Kryon tijdens de Patagonie Kryon Cruise: Rondom Kaap Hoorn.

Kryon tijdens de Patagonie Kryon Cruise:

Rondom Kaap Hoorn.

Le Carroll / 25 Januari 2012.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Om de lezer te helpen is deze channeling nogmaals bekeken (door Lee en Kryon) voor een nog helderder begrip. Vaak zit er energie in wat er live gebeurt; draagt het een soort van communicatie die er op gedrukt papier niet is. Veel plezier met deze hoogstaande boodschap die werd gebracht in Patagonie, Zuid Amerika.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner is soms een beetje verward! Deze “partner” is de man in de stoel met de stem die jullie horen. Mijn persoonlijke dank voor allen om hem heen die ervoor nodig zijn om deze channeling te kunnen houden die als zoals altijd op schema komt, maar niet in zijn hoofd. (Kryon-glimlach)

Jullie zijn heel dichtbij wat wij zouden willen noemen: het topje van de Kundalini. Jullie moeten naar deze dingen zowel metaforisch als fysiek kijken. Over ongeveer vier uur zullen jullie dichtbij het land zijn dat de onderkant van deze bewoonbare planeet vertegenwoordigt. Voor de doelen van deze channeling en voor de energieën waarmee wij spreken zullen wij het zien als de bodem van de Aarde. Laat ons dus spreken over de energieën die hier zijn.

Al meer dan tien jaar hebben wij gesproken over de beweging van de Gevederde Slang. (Kryonboek 8 – “De reis van de Gevederde Slang”) Dit is de metafoor voor wat is beschreven als de Kundalini van de planeet. Kijk naar de metaforen en kijk naar de symbolen van wat er nu aan de hand is. Ik ga terminologie gebruiken die mijn partner nooit eerder heeft gehoord, neem het hem dus niet kwalijk als hij het niet op de manier uitspreekt waarop ik het hem vertel, of als hij ervoor kiest om het helemaal niet uit te spreken. Wij zullen de beste taal gebruiken die wij kunnen om te beschrijven wat de Ouden jullie gaven als het Kundalini in grafische vorm.

Zij tekenden het concept en toch is het energie. Het Kundalini vertegenwoordigt balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Zelf binnen het menselijk lichaam wisten de Ouden het te tekenen als een representatie van medescheppen en manifestatie van nieuwe energie. Het vertegenwoordigt inderdaad de mannelijke en vrouwelijke balans samen, samenkomend met grote energie om perfectie en balans te scheppen. Nu passen wij datzelfde principe toe op de planeet.

Zoals wij al eerder hebben besproken, is de planeet Aarde mannelijk zwaar omdat dit het meest vertegenwoordigd wordt door de bevolking van het Noordelijk Halfrond. De oorlogen op jullie planeet kwamen meestal van het Noordelijk Halfrond en zelfs hier (de bodem van Zuid Amerika) is men bezocht door de conquistadores (veroveraars) die vanuit het Noorden kwamen. (Spanje) Je zou kunnen zeggen dat de energie van het Noordelijk Halfrond door de generaties heen is uitgespreid over het Zuiden en dit grotelijks heeft beïnvloed. Een deel van de veranderingen op de planeet is een ommekeer van de rollen van Noord en Zuid. Jullie gaan dus de energieën zien van het Zuidelijk Halfrond, die zoet en zachtaardig zijn, die die van het Noordelijk Halfrond gaan beïnvloeden! Daarom beweegt het Kundalini zuidwaarts in een bepaalde tijd en ik zal jullie daar straks enige details van geven.

Kijk naar de mythologie. Laten wij kijken naar de Oude kennis en naar de betrokken metafoor. Voorzichtig nu, mijn partner, want dit is niet technisch en niet fysiek, maar spirituele (esoterische) informatie. Het Kundalini is opgerold aan de onderkant van de ruggengraat van het lichaam. Het ontrolt zich alleen als het mannelijke en het vrouwelijke in balans zijn. Het omvat drie energieën van het drie en een half maal en het omvat dat wat het Lingam wordt genoemd. Drie omvattingen vertegenwoordigen makkelijk uit te rollen delen van energie, maar de halve omvatting aan het einde vertegenwoordigt het moeilijkste gedeelte en dat is de goddelijke verlichting van balans. Dit is de metafoor van de planeet en dit begint te gebeuren.

