iets nieuws dat wij het Veld noemen. Het heeft te maken met ontwikkelende samenhang tussen mensen. De identieke tweelingen hadden samenhang, dit was ingebouwd. Hun DNA was identiek. De dolfijn en het kind deelden iets….een multidimensionaal kwantumdeeltje van het DNA. Tot op de dag van vandaag voelen de dolfijnen menselijk bewustzijn. Dit is een vorm van verstrengeling. Laten wij dus allemaal iets doen. Ik wil dat deze groep iets schept en dit zal samenhang zijn. Dit is een ceremonie en wat jullie nu kunnen doen is makkelijk. Met vrije keuze – geloof het of niet – wil ik dat jullie elkaar nu aankijken en jullie handen samen vooruit steken. Ik wil dat jullie elkaar voelen. Ik wil dat jullie de liefde die jullie in deze week hebben gevoeld verstrengelen….voor de Sjamaan, voor de priesters die hier bij hem zijn en de vriendelijkheid en de zachtheid van Pacha Mama….even maar wil ik dat jullie elkaar voelen en samenhang ontwikkelen….de samenhang van activeren…de Yahtse. Jullie brengen nu het bewustzijn van jezelf naar alle andere groepsleden op een manier van liefde….waar jullie op deze planeet ook naartoe gaan kunnen jullie stoppen en glimlachen en verbonden zijn met deze groep.

Voelen jullie je hier goed bij? Voelen jullie je hier goed bij? Is het goed zo? Laat het bekend worden dat dit proces al heel oud is. Het is een van de codes, maar in deze moderne tijd komt dit weer terug.

Laat de Aarde weerklinken van deze nieuwe energieën en samenwerken met de samenhang van bewustzijn en het Veld. De hoofdreden: als voldoende mensen samenhang met elkaar hebben zal er nooit meer een oorlog zijn! (Applaus)

Yahtse!

En zo is het.

Kryon