Enkele jaren geleden waren wij in een land dat een deel vertegenwoordigt van de bodem van het Kundalini. (Chili), en wij zeiden dat het zich ontvouwende proces een fysieke beweging van de Aarde zou gaan scheppen. Wij vertelden waar dat ongeveer zou zijn en het geurde daar ook. (de Chileense aardbeving van 2010)  Dat zijn de dingen die jullie fysiek kunnen zien als de beweging van de planeet beantwoordt aan de metafoor van de energie waarover ik spreek.

Er is nog iets verborgen dat niemand nog naar voren heeft gebracht. Het is bekend dat drie en een half altijd de formule is voor het ontvouwen van het Kundalini. De timing hiervan echter was onbekend omdat het te maken heeft met het menselijk bewustzijnspotentieel. Daarom onthult ieder jaar dat voorbij gaat een verrassing, want de beweging van het menselijk bewustzijn en de energie ervan zijn zelfs onbekend voor Spirit. Dit komt door de vrije keuze van de mens.

Er zijn factoren in het menselijk bewustzijn die zich uitbreidend vertonen. Het is geen lineaire progressie van bewustzijn, maar een met een oneven omwenteling van groot belang. Daarom volgen de verrassingen over wanneer dingen kunnen gebeuren geen lineair rekenkundig patroon van verwachtingen. Toch is er een over alles heen liggend venster van potentieel.

De 26.000-jarige uitlijning van de equinoxen van jullie planeet is een grootse uitlijning en die staat in de astronomie bekend als de Galactische Uitlijning. Het heet zo omdat het start- en stoppunt van de wiebel van de assen van Aarde op lijn komen door jullie zon naar het centrum van het melkwegstelsel. Deze uitlijning komt maar eens in de 26.000 jaar voor.

Om de equinoxen door te kunnen laten gaan door de equator (evenaar) van jullie Melkweg (de streep door de Melkweg heen) en zich tot het einde van deze cyclus en naar het begin van de volgende toe, door te laten werken zal het 36 jaar duren. Deze finale stap begon ongeveer 18 jaar geleden en 2012 is nu het centrum ofwel het begin van de tweede helft van de cyclus. Jullie hebben nog 18 jaar over van deze energetische gebeurtenis die feitelijk het einde van het ene ding is en ook het begin van een ander.

Dit 36-jarige vensters het tijdraam voor het potentieel ontvouwen van de gehele Kundalini. Vinden jullie het niet interessant dat het zich drie en een halve keer om de lingam heen vouwt? Elk van de drie vertegenwoordigt een decade (tien jaar) in deze metaforische code. Drie en een half zou 35 jaar zijn, heel dicht bij de 36-jarige astronomische gebeurtenis waar jullie nu in zitten. Deze Kundalini-profetie is altijd de metafoor geweest van de belofte van de Aarde en wat feitelijk 18 jaar geleden begon en nu in het centrum is (2012).

Dat is waar de ceremonie zou moeten zijn – in het centrum van de 36 jaar, het middelpunt van het uitvouwen.

Dit alles klinkt verwarrend, laat mij het vereenvoudigen. Zelfs de Ouden die naar de sterren keken wisten van deze uitlijning. Het correspondeerde met de potentiëlen van een bewustzijnsverhoging, omdat het ook een beslispunt presenteerde in het patroon van potentiëlen dat eonenlang de kern is geweest van de Oude profetie.

Dit werd allemaal verwacht en het is geen verrassing, maar het draagt een diepgaande verandering in zich en dat is wat wij meer dan 20 jaar geleden allemaal zagen toen ik arriveerde om met mijn boodschappen te gaan beginnen. De mensheid heeft deze mogelijkheden rond elke halve cyclus van de 26.000-jarige uitlijning. De laatste was 13.000 jaar geleden en de mensheid was er toen niet klaar voor. Nu zijn jullie dat wel.

Lieve mensen, jullie zitten op een heel, heel speciale plaats (de groep voor Kryon). Jullie zijn de eerste groep mensen die deze beweging ooit viert op de bodem van Zuid Amerika, waar de verhogingen echt beginnen. Oh, er zijn mensen die ervoor hebben gekozen om hiernaartoe te komen en de aankomst ervan te vieren. Laat het opgetekend zijn dat deze groep nu, op de open oceaan, op de bodem van de Aarde, is waar de viering in 2012 begint. (deze channeling in januari 2012)

Jullie doen iets belangrijks. Laat dit een bevestiging zijn voor degenen die luisteren en lezen en die jullie helemaal niet kennen, dat jullie hetgeen vieren dat de planeet in balans gaat brengen. Het is het begin van 18 jaar beweging die een ware passage van een markeerpunt vertegenwoordigt. Het Kundalini zal zich langzaam ontvouwen en het centrum zal langzaam bewegen naar dit continent. Het is nog niet compleet en dat zal het nog enkele jaren niet zijn. Maar het proces van ontvouwen begint. Het ontvouwen is geen lineair proces dat is meer dan het menselijk bewustzijn, maar het potentieel is dat het is uitgevouwen binnen de komende 18 jaar.

Dit betekent dat de Aarde meer naar beneden gaat bewegen (Zuid Amerika) en misschien naar plaatsen die jullie niet verwachten waar er nog zo’n beweging is geweest. Vier dit moment dus. Weet dit: Jullie zijn dicht bij wat wij Antarctica zouden willen noemen en dat is geen ijspool maar een landpool!

Vinden jullie het niet interessant dat Antarctica een rol zal spelen in de vernieuwing van het leven op Aarde? De biodiversiteit die van deze delen komt zal de planeet de komende 18 jaar beïnvloeden. Het zal de oceaan helpen vernieuwen. Er zit een aantal belangrijke ontdekkingen aan te komen die dit zullen onthullen – dat Antarctica de wieg is van nieuwe soorten in de voedselketen van de planeet.

Het is tijd voor jullie om deze dingen met elkaar in verband te brengen. Het is geen toeval dat het vernieuwingsproces van het leven hiervandaan komt. Denk er eens over na. Jullie (degenen op de cruise) zijn de eerste groep mensen die dit viert – het vernieuwingsproces van het leven in de oceaan en de beweging van het Kundalini – op de plaats waar het allemaal gebeurt.

Nu, in het proces van dit alles zal er een hernieuwde interesse voor Antarctica komen en gaan jullie enkele interessante dingen ontdekken over het land onder het ijs. De topografie van het land onder het ijs komt niet overeen met de topografie van het ijs erboven. Sommige verbazingwekkende vormen zullen worden onthuld als jullie het land onder het ijs in kaart brengen. Er gaan bergpieken onthuld worden die een heel ander idee over wat Antarctica geweest kan zijn en wat zijn doel werkelijk is. Het continent dat onbewoonbaar is voor mensen kan zeer wel de motor zijn voor het leven van de mensen. En hier zal ik het bij laten.

Felicitaties voor degenen van jullie die luisterden naar je intuïtie en voor het plannen van deze ontmoeting die altijd gepland zou moeten worden. (Lee had voor dit moment geen channeling gepland) Voel het belang van wat jullie doen en waar jullie zijn en als in de komende jaren de dingen op de planeet gaan beginnen te gebeuren, herinner je dan deze momenten, want de toekomst zal samenwerken met de boodschap van vandaag.

Gezegend is de mens die zijn spiritueel leven serieus neemt. Het is geen toevoeging aan jullie biologie. In plaats daarvan is jullie biologie een toevoeging aan dat wat jullie spirituele kern is. Leer hen beide samen te smelten en jullie zullen heel lang leven.

En zo is het.

Kryon.